[TVN] Najsłabsze ogniwo

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Paweł:)
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Paweł:) »

ale mi sie wydaje Âże NO zniknie z jesiennej ramĂłwki TVN :?
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

PaweÂł:) pisze:ale mi sie wydaje Âże NO zniknie z jesiennej ramĂłwki TVN :?
Miejmy nadziejĂŞ,Âże tak siĂŞ nie stanie,trochĂŞ pusto zrobilo by siĂŞ na T :ziew: VN.
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
Awatar użytkownika
Zbanowany
Zbanowany

no moÂże nie zniknie tylko zmieni porĂŞ emisji ale ja nic nie wiem dowiemy sie gdzieÂś podkoniec sierpnia szczerze ja juz sie nie moge doczekaĂŚ jakie bedÂą nowe programy i jakie stare zostanÂą :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

PaweÂł:) pisze:ja jestem za lecz mogli by emitowaĂŚ ten program(od wrzesnia) np od poniedzialku do Âśrody zamiast rozmow w toku.rozmowy w toku zlikwidowac
jestem za tym zeby znikneÂły rozmowy w toku...to zaÂłosny program...a wtym czasie mogÂłobybyĂŚ najsÂłabsze ogniwo, 18 to dobra pora na teleturniej :lol:
anialek
Bywalec
Bywalec

ma byĂŚ!!!!!!!!

Post autor: anialek »

No to zrobimy protest,wyÂślemy petycjĂŞ do TVN,bo "NajsÂłabsze ogniwo" ma byĂŚ i nie ma innej opcji :!: :!: :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fusiak pisze:To NajsÂłabsze ogniwo jeszcze w ogĂłle idzie? Ja juÂż myÂślaÂłem, Âże go nie ma. Dopiero dzisiaj trafiÂłem przez zupeÂłny przypadek na tvn o 20:00 i patrzĂŞ: Kazia ÂŁata ;) i jej program. Powinni juÂż sobie daĂŚ z tym spokĂłj, bo program jest taki trochĂŞ... nudny i maÂło zaskakujÂący. A o 20:00 moÂżna by daĂŚ coÂś troszkĂŞ ciekawszego.
oczywiscie :? zupeÂłny przypadek :? mĂłw za siebie ja zawsze ogladam go z ciekawoÂścia :wink: ciekawe cociebie ciekawi?
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fusiak pisze:WÂłaÂśnie, mĂłwiÂłem tylko za siebie. Akurat z programĂłw o 20:00 za bardzo nic mnie nie interesuje i fajnie by byÂło, gdyby np. tvn daÂł w tym czasie coÂś ciekawego.
to jak nic ciebie nie interesuje z programĂłw nadawanych o 20 w rĂłznych stacjach to czemu naprzykÂład nie napiszesz petycji do dwĂłjki ze nie chcesz tego badziwiastego mjm ogladac (to dopiero nudne i przesÂłodzone do wyrzyganie) albo do jedynki ze nie chcesz ogladac tej lafiruyndy tylko sie czepiasz tvn... a zreszta o 20 mozna robic wiele ciekawszych reczy niz ogladanie telewizji..nikt cie nie trzyma przed telewizorem :?
anialek
Bywalec
Bywalec

BĂŞdĂŞ bardzo nieszczĂŞÂśliwa.
Gdy nie bĂŞdzie juÂż Ogniwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I musimy byĂŚ szczerzy,lepsze Ogniwo.
NiÂż Milionerzy!!!!!!!!

To teleturniej doskonaÂły.
Fantastyczny i wspaniaÂły!!!!!
Kto ma inne zdanie.
Niech tu pisaĂŚ przestanie!!!! :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Zbanowany
Zbanowany

fajny wierszyk :D :D :D :D ciekawe ile nad nim myÂślaÂłaÂś???
anialek
Bywalec
Bywalec

Dzieki

PaweÂł:) pisze:fajny wierszyk :D :D :D :D ciekawe ile nad nim myÂślaÂłaÂś???
DziĂŞki :D NapisaÂłeÂś tak,bo naprawdĂŞ Ci siĂŞ podoba,czy siĂŞ nabijasz :!: A wogĂłle,taki ten mĂłj wierszyk prosty,wiele nie musiaÂłam nad nim myÂśleĂŚ :D Prost jak nic :D :D
Awatar użytkownika
Zbanowany
Zbanowany

naprawde mi siĂŞ podoba bardzo Âłatwy do zapamietania :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Zbanowany
Zbanowany

ja tez wola³em milionerów jeszcze czasami myœle nad tym dlaczego zakoùczyli jego produkcjê przecierz mia³ du¿¹ ogl¹dalnoœc jak dobrze pamietam to jeden odcinek przyci¹ga³ przed tv ok 6 mln osób wiêc to by³ wielki hit TVN o którym teraz mog¹ tylko marzyÌ a wracaj¹c do NO to ten teleturniej tez mo¿e byÌ :wink: :wink:
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

RzezczywiÂście Milonerzy to byÂł fenomen :roll: :roll: :roll: :roll: ale NajsÂłabsze Ogniwo teÂż jest cool !! :D szczegĂłlnie p. Kazia :]
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
zadra
Bywalec
Bywalec

programy o 20

Post autor: zadra »

Fusiak pisze:WÂłaÂśnie, mĂłwiÂłem tylko za siebie. Akurat z programĂłw o 20:00 za bardzo nic mnie nie interesuje i fajnie by byÂło, gdyby np. tvn daÂł w tym czasie coÂś ciekawego.
ja akurat lubiĂŞ "NajsÂłabsze ogniwo",ale zgodzĂŞ siĂŞ, Âże to Âźle Âświadczy o naszych stacjach, faktycznie zazwyczaj nie ma w nich nic ciekawego.

Ogniwo jest fajne, ale wydaje mi sie, ze Kazi troche szkoda na teleturniej. Powinna mieĂŚ wÂłasny talk-show, cos w stylu Pospieszalskiego (czyli tematy spoÂłeczne i polityczne, ale oczywiÂście o niebo na wyÂższym poziomie). Mam nadzieje, Âże po zakoĂączeniu produkcji TVN pojdzie po rozum do glowy i nie zmarnuje potencjaÂłu Kazi i jej niesamowitej medialnosci. Bo, ze pozna sie na niej Polsat czy TVp to chyba nie ma co marzyĂŚ :?

p.s. Fuksiak! Âświetna ikonka! ja tak wlasnie grzecznie ;-) podziekujĂŞ temu panu w czasie wyborĂłw :!:
Awatar użytkownika
Zbanowany
Zbanowany

no nie wiem czy by se poradziÂła w talk-show zresztÂą nie widze jej z w tej roli :lol: :lol: :lol: ale moÂżna by byÂło sprobowaĂŚ :roll: :roll: :roll: :roll: ciekawe jak by to wyszÂło jej
ODPOWIEDZ