Oprawa graficzna TVN
Moderator: Łukasz
nie wiem czemu ale mi teÂż siĂŞ z tym skojarzyÂło, choĂŚ bardziej mi sie kojarzy z impresjonistycznym stylem malarskim~ pisze:ta nowa oprawa mi siĂŞ nie podoba
TVN kojarzy siĂŞ z okrÂągÂłymi ksztaÂłtami i myÂślĂŞ, Âże takie powinny pozostaĂŚ
Przepraszam za porĂłwnanie, ale ta oprawa wyglÂąda jakby plemniki pÂłynĂŞÂły do komĂłrki jajowej. Tak to wyglÂąda.
TVN innowacja i nowoczesność...
DziĂŞki za szacunek, ale grzecznie siĂŞ przyznajĂŞ, Âże to nie jakamiiloo pisze:nie wygladaÂło mi to na velvet szacunek za znalezienie ÂźrĂłdÂła

[ Dodano: Nie Lis 11, 2007 8:23 pm ]
Nie znam siĂŞ na tym, ale wydaje mi siĂŞ, Âże jeÂśli TVN zleca zrobienie oprawy graficznej, to jednoczeÂśnie takÂą oprawĂŞ kupuje i jednoczeÂśnie to wÂłaÂśnie zleceniodawcy, czyli w tym wypadku TVN-owi przysÂługujÂą prawa autorskie.Greg Haus pisze:przecieÂż jest ona chroniona prawami autorskimi
GdzieÂś sÂłyszaÂłem, Âże tak to siĂŞ odbywa

no prosze jakie szlachetne zachowanier_r16 pisze:DziĂŞki za szacunek, ale grzecznie siĂŞ przyznajĂŞ, Âże to nie jakamiiloo pisze:nie wygladaÂło mi to na velvet szacunek za znalezienie ÂźrĂłdÂłaPrzeglÂądaÂłem komentarze w newsach na tvnfakty.pl i trafiÂłem na komentarz z linkiem. SprawdziÂłem i okazaÂło siĂŞ, Âże te capsy tam sÂą i tylko grzecznie to ÂźrĂłdÂło wam przekazaÂłem.
![]()

TVN innowacja i nowoczesność...
Ja juÂż kilka miesiĂŞcy temu wiedziaÂłem, Âże wkrĂłtce zmieniÂą oprawĂŞ graficznÂą, zresztÂą pisaÂłem wam o tym
No ale mi nikt nie wierzy
A ja mam swoje ÂźrĂłdÂła ktĂłrych niestety ujawniaĂŚ nie mogĂŞ...
Jedyne czego nie wiedziaÂłem i dalej nie wiem to ktĂłrÂą oprawĂŞ wybiorÂą. Ta tajemnica jest pilnie strzeÂżona i naprawdĂŞ niewiele osĂłb w TVN o tym wie- nawet moje tajemnicze ÂźrĂłdÂło

Jedyne czego nie wiedziaÂłem i dalej nie wiem to ktĂłrÂą oprawĂŞ wybiorÂą. Ta tajemnica jest pilnie strzeÂżona i naprawdĂŞ niewiele osĂłb w TVN o tym wie- nawet moje tajemnicze ÂźrĂłdÂło

Ale nie byÂłeÂś pierwszy, juÂż 1,5 roku temu byÂła mowa o zmianie oprawy graficznej.object pisze:Ja juÂż kilka miesiĂŞcy temu wiedziaÂłem, Âże wkrĂłtce zmieniÂą oprawĂŞ graficznÂą, zresztÂą pisaÂłem wam o tym![]()

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Co do MilionerĂłw to trochĂŞ ÂżaÂłuje braku 4 koÂła ratunkowego - zamiany pytania - zawsze to jakieÂś urozmaicenie. RĂłwnieÂż szkoda, Âże nie zwiĂŞkszono sumy wygranej - wiem, Âże zaraz pojawiÂą siĂŞ gÂłosy - Âże przecieÂż milion to ogromna suma , ale 13 pytaĂą i ostatnie 5' milionowe - to dobiero co
Tak jak w Australii
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 8:07 pm ]
W³aœnie siê skapn¹³em, ¿e napisa³em posta w z³ym temacie - przepraszam

[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 8:07 pm ]
W³aœnie siê skapn¹³em, ¿e napisa³em posta w z³ym temacie - przepraszam