Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..pamiĂŞtacie jak psioczyliÂśmy na WĂłjcika kiedy pojawiÂł siĂŞ jako nowy reporter poznaĂąski :?: :lol2:

..a teraz mu mĂłwiĂŞ: a reporteruj sobie chÂłopie do woli :spiewa:
epsztajnek pisze:
Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach :lol2:
Przepraszam, ale nie zgodĂŞ siĂŞ z aÂż tak wielkim porĂłwnaniem :nie: Spacer w przestworzach w marynarce i dÂżinsach ? :lol: Spacer w przestworzach powinien siĂŞ odbyĂŚ w bardziej zwiewnym, delikatniejszym stroju :rozglada:
..ale czĂŞsto bywa tak Âże na spacer udajemy siĂŞ niezaplanowanie :lol2:
..wiêc mo¿e byÌ i taki strój - jakby przymkn¹Ì na wszystko oko :lol2:
not that kind pisze:JesteÂście dla mnie wielkÂą zagadkÂą :lol2:
..mam nadziejĂŞ Âże z czasem siĂŞ poznamy lepiej :*
not that kind pisze:I nie dopinguj proszê, bo rêce zaczynaj¹ mi siê trz¹œÌ, kiedy ktoœ patrzy mi na rêce :lol2: Miêdzy innymi dlatego podziwiam ludzi, którzy decyduj¹ siê na pracê w mediach i œwietnie wywi¹zuj¹ siê z powierzonych zadaù (p. Agata T.) :brawa:
..ale capsy wyszÂły ci bez zarzutu pomimo trzĂŞsÂących rÂąk :brawa: :*
..faktycznie praca w mediach to chyba najbardziej 'szpiegowana' praca na Âświecie :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

MoÂże lepiej wszystkiego o Was nie wiedzieĂŚ? :devil: Wiedza, ktĂłrÂą teraz posiadamy jest wystarczajÂąca? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Teraz to ju¿ naprawe koniec :D Dziêkujê za wspó³pracê :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
MoÂże lepiej wszystkiego o Was nie wiedzieĂŚ? :devil: Wiedza, ktĂłrÂą teraz posiadamy jest wystarczajÂąca? :lol2:
..tak myÂślisz? :lol2:
..to znaczy my zachwycamy siê Agatk¹ najpierw a póŸniej Twoimi capsami :lol2:

Teraz to ju¿ naprawe koniec :D Dziêkujê za wspó³pracê :D
..oj szkoda ;(

..bo wÂłaÂśnie w dniu na Âżywo widziaÂłem AgatkĂŞ :jupi:

..zobaczcie tam z tyÂłu pod telewizorkami :lol2:

Obrazek Obrazek
Obrazek

..kurcze - :szalony:
..nie wiem czy to widzieliÂście :?: :lol2:

..bo na cpasach tego nie widaĂŚ :lol2:
..Agatka szalaÂła tam jak w klubie - wymachiwaÂła rĂŞkami..ÂśmiaÂła siĂŞ..rozmawiaÂła :lol:
..jest zupeÂłnie inna niÂż serwisach :lol2:
..kompletnie nie opanowywaÂła swojej ÂżywioÂłowej natury :lol2:
..a w serwisie teÂż bym chciaÂł tak widzieĂŚ AgatkĂŞ :tanczy: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:
..tak myÂślisz? :lol2:
..to znaczy my zachwycamy siê Agatk¹ najpierw a póŸniej Twoimi capsami :lol2:
CzujĂŞ siĂŞ jak krĂłl , ktĂłremu szykuje siĂŞ ucztĂŞ :lol2: !! ChcĂŞ ÂżyĂŚ tak wiecznie :jupi: :* :* :*

..bo wÂłaÂśnie w dniu na Âżywo widziaÂłem AgatkĂŞ :jupi:

..zobaczcie tam z tyÂłu pod telewizorkami :lol2:

..kurcze - :szalony:

..Agatka szalaÂła tam jak w klubie - wymachiwaÂła rĂŞkami..ÂśmiaÂła siĂŞ..rozmawiaÂła :lol:
:shock: A co ona tam jeszcze robi :shock: ?? Ja myœ³em , ¿e Agatka teraz odsypia poranek :devil: ?? a ona na pogaduchach :lol2: !! Ja wsta³em o 5.30 i oczy mi siê same zamykaj¹ , no a przecie¿ Agatka wstaÌ musia³a du¿o wczeœniej :lol2: !! I kolejny dowód na to , ¿e i ja siê nie nadajê do pracy w mediach :spiewa: !! :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: CzujĂŞ siĂŞ jak krĂłl , ktĂłremu szykuje siĂŞ ucztĂŞ :lol2: !! ChcĂŞ ÂżyĂŚ tak wiecznie :jupi: :* :* :*
..skoro nasze marzenia tak nagle praktycznie w jednym tygodniu zaczĂŞÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ to czemu nie marzyĂŚ na caÂłego :lol2:

:shock: A co ona tam jeszcze robi :shock: ?? Ja myœ³em , ¿e Agatka teraz odsypia poranek :devil: ?? a ona na pogaduchach :lol2: !! Ja wsta³em o 5.30 i oczy mi siê same zamykaj¹ , no a przecie¿ Agatka wstaÌ musia³a du¿o wczeœniej :lol2: !! I kolejny dowód na to , ¿e i ja siê nie nadajê do pracy w mediach :spiewa: !! :devil:
..przynajmniej z 2 godziny wczeÂśniej musi wstawaĂŚ :mhm:

..ciekawe z kim i o czym tak rozprawiaÂła :mhm:

..nie moÂżemy wiedzieĂŚ wszystkiego :lol2:

..ale to czy bĂŞdzie jeszcze jutro Agatka to bardzo chciaÂłbym wiedzieĂŚ :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..skoro nasze marzenia tak nagle praktycznie w jednym tygodniu zaczĂŞÂły siĂŞ speÂłniaĂŚ to czemu nie marzyĂŚ na caÂłego :lol2:
Lepiej mnie nie rozbestwiaj i nie prowokuj moich marzeù :lol2: !! Bo nie rêczê za to jak daleko mog¹ zajœÌ :lol2: !! A jak siê spe³ni¹ , to bêdzie Wam ¿al ........ :devil: !!
..przynajmniej z 2 godziny wczeÂśniej musi wstawaĂŚ :mhm:
:shock: o 3.30 :shock: nie gadaj :shock: ?? !!
..ciekawe z kim i o czym tak rozprawiaÂła :mhm:
No ze znajomymi z pracy :lol2: !! Ma siĂŞ rozumieĂŚ :lol2: !!
..nie moÂżemy wiedzieĂŚ wszystkiego :lol2:

..ale to czy bĂŞdzie jeszcze jutro Agatka to bardzo chciaÂłbym wiedzieĂŚ :spiewa:
WstaĂŚ trzeba i sprawdziĂŚ :lol2: Nie ma innego wyjÂścia :lol2: !! A teraz spaĂŚ siĂŞ poÂłoÂżyĂŚ , Âżeby byĂŚ trzeÂźwym z rana :lol2: !!

Agatko brawa za dziÂś :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Lepiej mnie nie rozbestwiaj i nie prowokuj moich marzeù :lol2: !! Bo nie rêczê za to jak daleko mog¹ zajœÌ :lol2: !! A jak siê spe³ni¹ , to bêdzie Wam ¿al ........ :devil: !!
..zapomniaÂłem dodaĂŚ ze nie wszystkie marzenia mogÂą siĂŞ speÂłniĂŚ :devil:
..ale nie bĂŞdĂŞ kontynuowaÂł myÂśli :spiewa:
:shock: o 3.30 :shock: nie gadaj :shock: ?? !!
..a kto powiedziaÂł Âże nie :?: :spiewa:
WstaĂŚ trzeba i sprawdziĂŚ :lol2: Nie ma innego wyjÂścia :lol2: !! A teraz spaĂŚ siĂŞ poÂłoÂżyĂŚ , Âżeby byĂŚ trzeÂźwym z rana :lol2: !!
..ciekawe czy Agatka ruszy na podbĂłj warszawskich klubĂłw :?: :lol2: :xx:
..nie byÂło pytania :stop:
Agatko brawa za dziÂś :brawa:
..mam nadziejĂŞ Âże jutro teÂż nam bĂŞdÂą puchÂły rĂŞce od bicia braw :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze: ..kurcze - :szalony:

Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale to wyglÂądaÂło tak, jakby Agatka chciaÂła jeszcze trochĂŞ z nami pobyĂŚ :lol2: Ewentualnie umĂłwiÂła siĂŞ z kimÂś tĂŞskniÂącym z rodziny, znajomych, Âże pokaÂże siĂŞ jeszcze przez chwilkĂŞ na wizji :)

No, przynajmniej tu razem z AnitÂą je widzĂŞ :lol2:
O! :D ZnowuÂż jest :jupi:

Okay, obejrzê serwis z Anit¹, powypatrujê, czy nie widaÌ Agatki :lol2: Obejrzê jeszcze raz tê czêœÌ poranka, któr¹ ju¿ mia³em przyjemnoœÌ widzieÌ, i tê czêœÌ, której jeszcze nie widzia³em i w te pêdy podzielê siê wra¿eniami :lol2:
Wszystko muszê sobie zaplanowaÌ, bo i tu wra¿enia dla zmys³ów przyt³aczaj¹ :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze: Nie chcĂŞ nic mĂłwiĂŚ, ale to wyglÂądaÂło tak, jakby Agatka chciaÂła jeszcze trochĂŞ z nami pobyĂŚ :lol2: Ewentualnie umĂłwiÂła siĂŞ z kimÂś tĂŞskniÂącym z rodziny, znajomych, Âże pokaÂże siĂŞ jeszcze przez chwilkĂŞ na wizji :)
..jeÂśli tak to niech robi tak czĂŞÂściej :lol2:
..no i Agatka naprawdĂŞ ma prawo czuĂŚ siĂŞ jak w BB :lol2:
Okay, obejrzê serwis z Anit¹, powypatrujê, czy nie widaÌ Agatki :lol2: Obejrzê jeszcze raz tê czêœÌ poranka, któr¹ ju¿ mia³em przyjemnoœÌ widzieÌ, i tê czêœÌ, której jeszcze nie widzia³em i w te pêdy podzielê siê wra¿eniami :lol2:
Wszystko muszê sobie zaplanowaÌ, bo i tu wra¿enia dla zmys³ów przyt³aczaj¹ :lol2:
..a powiedz czy to Ty pisaÂłeÂś do Poranka :?:

..i co dokÂładnie :?: :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..u Funcky :uhh:

..coÂś nie poszÂło :rozglada:

..rÂączki tak mocno bolÂą :rozglada:

..a pewnie chciaÂłaÂś jakoÂś wyraziĂŚ Âże jesteÂś z nami i z AgatkÂą :?: :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Bardzo k*** œmieszne :evil: Gdybyœ wiedzia³, jak mi ciê¿ko pisaÌ, to byœ nie ironizowa³ :devil: A to forum czasami mnie ,,zniewala'' :? Nie wiem, sk¹d u Was taka anielska cierpliwoœÌ? :D
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:Al, jeœli chcesz teraz zdobyÌ Agatkê, to musisz po pierwsze: wieœÌ egzystencjê w willi z szeœcioma sypialniami, 11 ³azienkami, kortem, basenem, etc; rozbijaÌ siê przynajmniej raz w tygodniu Rolls-Royce'em, a wakacje spêdzaÌ co najmniej na Karaibach 8)
Black, juÂż sprzedajĂŞ dom, samochĂłd i inne dobra :lol2:
Black, jakby Agatka dowiedziaÂła siĂŞ, Âże robisz z niej takÂą materialistkĂŞ, to nigdy by Ci tego nie wybaczyÂła :nie:
Al :D I jak siĂŞ miewasz po nocy spĂŞdzonej na wycieraczce? :devil:
Gdzie i jak Ty tak w ogĂłle poranek obejrzaÂłeÂś :> Chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże przez dziurkĂŞ od klucza? :devil:

Poranek :) Z AgatkÂą :) W serwisach :)
A tak prosiÂłam w paciorku wczoraj, Âżeby Agatka znowu siĂŞ ubraÂła tak Âładnie jak wczoraj, a ona znĂłw w tĂŞ niezbyt eleganckÂą marynarĂŞ postanowiÂła wskoczyĂŚ ;) Nie kumam, o co biega z jej kaprysami garderobianymi? :nie: :lol:

Mo¿e o to chodzi, ¿ebyœmy mieli chocia¿ jedn¹ rzecz, do której moglibyœmy siê w póŸniejszej analizie Poranka przyczepiÌ? :lol2:
No bo poza tym, to prowadzenie sz³o Agatce rewelacyjnie :brawa: ,,Pora¿aj¹ce'' wrêcz zrelaksowanie na wizji, nieschodz¹cy z buzi uœmiech (faktycznie najlepszy wyraz twarzy mia³a wówczas, gdy mówi³a o sejmie :lol2: ), w chwilach ludzkich dramatów powaga :] No to skupienie na rzeczy, czyli piêknie odczytywany tekst i pe³na kontrola nad ³¹czeniami z reporterami :brawa: Z którymi, z perspektywy studyjnej widaÌ by³o Agatka siê solidaryzowa³a, w koùcu wie doskonale jaki to ciê¿ki kawa³ek chleba :D A do tego niektórzy koledzy nawet doœÌ atrakcyjni :lol2: To tym przyjemniej siê s³ucha³o :lol2:
..a powiedz czy to Ty pisaÂłeÂś do Poranka :?:
A jakÂże :devil: Ale byÂł wÂściekÂły na KuÂźniara, Âże poprzekrĂŞcaÂł jego sÂłowa :devil:
No, przynajmniej tu razem z AnitÂą je widzĂŞ :lol2:
O! :D ZnowuÂż jest :jupi:
Teraz to takie widoki to normalka :D A kiedyÂś trzeba byÂło wytĂŞÂżaĂŚ wzrok i zastanawiaĂŚ siĂŞ: Agata, nie Agata - Agatka! :o :)

Ale widocznie Agata mniej stroni od spotkania z AnitÂą, niÂż Anita od spotkania z AgatÂą :lol:
JesteÂście dla mnie wielkÂą zagadkÂą :lol2:
Ja teÂż? :lol2: JesteÂśmy zagadkami, ale nie jesteÂśmy sobie obcy :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Bardzo k*** œmieszne :evil: Gdybyœ wiedzia³, jak mi ciê¿ko pisaÌ, to byœ nie ironizowa³ :devil: A to forum czasami mnie ,,zniewala'' :? Nie wiem, sk¹d u Was taka anielska cierpliwoœÌ? :D
..nie ironizowaÂłem :) :*
..naprawdĂŞ myÂślaÂłem Âże o to chodzi :)

..a forum trzeba po prostu pokochaĂŚ z jego wszystkimi wadami i przede wszystkim zaletami :lol2:
Funckyrella pisze:Poranek :) Z AgatkÂą :) W serwisach :)
A tak prosiÂłam w paciorku wczoraj, Âżeby Agatka znowu siĂŞ ubraÂła tak Âładnie jak wczoraj, a ona znĂłw w tĂŞ niezbyt eleganckÂą marynarĂŞ postanowiÂła wskoczyĂŚ ;) Nie kumam, o co biega z jej kaprysami garderobianymi? :nie: :lol:

Mo¿e o to chodzi, ¿ebyœmy mieli chocia¿ jedn¹ rzecz, do której moglibyœmy siê w póŸniejszej analizie Poranka przyczepiÌ? :lol2:
..masz racjĂŞ :D
.na pewno o to chodzi :lol2:

A jakÂże :devil: Ale byÂł wÂściekÂły na KuÂźniara, Âże poprzekrĂŞcaÂł jego sÂłowa :devil:
..wiedziaÂłem Âże to o Blacka chodzi - tylko on mĂłgÂł coÂś takiego wymyÂśliĂŚ :lol2:
Ja teÂż? :lol2: JesteÂśmy zagadkami, ale nie jesteÂśmy sobie obcy :lol2:
..no przecieÂż jesteÂśmy jak rodzina :lol2:
..albo jak zrzeszeni podani krĂłlowej :lol2:
..i ³¹czy nas jeden cel: jej i nasze dobro i dobre samopoczucie :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Dzisiejsza Agata to nie ta sama Agata co w weekend. :D Dzisiaj duÂżo przyjemniej siĂŞ jÂą oglÂądaÂło, juÂż siĂŞ nie myliÂła, byÂła bardziej komunikatywniejsza.
Ba, dzisiaj oglÂądaÂło siĂŞ jÂą przyjemniej od DawidziĂąskiej, ktĂłra chyba od 10 lat jest prezenterkÂą. :D Bardzo Âładnie.
PojĂŞtna ta nasza Agatka, prawda Mod? :lol2:
A taka skromna ca³y czas dziewczyna :) Dzisiaj mo¿e nie tyle, co wczoraj, ale nie mog³em uwierzyÌ, kiedy przypomina³em sobie chwile, gdy Agatka sta³a na polu ze snopami s³omy, ¿e by³y one prawdziw¹ histori¹, a nie wytworem naszej wybuja³ej wyobraŸni :szalony: I, kiedy widzia³em j¹ siedz¹c¹ za biurkiem, to by³y po prostu dwie ró¿ne dziewczyny, czy raczej powinienem napisaÌ kobiety :lol2:
not that kind pisze:I tak mam juÂż podejrzenie :lol2:
..co zÂłego to nie ja :lol2:
..ale Jarek uspokajaÂł Âże Agata wrĂłci do Poznania :lol2:
Szybko siĂŞ na mnie poznaliÂście :lol2: No, a ja napisaÂłem tylko, Âże odkÂąd Agatki nie ma w Poznaniu, to sÂłoĂące przestaÂło ÂświeciĂŚ ;( Ale dodaÂłem, Âże za to w Warszawie majÂą pod dostatkiem promieni :)
notka, ja Ci wczeÂśniej nie odpowiedziaÂłem w kontekÂście tych ''samobĂłjczych'' bramek :)
Ale powiedz, co miaÂłem robiĂŚ, chcÂąc zatrzymaĂŚ AgatkĂŞ w Poznaniu, nie pisaĂŚ o jej wspaniaÂłoÂści, kiedy rĂŞce rwaÂły siĂŞ same? :szalony:
Funcky pisze:Z którymi, z perspektywy studyjnej widaÌ by³o Agatka siê solidaryzowa³a, w koùcu wie doskonale jaki to ciê¿ki kawa³ek chleba :D A do tego niektórzy koledzy nawet doœÌ atrakcyjni :lol2: To tym przyjemniej siê s³ucha³o :lol2:
Chcesz mnie tymi sÂłowami rozjÂątrzyĂŚ? :x Okay, udaÂło siĂŞ :evil:
Cholera jasna :x To ja juÂż wolĂŞ, aÂżeby Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ do gigantycznej dyni, aniÂżeli do KuÂźniara, jakiegoÂś Waldka, Bronka, czy Stasia :evil:
Funcky pisze:Black, jakby Agatka dowiedziaÂła siĂŞ, Âże robisz z niej takÂą materialistkĂŞ, to nigdy by Ci tego nie wybaczyÂła :nie:
A niech wraca, odnajdzie mnie i niech mi przyjdzie zÂłoiĂŚ skĂłrĂŞ za rozpowszechnianie o niej krzywdzÂących opinii - nie mam nic przeciwko temu :lol2: :lol:
Poza tym gdzieÂś sÂłyszaÂłem, Âże nawet jak kobieta mĂłwi, Âże jej nie zaleÂży na pieniÂądzach, bogactwie i sÂławie, to jest na odwrĂłt :devil: Agatka tylko dlatego, Âże jest wyjÂątkowa, miaÂłaby byĂŚ wyjÂątkiem? :lol2:
epsztajnek pisze:
Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach :lol2:
Przepraszam, ale nie zgodĂŞ siĂŞ z aÂż tak wielkim porĂłwnaniem :nie: Spacer w przestworzach w marynarce i dÂżinsach ? :lol: Spacer w przestworzach powinien siĂŞ odbyĂŚ w bardziej zwiewnym, delikatniejszym stroju :rozglada:
A jak dla mnie, to spacer po przestworzach tylko w kombinezonie kosmicznym jest moÂżliwy :stop: :lol:
Ech :/ Tak maÂło we mnie dzisiaj poezji :? MoÂże dlatego, Âże nauczyÂłem siĂŞ, Âże ona - Poezja - Agatka zawsze mi towarzyszy, a przynajmniej czĂŞsto, a teraz, kiedy nie mam jej w zasiĂŞgu rĂŞki, tylko pÂłytki liryzm ciÂśnie siĂŞ na klawiaturĂŞ :roll:
A gdy przygotowuje serwisy kurczowo trzyma siĂŞ klawiatury :D Moim zdaniem wszystko jest tak, jak powinno byĂŚ :D W pracy Agatka obowiÂązkowa, staranna i skupiona, a po pracy hulaj dusza do woli :lol2: :lol2:
Alchemik pisze:O tym czasie moÂżemy juÂż mĂłwiĂŚ i oceniaĂŚ nie postĂŞpy prezenterki, a juÂż osiÂągniĂŞcia :brawa:
I to zdanie wyraÂża wszystko, co chciaÂłem napisaĂŚ :lol2: Nie ma sensu rozwlekaĂŚ myÂśli, jest wystarczajÂąco precyzyjna :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Dzisiaj Agata, wed³ug mnie, oczywiœcie wed³ug Was te¿, by³a perfekcyjna :brawa: Z t¹ ró¿nic¹, ¿e mi bardzo podoba³ siê te¿ jej strój :tanczy:

DenerwowaÂłam siĂŞ tak jak Wy na sejm, ale uspokajaÂłam siĂŞ, Âże Agata jeszcze do nas wrĂłci, a sejm..., to byĂŚ moÂże jego ostatnie chwile, dajmy siĂŞ im wygadaĂŚ :lol2:

Zastanawiam siĂŞ, czemu takie Âładne i zdolne dziewczyny nie jadÂą w Âświat promowaĂŚ naszego kraju, tylko jakieÂś paszczury typu Agata... ale Buzek :?

Wiecie, czy Agata bĂŞdzie teÂż jutro? Tak bardzo bym chciaÂła, Âżeby byÂła :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Dzisiaj Agata, wed³ug mnie, oczywiœcie wed³ug Was te¿, by³a perfekcyjna :brawa: Z t¹ ró¿nic¹, ¿e mi bardzo podoba³ siê te¿ jej strój :tanczy:
W kwestii marynary, to decyduje kwestia gustu :lol2:
Zastanawiam siĂŞ, czemu takie Âładne i zdolne dziewczyny nie jadÂą w Âświat promowaĂŚ naszego kraju, tylko jakieÂś paszczury typu Agata... ale Buzek :?
Pytanie, czy Agatka by chcia³a robiÌ karierê filmow¹, jako pró¿na gwiazdka, kiedy jest œwietn¹ i ambitn¹ dziennikark¹? :tanczy: No, a przy okazji bardzo piêkn¹ :lol2: Ot, taki dodatkowy atut :lol2:
Ale Agatka za granic¹? :o O nie! Co to, to nie :nie: Jeszcze tylko brakuje, ¿eby za granicê naszego piêknego kraju, nasza piêknoœÌ nam wyjecha³a ;(
Wiecie, czy Agata bĂŞdzie teÂż jutro? Tak bardzo bym chciaÂła, Âżeby byÂła :)
Któ¿ to wie? :spiewa:
Pewnie sÂą tacy, co by chcieli jÂą w Poranku widzieĂŚ, a i jest spora grupka takich, co by chciaÂła juÂż AgatkĂŞ napowrĂłt w Pyrlandii oglÂądaĂŚ :)
ODPOWIEDZ