Tym razem relacja juÂż od poczÂątku do koĂąca
Moderator: Łukasz
Bardzo mi siĂŞ podoba to, Âże Agatka trzyma rĂŞkĂŞ przy nasÂłuchu :tanczy:..jak na razie nie jest Âźle - juÂż jesteÂśmy po kolejnej relacji :tanczy:
Teraz ja Ci powiem: poczekajmy :stop: Dopiero jak nikogo nie zaprosi do pogadania to bĂŞdziemy przeklinaĂŚ :devil:..ta nadana z mniejszym powerem ale teÂż ku naszej uciesze
..ale kiedy bĂŞdÂą jacyÂś goÂście:uwaga:
ÂŻeby ktoÂś jÂą poobijaÂł..widziaÂłem Âże juÂż tak Âładnie siĂŞ co niektĂłrzy bawiÂą :tanczy:
Ale jak tu nie dziĂŞkowaĂŚTylko mi juÂż tak nie dziĂŞkujcie, bo siĂŞ peszĂŞ![]()
..mi teÂżBardzo mi siĂŞ podoba to, Âże Agatka trzyma rĂŞkĂŞ przy nasÂłuchu :tanczy:
..i dobrze radziszTeraz ja Ci powiem: poczekajmy :stop: Dopiero jak nikogo nie zaprosi do pogadania to bĂŞdziemy przeklinaĂŚ :devil:
Tak s¹ robione innym programem, bo ten wczeœniejszy ca³kowicie mi zwê¿a screen :?Ale zapytam, czy dobrze widzê, ¿e te ostatnie capsy ró¿ni¹ siê od tych pierwszych??
Od razu mi siĂŞ przypomniaÂło co ktĂłryÂśz chÂłopakĂłw napisaÂł, Âże tym co zwĂŞzili obraz naleÂżaÂło rĂŞcĂŞ poodcinaĂŚnot that kind pisze:Tylko tyle, bo sami widziliÂście, jak ta relacja wyglÂądaÂła![]()
PociÂągajÂące chybaTak sÂą robione innym programem, bo ten wczeÂśniejszy caÂłkowicie mi zwĂŞÂża screen :?
Ogólnie AVS Playerem robione capsy s¹ bardziej poci¹g³e ni¿ rzeczywistoœÌ, ale tym razem wysz³y mega poci¹g³e i musia³am wróciÌ do pierwszego programu.
ÂŻaden :* ÂŻaden problem :* RĂłb tak jak ci wygodnieA czy to stanowi jakiÂś problem :rozglada:
Jest nieÂźle..Agatka rozmawiaÂła przed chwilÂą trochĂŞ sentymentalnie..trochĂŞ zadziornie..ale zawsze miÂło z jednym z organizatorĂłw
..chyba musimy zmieniÌ treœÌ proœbymarcinkowsky pisze:Od razu mi siê przypomnia³o co któryœz ch³opaków napisa³, ¿e tym co zwêzili obraz nale¿a³o rêcê poodcinaÌnot that kind pisze:Tylko tyle, bo sami widziliœcie, jak ta relacja wygl¹da³a![]()
![]()
Ale i tak widaĂŚ, Âże Agatka ma na sobie chyba sukienkĂŞ![]()
??
OjjhhhÂŻebyÂśmy tak jÂą mogli w caÂłoÂści zobaczyĂŚ :rydzyk: Panie operatorze :rydzyk:
..no trochĂŞ tamte sÂą wydÂłuÂżone..ale czy to w czymÂś przeszkadza :>PociÂągajÂące chyba?? Jeszcze bardziej i coraz mocniej
![]()
![]()
..w ogĂłle na wiĂŞcej AgatkiJest nieÂźle:tanczy: To siĂŞ zaczyna :> ?? Na razie niewinnie i ja mam caÂły czas nadziejĂŞ na wiĂŞcej rozmĂłw :uwaga:
My to juÂż tak chyba mamy na staÂłeobieÂżyÂświat pisze:..w ogĂłle na wiĂŞcej Agatki![]()
..na jak¹œ relacjê
..seriomarcinkowsky pisze:
Ale ciĂŞ pocieszĂŞ , bo chyba nie sÂłyszaÂłeÂś tego, co powiedziaÂła Anna KalczyĂąska![]()
''Relacje z Jarocina w tvn24 dziÂś, juro i pojutrze'' :tanczy:
To ja trochĂŞ wisielcowi jeszcze dokopiĂŞ :devil:obieÂżyÂświat pisze:..serio![]()
![]()
..ale mam taki wisielczy nastrĂłj po tych kliku godzinach (z)Agatkowej pustki Âże przyszÂło mi do gÂłowy Âże jutro juÂż moÂże nie byĂŚ Agatki :hyh:
..dziĂŞkiTo ja trochĂŞ wisielcowi jeszcze dokopiĂŞ :devil:
i przy okazji sam siebie - masochista :devil: Na 16.30 planujÂą wyrok w sprawie Mazura, a jak siĂŞ coÂś sensacyjnego pojawi to znaczy Âże ''nasza'' ramĂłwka padnie jak bombÂą trafiona :hmm:
AtomowÂą bombÂą :hmm:
Jakby nam alkoholu podali coobieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki
..ale wÂłaÂśnie relacjÂą w serwisie mnie podratowali![]()
![]()
Ju¿ mi nie zale¿y..nie by³o rozmowy live co nie dziwi przy iloœci transmisji konferencji ale Agatka ca³¹ masê rozmów nagra³a w tym czasie
..ale jaka szkoda Âże nie na Âżywca byÂły one emitowane
To ty teÂż sÂłyszaÂłaÂśnot that kind pisze:Dzieje siĂŞ, to prawdaI dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie przez caÂły weekend
![]()
Szczerze powiedziawszy to juÂż widzĂŞ jak uroczo Agatka w takim kogucie na gÂłowie wyglÂądaSzczerze powiedziawszy to ja myÂślaÂłam, Âże Agata bĂŞdzie miaÂła fryzurĂŞ adekwatnÂą do festiwalu
O takÂą![]()
No i znĂłw muza w tle - jak na prawdziwym festiwalu
..dokÂładnie to samo chciaÂłem napisaĂŚmarcinkowsky pisze:WÂłaÂśnie notka wszystkimi capsami opisaÂłaÂś to, czego ja nie mogÂłem opisaĂŚ sÂłowami :jupi:
Chodzi mi o kaÂżdy gest, odlot kamery (a poprzez to nasz odlot) Wszystko piĂŞknie, cudownie bosko
:* :*
..ja teraz teÂż juÂż sÂłyszaÂłem wiĂŞc mamy troje ÂświadkĂłw na tvn24 :tanczy:To ty teÂż sÂłyszaÂłaÂśnot that kind pisze:Dzieje siĂŞ, to prawdaI dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie przez caÂły weekend
![]()
?? Uffff
bo juÂż myÂślaÂłem Âże miaÂłem chalucyjacje
![]()
Ale w serwisie drugi raz sÂłyhszaÂłem jak Ania mĂłwiÂła znowu Âże to temat ktĂłrym siĂŞ bĂŞdÂą zajmowali :rydzyk:
..Agatka podeszÂła do najbardziej charakterystej postaciSzczerze powiedziawszy to juÂż widzĂŞ jak uroczo Agatka w takim kogucie na gÂłowie wyglÂądaSzczerze powiedziawszy to ja myÂślaÂłam, Âże Agata bĂŞdzie miaÂła fryzurĂŞ adekwatnÂą do festiwalu
O takÂą![]()
![]()
..ale to jeszcze nie to :]No i znĂłw muza w tle - jak na prawdziwym festiwaluRlacja super :brawa: Coraz dÂłuÂższe, to najwaÂżniejsze :brawa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 25 gości