Podejrzewam, że występ Edyty Górniak. Występ wszystkich uczestników zwykle zamykał finał, więc chyba nie inaczej będzie tym razem.felek pisze:W pierwszej edycji program otwierał występ Alexandry Burke, w drugiej wspólny występ jurorów. Ciekawe co przygotowali na dzisiejszy wieczór
[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
to w takim razi nic nie bedzie
bo Edyta jasno powiedziala na swoim facebook'u , ze zaspiewa jedną piosenke 

Finał otworzy Edyta Górniak i Matt Dusk...
Było wałkowane kilka razy.
Było wałkowane kilka razy.
matt'a dusk'a nie ma już w Polsce
hahaha

Może będzie 4 edycja, ale wiosną 2014 to zrozumiałe, dlatego że jesienia w sobote o 20.00 emitowana będzie 6 edycja Mam talent! A zastanawia mnie ciekawe jak X Factor byłby emitowany w jesiennych ramówkach, jaka była by oglądalność przypuszczam że o wiele większa w UK X Factor jest emitowany jesienią u nas jest odwrotnie. I dlatego też z tego względu w UK cieszy się większą popularnością.
A tutaj filmik z próby Klaudii i Edyty. ;D
http://www.facebook.com/photo.php?v=315871021879133
http://www.facebook.com/photo.php?v=315871021879133
Przekładanie oglądalności na porę roku to głupie myślenie. W UK wiosną nadawany jest przez ITV 'Britain's Got Talent' i ma on lepsza oglądalność niż jesienny 'The X-Factor'. Należy patrzeć na udziały w rynku - a te są w miarę dobre mimo, że program ma około 2,5 mln. widzów. Przy okazji warto zauważyć, że TVN wczoraj zanotował całkiem dobre wyniki mimo, że nie emitował XF - 14.2% w 16-49 - czyli tyle ile przez kilka sobót w sezonie wiosennym - a dodam, że był jeszcze finał Ligi Mistrzówpo31 pisze:Może będzie 4 edycja, ale wiosną 2014 to zrozumiałe, dlatego że jesienia w sobote o 20.00 emitowana będzie 6 edycja Mam talent! A zastanawia mnie ciekawe jak X Factor byłby emitowany w jesiennych ramówkach, jaka była by oglądalność przypuszczam że o wiele większa w UK X Factor jest emitowany jesienią u nas jest odwrotnie. I dlatego też z tego względu w UK cieszy się większą popularnością.

Ale wczoraj już nie było X Factora, tylko jest dzisiaj, więc wczorajsza oglądalność nie ma znaczenia dla programu. Dla mnie lepiej aby program był emitowany jesienią, albo po prostu zrezygnować z show. Wolałbym w to miejsce Taniec z gwiazdami 

Uczestnicy wykonają po 3 piosenki ! Premierową , najlepszą z odc. na żywo i z gwiazda 

Czy to są jakieś nowe eliminacje?
Po żenującym poziomie pierwszego uczestnika odnoszę takie wrażenie...
Po żenującym poziomie pierwszego uczestnika odnoszę takie wrażenie...
Sybic, po co oglądasz? o.O
Grzegorz zaśpiewał świetnie i liczę że wygra. Jego barwa przypomina mi nieco Matta Cardle, zwycięzcę 7 serii w UK. Natomiast wizerunkowo kojarzy mi się z Jamesem Arthurem, zwycięzcą serii 9.
Grzegorz zaśpiewał świetnie i liczę że wygra. Jego barwa przypomina mi nieco Matta Cardle, zwycięzcę 7 serii w UK. Natomiast wizerunkowo kojarzy mi się z Jamesem Arthurem, zwycięzcą serii 9.

Żeby ocenić.Nayma pisze:Sybic, po co oglądasz? o.O
na razie są to jakieś eliminacje.
To oceniaj sprawiedliwe. Grześ jedyny zasługuje na zwycięstwo. Ezzat nikogo nie porwie. A przy Gawor ja poczułam zażenowanie i przypomniałam sobie wszystkie świetne osoby z castingów. Marta Ławska, Diana John, Agnieszka Czachor ...
Piosenka Grzegorza - poziom tekstu Honoraty "Honey" Skarbek.
Piosenka Grzegorza - poziom tekstu Honoraty "Honey" Skarbek.
Właśnie teraz leci...
Słyszę fałsze, męki jakoweś... jak jakby miał problem z odsłuchem. Dobrze, że chór pomaga.
Słyszę fałsze, męki jakoweś... jak jakby miał problem z odsłuchem. Dobrze, że chór pomaga.
Każdy ocenia według gustu - moim zdaniem Grzegorz powinien zająć 3 miejsce, Gawor drugie, a Ezzat pierwsze.Nayma pisze:To oceniaj sprawiedliwe. Grześ jedyny zasługuje na zwycięstwo.
A piosenka napisana dla Grzegorza trochę tandetna.