Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Hehe, Faustuch nam sie zbulwersowaÂł :D Nie daj sie Faustuchu temu POPiS-owemu, podkarpackiemu pedofilowi :!: :lol: :lol: :lol: :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Faustuszyco, a co przy drugim ostrzeÂżeniu? :D Arrow, ... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Brawo dla tego pana z ÂŁodzi. :D :D :D WidaĂŚ, Âże Âłodzianie to ludzie nie w ciemiĂŞ bici. (Pomijam oczywiÂście tego pajaca Kropiwnickiego)
temu POPiS-owemu, podkarpackiemu pedofilowi
Sam nie uj¹³bym tego lepiej. :twisted: :twisted:

£ukaszu, a teraz na powa¿nie - drugiego ostrze¿enia ju¿ nie bêdzie. Zostaniesz prezesem kó³ka adoracyjnego lub poszukasz sobie innego forumowicza. Wszak jak sam powiedzia³eœ w Polsce mieszka blisko 40 milionów osób.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

PrzecieÂż wiem, Âże juÂż tak blisko siĂŞ ze mnÂą zwiÂązaÂłeÂś, Âże byÂś mnie nie zostawiÂł. :D A jeÂśli idzie o 40 mln, to miaÂłem racjĂŞ przecieÂż. :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

doktorfaustus1 pisze:WidaĂŚ, Âże Âłodzianie to ludzie nie w ciemiĂŞ bici. (Pomijam oczywiÂście tego pajaca Kropiwnickiego)
Zapomnia³eœ o pominiêciu Krzysztofa W¹sowicza. Aha, on jest z Krakowa, ³obuz jeden. :D Zapomnia³eœ te¿ pomin¹Ì Ireny Popoff, której jest zim¹ zbyt gor¹co w autobusach MPK (panuje w nich mróz) oraz Bogumi³a Makowskiego, który uparcie twierdzi³, ¿e MPK kupi³o najtaùœz¹ wersjê Skody Octavii. No ale có¿... Najtaùsza wersja Skody Octavii, a wersja "delux" Superb to prawie to samo. :lol: :lol: :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak jasne, miaÂłeÂś racjĂŞ. Jednka w tym momencie ugryzĂŞ siĂŞ w jĂŞzyk (a raczej w palce)...
A skÂąd wiesz, Âże CiĂŞ nie opuszczĂŞ?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Artur »

michos pisze:Jak chcesz do niej maila pos³¹c to lepiej na [email protected] :!: chociaÂż moÂże i obydwa adresy sÂą poprawne :?:
A jaka jest roznica miedzy [email protected] a [email protected] ?
Aha, ze z duzej. No tak, ale przepraszam, w mailach nie uzywa sie duzych liter, a poza tym, to to jest to samo. Ale oczywiscie wiem, ze Anitka zasluguje na wyjatkowy szacunek, wiec zgoda, niec bedzie: [email protected] (chociaz i tak nie wiemy, czy ten mail jest prawdziwy :?:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Aha, ze z duzej. No tak, ale przepraszam, w mailach nie uzywa sie duzych liter, a poza tym, to to jest to samo. Ale oczywiscie wiem, ze Anitka zasluguje na wyjatkowy szacunek, wiec zgoda, niec bedzie: [email protected] (chociaz i tak nie wiemy, czy ten mail jest prawdziwy
To nie chodzi o Âżaden szacunek czy coÂś takiego :!: :!: :!: Raz spotkaÂłem maila od Anitki dla kogoÂś(gdzieÂś w google) i tam byÂł wÂłasmie ten adres napisany z duÂżej litery :!: i rzeczywiÂście jest to dobry adres bo maile zawsze dochodziÂły :!:
MoÂże w tym wypadku jest wyjÂątek i pisze siĂŞ po prostu z duÂżej litery :?:
Nie wiem ale proszĂŞ aby nikt nie dopisywaÂł Âżadnych innych powodĂłw. :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie marcinie tu nie chodzi o szcunek tylko o to Âże jak jeden z nas pisaÂł na adres a.werner to nie odpisaÂła a na A.Werner odpisuje... Konfiguracja szczegĂłlnie tej drugiej litery jest wazna w mailu...

Co do zaocznych to nie wiem jak u Ciebie Faustusie ale na moim kierunku majÂą niemniejszy zapierdol niÂż my :? takze uwaÂżaÂła bym z osÂądami typu ze to prawie nie student...
Fakt o zyciu studenckim nic nie wiedzÂą ale jak ktoÂś studiuje dziennie a mieszka w domu to teÂż wie mniej niÂż ktoÂś kto mieszka np na stancji... z koleji ktoÂś ze stancji nie wie tyle o Âżyciu studenckim niÂż ktoÂś z akademika.Ale to nie znaczy ze nie jest studentem :)
Android <3
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

To moze Anitka sie tak ceni, ze nie odpisuje na maile wyslane na adres napisany z malej litery?
No ale powaznie. Czy to faktycznie jest mail do TEJ Anity Werner :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kamuii pisze:Co do zaocznych to nie wiem jak u Ciebie Faustusie ale na moim kierunku majÂą niemniejszy zapierdol niÂż my :? takze uwaÂżaÂła bym z osÂądami typu ze to prawie nie student...
Tak, majÂą taki "zapierdol" co dwa tygodnie przez dwa dni. Ja mam natomiast "zapierdol" codziennie (z czego aÂż przez trzy dni siedzĂŞ od 8 do 17.30 na uczelnii). Nawet gdyby chcieli, to i tak nie bĂŞdĂŞ mieli czasu na realizacjĂŞ caÂłego materiaÂłu. Taka jest prawda i nie oszukujmy siĂŞ. Studenci studiĂłw dziennych otrzymujÂą zupeÂłnie inny "produkt" niÂż zaoczni.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ja AG pisze:To moze Anitka sie tak ceni, ze nie odpisuje na maile wyslane na adres napisany z malej litery? ale powaznie. Czy to faktycznie jest mail do TEJ Anity Werner :?:
Faktycznie. A jeœli chodzi o zamieszanie z du¿¹ i ma³¹ liter¹ to jest naprawdê bez znaczenia i jakieœ t³umaczenie, ¿e akurat do Anity trzeba z du¿ej jest bez sensu. Ja zawsze pisz¹c do niej wysy³am na adres pisany ma³ymi literami i zawsze mi odpisuje. Co ciekawe, odpowiedŸ przychodzi ju¿ z adresu pisanego du¿ymi literami. Po prostu poczta.tvn.pl jest tak skonfigurowana, ¿e nie ma znaczenia jak napiszesz. A jak napiszesz coœ Ÿle to po kilku minutach z serwerów TVN przychodzi odpowiedŸ ¿e takie konto mailowe nie istnieje.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To moze Anitka sie tak ceni, ze nie odpisuje na maile wyslane na adres napisany z malej litery?
No ale powaznie. Czy to faktycznie jest mail do TEJ Anity Werner
Zauwa¿y³em, ¿e kolega strasznie siê do czego przyczepi³ i próbuje nie potrzebnie dr¹¿yÌ temat jak nie ma nawet nad czym tego robiÌ.
£ukasz ju¿ wyjaœni³ i skoùczmy dorabiaÌ do tego jak¹œ ideologiê :!:
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale ja naprawde nie dorabam do niczego zadnej ideologii. To tylko taki zart byl, przeciez zart z Anitki nie jest chyba az takim przestepstwem... Wybacz, jesli poczules sie tym urazony, zaciekawilo mnie tylko, czy faktycznie jest taki mail, bo dotad slyszalem tylko, ze Anitka nie ma oficjalnego maila, no a prywatnego oczywiscie nikt nam nie poda. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

czy faktycznie jest taki mail, bo dotad slyszalem tylko, ze Anitka nie ma oficjalnego maila, no a prywatnego oczywiscie nikt nam nie poda.
To Âźle sÂłyszaÂłeÂś bo tam kaÂżdy ma :!: Nie tylko prezenterzy ale rĂłwniez wszyscy wydawcy, realiozatorzy no i caÂły praktycznie tvn :!:(no moÂże poza sprzÂątaczkami i cieciami :lol: :lol: :lol: ) Pierwsza liera imienia i peÂłne nazwisko i koĂącĂłwka tvn.pl :!:
ODPOWIEDZ