Joasia potrafi doceniĂŚ to co ma najlepszego :tanczy: Czyli nas :rozglada:WierzĂŞ-nie jeden raz dawaÂła dowody jaka jest dla nas wspaniaÂłomyÂślna
Kompletnie nie rozumiem, czemu Porada jest dziÂś w DnÂŻ, a nie mĂłgÂł byĂŚ w PzPPorada jest w DnÂż caÂłkiem zdrowy Nie mogÂło by byc tak odwrotnie i jego koleÂżanka zamiast Niego albo z nim

DziÂś w takim razie powinniÂśmy o 11 zobaczyĂŚ Joasie

Mnie œredni¹ przyjemnoœÌ sprawia patrzenie na Porade, który niemal¿e le¿y na tym stole

A jednak posada szefa wÂątku przerosÂła adamaMoÂże narazie nie obdzielajmy sie funkcjami-dopiero po wyborach
Bo widzisz adam od momentu jak dostaÂł zaszczytna funkcjĂŞ gdzies siĂŞ ulotniÂł-wiĂŞc z TobÂą wolaÂłbym nie ryzykowaĂŚ

ChoĂŚ miaÂł nam zaÂłatwiĂŚ wiĂŞcej Joasi i mamy jÂą 6 dni w tygodniu :tanczy:
Ale mĂłgÂł siĂŞ postaraĂŚ o dzisiejsze PzP :spiewa: :spiewa:
Jako Âże ja siĂŞ za bardzo nie palĂŞ do funkcji kierowniczych, to nawet nie bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł odbieraĂŚ Joasi wÂładzy :nie:I niech tak zostanie Ale My jesteÂśmy dla Niej dobrzy
Od tak dawna marudzimy o tÂą spĂłdnice, Âże kaÂżda wizja Joasi w spĂłdnicy dziaÂła jak jakiÂś narkotyk :devil:Nie widziaÂł a wie No ale na sÂłowo spĂłdnica zwiÂązane z Joasia to ja teÂż trace gÂłowe