Nie do koĂąca siĂŞ Madziu z tobÂą zgodzĂŞ, wszak piszÂąc o sondaÂżach, miaÂłem na myÂśli te w ktĂłrych to Durczok jest pierwszy, ale sÂą teÂż inne "gwiazdy" telewizji publicznej... daleko w tyle. Ziemiec prowadzi "WiadomoÂści" od paÂździernika 2004, podobnie Wysocka i Gawryluk (ta byÂła w Polsacie, w TVP od grudnia 2004) - i co? Jednak maÂło kto ich kojarzy, a jak siĂŞ sÂłyszy Durczok czy Pochanke - wiadomo o kogo chodziterraX pisze:Chyba ja pierwsza zaczĂŞÂłam marudziĂŚ, Âże flesza zdjĂŞli, wiĂŞc siĂŞ ustosunkujĂŞ. Nie prowadziÂłam statystyk, ale tak "na oko", to od kiedy pojawiÂł siĂŞ Kamil Durczok, flesza zaniechano.
@Kajetan, kaÂżdy kto choĂŚ na moment pojawiÂł siĂŞ w publicznej jest popularny i nie wmĂłwisz mi, Âże Kamil wygrywa z JustynÂą w sondaÂżach, tylko dlatego, Âże jest sympatyczniejszy, a nie dlatego, Âże wiĂŞcej ludzi go znaÂło i oglÂądaÂło...
Jak wspi¹Ì siê na szczyty popularnoœci, pracuj¹c w publicznej? - Usi¹œÌ i w³¹czyÌ prompter. Reszta niewa¿na.

Odnoœnie flesza - rzeczywiœcie w wydaniach Kamila by³o go mniej, ale ostatnio siê poprawi³ <mo¿e nie koniecznie jeœli chodzi o flesz ale zagranicê>. To dobrze - miejmy nadziejê, ¿e jesieni¹ ten bêdzie pojawia³ siê czêsciej >ktoœ pisa³ , ¿e pracuj¹ nad jego now¹ formu³¹<

DobĂłr tematĂłw - tak czy siak "WiadomoÂści" od dawna sÂą najpeÂłniejszym programem informacyjnym (nadziejowaÂłem, Âże tak bĂŞdzie z "Faktami" po przejÂściu Durczoka, a oprĂłcz oprawy i wiĂŞkszej liczby zapowiedzi tego co jeszcze zobaczymy niewiele siĂŞ zmieniÂło)