ÂŻe co? :> ÂŹle, Âże powstanie V edycja?Greg Haus pisze:Graruluje - super pomysÂł :?
[TVN7] Big Brother
Moderator: Łukasz
ÂŹle jeÂśli bĂŞdzie wyglÂądaÂła tak samo jak IV.pawell pisze:ÂŻe co? :> ÂŹle, Âże powstanie V edycja?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Zgadzam siĂŞ, ale co zrobiĂŚ gdy spoÂłeczeĂąstwo lubi takie rzeczy? Ludzie to oglÂądajÂą, a telewizja to produkuje, bo jej siĂŞ to opÂłaca.POpieram pisze:ÂŹle jeÂśli bĂŞdzie wyglÂądaÂła tak samo jak IV.
No có¿ poczekamy i zobaczymy jak TV 4 zrobi V edycjê.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Re: Big Brother
Jutro Jolanta Rutowicz będzie gościem "Dzień Dobry TVN". Rozmowa oczywiście o błyszczykach. :devil:

No i była gościem i końcówka reportażu o błyszczykach była wspaniała 
Pieńkowska i Jagielski już dziękują itd. a Jola ''To co już koniec?!'' ''Tak'' ''Ale ja nie powiedziałem nawet nic'' ''Przynajmniej nic mądrego'' xD To mnie powaliło

Pieńkowska i Jagielski już dziękują itd. a Jola ''To co już koniec?!'' ''Tak'' ''Ale ja nie powiedziałem nawet nic'' ''Przynajmniej nic mądrego'' xD To mnie powaliło

Zgodnie z tym, co już kilka tygodni temu podał serwis reality-tv.pl już 2 marca w Czwórce wystartuje specjalna edycja "Big Brother VIP", gdzie przez 5 tygodni będziemy mogli obserwować znane osoby zamknięte w Domu Wielkiego Brata. Finał tej edycji nastąpi 6 kwietnia, wtedy też do Domu wejdzie 12 zwykłych ludzi, by również walczyć o nagrodę główną.
dobre i 5 tygodni z gwiazami
wiecej i tak ich by nie znaleźli, baaardzo jestem ciekawy co to za celebrites
:P

TVN innowacja i nowoczesność...
Chyba "na więcej" - to standard na świecie, że edycje VIP/Celebrity trwają dużo krócej od normalnych odsłon. 5 tygodni to i tak sporo. W programie ma wystąpić 10, albo 11 "gwiazd"kamiiloo pisze:wiecej i tak ich by nie znaleźli

najsmieszniejsze jest to że zapraszali do tego prograu frytkę hahah jako gwiazdę <załamka>
TVN innowacja i nowoczesność...
Moim zdaniem powinni odrazu wpuścić ''gwiazdy'' i normalnych ludzi, żeby była taka mieszanka 

podmark pisze:W programie ma wystąpić 10, albo 11 "gwiazd". A gwiazdy pewnie będą mieć słabiutkie,
No tak osoby znane z tego, że są znane.Media Link pisze: 2 marca do domu Wielkiego Brata wprowadzi ok. 10 znanych osób. Endemol Polska, producent programu, ujawnił, że wśród nich będą m.in. Sasha Strunin (wokalistka The Jet Set), Jarosław Jakimowicz (aktor) oraz Piotr Gulczyński (uczestnik pierwszej edycji "Big Brothera").

Jakimowicz, Gulczas i Sasza to typowi celebryci, ale trzeba przyznać, ze w miare rozpoznawalni.. można śmiało powiedzieć, ze gdyby znaleźli się w obsadzie "Gwiazd w cyrku" czy "Gwiazd tanczących na lodzie" byliby mocnymi ogniwami tych produkcji.. jeżeli pozostała 7 będzie równie dobra, to moze być naprawde ciekawie
Choć może być z nimi bardzo ciekawie to na razie nie wierzę w ich udział (czekam na oficjalne info). Nie wyobrażam sobie tego, że zniżą się do poziomu "Big Brothera" i zamieszkają w tym domu na parę tygodni.Media2 pisze:Tymczasem tabloid Fakt donosi, że grono uczestników programu może zostać powiększone o kolejne interesujące osobowości - frministkę Manuelę Gretkowską, publicystkę Agatę Passent oraz publicystę - Rafała Ziemkiewicza.