[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
To jest jakaś parodia co oni wyprawiają w tym Fremantle/TVN ;p
Nie no, cyrk na kółkach... Zawiodłem się, naprawdę...
Jak można publikować niepewne informacje? Zawiodłem się, jeszcze raz to powtórzę ZAWIODŁEM SIĘ!
Wypierdzielić ten format z anteny, to jest perełka a wy robicie z tego guano i cyrk.
Jak można publikować niepewne informacje? Zawiodłem się, jeszcze raz to powtórzę ZAWIODŁEM SIĘ!
Wypierdzielić ten format z anteny, to jest perełka a wy robicie z tego guano i cyrk.
Ostatnio zmieniony wtorek 03 gru 2013, 20:58 przez tomalapt, łącznie zmieniany 1 raz.
boże ... nie mogę !!! jeśli nie popisza tej umowy to ja chyba pierdyknę i przestanę oglądać TVN ! jak można publikować takie info bez pokrycia ? O.o w glowie się nie mieści !
Nie dziwi was, że dopiero po 3 tygodniach sama zainteresowana zabrała głos? Jakby to była nieprawda, to od razu by zdementowała, zwłaszcza, że w pierwszych dniach sporo krytyki było na jaj fanpage'u. Podejrzewam zupełnie inny cel w tej wypowiedzi.
ja po analizie stwierdzam , że to pełna prowokacja ze strony Ewy i stacji by podbić informacje na temat X FACTOR'a przed jego precastingami
zapewne w ciągu najbliższych dni pojawi się info o tym , że na pewno będzie 4 jurorem i przez to info trafi do większej liczby osób ( potencjalnych uczestników ) 

Jutro zapewne w Internecie powstanie fala informacji na ten temat i dotrze ona do wielu internautów, na pewno celem jest poinformowanie o precastingach. Zresztą zobaczycie, że te informacje będą zawierały inf. o Ewie, a na końcu będzie dopisek '4. edycja programu zostanie wyemitowana wiosną. Najbliższe precatingi tu i tu wtedy '.
Co do ilości odcinków, to nie rozumiem dlaczego ma być 6 na żywo a nie 7. No chyba ż bootcamp będzie dwuczęściowy (a powinien bo się nie wyrobią).
Co do ilości odcinków, to nie rozumiem dlaczego ma być 6 na żywo a nie 7. No chyba ż bootcamp będzie dwuczęściowy (a powinien bo się nie wyrobią).
Mnie tylko boli zmniejszenie ilości odcinków na żywo. Liczyłem, że będzie ich więcej, a tymczasem jest jeden mniej.
Kuba swoim postem na fb niejako potwierdził, ze Farna nie będzie jurorem.
Żal!
Żal!
Będzie, będzie. :PGreg Haus pisze:Kuba swoim postem na fb niejako potwierdził, ze Farna nie będzie jurorem.
-
- Czasem tu wpada
Nie wiem już co tu jest grane... wczoraj czytając nowy regulamin zastanawiałem się czemu w jurorach nie ma opisu Ewy tylko trzech jurorów z poprzedniej edycji...
Klaudia Szafrańska (2 edycja) i jej świeży teledysk:
http://www.youtube.com/watch?v=bn5QLzBGFtI
http://www.youtube.com/watch?v=bn5QLzBGFtI
Ale z tego nie wynika, by Ewa Farna na pewno nie była jurorką.musicomaniakk pisze:Nie wiem już co tu jest grane... wczoraj czytając nowy regulamin zastanawiałem się czemu w jurorach nie ma opisu Ewy tylko trzech jurorów z poprzedniej edycji...
Dla mnie post Kuby jest czysto ironiczny
W 1 edycji też był taki szum z Czesławem. Według mnie nic się nie zmieni

-
- Bywalec
Co do Klaudii Szafranskiej/teraz wystepuje pod pseudonimem XXANAXX. Posluchajcie jej dwoch piosenek na jej koncie na YT. Zupelnie nie polsko. Mega gratulacje. Ale i takjej plyty w PL nikt nie kupi. Bo ludzie wola Sylwie Wrzeszczak - z calym szacunkiem oczywiscie. I do tego, korzystajac z okazji, pragne polecic piosenki z plyty Ady Szulc i DJ Adamusa. Na prawde dobra plyta. Udowodnila, ze warto bylo ucichnac po XF aby powstalo cos takiego jak ta plyta. Gratulacje!
tvn - latem programowo najgorsza!
Sylwię Grzeszczakmojpierwszyraz pisze:= Posluchajcie jej dwoch piosenek na jej koncie na YT. Zupelnie nie polsko. Mega gratulacje. Ale i takjej plyty w PL nikt nie kupi. Bo ludzie wola Sylwie Wrzeszczak - z calym szacunkiem oczywiscie.