Nika pisze:No ba! Co do tamtych duetów spierac siê nie powinniœmy, ale o to mo¿emy zacz¹Ì siê biÌ! ... tylko kto to widzia³, ¿eby panny siê o faceta bi³y :uhh:
biĂŚ Nika no co Ty :/ ... z kim chcesz siĂŞ biĂŚ? :> i kiedy? chĂŞtnie popatrzĂŞ
Nika pisze:No ba! Co do tamtych duetów spierac siê nie powinniœmy, ale o to mo¿emy zacz¹Ì siê biÌ! ... tylko kto to widzia³, ¿eby panny siê o faceta bi³y :uhh:
biĂŚ Nika no co Ty :/ ... z kim chcesz siĂŞ biĂŚ? :> i kiedy? chĂŞtnie popatrzĂŞ
Tak Âłatwo ustĂŞpujesz? No to ja teÂż w tyÂł zwrot! I KrzyÂś ma przynajniej dwa babska z gÂłowy! :spiewa:
Krzys dziÂś nie napracowaÂł siĂŞ za bardzo przed kamerkÂą... ciekawe dlaczego jak zrobili wydanie specjalne to Jemu juz nie dali np. porozmawiaĂŚ z jakiÂś posÂłem czy coÂś... szkoda, Âże Go tak odsuneli... za to Anita w swoim Âżywiole, ona wÂłaÂśnie Âświetnie nadaje sie do takich akcji jak ta dzisiejsza
hehe oj nie rzucaj siĂŞ, nie rzucaj :D bo jeszcze czasem CiĂŞ nie zÂłapiÂą i bĂŞdzie aÂła niom szkoda, Âże Krzysia nie dali racja, Anitka tylko do takich rozmĂłw siĂŞ nadaje
Dorotka969 pisze:racja, Anitka tylko do takich rozmĂłw siĂŞ nadaje
ale wy nie lubicie Anity...
a co do Krzysia, to szkoda, ¿e nie by³o "typowych " serwisów, ale sprawy nabra³y dzis takiego obrotu, ¿e widocznie uznano i¿ lepiej z nich wogóle zrezygnowaÌ skoro i tak bêda ci¹gn¹c wydanie specjalne i nadawaÌ w kó³ko o jednym temacie. Za to mo¿na by³o obejrzeÌ Krzyska z innej perspektywy, zza pleców Anity czêsto by³o widaÌ jak siê krêci³ ko³o swojego stanowiska przy komputerze Móg³ sobie przynajmniej ze spokojem przejrzeÌ w¹tek, w trakcie gdy Anita przejê³a pa³eczkê
Dorotka969 pisze:racja, Anitka tylko do takich rozmĂłw siĂŞ nadaje
ale wy nie lubicie Anity...
od razu nie lubicie... nikt tak nigdzie nie napisaÂł... dziÂś z rana znowu oglÂądam kawaÂłek poranka i co prawda juÂż wczoraj miaÂłam to napisaĂŚ, Âże to moje odczucie o innym Krzysiu przy Anicie byÂło subiektywne, wczoraj caÂłkiem mi sie Anitka podobaÂła i dziÂś teÂż, chyba to kwestia przyzwyczajenia, a co do Krzysia to fajny ma dziÂś krawat