Wiosna 2008 w TVN
Moderator: Łukasz
Gotowi na mi³oœÌ pojawi¹ siê chyba dopiero na jesieni, dzisiaj w Radio Zet us³ysza³am ,¿e w³aœnie rozpoczê³y siê zdjêcia do tego filmu, nie ma si³y ¿eby da³o radê w marcu, bêdzie to raczej 39 i pó³ bo zdjêcia zaczê³y siê jeszcze w ubieg³ym roku, wydaje mi siê, ¿e to bêdzie fajny film bo podoba mi siê obsada, Karolak, Widawska, Stelmaszyk, Pietraszak, oby tylko nie przegiêli z weso³oœci¹ bo wyjdzie kaszana 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Czasem tu wpada
Chyba nie jesteœ na bie¿¹co. Zdjêcia do serialu "Gotowi na mi³oœÌ" nawet siê nie rozpoczê³y. Dzisiaj w Dzienniku pani z TVN-u mówi³a, ¿e ten nowy serial ( ale nie Gotowi na mi³oœÌ) bêdzie na antenie na wiosnê, najprawdopodobniej we wtorek o 21:30. Czyli szykuj¹ nam siê a¿ 2 seriale - 39 i pó³ oraz ten drugi, którego tytu³ nie zosta³ wybrany.
[ Dodano: Pon Sty 07, 2008 6:12 pm ]
Dexter moÂże byĂŚ w niedzielĂŞ o 22, bo nie wiem czy zwrĂłciliÂście uwagĂŞ, ale p. Lis miaÂł prowadzi program w niedzielne wieczory, czyli KubĂŞ WojewĂłdzkiego chcÂą gdzieÂś przenieÂś tylko na kiedy? Ja osobiÂście widziaÂł bym Dextera w czwartek o 21:30, bÂądÂź w piÂątek o 20:00
[ Dodano: Pon Sty 07, 2008 6:12 pm ]
Dexter moÂże byĂŚ w niedzielĂŞ o 22, bo nie wiem czy zwrĂłciliÂście uwagĂŞ, ale p. Lis miaÂł prowadzi program w niedzielne wieczory, czyli KubĂŞ WojewĂłdzkiego chcÂą gdzieÂś przenieÂś tylko na kiedy? Ja osobiÂście widziaÂł bym Dextera w czwartek o 21:30, bÂądÂź w piÂątek o 20:00
No tak, niedziela, godz. 23.00 - fantastyczna pora na program publicystyczny.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
A mnie si? obi?o o uszy, ?e serial "39 i pĂł?" b?dzie w sobotni wieczĂłr, czy sobota czy niedziela i tak by?oby to pasmo najwy?szej ogl?dalno?ci, czyta?am dzi? wywiad z re?yserem "Rezerwatu", ktĂłry b?dzie te? re?yserowa? ten serial, ?e zapowiada si? du?y serialowy hicior, oby
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Szczerze mĂłwi?c, mia?em nadziej?, ?e "Dextera" rozpoczn? emitowa? od lutego w miejsce jednego z odcinkĂłw "OdwrĂłconych", ale na razie zapowiada si? na to, ?e po ich emisji o 20:00 ten ca?y "Clever" (wiadomo), o 21:00 film, ok. 23:00 "Tajemnice Smallville".Underek pisze:A co z Dexterem ??
To moze by? ta tajemnica.
Czyli zostaje wiosna, z tym ?e nie widz? na radzie odpowiedniej pory... no, mo?e wtorek - 22:30. Kto wie, kto wie.
Chcia?bym ju? to cudo obejrze? i zobaczy?, czy faktycznie jest takie fantastyczne.
Jak na wiosn? nie poka?? to mo?e sobie ?ci?gn? ;]