Nie spodziewaÂłem siĂŞ :aniol: Ale juz wiemy,Âże dziÂś nie wyskoczyNie bÂądÂź taki pewny A spodziewaÂłeÂś siĂŞ Joasi w piÂątek w DnÂŻ
MoÂże wyskoczy niespodziewanie, ale wÂątpiĂŞ

Moderator: Łukasz
Nie spodziewaÂłem siĂŞ :aniol: Ale juz wiemy,Âże dziÂś nie wyskoczyNie bÂądÂź taki pewny A spodziewaÂłeÂś siĂŞ Joasi w piÂątek w DnÂŻ
MoÂże wyskoczy niespodziewanie, ale wÂątpiĂŞ
sybic pisze:Jestem tu pierwszy raz i... o jejku, ale dÂługi watek...
O co tu chodzi?
Czy ktoœ podj¹³ by siê streszczenia tego w¹tku i w kilku zdaniach wy³uszczy³by mi samo sedno?
Czy omawiana tutaj postaĂŚ jest lubiana, kontrowersyjna?
MoÂże jeszcze coÂś innego?
Ja to nie potrafiĂŞ tak po prostu streÂściĂŚ Joasi :rozglada:O co tu chodzi?
Czy ktoœ podj¹³ by siê streszczenia tego w¹tku i w kilku zdaniach wy³uszczy³by mi samo sedno?
Czy omawiana tutaj postaĂŚ jest lubiana, kontrowersyjna?
MoÂże jeszcze coÂś innego?
Nic dodaÌ, nic uj¹Ì :tanczy:Sybic, to ty
Bywalec tego forum od dwóch lat, sta³y dostarczyciel capsów do ró¿nych w¹tków
ZadaÂłeÂś takie pytanie, jakbyÂś nigdy nie widziaÂł Joanny na ekranie TVN24
No, ale skoro pytasz: na pocz¹tku w¹tku wypowiedzi by³y kontrowersyjne, ale doœÌ szybko aktywne pozosta³y osoby po prostu uwielbiaj¹ce Joannê. Owszem , krytykujemy Joannê, kiedy na to zas³u¿y, pozwalamy sobie na ¿arty z niej, jeden z kolegów do dziœ nie mo¿e wybaczyÌ Joannie braku odpowiedzi na maila z ¿yczeniami wigilijnymi, ale wszystko to okraszone jest wielk¹ sympati¹ i uwielbieniem Joanny- jej reporterskiego talentu i niebanalnej urody
Welcome to the wÂąteksybic pisze: Dopiero teraz bĂŞdĂŞ nadrabiaÂł zalegÂłoÂści. DziĂŞki za streszczenie
A co to za fan, co tak szybko znika z wÂątku :>Nika pisze:I wiecie co, tam na poczÂątku to nawet specjalnie jakis uÂżytkownik zalogowaÂł siĂŞ pod nickiem "Fan J.KryĂąskiej" czy jakoÂś tak. No widzicie to siĂŞ nazywa oddanie idolowi w 100%
Na usprawiedliwienie dodam,Âże nie da siĂŞ tak do koĂąca logicznie rozmawiaĂŚ o Joasiepsztajnek pisze:PrawdĂŞ mĂłwiÂąc, gdyby nie dyskusje ( nie zawsze logiczne ) Adama z Maxxxem , ten wÂątek dawno by umarÂł ÂśmierciÂą naturalnÂą
Ja tez pamiĂŞtam swĂłj debiutJa szczegĂłlnir pamiĂŞtam te, kiedy debiutowaÂłem we wÂątku
Wtedy jeszcze czasu by³o wiecejPóŸniej ten d³uuugi 23 dniowy urlop Joasi
Ale wene to my wtedy mieliœmy Pamiêtam, ¿e jak wieczorem wy³¹cza³em kompa i logowa³em siê tu z samego rana, to mia³em ze 3 strony do nadrobienia
Wtedy to byÂł raj,praktycznie codziennie Joasia byÂła w innej reporterskiej sytuacji,czĂŞsto poza Sejmem :aniol:JakoÂś nikt nie miaÂł nic ciekawego do napisania o Joasi No ale teraz to jest sporo rÂąk do pisania, gorzej, Âże Bohaterka postanowiÂła siĂŞ mniej pokazywaĂŚ
Jak najbardziej,nawet Tusk skoĂączyÂł na czas konferencje :tanczy: I Bilans byÂł.Czy obyÂło siĂŞ bez przeszkĂłd
Ja juz nie pamiĂŞtam jaki Pati Redo miaÂła :hmm: Tak dawno nie widzialem Jej.Prezencja jak widzĂŞ Âładna, wÂłoski takie bÂłyszczÂące Ale wg mnie powinna przyciamniĂŚ kolor- tak jak ma Pati Redo
I czym posiadaczki takiego imienia siê charakteryzuj¹Ja tez pamiêtam swój debiut Pamietam,¿e chyba napisa³em co w jakimœ tam imienniku oznacza imie Joanna i czym siê owe posiadaczki charakteryzuj¹ No co trzeba by³o zab³ysn¹Ì jakoœ
WaÂżne,Âże od poczÂątku byÂłem na Tak Tylko tak najpierw aÂż tak tego nie pokazywaÂłem
Przy Âżyciu utrzymywaÂły nas filmiki epsztajnkaWtedy jeszcze czasu byÂło wiecej To chyba byÂło najdziwniejsze,Âże najwiĂŞcej postĂłw byÂło jak Jej nie byÂło KilkanaÂście stron a tu nawet zdjĂŞcia nie byÂło-tylko coÂś na wskroÂś komixu
WidzĂŞ, Âże politycy robiÂą postĂŞpy :devil: WiedzÂą, kiedy robiĂŚ konferencje, Âżeby nie wchodziĂŚ w droge dziennikarskim Gwiazdom :devil:Jak najbardziej,nawet Tusk skoĂączyÂł na czas konferencje I Bilans byÂł.
Ja teÂż :hmm: Ale jak JÂą ostatnio widziaÂłem to miaÂła takie zÂłote, jasny brÂąz :hyh: Nie wiem jak to okreÂśliĂŚ :rozglada:Ja juz nie pamiĂŞtam jaki Pati Redo miaÂła Tak dawno nie widzialem Jej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości