Moderator: Łukasz
Pomyliło Ci się coś, bo Czesław nie miał jeszcze najmłodszychAdrian ;P pisze:Szkoda, że ujawnili grupy, ale takie właśnie dopasowania obstawiałem. No i Czesław jest jedną osobą, który miał już wszystkie 3 grupyFajne dobrane osoby do Domów Jurorskich, chociaż podejrzewałem, że Czesław zaprosi Melę Koteluk.
Ale jurorzy otrzymają grupy - jak przy pierwszej edycji tzn.Adrian ;P pisze:Szkoda, że ujawnili grupy, ale takie właśnie dopasowania obstawiałem. No i Czesław jest jedną osobą, który miał już wszystkie 3 grupyFajne dobrane osoby do Domów Jurorskich, chociaż podejrzewałem, że Czesław zaprosi Melę Koteluk.
Może, ale nie musiSevenUP pisze: Kasia Nosowska 100 razy zapierała się już, że nie weźmie udziału w talent show, bo ona sama nie przeszłaby castingu. Dobrze jednak że się zgodziła, bo troche ludzi przy dobrej reklamie może to przyciągnąć.
Ja bardzo lubię etap Domów Jurorskich i Bootcamp (plus za akompaniament na żywo). Nimi w sumie troszkę odróżnia się XF od innych programów.adik1148 pisze:Domy Jurorskie to najnudniejsza cżęśc X FACTOR'a :( niestety , dobrze , że mam wtedy aku rat 18'stkę :P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości