Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

DziĂŞki za wyjaÂśnienie :D
co do serwera to http://www.imageshack.us nie zmienijsza ;)

Hehehe raczej sÂądze ze to listonosz siĂŞ pastwiÂł nad tÂą okÂładkÂą :D
A poza tym Blacku drogi do mnie miaÂł zdaje siĂŞ dÂłuÂższÂą drgoĂŞ z Poznania ten Press niÂż do Ciebie :evil2:
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Kamuii, z³ó¿ donos na listonosza :lol:
Black, chwalisz siĂŞ, Âże wiesz o powtĂłrkach zajawek, ale nie napisaÂłeÂś dziĂŞki komu o nich wiesz :[
Michaek, poczekaj, jak poczujemy, ¿e trzechsetna strona w¹tku jest coraz bli¿ej, to dopiero zaczniemy galopowaÌ i przeœcigaÌ siê w pomys³ach na dyskusjê :lol: A skoro Anita nie dostarcza nam materia³ów do analizy, to bêdziemy musieli puœciÌ wodze naszej wyobraŸni :evil2:
A! I ciekawe, czy im bliÂżej bĂŞdziemy trzechsetnej strony wÂątku, Black bĂŞdzie bliÂżej celu swoich marzeĂą? :wink: :evil2: OczywiÂście ÂŻARTOWAÂŁAM :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A kto nas niby natchn¹³ i nakierowa³ na ten tor dysputy Question
Masz racje Black. JuÂż zapomniaÂłem o takim czyms jak wÂątki poboczne.
Michaek, poczekaj, jak poczujemy, ¿e trzechsetna strona w¹tku jest coraz bli¿ej, to dopiero zaczniemy galopowaÌ i przeœcigaÌ siê w pomys³ach na dyskusjê A skoro Anita nie dostarcza nam materia³ów do analizy, to bêdziemy musieli puœciÌ wodze naszej wyobraŸni
W³aœnie mia³em zamiar u¿yÌ drugi raz mojej "nieposkromionej inteligencji" i napisac o zbli¿aj¹cych siê obchodach 300-nej strony w¹tku. Mam nadziejê, ¿e tym razem to ja bêdê tym szczêœliwcem który j¹ zapocz¹tkuje, tym samym wyprzedzaj¹Ì Blacka :twisted: :twisted: :twisted:
Funky, tylko ÂżebyÂś przypadkiem nie wpadÂła na gÂłupszy od mojego pomysÂł dyskusji o palcach Anity w celu jak najszybszego dobrniĂŞcia do tej 300-etnej strony. :D :D :D
A do niej swojÂą drogÂą jeszcze troche wiĂŞc nie popadajmy w zbytniÂą euforiĂŞ. :lol: :lol: :lol:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Och... przepraszam Funcky, Âże zapomniaÂłem dodaĂŚ, od kogo wiem o tych powtĂłrkach, ale to juÂż chyba wiadome, Âże Ty wszystko co dla mnie istotne na tvn24 wyszukujesz - dziĂŞki :*

He, he... czy bĂŞdĂŞ bliÂżej speÂłnienia moich marzeĂą :?: Oby :wesoly:
No i co ja mam zrobiĂŚ w takiej sytuacji :?:
Czy ja mam znajomych po filmoznawswie :?: Oto jest pytanie :roll:
Ostatnio zmieniony wtorek 21 mar 2006, 13:56 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 2 razy.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No na razie nie masz, ale jeÂśli siĂŞ dobrze postarasz, to kto wie :D :D :D :D
Lepszej okazji na to, Âżeby zamĂłwiĂŚ siĂŞ na wizytĂŞ u Anity nie potrzebujesz :evil2:
Anita zaserwuje Ci porz¹dny wyk³adzik :D Mo¿e nawet razem nawiedzicie razem jak¹œ bibliotekê :evil2: Od czegoœ musisz zacz¹Ì :lol: A pretekst ju¿ masz gotowy :wink: :lol:

Michaek, jeszcze nam daleko do tych okr¹g³ych obchodów, a ja g³upich pomys³ów nie miewam :D Z regu³y :evil2:
A kto bĂŞdzie tym szczĂŞÂśliwcem, ktĂłry........? :lol: :lol: :lol: To siĂŞ okaÂże :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Biblioteka mĂłwisz, maÂło romantyczne miejsce, nie to ja juÂż wolĂŞ restauracjĂŞ :wink:
AleÂście pogalopowali z tÂą 300-setnÂą stronÂą :shock: To nie wyÂścigi :[
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

AleÂście pogalopowali z tÂą 300-setnÂą stronÂą Shocked To nie wyÂścigi
Black, czyÂżbym wyczuwaÂł w twojej wypowiedzi nutkĂŞ zazdroÂści i poirytowania mojÂą zapowiedziÂą, Âże zamierzam ciĂŞ wyprzedziĂŚ?? :twisted: :twisted:

Wiesz co do tej bibilioteki to nie taki zÂły pomysÂł. Lepszy niÂż np. stacja benzynowa czy studio telewizyjne. No chyba ze by ciĂŞ Anita chciaÂła zabraĂŚ na przejaÂżdÂżkĂŞ AlfÂą?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Chyba nie mamy o co siĂŞ, pĂłki co, sprzeczaĂŚ :wink:
Lepiej poubolewajmy nad tym, Âże AnitĂŞ dozujÂą nam teraz jak pacjentom, ktĂłrym trzeba podtrzymaĂŚ akcjĂŞ serca, czyli tyle o ile :evil: KiedyÂś byÂło tak piĂŞknie, tu sesja, tam sesja, tu artykuÂł, tam artykuÂł... ahhhhhhhhhhh.... wspomnienia ;(
Wtedy te¿ ubolewa³em, ¿e gwiazda to maa ciê¿kie ¿ycie, napiêty grafik, goni¹ce terminy, wci¹¿ nowe i nowe, a teraz, co Anita robi w wolnym czasie - cholera wie :roll: :sad:
Kamuii jaiÂśczas temu wskrzesiÂła sesjĂŞ dla ''Pressa'', wiĂŞc i ja wyszperaÂłem (znowu trochĂŞ lepszej jakoÂści :] ) fotkĂŞ:
Obrazek

To chyba niezbyt przyjemnie, tak babraĂŚ siĂŞ w bÂłocie :?: Dla mnie :lol: Ale okazuje siĂŞ, Âże nie dla Anity :D
Dziennik £ódzki - 19 marca 2004 pisze:Anita Werner: Startowanie w rajdach zaczê³am kilka lat temu w £odzi. By³ to zrêcznoœciowy rajd kobiet. Ca³kiem nieŸle mi posz³o. Nie mia³am wtedy jeszcze nawet dwudziestu lat, ale by³am ju¿ trzecia w regionie ³ódzkim i zakwalifikowa³am siê do ogólnopolskich fina³ów. Tam ju¿ by³o nieco gorzej. PóŸniej z przyjació³mi z £odzi zaczêliœmy bawiÌ siê w rajdy. JeŸdziliœmy w Bieszczady pokonywaÌ nierównoœci terenu. To mnie zafascynowa³o. JeŸdzi³am te¿ jako pilot, babra³am siê w b³ocie, poci³am siê. Potrafi³am schudn¹Ì przez cztery dni nawet cztery kilogramy. Ale by³o cudownie.
WierzĂŞ jej na sÂłowo :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Black ta na pewno nie jest lepszej jakoÂści :evil2:

No a odchodzÂąc od tematu fotek to :D czy Ty juÂż siĂŞ czasem z AnitÂą w bibliotece nie spotkaÂłeÂś :> nawet fotke zdaje siĂŞ widzieliÂśmy :D
Zaraz zaraz gdzie ona byÂła :D musze jÂą wyszperaĂŚ :D

A co do filmoznastwa to zajrzyj do w±tku POZNAJMY SIÊ -->> powinno pomóc ;)

Do 300 strony nam jeszcze sporo brakuje ale 250 to teÂż taka rocznicowa :D
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Chyba nie mamy o co siĂŞ, pĂłki co, sprzeczaĂŚ Wink
Prawda
Lepiej poubolewajmy nad tym, Âże AnitĂŞ dozujÂą nam teraz jak pacjentom, ktĂłrym trzeba podtrzymaĂŚ akcjĂŞ serca, czyli tyle o ile
KiedyÂś byÂło tak piĂŞknie, tu sesja, tam sesja, tu artykuÂł, tam artykuÂł... ahhhhhhhhhhh.... wspomnienia
Prawda, prawda i jeszcze raz niestety prawda
No a odchodzÂąc od tematu fotek to czy Ty juÂż siĂŞ czasem z AnitÂą w bibliotece nie spotkaÂłeÂś sly nawet fotke zdaje siĂŞ widzieliÂśmy
Zaraz zaraz gdzie ona byÂła musze jÂą wyszperaĂŚ
Poszperaj kamuii bo ja tej fotki nie wiedzialem
:roll:
Do 300 strony nam jeszcze sporo brakuje ale 250 to teÂż taka rocznicowa
TeÂż prawda.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Poszperaj kamuii bo ja tej fotki nie wiedzialem
aleÂż ja jÂą mam :evil2: nawet na dysku teraz nic tylko szatnazowac Blacka :D

np... 1000 000 000 $ dobra doœÌ tych zer bo nie umiem tego przeczytaÌ :D
albo Twoja fotka Black zostanie wysÂłana do Waltera wraz z nr IP :D
(mozna by ja byÂło do Eryka wysÂłaĂŚ aby pokazac z kim Anita siĂŞ po bibliotekach szlaja :D ale teraz to bez sensu )
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fotka w bibliotece, jaka fotka :roll: Ja o niczym nie wiem :wink:
Kamuii, rozejm :?: Pojedynek na jakoœÌ scanów czas skoùczyÌ :wink:
ÂŻartowaÂłem Kamuii, piszÂąc, Âże moje scany sÂą lepszej jakoÂści... pisaÂłem to tak na przekĂłr..., ale nie byÂło w tym nawet krzty prawdy :D
kamuii pisze:mozna by ja byÂło do Eryka wysÂłaĂŚ aby pokazac z kim Anita siĂŞ po bibliotekach szlaja :D ale teraz to bez sensu
A moÂże jÂą wÂłaÂśnie odnalazÂł i dlatego ... :hyhy: Na wszelki wypadek, nie usuwaj Kamuii tej fotki, kto wie kiedy nas zaskoczy jakiÂś nowy ''Eryk'' :evil2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale siĂŞ nawyrabiaÂło :D Anita we wtorek w Poranku :zdziwko: To juÂż chyba drugi raz
Jako Âże Black caÂły czas zahipnotyzowany skorzystam z chwilki i napiszĂŞ, Âże dzisiejszy Poranek byÂł super :D OglÂądaÂło siĂŞ wybornie. Anita bardzo Âładnie wyglÂądaÂła, byÂła dobrze przygotowana. W zapowiedziach konsekwentna i rzeczowa. Znowu chwaliÂła siĂŞ swojÂą znajomoÂściÂą z Markiem BrzeziĂąskim :D OprĂłcz rozmĂłw z reporterami miaÂła do przeprowadzenia powaÂżnÂą rozmowĂŞ z :roll: moja krĂłtka pamiĂŞĂŚ - z kimÂś z KRRiT w sprawie odwoÂłania Waniek - bardzo dobry wywiad :tak:
Wielkie buuuuuuu - Kalczyùska znowu nie pokaza³a siê Anit¹ :/ Ale nie wiem, co mia³y oznaczaÌ jej póŸniejsze uœmiechy, kiedy Anita po 9-tej zaprasza³a na rozmowê, a na drugim palnie znajdowali siê Kalczyùska w³aœnie i jej goœÌ :?
No dobra, resztĂŞ zostawiĂŞ Blackowi, a jest co zostawiaĂŚ :D MuszĂŞ tylko wybudziĂŚ go z tej hipnozy, tego letargu :D
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

ÂŻeby nie byÂło tak sÂłodko to dorzucĂŞ swoje 3 grosze.
Bardzo nie podobaÂło mi siĂŞ jak Anita podczas przeglÂądĂłw prasy czĂŞsto nie wiedziaÂła co powiedzieĂŚ i ciÂągneÂła yyyy i nerwowo spoglÂądaÂła na gazety.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

SÂłodko to dopiero teraz bĂŞdzie :wink:
Musia³em odczekaÌ jak¹œ godzinê, ¿eby choÌ trochê dojœÌ do siebie po dzisiejszym poranku... A ¿e dzisiaj siedzê w domu wy³¹cznie przy komputerze, i w plecach mi strzela, kiedy siêgam do moich nie zwi¹znych z porankiem notatek, to podwójnie wybaczcie mi wiêc (dzisiaj szczególnie) wszelkie niespójnoœci, niejasnoœci, itd. :D Ale jednak, kiedy wchodzê na net, czujê siê znacznie lepiej, wiêc mo¿e nie bêdzie tak Ÿle :wink:
By³bym cholernym ignorantem, a moja wypowiedŸ bezsensowna, gdybym dzisiejszego ''recenzowania'' nie zacz¹³ od ugloryfikowania osza³amiaj¹cego, powalaj¹cego, urzekaj¹cego piêkna Anity :P :P Bo¿e - cudownie siê prezentowa³a :D Pozostajê ca³y czas pod wra¿eniem jej dzisiejszego wygl¹du, a¿ bojê siê zasi¹œÌ za kierownic¹, by przypadkiem nie spowodowaÌ jakiegoœ wypadku... :wink:
Wreszcie jakiÂś nowy strĂłj - nowy dla mnie, bo wiem ze zdjĂŞĂŚ, Âże miaÂła go juÂż na sobie, kiedy ja jeszcze nie miaÂłem dostĂŞpu do tvn24 :D WspaniaÂły Âżakiet, niestety trochĂŞ mniej wspaniaÂła spĂłdnica, chyba trochĂŞ za duÂża, ale nie mnie oceniaĂŚ, bo nie moja fucha :wink:
Dzisiaj, te¿ po raz pierwszy, Omena w pogodzie. Anita wyraŸnie studzi³a jej ''frywolnoœÌ'', no ale nie do koùca :wink:
W biznesie Kuraœ i jak zwykle wymiana uœmiechów, w sporcie wy¿szy i wiêkszy od Anity Zawio³a - jak to dziwnie wygl¹da, kiedy obok niej stoi ktoœ wy¿szy :lol: :wink: No a kiedy po siódmej dojrza³em na reporterskim ''siode³ku'' Knapika, wiedzia³em, ¿e mo¿e byÌ zabawnie, kiedy Anita podejdzie do niego i ''zamówi'' reporterski skrót tematów dnia. no i mo¿na rzec, ¿e zabawnie by³o, kiedy ju¿ to nast¹pi³o. WidaÌ by³o, ¿e Anita powstrzymuje œmiech patrz¹c na jak zwykle wyluzowanego, rozbawionego MaÌka, a kiedy wspar³ ³okieÌ na porêczy, Anita chc¹c unikn¹Ì wiêkszego, ale i tak ju¿ du¿ego zbli¿enia, musia³a siê od niego odsuwaÌ :evil2: Na koniec za¿artowali napominaj¹c o urodzinach Kwacha i rozstali siê maj¹c na twarzach szerokie uœmiechy :D
Przegl¹dane artyku³y ogólnie rzecz bior¹c doœÌ nudne, wyj¹wszy jeden, uwaga :!: znowu o katolickiej agencji matrymonialnej :lol: Anita s³odko myli³a siê czytaj¹c go, by³o o partnerach ceni¹cych podobne wartoœci, o zaufaniu i... to mnie powali³o, ulubionej pozycji sexualnej :wow: Nie ma jak to rozmowa o sexie o poranku :hyhy: Cholera, Anita ju¿ drugi raz w przeci¹gu tygodnia wyszpera³a w Rzepie artyku³ matrymonialny, z tygodnia na tydzieù s¹ one coraz bardziej odwa¿ne, a¿ bojê siê pomyœleÌ o czym bêdzie czyta³a za tydzieù :evil2: I mam nadziejê, ¿e nie jest a¿ tak zdesperowana, ¿e w skutek (ewentualnej) coraz bardziej doskwieraj¹cej jej samotnoœci, uda siê do podobnego biura matrymonialnego :/ Ewentualnego ''ratunku'' powinna szukaÌ gdzie indziej :wink: A jakby tematów z erotyk¹ (b¹dŸ co b¹dŸ) zwi¹zanych by³o ma³o, to warto bym jeszcze wymieni³ relacjê A. Zakrzewskiego z Poznania o planowanym ''marszu onanistów'' :shock: Moja wyobraŸnia a¿ tak daleko nie siêga, wiêc to by³ dla mnie lekki szok. Anita wprawdzie przygotowa³a widzów na wielk¹ kontrowersjê, unikn¹Ì szoku nie pomog³y mi nawet ostrze¿enia Zakrzewskiego, który stwierdzi³, ¿e widzowie ''gdy us³ysz¹ to, o czym teraz bêdê mówi³, przetr¹ uszy ze zdumienia'', a do Anity: ''ale skoro pytasz...'' :evil2: :lol: No có¿, Anita po jego relacji unios³a w milczeniu brwi, a po chwili stwierdzi³a, ¿e nie opatrzy tego komentarzem, bo Artur wyczerpa³ wystarczaj¹co temat :evil2:

Totalna zmiana tematu :D
Po porannej rozmowie ju¿ tylko jedna prognoza pogody, jeden rewelacyjny z paru wzglêdów przegl¹d prasy i ostatnie ³¹czenie z sejmu z Knapikiem i bye, bye ;( ;(
Ostatnio zmieniony wtorek 15 lis 2005, 17:49 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ