obieÂżyÂświat pisze:..nastĂŞpny pustelnik

:devil: :devil:
Nie wiem, co gorsze :mhm: CaÂłkowicie niedziaÂłajÂące forum, czy forum pozwalajÂące wysyÂłaĂŚ tylko puste posty? :devil:
Chyba to drugie, bo w ten sposĂłb przynajmniej moÂżna zaÂświadczyĂŚ o swojej obecnoÂści
Black Jack '62 pisze:ZaraziÂłem siĂŞ od niej jej ''powÂściÂągliwoÂściÂą'' :]
/.../
Bo siĂŞ dzisiaj dowiedziaÂłem, Âże nic nam o sobie nie powie :]
Black, och Black, Black, Black - tak mi przykro

Najszczersze wyrazy wspó³czucia i solidarnoœci, które to pukaj¹ do Twoich drzwi - nie chcê by trafi³y gdzieœ w pró¿niê
Ale¿ to uczucie upoœledza :devil: Lepiej odejœÌ od terminologii niepe³nosprawnoœci, wiêc zamieniê s³owo na... niepe³noœÌ i napiszê: jakie¿ to uczucie niepe³ne
Agatta, och Agatta, Agatta, Agatta :> PowÂściÂągliwoÂści jej siĂŞ zachciaÂło :> ZupeÂłnie jakbym sÂłyszaÂł mojÂą ÂżonĂŞ!

Jesteœcie pewni, i¿ Agatta jest kobiet¹ stanu wolnego :> Brzmi jak mê¿atka z piêcioletnim sta¿em :devil: DoœÌ, ¿e nie u¿y³a s³owa ''wstrzemiêŸliwoœÌ'' :hyh: :devil:
not that kind pisze:Zbuntujcie siĂŞ i teÂż siĂŞ powÂściÂągnijcie

Chyba nie chcecie byĂŚ gorsi od Agatki w powÂściÂąganiu siĂŞ? :devil:
Zwieramy szeregi i szykujemy siĂŞ do strajku
JuÂż zaczynam ÂżaÂłowaĂŚ, iÂż wysyÂłaÂłem do Agatty tylko pochlebnych maili, kiedy ona w gruncie rzeczy taka niewdziĂŞczna :devil: JuÂż ÂżaÂłujĂŞ, Âże tak szalenie cieszyÂły mnie odpowiedzi od niej... :devil:
I dla niej chciaÂłem rzuciĂŚ mojÂą rĂłwnie powÂściÂągliwÂą ÂżonĂŞ :devil: Kobiety... :devil: