I jak zwykle na poczÂątek profil Joasi :tanczy: :tanczy:To tak na pocieszenie, dzisiejsza jedyna zapowiedÂź i rozbiegane Âźrenice Joanny czytajÂące z promptera, wywoÂłujÂące, jak zwykle, sÂłodki dreszcz emocji
Joasia w kiepskiej rozdzielczoœci i tak by³aby boska, no ale jak mo¿na obejrzeÌ w lepszej, to po co ogl¹¹daÌ w gorszej :devil: :devil:No i film ze œrodowego wydania. Niestety ma a¿ 50 MB ale uzna³em , ¿e barbarzyùstwem by³o by zbytnio zjechaÌ z rozdzielczoœci¹ w dó³ Na pocz¹tku 10 sekund stopklatki abyœcie mogli przyjrzeÌ siê nowym joasiowym spodniom .
Ten golfik co miaÂła do mikoÂłajowej marynarki byÂł Âświetny :tanczy: :tanczy:A swojÂą drogÂą to pomyÂślaÂłem, Âże piĂŞknie ( zmysÂłowo ) wyglÂądaÂła by bez marynarki - tylko w golfie i spodniach - caÂła na czarno
Joasi jest bardzo do twarzy w czerni

DziĂŞki za capsy i filmik :tanczy: :tanczy: JakoÂś siĂŞ dziĂŞki temu przeÂżyje niedziele :devil:
PS. Albo mnie oczy mylÂą, albo Joasia na sobotnie wydanie siĂŞ przebraÂła

Ta kobieta dba o ka¿dy szczegó³ :tanczy: Pewnie chce, byœmy mieli wiêksze urozmaicenie

No chyba, ze to wina oÂświetlenia, ale nie sÂądzĂŞ :nie:
Poza tym, gdzie siĂŞ podziaÂły Joasiowe dziubki, bo ostatnio jakoÂś na to uwagi nie zwrĂłciÂłem