Rewelacja i jeszcze Dżasti do nas dołączyła, ciesze sie jak dziecko, nawet post Marcina mi gdzieś tam dziś mignąłDÂżastina pisze:Biore to za zachete do napisania postu w tym temacieadam pisze:Troche Krzysztof jest przez forumowiczow niedoceniany ale mam nadzieje że temat o nim przeżyje renesans

Krzysia trudno nie lubic, a wrecz nie uwielbiac. Dokładnie rok temu przeżywałam tzw. faze na KrzysiaDÂżastina pisze: Też bardzo lubie Krzysiaa moja mama to go wprost uwielbia
![]()

No szkoda, szkoda, niech szybko wraca mi sie za tydzien znowu sesja zaczyna, pomoże mi w porannych wczesnych pobudkachDÂżastina pisze: Szkoda, że nie przywitał nas dziś o poranku :uhh:

Dzieki, że mi przypomniałaś, On tam jest rzeczywiście bez marynary, tu bedzie troche trudniej upolowac capsy, ale i tak wierzymy w Ciebie adamieDÂżastina pisze:Proponuje pojsc dalejNika pisze:Jeszcze malenkie dyskretne marzenie mam -caps z InterNET- tam jest Krzyś bez krawata![]()
Adam może capsy z reklamy do tego programu
Tam Krzyś jest bez marynarki :rozglada:

P.S. Juz to kiedyś gdzieś wspominałam,ale przypomne jeszcze raz - to właśnie dzieki temu, ze szukałam kiedyś informacji o Krzysiu w necie, trafiłam na to forum...i tak mi już zostało