Wiesz pochanke-fanie, od pewnego czasu niestety ubywa z forum fanĂłw Justyny i myÂślĂŞ, Âże tutaj jest problem. KiedyÂś byÂł salladyn, Kamil, pawell pisaÂł czĂŞÂściej, terraX to samo - teraz widzisz sam jak jest - jestem ja i Ty Ja ostatnimi czasy teÂż miaÂłem maÂły zastĂłj spowodowany studiami ale teraz juÂż wracam - mam nadziejĂŞ do dawnej aktywnoÂści
Poza Âświetnymi Faktami - ujeÂło mnie jedno ... Âżyczenia od StyÂśki na Nowy Rok :tanczy:
spodoba³o mi siê równie¿ to jak pokaza³a nam jak to drogi siê nie z³¹cz¹ na pewnym odcinku ... aaha, teraz ju¿ wiem : ) ale capsy od pocz¹tku:
Tak "rozmijanie siĂŞ drĂłg" to byÂło typowe dla Justyny caÂłe Fakty - pierwsze z Jej udziaÂłem w nowym roku - jak najbardziej ok. Wszystko konkretnie i spokojnie.
No i wszystko byÂłoby ok gdyby nie ostatnia tragiczna i dramatyczna informacja - po ktĂłrej Justyna zÂłoÂżyÂła te jakÂże wymowne i szczere Âżyczenia noworoczne.
DziÂś ruszyliÂśmy w "spĂłdnicowe" fakty. Program w 99% lekki, Âłatwy i przyjemny poza tragicznÂą informacjÂą z WaÂłbrzycha.Justyna sama majÂąc cĂłrkĂŞ w podobnym wieku bardzo dobitnie wyraziÂła siĂŞ o caÂłej suyiacji. I ja siĂŞ jej tak naprawde niedziwie. CzÂłowiek, ktĂłry potrafi takie coÂś zrobiĂŚ bezbronnemu dziecku nie ma prawa chodziĂŚ po Âświecie- i Justyna to powiedziaÂła.
TrochĂŞ niefortunnÂą zapowiedÂź miaÂła, coÂś w stylu: "mamy fakty z happy endem", a poszÂły po tym same zÂłe wieÂści- materiaÂł o Otylii i jakiÂś inny, teÂż tragiczny. Za to poÂżegnania ma Justyna najlepsze- zawsze coÂś oryginalnego, a nie ciÂągle tylko "miÂłego i spokojnego wieczoru" w wykonaniu Kamila...
Czego wczoraj ÂżyczyÂła Justyna na nowy rok? nie oglÂądaÂłam FaktĂłw...
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Co do ¿yczeù noworocznych to g³ównie ¿yczenia polega³y na tym, ¿eby w ca³ym przysz³ym roku nie by³o takich z³ych informacji i wiadomoœci jak ta o zamordowanej 7latce, któr¹ w³asnie wtedy Justyna przekaza³a na koniec programu.
A pochanke-fanie - czy kiedykolwiek Fakty z Justyna Ci siĂŞ nie podobaÂły ??
pod wzglĂŞdem urody, charakteru TAK, StyÂśka zawsze mi siĂŞ podobaÂła ... w Faktach czasem reportarze bywajÂą nudne, wiec bywa Âże przysypiam, ale rzadko, jednak jak tylko Justyna spowrotem jest na wizji i zaczyna zapowiadac kolejny temat, w znany nam wszystkich sposĂłb ... wymiĂŞkam ... :rozglada:
[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 6:38 pm ] rok Âśmieszny i straszny - magazyn 24 godz. prowadzi Justyna :tanczy: :spiewa:
---> ZAPRASZAM <---
Zastanawiam siĂŞ dlaczego w tym wÂątku jest taka ogÂłuszajÂąca cisza :mhm: ZastanawiaÂłem siĂŞ dÂługo i juÂż chyba wiem Justyna Pochanke jest tak idealnÂą prezenterkÂą, tak profesjonalnie wykonujÂącÂą swĂłj zawĂłd, Âże nie ma o czym pisac. Tylko skoro sÂą capsy to powinno to byĂŚ jakoÂś odznaczone - nowe tematy - poniewaÂż niedÂługo ten wÂątek spadÂłby na 2 stronĂŞ. A to juÂż nie byÂłoby dobre :nie:
TVN_FAN pisze:Zastanawiam siĂŞ dlaczego w tym wÂątku jest taka ogÂłuszajÂąca cisza :mhm: ZastanawiaÂłem siĂŞ dÂługo i juÂż chyba wiem Justyna Pochanke jest tak idealnÂą prezenterkÂą, tak profesjonalnie wykonujÂącÂą swĂłj zawĂłd, Âże nie ma o czym pisac
powtarzam to ciÂągle ... nie mam siĂŞ do czego naprawdĂŞ przyczepiĂŚ, a jak juÂż coÂś raz na jakiÂś czas napisze zero odzewu :/ no bo z jakiej racji ktoÂś wie Âże wstawiam tu jakieÂś capsy ??? :?
TVN_FAN pisze:Tylko skoro sÂą capsy to powinno to byĂŚ jakoÂś odznaczone - nowe tematy - poniewaÂż niedÂługo ten wÂątek spadÂłby na 2 stronĂŞ. A to juÂż nie byÂłoby dobre :nie:
juÂż mi siĂŞ nie chce prosiĂŚ, moderatorzy znajÂą temat, pisaÂłem kilka razy ... niestety dalej jest jak jest :? Âżal patrzeĂŚ przecieÂż siĂŞ tu coÂś jednak dzieje, na bierzÂąco info o Justynie jest wstawiane kiedy tylko jest na wizji ... a i tak TVN_FANie masz racje wÂątek ledwo siĂŞ na 1 stronie trzyma :?
pochanke - fan pisze:juÂż mi siĂŞ nie chce prosiĂŚ, moderatorzy znajÂą temat, pisaÂłem kilka razy ... niestety dalej jest jak jest :? Âżal patrzeĂŚ przecieÂż siĂŞ tu coÂś jednak dzieje, na bierzÂąco info o Justynie jest wstawiane kiedy tylko jest na wizji ... a i tak TVN_FANie masz racje wÂątek ledwo siĂŞ na 1 stronie trzyma :?
WÂłaÂśnie tak - choĂŚ z technicznego punktu widzenia nie wiem czy ten fakt z dodawanie postĂłw jest do zmiany. A podejrzewam, Âże nie przejdzie ten numer, Âżeby moÂżna byÂło pisaĂŚ posty "pod rzÂąd"
A tak, Âżeby nie byÂło of topic-u: Gratulacja dla Justyny za 2 miejsce w Telekamerach
No wÂłaÂśnie... Justyna dostaÂła drugie miejsce w Telekamerach. Gratulacje! "KiedyÂś 5 - 10 -15 TVP1 - dziÂś Fakty TVN" .
Szkoda, ¿e nie pierwsze. Durczok te¿ jest dobry ale oczywiœcie wolê Justynê. No ale za rok Durczok dostanie - o ile siê nie mylê - z³ota Telemere, wiêc kolejne trzy lata nale¿¹ do Justyny
A propos debaty na temat tego wÂątku to tutaj juÂż chyba wszystko, co mogÂło byĂŚ powiedziane na temat Justyny Pochanke chyba zostaÂło powiedziane... ChodÂź rzeczywiÂście szkoda, Âże temat ten tak podupadÂł.
SwojÂą drogÂą ma ktoÂś jakieÂś nagranie z JustynÂą w "5 - 10 - 15"? ChĂŞtnie bym jÂą zobaczyÂł w nieco innej roli z przed kilkunastu lat.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
cfc_champion pisze:(...)A propos debaty na temat tego wÂątku to tutaj juÂż chyba wszystko, co mogÂło byĂŚ powiedziane na temat Justyny Pochanke chyba zostaÂło powiedziane... ChodÂź rzeczywiÂście szkoda, Âże temat ten tak podupadÂł.(...)
Œwiête s³owa...œwiêta - temat podupad³ poniewa¿ wszystko co mog³o zostaÌ powiedziane zosta³o powiedziane. Nic siê nie dzieje takiego wyj¹tkowego a powtarzaÌ w kó³ko o profesjonaliŸmie Justyny i prawie w ka¿dym programie wzorowym prowadzeniu Faktów nie chce siê chyba nikomu.
Justyna jest profesjonalistkÂą i maÂło co moÂżna o niej napisaĂŚ bo nie ma sie czego czepiĂŚ.
Zawsze jej wszystko wychodzi -wiec staÂło siĂŞ to troche monotonne .
Ale to ze Justyna przegra³a z Durczokiem troche mnie to zaskoczy³o.Justyna zdecydowanie jest lepsza -chyba ci co g³osowali nie ogl¹dali jej w M24,pewnie wiêkszoœÌ g³osuj¹cych to by³y przedstawicielki p³ci piêknej-tylko tak umiem sobie to wyt³umaczyÌ.