TVN_FAN pisze:Wieczór Wyborczy...có¿ para ta sama co w ubieg³ym tygodniu. I prowadzenie, forma te¿ bez wiêkszych zmian. Tzn. Justyna jak zwkle agresywna, stara³a siê wyci¹gn¹Ì od goœci jak najwiêcej
I naleÂży siĂŞ jej zÂłoty medal za umiejĂŞtnoÂśc koncentracji podczas rozmowy z politykami, zwÂłaszcza, Âże siedziaÂła na przeciwko Gosiewskiego.........chyba widzieliÂście, nie muszĂŞ pisac co byÂło w nim nie tak? :devil:
WydawaÂło mi siĂŞ, Âże wszyscy w studiu rechoczÂą z tego powodu. NajwiĂŞcej Olejniczak
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
terraX pisze:
I naleÂży siĂŞ jej zÂłoty medal za umiejĂŞtnoÂśc koncentracji podczas rozmowy z politykami, zwÂłaszcza, Âże siedziaÂła na przeciwko Gosiewskiego.........chyba widzieliÂście, nie muszĂŞ pisac co byÂło w nim nie tak? :devil:
Droga terraX nie wiesz, Âże to coÂś to nic innego jak tylko specjalny klub zaÂłoÂżony przez pewnych panĂłw z pewnej partii
terraX pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, Âże wszyscy w studiu rechoczÂą z tego powodu. NajwiĂŞcej Olejniczak
:brawa: :brawa: no ale przecieÂż Pan PrzemysÂław Edgar jest wyznawcÂą jedynie sÂłusznej tezy i gdzieÂżby ktokolwiek odwaÂżyÂłby siĂŞ krytykowaĂŚ Go.
magazyn 24 godziny Temat pierwszej czĂŞÂści programu: wewnĂŞtrzne problemy PO Temat drugiej czĂŞÂści programu: sukcesy polskiej reprezentacji na siatkarskich Mistrzostwach ÂŚwiata
[ Dodano: Czw Lis 30, 2006 6:49 pm ] Temat pierwszej i drugiej czêœci programu: komentarze do bie¿¹cych wydarzeù politycznych Temat drugiej czêœci: kulisy dzia³alnoœci s³u¿b specjalnych
capsy sÂą naprawde niezÂłe a Justyna pokazaÂła swojÂą wielkÂą klase bo na kaÂżdym zdiĂŞciu wyszÂła suuper i oczywiÂście z klasÂą...orginaÂł wÂśrĂłd reporterĂłw
Temat pierwszej czêœci programu: o zamieszaniu wokó³ M³odzie¿y Wszechpolskiej oraz o zmianach w rz¹dzie Temat drugiej czêœci: œwiatowy dzieù walki z AIDS Temat trzeciej czêœci: o sytuacji w rz¹dzie
... ju¿ mi siê ta spódnica popielata i czarna oraz buty bez obcasa naprawdê sprzykszy³y :? ehh, dawniej Styœka ubrala jak¹œ kolorow¹ - z falbankami ... nie no :nie:
dziÂś tylko jeden caps ...
[ Dodano: Wto Gru 05, 2006 7:08 pm ]
[ Dodano: Sro Gru 06, 2006 6:45 pm ]
... buty na obcasie, Âświetnie dopasowane jeansy ... Âładny Âżakiecik. StyÂśka Âślicznie dziÂś wyglÂądaÂła
... a same fakty, wiadomo O.K.
:mhm: dziœ odnios³em nieodparte wrazenie, ¿e nudno by³o Mo¿e to wina afery "rozporkowej" w Samoobronie ale Justyna nic ponad przeciêtnoœÌ nie pokaza³a :devil: Podejrzewam, ¿e mo¿e ma takie samo zdanie o ca³ej aferze jak pewnie 90% TVNu i mo¿e nie chcia³o jej siê wychylac :aniol: i powtarzaÌ Ch³opaki o 22 w SK za ni¹ to zrobi¹ pewnie
Temat pierwszej czêœci programu: kontrowersje wokó³ wydania ksi¹¿ki ks. Tadeusza Isakowaicza-Zaleskiego Temat drugiej czêœci: Oczyszczenie polskiej polityki Temat trzeciej czêœci: 25 rocznica stanu wojennego
[ Dodano: Sro Gru 27, 2006 8:00 pm ] Ku mojemu zdziwieniu, Justyna pojawiÂła sie w Faktach w Boze Narodzenie , ale niespodzianke mi zrobiÂła ... capsĂłw brak ... jakbym wiedziaÂł ... ach, no trudno ... :hmm:
24 godziny, 27.12.2006, 17:30
Temat magazynu: podsumowanie najwaÂżniejszych wydarzeĂą politycznych Temat drugiej czĂŞÂści magazynu: jak bĂŞdzie wyglÂądaÂła Warszawa w przyszÂłoÂści?
Temat pierwszej czêœci magazynu: problemy z dostawami gazu do Polski w zwi¹zku z rosyjsko-bia³oruskim konfliktem cenowym W drugiej czêœci magazynu: o przyznaniu praw autorskich do ksi¹¿ek Paw³a Jasienicy jego córce
Jeju - jak tu dawno nie byÂło nic pisane poza capsami pochanke-fana - no co jest ludziska z Wami ??
Jutro mamy chyba pierwsze Fakty z PaniÂą JustynÂą w roku 2007 wiĂŞc trochĂŞ inaczej zacznĂŞ nowy rok w tym watku, Âżycze Pani Justynie oraz caÂłej redakcji FaktĂłw, Âżeby ten 2007 rok byÂł poprostu lepszy od tego ktĂłry wÂłaÂśnie przed 21 godzinami i 47 minutami przeszedÂł do historii Oby nie musieli nam Panowie Durczok, Kajdanowicz, Marciniak oraz Panie Werner, Pochanke i Redo przekazywaĂŚ zÂłych wiadomoÂści a jedynie same dobre, spokojne i radosne. A jezeli juÂż takie zÂłe informacje siĂŞ zdarzÂą to, Âżeby byÂły przekazane one w taki sposĂłb, Âże jakoÂś Âłatwiej do nas widzĂłw trafiÂą.
TVN_FAN pisze:Jeju - jak tu dawno nie byÂło nic pisane poza capsami pochanke-fana - no co jest ludziska z Wami ??
... a to przez to Âże nie widac kiedy siĂŞ edytuje posty !!! ... nie dziwie sie Âże nikogo tu nie ma ... ale ja sam jeÂśli widziaÂłbym date ostatniego wpisu = mies temu... nie zagladaÂłbym TU ... TAM :? , wiec nie dziwi sie ze nikt tu nie zaglada ... proÂśba do moderatora ... zrĂłb z tym coÂś ... <prosi> ... no bo sam pomysl ... edytuje te posty po raz "enty" a nikt tego nie widzi .. a jak nikt tego nie widzi, to kto napisze??? ... naprawde lubiĂŞ to forum, wiele mu zawdziĂŞczam ... ale tak na chÂłopski rozum, jesli mam sam ze sobÂą pisac, czy nie lepiej jak zaÂłoÂże swojÂą www o StyÂśce? ... pozdrawiam
Tak w ogĂłle - kiedy ostatnio Justyna byÂła w Faktach ?? Nie oglÂądam regularnie i niestety nie mogĂŞ na mojÂą ulubiona prowadzÂącÂą natrafiĂŚ. Pamietam, ze w WigiliĂŞ bodajÂże Kajdanowicz zapowiedziaÂł jÂą na pierwsze ÂŚwieto, nie miaÂłem wtedy okazji oglÂądaĂŚ. We wtorek juÂż byÂł chyba Durczok, racja??
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro nic juÂż nie stanie na przeszkodzie obejrzenia FaktĂłw z J.P