[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Bardzo dobrze poradził sobie natomiast "Must Be The Music. Tylko Muzyka" - 3,52 mln widzów, czyli niecałe 300 tys. mniej niż "Mam talent". W niedzielny wieczór równolegle z polsatowskim show emitowany był na TVN "Taniec z gwiazdami", który przyciągnął przed ekrany 4,31 mln Polaków.
http://muzyka.interia.pl/pop/news/pojed ... 1690546,50
http://muzyka.interia.pl/pop/news/pojed ... 1690546,50
Ogólnie to się bardzo mylisz.peterq90 pisze:Ale ogolnie widać że Janija nie za bardzo polubiła Billa i jego żarty.
Liczą się tylko Fakty.
http://www.youtube.com/watch?v=VKnHIzDM3_M - oto nowe intro "Tańca z Gwiazdami". Obserwuję różne światowe edycje i śmiało mogę powiedzieć że przegoniliśmy Wielką Brytanię czy USA o kilka długości. Polska najlepsza na świecie!
PS. Proszę Moderatora o scalenie dwóch postów w jeden

PS. Proszę Moderatora o scalenie dwóch postów w jeden

Liczą się tylko Fakty.
A nasza kiełbasa przegoniła ich kiełbasę... Problem z tym, że naszym Tańcu z gwiazdami tych gwiazd nie ma.
Gniot na resorach.
Gniot na resorach.
Podpisuję się pod tymczerk pisze: to jest naprawdę piękne show, czy ze Skrzynecką, czy bez, czy z Tyszkiewicz, czy z Fraszyńską - TZG to klasa i żaden program z gwiazdami mu nie dorówna nigdy. A że nie ma prawdziwych gwiazd? Cóż, ja program oglądam dla pięknego obrazka co niedzielę no i dla tańca...
No i co? Do kolejnej niedzieli

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Z Nataszą i Januszem sprawa jest co najmniej dziwna. Ona sama jest naturalna, ma power i pazur. Przy nim - siedzi jak trusia i boi się odezwać. Czy to jest miłość, czy to jest ubezwłasnowolnienie?
Oglądając wczorajszy opening i prowadzenie Nataszy widać dwie zupełnie różne osoby. Liczę że dziewczyna się rozkręci, bo po prostu ją bardzo lubię i czy się myli, czy nie, wprowadza świeżość po 12 edycjach z ciocią Skrzynką.

Oglądając wczorajszy opening i prowadzenie Nataszy widać dwie zupełnie różne osoby. Liczę że dziewczyna się rozkręci, bo po prostu ją bardzo lubię i czy się myli, czy nie, wprowadza świeżość po 12 edycjach z ciocią Skrzynką.
Liczą się tylko Fakty.
2 odcinek znacznie ciekawszy od 1. Duży postęp zrobiła Natasza, nie było takiej tremy, duży plus
W zasadzie każdy z tańców prócz Quickstepa Jagny mi się podobał. Najlepsza Ania Wendzikowska, szkoda, że ma takie małe poparcie u widzów. Rozczarowała Kasia Pakosińska, ale dla mnie i tak spisała się nieźle
Kisio,Marczuk i Zielińska ok, ale nie zachwyciły mnie. Szkoda, że odpadła Krupa bo zatańczyła na prawdę przyzwoicie.

Zamiast Krupy wysłałabym na jutrzejszą kanapę DDTVN conajmniej trzy inne gwiazdy
Szkoda, że odpadła, sympatyczna, niestiuningowana dziewczyna. Urbańska zachowuje się jakby chciała i bała się, było lepiej, ale jeszcze ostrożnie i zachowawczo. Poza tym zauważyłam, że Galiński utworzył z Egurrolą front przeciwko Józefowiczowi
przynajmniej tak mi się wydawało :mhm: Jak na razie żadna z pań nie porywa, czyżby wreszcie szykowała się wygrana faceta :brawa:

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Najsmutniejsze pożegnanie w programie od kilku edycji, bardzo niesprawiedliwy "wyrok". Marta zatańczyła fajnie, zdecydowanie najlepszy quickstep we wczorajszym programie. Pakosińska mnie nie zawiodła, było przyzwoicie, mam nadzieję że Stef z niej wykrzesze tancerkę
Zdenerwowały mnie komentarze Pavlović do stylu quickstepa Stefano, oglądam Tzg regularnie i dość uważnie i nie zauważyłem nigdy, aby choreografie Terrazzino aż tak jej się nie podobały. Bardzo mnie cieszy ich pierwsze miejsce w smsach i liczę że zarówno noty od jury jak i smsy Zielińskiej spadną, bo z Maserakiem tworzą bardzo antypatyczną parę
Występu Jagny nie ma co komentować, to była katastrofa na miarę Zbyszka Urbańskiego
(który uwaga! żalił się na swoim Facebooku, że jury wylało na niego wiadro pomyj, mimo że "widać że tancerzem nie jest"). Że-na-da. Rumby były dość słabe moim zdaniem, Kisio nadrabiała braki techniczne zabójczym seksapilem, Marczuk tak sobie, Zielińska nigdy mnie nie kupi swoim tańcem, po prostu jej nie lubię i tyle, za to Wendzikowska - miszcz
Pięknie i wspaniale. Swing najlepszy ever, zakasował zeszłotygodniową salsę totalnie.
Natasza lepiej, trochę wyluzowała, Fraszyńska jak i tydzień temu - świetna, jednak mam nadzieję że w niedzielę spuści z tonu i będzie większa różnorodność w jej ocenach

Natasza lepiej, trochę wyluzowała, Fraszyńska jak i tydzień temu - świetna, jednak mam nadzieję że w niedzielę spuści z tonu i będzie większa różnorodność w jej ocenach

Liczą się tylko Fakty.
Po pierwszym odcinku Fraszyńska w DDTVN powiedziała, że te 10-tki to były tak na start, na debiut i w następnym odcinku już oceny będą już bardziej różnorodne. Ale kiedy Pieńkowska powiedziała, że będzie to troszeczkę niesprawiedliwe w stosunku do pań, Fraszyńska powiedziała, że w takim razie przedłuży to na drugi odcinek i od 3-go już spuści z tonu troszkę.
W związku z tym, że w obecnej edycji programu nie ma gwiazd, proponuje zmianę nazwy na "Taniec z Gwizdami"
Józefowicz to WIELKA PORAŻKA tego programu. Jak zaczyna się mądrzyć i z wyższością wszystkich pouczać to przełączam na inny program 

Ach, zgadzam się. Myślałam, że będzie mówił merytorycznie, ale z sensem, a jak słyszę i widzę jak ocenia... Jak jest dobrze technicznie, to się przyczepia, jak źle technicznie, to daje więcej "za charakter tańca".Efcia pisze:Józefowicz to WIELKA PORAŻKA tego programu. Jak zaczyna się mądrzyć i z wyższością wszystkich pouczać to przełączam na inny program
Kacper i Ania przed chwilą zatańczyli piękne tango. Oceny? Iwona - 10, Jola - 10, Piotr - 10, Janusz - 8

Muszę ochłonąć.
This is not the end, this is not the beginning.
Dzisiejsze oceny strasznie zróżnicowane. Nie pamiętam, czy w poprzednich edycjach zdarzyły się aż tak różne oceny wśród jurorów.
Ten człowiek to rzeczywiście wielka porażka tego programu. Przyznam szczerze, że pomysł z całą tą nową trójką mi się nie podobał.
Ale! Fakt, w pierwszym odcinku Natasza się pogrążyła, ale dziś mi się podoba. Jola też jest w miarę ok. A na tego "jurora" patrzeć nie mogę. A... i myślę, że to przez niego Natasza tak źle wypadła w pierwszym odcinku.
Ale! Fakt, w pierwszym odcinku Natasza się pogrążyła, ale dziś mi się podoba. Jola też jest w miarę ok. A na tego "jurora" patrzeć nie mogę. A... i myślę, że to przez niego Natasza tak źle wypadła w pierwszym odcinku.