Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..kogo jak kogo ale mnie nie musisz uÂświadamiaĂŚ :lol2:
Ka¿dy tak mówi a póŸniej tylko same k³opoty , bo jednak z tym uœwiadomieniem nie by³o tak dobrze :devil: ale wtedy jest ju¿ z regu³y za póŸno na przemyœlenia :lol2: Wiem , wiem :stop: , ¿e nie muszê ale swoj¹ wiedzê mam opart¹ na spostrze¿eniach swoich i innych :) i jakoœ tak mnie wziê³o, ¿eby jeszcze raz j¹ uœwiadomiÌ i przynajmniej sobie jeszcze raz ul¿y³em :P
..odwieczny nasz dylemat :devil:
..ale có¿ takie jest ¿ycie :D
..tym co nie mogli oglÂądaĂŚ pozostaje siĂŞ cieszyĂŚ..a tym co mogli smuciĂŚ ;)
Dzisiaj niestety nie zmagamy siĂŞ z Âżadnym dylematem :/ A tak nudno jest bez dylematĂłw , ktĂłre siĂŞ rodzÂą , a ktĂłre nie majÂą dla nas jasnego rozwiÂązania i tak nudno bez cudownie dÂławiÂącego uczucia dumy z powodu pracy naszej Agatki :( Pusto :uhh: !!
..Âświetne rady prosto z serca :lol:
..mam nadziejĂŞ Âże wkrĂłtce bĂŞdziemy podziwiaĂŚ pierwsze efekty dziaÂłaĂą :lol:
Bo jak to siĂŞ mĂłwi -dobre rady zawsze w cenie :lol2: !! Marketingowo trzeba dziaÂłaĂŚ :lol2 !! A jakiÂś naiwniak zawsze da siĂŞ zÂłapaĂŚ :lol2: !! ChÂłopaki to nie do Was :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Dzisiaj niestety nie zmagamy siĂŞ z Âżadnym dylematem :/ A tak nudno jest bez dylematĂłw , ktĂłre siĂŞ rodzÂą , a ktĂłre nie majÂą dla nas jasnego rozwiÂązania i tak nudno bez cudownie dÂławiÂącego uczucia dumy z powodu pracy naszej Agatki :( Pusto :uhh: !!
Mamy sobotni wieczór - mo¿e jeszcze nie jest za póŸno na to, ¿eby wyjœÌ Agaty poszukaÌ na jednym z serii ''saturday night club-party"? :lol:

Dla tych, co nie mog¹ wyjœÌ, b¹dŸ do Poznania maj¹ za daleko, te fragmenty materia³u kol. Wójcika z Agaty g³osem :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Notka :> przecieÂż umĂłwiÂłyÂśmy siĂŞ, Âże to ja zapodam mp3. :rozglada: No dobrze :stop: nie waÂżne kto zapodaÂł, najwaÂżniejsze, Âże jest :tanczy: JeÂśli jednak chcielibyÂście komuÂś dziĂŞkowaĂŚ to w pierwszej kolejnoÂści mi, to ja dokonaÂłam nagrania :lol2: NastĂŞpnie PawÂłowi, gdyÂż podczas serwisu przez niego prowadzonego spÂłynĂŞÂło na mnie natchnienie :lol2: W dalszej kolejnoÂści kniaziĂłwnie, gdyÂż ona obrĂłbki dokonaÂła :lol2: I oczywiÂści ÂŁukaszowi WĂłjcikowi za wspaniaÂły pomysÂł wykorzystania gÂłosu Agatki :lol2:
Mam nadziejĂŞ, Âże ulÂżyÂłyÂśmy Wam choĂŚ troszkĂŞ w tĂŞsknocie za UlubienicÂą ;)
marcinkowsky pisze:
A ty Black, skoĂącz juÂż z tÂą autopromocjÂą
Marzenia :rozglada: to¿ to najwiêkszy pró¿niak na œwiecie jest. :hahaha:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Notka :> przecieÂż umĂłwiÂłyÂśmy siĂŞ, Âże to ja zapodam mp3. :rozglada: No dobrze :stop: nie waÂżne kto zapodaÂł, najwaÂżniejsze, Âże jest :tanczy:
Dziewczynki nasze s³odziutkie :* Nie k³óÌcie siê ju¿ -masz D¿astinko racjê, ¿e najwa¿niejsze jest to , ¿e dotar³ do nas ten G£OS :tanczy: :* G³os , którego tak nam brakuje , za którym tak têsknimy, a którego ja wczoraj i przedwczoraj pró¿no darmo szuka³em na stronach tvn24.pl ;(

Tylko dlaczego nas tak przetrzymaÂłyÂście :lol2: ?? Nie musicie odpowiadaĂŚ :lol2: !!
Mam nadziejĂŞ, Âże ulÂżyÂłyÂśmy Wam choĂŚ troszkĂŞ w tĂŞsknocie za UlubienicÂą ;)
Ojhh :P Bardzo ulÂżyÂłyÂście :* SzczegĂłlnie w sytuacji , w ktĂłrej ja nie mogĂŞ juÂż sobie z tÂą tĂŞsknotÂą poradziĂŚ i z takim dziwnym przeczuciem , Âże dzisiaj Agatka jest jednak w pracy :rozglada: Siedzi tam w tym Poznaniu i czeka nie wiadomo na co, na kogo i wie , Âże nie nie bĂŞdzie miaÂła okazji do spotkania z nami :nie: Ojhhh jakie to niszczÂące nieszczĂŞsne doÂświadczenie dla nas i pewnie dla Agatki ( :lol2: ) i uczucie jest :( JeÂśli ozzywiscie moje przeczucie jest prawdziwe :rozglada:

Mamy sobotni wieczór - mo¿e jeszcze nie jest za póŸno na to, ¿eby wyjœÌ Agaty poszukaÌ na jednym z serii ''saturday night club-party"? :lol:
Dobrze , ¿e wczoraj tu wieczorem nie zagl¹da³em , bo bym mia³ trudnoœÌ ze znalezieniem sobie miejsca, wiedz¹c ¿e taka propozycja spêdzanie weekendu przez Agatkê jest rozwa¿ana :szalony: !! Teraz to tym bardziej chcia³bym j¹ zobaczyÌ -mo¿e da³oby siê wywnioskowaÌ po wygl¹dzie czy mocno sobie ''zaszala³a'' :lol2: ??
JeÂśli jednak chcielibyÂście komuÂś dziĂŞkowaĂŚ to w pierwszej kolejnoÂści mi, to ja dokonaÂłam nagrania :lol2: NastĂŞpnie PawÂłowi, gdyÂż podczas serwisu przez niego prowadzonego spÂłynĂŞÂło na mnie natchnienie :lol2: W dalszej kolejnoÂści kniaziĂłwnie, gdyÂż ona obrĂłbki dokonaÂła :lol2: I oczywiÂści ÂŁukaszowi WĂłjcikowi za wspaniaÂły pomysÂł wykorzystania gÂłosu Agatki :lol2:
No wiêc lecimy :tanczy: W pierwszej kolejnoœci gor¹cy ca³us dla D¿astinki :* Paw³a z wdziêcznoœci poklepiê po ramieniu -ch³opie, stary -inspiruj dziewczynê tak dalej :brawa: Kniaziównê bym z chêci¹ uca³owa³ w drugiej kolejnoœci -ale to D¿astina ustala³a kolejkê :lol2: Wiêc ca³us dla Kniaziówny :* Najtrudniejsze podziêkowania to dla Wójcika -który dziêki Agatce robi sobie niez³¹ karierê ze swoimi materia³ami -spryciarz :x Ale jego materia³y nie s¹ tak dobre jak Agatki :devil: Tylko dziêki jej g³osikowi ten nabra³ ogromnej wartoœci :)

marcinkowsky pisze:
Marzenia :rozglada: to¿ to najwiêkszy pró¿niak na œwiecie jest. :hahaha:
Do takiego samego wniosku ostatnio uda³o mi siê dojœÌ :mhm: Czyli , ¿e musi byÌ to prawda, skoro dwoje ludzi do podobnego dosz³o :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Dzisiaj niestety nie zmagamy siĂŞ z Âżadnym dylematem :/ A tak nudno jest bez dylematĂłw , ktĂłre siĂŞ rodzÂą , a ktĂłre nie majÂą dla nas jasnego rozwiÂązania i tak nudno bez cudownie dÂławiÂącego uczucia dumy z powodu pracy naszej Agatki :( Pusto :uhh: !!
..tak jak myÂślaÂłem :)
..nie pomyliÂłem siĂŞ :)
..tutaj nikt na tego typu stwierdzenie mi nie odpowie..Âże przecieÂż nie moÂżna chcieĂŚ Âżeby Agatka nie schodziÂła z wizji :neutral:
..dlatego lepiej tu niÂż w domu :lol2: :lol2: :lol2:
..bo tutaj wszyscy chcÂą..chcieliby Âżeby wÂłaÂśnie nie schodziÂła :tanczy:
..ahhhh :P
..wspaniaÂłe miejsce :D

..i w dodatku prawie zawsze kiedy tu siĂŞ zajrzy znajdzie siĂŞ jakieÂś cenne informacje bĂŞdÂące czystym domniemaniem bÂądÂź namacalnym faktem :lol2:
..jednoczeÂśnie uÂżyÂłyÂście :*
..i jeszcze bardziej rozochociÂłyÂście :D
..im mniej Agatki tym wiĂŞksza rodzi siĂŞ chĂŞĂŚ na to Âżeby byÂło jej wiĂŞcej :szalony:
Najtrudniejsze podziêkowania to dla Wójcika -który dziêki Agatce robi sobie niez³¹ karierê ze swoimi materia³ami -spryciarz :x Ale jego materia³y nie s¹ tak dobre jak Agatki :devil: Tylko dziêki jej g³osikowi ten nabra³ ogromnej wartoœci :)
..wszystko czego siĂŞ dotknie Agatka nabiera szczegĂłlnej mocy :)
..a tutaj jeszcze jest znĂłw taka uczuciowa :)
..jak tylko ona potrafi byĂŚ w obliczu ludzkiej krzywdy :)
(...)dziwnym przeczuciem , Âże dzisiaj Agatka jest jednak w pracy :rozglada:
..a wiesz Âże to bardzo moÂżliwe :mhm:

..ja wprawdzie nie mogĂŞ pochwaliĂŚ siĂŞ przeczuciem..ale w ostatni weekend pracowaÂła Joanna z ramienia poznaĂąskiego oÂśrodka..wiem Âże Agatka teÂż pracowaÂła..no ale z ramienia warszawskiego :lol2:
..no i ktoÂś chyba musi peÂłniĂŚ wartĂŞ nad WartÂą :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..tak jak myÂślaÂłem :)
..nie pomyliÂłem siĂŞ :)
..tutaj nikt na tego typu stwierdzenie mi nie odpowie..Âże przecieÂż nie moÂżna chcieĂŚ Âżeby Agatka nie schodziÂła z wizji :neutral:
Tutaj niczego bardziej nie mo¿esz byÌ pewnym :lol2: Mo¿esz nie byÌ pewny czy po œmierci pójdziesz do nieba , ale co do tego, ¿e wszycy chcielibyœmy mieÌ Agatkê na wyci¹gniêce rêki ...... z pilotem (to to jedyne ograniczenie :devil: ) mo¿esz byÌ w 100% pewny :) A wiêksz¹ pewnoœÌ to chyba tylko co do swojego istnienia :aniol:

..dlatego lepiej tu niÂż w domu :lol2: :lol2: :lol2:
..bo tutaj wszyscy chcÂą..chcieliby Âżeby wÂłaÂśnie nie schodziÂła :tanczy:
Ale u ciebie w domu bardziej ni¿ tu my troszcz¹ siê o Agatkê :mhm: My to jednak mamy predyspozycje na zaborców-despotów :devil: £adn¹ ³atkê sobie i nam przypi¹³em :devil:

..ja wprawdzie nie mogĂŞ pochwaliĂŚ siĂŞ przeczuciem..ale w ostatni weekend pracowaÂła Joanna z ramienia poznaĂąskiego oÂśrodka..wiem Âże Agatka teÂż pracowaÂła..no ale z ramienia warszawskiego :lol2:

I jest poza moim przeczuciem jeszcze detal , który przemawia za tym -teraz trzeba pilnowaÌ tvn24 :spiewa: Nawet jeœli przyjdzie nam obejœÌ siê smakiem :/ Ale dla spokoju sumienia ...... :rozglada:

..no i ktoÂś chyba musi peÂłniĂŚ wartĂŞ nad WartÂą :rozglada:
Ja bym j¹ chcia³ znowu nad Wis³¹ ogl¹daÌ :tanczy: Kolejny raz byÌ œwiadkiem cudu nad Wis³¹ :aniol:

Ale moÂże byĂŚ teÂż Warta :stop: Najlepiej Agatka w Warcie ....... :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Dobrze by³oby mieÌ jeszcze niezachwian¹ pewnoœÌ co do tych przeczuÌ, a by³bym gotów od³o¿yÌ dzisiejszy pilny mój wyjazd :lol2: Nakreœlcie mi natychmiast tak¹ sytuacjê, w której tysi¹ce twarzy mog¹ patrzyÌ na Agattê wielkimi oczami... Tak¹ sytuacjê, w której tysi¹ce mog³o nadstawiaÌ uszu by dobrze jej mowê s³yszeÌ... a zostanê :)
Ale moÂże byĂŚ teÂż Warta :stop: Najlepiej Agatka w Warcie ....... :lol:
Nie zdajesz chyba sobie sprawy z tego, Âże w wodzie rzecznej wystĂŞpujÂą radionuklidy, m.in. takie pochodzÂące z czarnobylskiego opadu radioaktywnego :o Chyba nie chciaÂłbyÂś naraÂżaĂŚ Agatty na niebezpieczeĂąstwo utraty zdrowia, tylko dla zaspokojenia wÂłasnych zachcianek? :o

:) ÂŚwietnie prezentowaÂłby siĂŞ wykres Âświecowy obrazujÂący dynamiczny przyrost naszego zadowolenia w kontekÂście ÂściÂśle zwiÂązanym z AgattÂą - w momencie jej pojawienia siĂŞ i niemniej dynamiczny, caÂły czas postĂŞpujÂący spadek tegoÂż zadowolenia z kaÂżdym kolejnym dniem, ktĂłry przychodzi nam przeÂżywaĂŚ bez niej :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Dobrze by³oby mieÌ jeszcze niezachwian¹ pewnoœÌ co do tych przeczuÌ, a by³bym gotów od³o¿yÌ dzisiejszy pilny mój wyjazd :lol2: Nakreœlcie mi natychmiast tak¹ sytuacjê, w której tysi¹ce twarzy mog¹ patrzyÌ na Agattê wielkimi oczami... Tak¹ sytuacjê, w której tysi¹ce mog³o nadstawiaÌ uszu by dobrze jej mowê s³yszeÌ... a zostanê :)
PrzecieÂż doskonale wiesz, Âże taki luksus to tylko od samej Agatki ;) Ja nawet nie prĂłbujĂŞ Ci go dostarczyĂŚ, bo marne moje starania :spiewa: spÂłonÂą na panewce :spiewa:
Wszelkie Âżale pod adres...... wiadmo jaki -ten ktĂłry od jakiegoÂś czasu ''nie odpowiada'' :(
Nie zdajesz chyba sobie sprawy z tego, Âże w wodzie rzecznej wystĂŞpujÂą radionuklidy, m.in. takie pochodzÂące z czarnobylskiego opadu radioaktywnego :o Chyba nie chciaÂłbyÂś naraÂżaĂŚ Agatty na niebezpieczeĂąstwo utraty zdrowia, tylko dla zaspokojenia wÂłasnych zachcianek? :o
£eee matko :shock: To a¿ tak Ÿle jest w tych wodach :shock: Nie wiedzia³em :hmm: To teraz odwo³ujê moje marzenie, bo jakby jeszcze siê spe³niÌ mia³o, to bym chyba siê poci¹Ì musia³ , ¿e wogóle coœ takiego zatli³o siê w mojej g³owie :hmm:

No.... :mhm: Ale sÂą jeszcze nadwarciaĂąskie baseny :) MogÂą byĂŚ kryte :lol2: i koniecznie piĂŞciogwiazdkowe -Âżeby odpowiednia i nieskaÂżona woda byÂła :lol2:
To nie moje zachcianki a zachcianki moich zmys³ów :D
:) ÂŚwietnie prezentowaÂłby siĂŞ wykres Âświecowy obrazujÂący dynamiczny przyrost naszego zadowolenia w kontekÂście ÂściÂśle zwiÂązanym z AgattÂą - w momencie jej pojawienia siĂŞ i niemniej dynamiczny, caÂły czas postĂŞpujÂący spadek tegoÂż zadowolenia z kaÂżdym kolejnym dniem, ktĂłry przychodzi nam przeÂżywaĂŚ bez niej :D
Jakim dniem :o ?? z kaÂżdÂą sekundÂą spada drastycznie :ban: !!
PodnieœÌ go to tylko dziewczyny mog¹ -jak coœ tu przemyc¹ dla nas z (z)Agatkowej przesz³oœci :lol2:

A co do wykresĂłw, to ja tam bym chciaÂł zobaczyĂŚ swĂłj wykres ekg i wynik pomiaru ciÂśninia tĂŞtniczego robiony podczas oglÂądania relacji Agatki :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze: PrzecieÂż doskonale wiesz, Âże taki luksus to tylko od samej Agatki ;) Ja nawet nie prĂłbujĂŞ Ci go dostarczyĂŚ, bo marne moje starania :spiewa: spÂłonÂą na panewce :spiewa:
Chyba nie sÂądzisz, Âże Ciebie byÂłem gotĂłw o te moce podejrzewaĂŚ? :lol2:
Przy caÂłym szacunku do Twojej osoby :stop:
Wszelkie Âżale pod adres...... wiadmo jaki -ten ktĂłry od jakiegoÂś czasu ''nie odpowiada'' :(
Wiadomo ;) Jedyne czego tu nie wiadomo to, dlaczego wiadomoÂści pozostajÂą... bez odbioru :rozglada:
ÂŁeee matko :shock: To aÂż tak Âźle jest w tych wodach :shock: Nie wiedziaÂłem :hmm:
To co napisaÂłem to tylko wstĂŞp do tematu :devil:
To nie moje zachcianki a zachcianki moich zmys³ów :D
Zawsze najlepiej szukaĂŚ winnych koÂło siebie, niejako pod latarniÂą, bo rzekomo tam najciemniej :devil:
Jakim dniem :o ?? z kaÂżdÂą sekundÂą spada drastycznie :ban: !!
PodnieœÌ go to tylko dziewczyny mog¹ -jak coœ tu przemyc¹ dla nas z (z)Agatkowej przesz³oœci :lol2:
Bez nich ciĂŞÂżko by nam byÂło funkcjonowaĂŚ od spotkania do spotkania :)
A co do wykresĂłw, to ja tam bym chciaÂł zobaczyĂŚ swĂłj wykres ekg i wynik pomiaru ciÂśninia tĂŞtniczego robiony podczas oglÂądania relacji Agatki :tanczy:
ÂŻaden aparat nie ma takiej skali, by ten poziom zmierzyĂŚ :lol2:

A wiĂŞc lecĂŞ... Nie dlatego, Âże chcĂŞ, ale dlatego, Âże muszĂŞ ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Chyba nie sÂądzisz, Âże Ciebie byÂłem gotĂłw o te moce podejrzewaĂŚ? :lol2:
Przy caÂłym szacunku do Twojej osoby :stop:
CoÂś tak czujĂŞ, Âże to drugie zdanie dodaÂłeÂś tylko z grzecznoÂści :devil: Wrodzona :> Wyuczona :> Wymuszona :> KtĂłra :lol: ??
Wiadomo ;) Jedyne czego tu nie wiadomo to, dlaczego wiadomoÂści pozostajÂą... bez odbioru :rozglada:
Wy i tak nie macie co narzekaĂŚ, bo juÂż mieliÂście kontakt mejlowy z AgatkÂą a ja Âżadnego ;(
Dlaczego tak póŸno siê za to kibicownie zabra³em :hmm: ?? Co ja robi³em tyle czasu :hmm: ?? Czy by³em g³uchy i œlepy :uhh: ?? Jak dobrze, ¿e w koùcu jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki ozdrowia³em :)
ÂŻaden aparat nie ma takiej skali, by ten poziom zmierzyĂŚ :lol2:
Chyba masz Âłeb na karku :D ?? Skonstruuj dla nas jakiÂś Agatko-zachwyto-Âściomierz :lol2: i sprawa bĂŞdzie prosta :) Tylko nie zapomnij o bardzo wysokiej skali :lol: Âżeby siĂŞ nie rozwaliÂł przy pierwszym pomiarze :lol:
A wiĂŞc lecĂŞ... Nie dlatego, Âże chcĂŞ, ale dlatego, Âże muszĂŞ ;(
Jak szybko znikasz, tak szybko wracaj -pielgrzymie :lol: Bumerang to juÂż oskarÂżyĂŚ nas moÂże o plagiat :lol2: CiÂągle odchodzimy jak rzuceni w przestrzeĂą i chcÂąc nie chcÂąc wracamy :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..cholera marcinkowsky :o :lol:

..ale miaÂłeÂś przeczucie :o :shock:

..Agatka rzeczywiÂście dzisiaj jest w pracy :shock:

..przed chwilÂą miaÂła wejÂście z rynku z jakiejÂś restauracji :tanczy:

..rozmawiaÂła o ludziach ktĂłrzy nie pÂłacÂą za zjedzone posiÂłki :lol: o

..niestety nie mam capsów bo nie mia³em w³¹czonego komputera ;(

..a Agatka tak piĂŞknie wyglÂądaÂła :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..cholera marcinkowsky :o :lol:

..ale miaÂłeÂś przeczucie :o :shock:

Tylko cholera czemu jako ten jeden jedyny, ktĂłry miaÂł to cholerne przeczucie tego cholernego serwisu nie oglÂądaÂł :hmm: ?? Powiedz dlaczego ;( ??

..Agatka rzeczywiÂście dzisiaj jest w pracy :shock:
Szczegó³y, szczegó³y, szczegó³y :ban:
..przed chwilÂą miaÂła wejÂście z rynku z jakiejÂś restauracji :tanczy:
O BoÂże nie mĂłw :evil: JuÂż nic nie chcĂŞ wiedzieĂŚ -idĂŞ siĂŞ zastrzeliĂŚ :hmm: WiĂŞkszego frajera ode mnie nie znajdziecie :evil: Jak ja mogÂłem tak zignorowaĂŚ moje przeczucie , ktĂłre prawie zawsze byÂło nieomylne - jaaaaaaaaakkkkkkkkk ;( ??!!!!!!!!!

..niestety nie mam capsów bo nie mia³em w³¹czonego komputera ;(

..a Agatka tak piĂŞknie wyglÂądaÂła :)
Aaaaaabuuuuuuuuuuuuuuuu ;( ;( ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Tylko cholera czemu jako ten jeden jedyny, ktĂłry miaÂł to cholerne przeczucie tego cholernego serwisu nie oglÂądaÂł :hmm: ?? Powiedz dlaczego ;( ??
..nie wiem dlaczego :neutral:
..moÂże czasami tak po prostu musi byĂŚ :neutral:
..ja czĂŞsto tak mam :)
Szczegó³y, szczegó³y, szczegó³y :ban:
..rozmowa juÂż pisaÂłem o czym byÂła :)
..Agatka i jakiÂś kelner czy wÂłaÂściciel restauracji siedzieli pod parasolem przy stoliku :)

..ubrana byÂła w tĂŞ sukienkĂŞ co w Jarocinie - miaÂła teÂż ten naszyjnik :)
..a fryzurĂŞ trochĂŞ innÂą niÂż ostatnio bo wrĂłciÂła grzyweczka :)
.O BoÂże nie mĂłw :evil: JuÂż nic nie chcĂŞ wiedzieĂŚ -idĂŞ siĂŞ zastrzeliĂŚ :hmm:
..nie - spokojnie :rozglada:
..nie podejmuj pochopnych decyzji :rozglada:
..Agatka wcale piĂŞknie nie wyglÂądaÂła - wtedy ÂżartowaÂłem :rozglada:
..rozmowa teÂż byÂła do bani.. :stop: :stop:

..marcinkowsky no przestaĂą - zobacz jakie bzdury muszĂŞ przez Ciebie wypisywaĂŚ Âżeby ci Âżycie uratowaĂŚ :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Tylko cholera czemu jako ten jeden jedyny, ktĂłry miaÂł to cholerne przeczucie tego cholernego serwisu nie oglÂądaÂł :hmm: ?? Powiedz dlaczego ;( ??
..nie wiem dlaczego :neutral:
..moÂże czasami tak po prostu musi byĂŚ :neutral:
..ja czĂŞsto tak mam :)
Ja ju¿ wiem co mnie zmyli³o :evil: Ano to , ¿e od po³udnia gdzieœ mówi¹ o wypadku w Poznaniu i nie by³o na ten temat ³¹czenia szczególnego , wiêc pomyœla³em ¿e jednak przeczucie mnie myli³o i jednak nie ma Agatki :neutral:
Ale widzĂŞ , Âże ona wolaÂła dla odmiany dzisiaj o przyjemniejszych rzeczach opowiadaĂŚ...... :(
..ubrana byÂła w tĂŞ sukienkĂŞ co w Jarocinie - miaÂła teÂż ten naszyjnik :)
..a fryzurĂŞ trochĂŞ innÂą niÂż ostatnio bo wrĂłciÂła grzyweczka :)
AaAaaaahhhhaaabububuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( !!!!!!!!!!!!!
..nie - spokojnie :rozglada:
..nie podejmuj pochopnych decyzji :rozglada:
..Agatka wcale piĂŞknie nie wyglÂądaÂła - wtedy ÂżartowaÂłem :rozglada:
..rozmowa teÂż byÂła do bani.. :stop: :stop:
DziĂŞkujĂŞ za troskĂŞ , ale maÂło przekonywujÂący jesteÂś :devil: Nigdy bym ci nie uwierzyÂł w takie argumenty zwÂłaszcza jakbym juÂż miaÂł pistolet przy skroni ....... zresztÂą nawet nie musiaÂłbym mieĂŚ a i tak bym nie uwierzyÂł :devil:
..marcinkowsky no przestaĂą - zobacz jakie bzdury muszĂŞ przez Ciebie wypisywaĂŚ Âżeby ci Âżycie uratowaĂŚ :lol:
Daj mi AgatkĂŞ jeszcze raz a mnie uratujesz ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ja ju¿ wiem co mnie zmyli³o :evil: Ano to , ¿e od po³udnia gdzieœ mówi¹ o wypadku w Poznaniu i nie by³o na ten temat ³¹czenia szczególnego , wiêc pomyœla³em ¿e jednak przeczucie mnie myli³o i jednak nie ma Agatki :neutral:
..to caÂłe szczĂŞÂście ja dzis nie oglÂądaÂłem tyle tvn24 i nie pozwoliÂłem siĂŞ zapĂŞdziĂŚ w kozi rĂłg :spiewa:
..z czêsto w przesz³oœci dawa³em siê im zwieœÌ :x
..lecz nie dzis :tanczy:
Ale widzĂŞ , Âże ona wolaÂła dla odmiany dzisiaj o przyjemniejszych rzeczach opowiadaĂŚ...... :(
..zdecydowanie :tanczy:
..i muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże bardzo jej do twarzy w tych luÂźnych klimatach :P
DziĂŞkujĂŞ za troskĂŞ , ale maÂło przekonywujÂący jesteÂś :devil: Nigdy bym ci nie uwierzyÂł w takie argumenty zwÂłaszcza jakbym juÂż miaÂł pistolet przy skroni ....... zresztÂą nawet nie musiaÂłbym mieĂŚ a i tak bym nie uwierzyÂł :devil:
..miaÂłem nadziejĂŞ Âże jesteÂś tak zdesperowany Âże uwierzysz :lol:
Daj mi AgatkĂŞ jeszcze raz a mnie uratujesz ;( !!
..czÂłowieku - do Leppera miej pretensje i Âżale :rozglada:
..bo gdyby nie on to pewnie wiêcej takich wejœÌ cudownych by by³o :twisted:
..a to chyba nawet nie byÂło na Âżywo :rozglada:

..ciekawe czy Black o tym wiedziaÂł w chwili gdy oglÂądaÂł :mhm:
..bo jeÂśli nie to pewnie juÂż pognaÂł na rynek :lol:
ODPOWIEDZ