http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 59&v=2&s=0
Moderator: Łukasz
mysle, ze jak chce sie kogoœ krytykowac i to do tego w tak malo wyrafinowany sposób to warto siê chocia¿ dowiedzieÌ siê jak ta osoba siê nazywa!Grzesioo pisze:Wszystkim sympatykom SLD ( i nie tylko) polecam dzisiejsze Przeœwietlenie (powtórka o pó³nocy). Wstêpowa³a moja "ulubiennica" z SLD- pani Szynszyl. Gdyby g³upota i cynizm mog³y lataÌ to ta pani fruwa³aby jak go³êbica.
Dobrze myÂślisz, powinienem sprawdziĂŚ jak siĂŞ ta pani nazywa. MyÂślĂŞ jednak Âże ta pani jest tak urocza, umie siĂŞ ÂśmiaĂŚ z siebie, Âże nazwanie jej szynszylem nie zrobi na niej wiĂŞkszego wraÂżenia.zadra pisze: mysle, ze jak chce sie kogoÂś krytykowac i to do tego w tak malo wyrafinowany sposĂłb to warto siĂŞ chociaÂż dowiedzieĂŚ siĂŞ jak ta osoba siĂŞ nazywa!
to jakies absolutne minimum!!!!!
A ona stwierdzi³a ¿e oœmieszy³a pos³a str¹ka i œtwierdzi³a ¿e by³a jakby ka¿¹cym ramieniem sprawiedliwoœci. Prawde mówi¹c mo¿e i oœmieszy³a go ale sam te¿ siê oœmieszy³a.doktorfaustus1 pisze:Widzia³em dzisiaj powtórkê i nie wiem drogi Grzesiu co Ci w niej przeszkadza? To, ¿e wyœmia³a pos³a Str¹ka i przy okazji powiedzia³a, ¿e Borowski nie móg³ sobie z nim nigdy poradziÌ?
Ten fragment bĂŞdzie prawdopodobnie na stronie. Nic nie mĂłwili ale bardzo trudno im byÂło powstrzymaĂŚ wybuch Âśmiechu po jej wypowiedzi, mi zresztÂą teÂż.W tym momencie Morozowski i Sekielski nie wiedzieli co powiedzieĂŚ. MyÂśleli, Âże jej dowalÂą tym nagraniem, ale to wyszÂła z caÂłej sprawy obronnÂą rĂŞkÂą.
Tak ona jest przedstawicielkÂą mÂłodzieÂży lewicowejMocne_ogniwo pisze:a moÂże to nowa lwica lewicy??![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość