Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PrzyszÂła mi do gÂłowy myÂśl, przyznajĂŞ, bardzo brzydka i egoistyczna :ban: gdyby tak w trakcie "czarnej serii" wypadkĂłw polskich autokarĂłw przyszÂła kolej na HiszpaniĂŞ .... PrzecieÂż to wÂłaÂśnie po wypadku pod Grenoble w praktyce doÂświadczyliÂśmy znajomoÂści francuskiego przez DagmarĂŞ Kaczmarek. MoÂże wiĂŞc, gdyby, w razie czego..... posÂłali by na korespondenta AgatkĂŞ...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:PrzyszÂła mi do gÂłowy myÂśl, przyznajĂŞ, bardzo brzydka i egoistyczna :ban:

Uhhhjjj :hmm: !! Nawet bardzo egoistyczna :hmm: !! Ale tvn24 do tego nas przyzwyczai³a , ¿e jedynie takie czarne tragiczne wydarzenia s¹ w stanie ich ''przyci¹gn¹Ì'' :? !!
A nie moÂżna by tak raz chociaÂż dla odmiany karnawaÂł w Rio transmitowaĂŚ :lol2: ??
Zostaje jeszcze do wyboru Sylwester w Hiszpanii :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ :D
DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze? :lol2: MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie? :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:MyÂślĂŞ , Âże po prostu jako kobieta zawsze myÂśli o wszystkim :* !! Potrzeba nam tu takiej ..... nie chciaÂłbym napisaĂŚ mamuÂśki -bo zaraz pewnie oberwĂŞ po gÂłowie :hmm: !! Ale na pewno potrzebujemy kogoÂś kto nam bĂŞdzie przypominaÂł o waÂżnych sprawach i niektĂłre rzeczy uÂświadamiaÂł :)
..'mamuÂśka' :?: :devil:
..no nie wiem jak chcesz usun¹Ì swojego posta zanim Funcky go zobaczy - bo zedytowaÌ to ju¿ nie mo¿esz :devil:
..to daj znaĂŚ - to ja usunĂŞ posta :devil: :lol:
obi :) Nie rozumiem o co caÂła afera? :) Takiego komplementu jak marcinkowsky chyba jeszcze nikt w mojÂą stronĂŞ nie wystosowaÂł :* Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil: KiedyÂś zlinczowaÂłabym za podobne okreÂślenie :devil:

Filmiki siê ³aduj¹ :tanczy: Na pewno bêd¹ œwietn¹ pami¹tk¹ i dok³adk¹ do kolekcji :P epsztajnek'owi dziêkujê w swoim imieniu oczywiœcie za szczodroœÌ :*
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:PrzyszÂła mi do gÂłowy myÂśl, przyznajĂŞ, bardzo brzydka i egoistyczna :ban:

Uhhhjjj :hmm: !! Nawet bardzo egoistyczna :hmm: !! Ale tvn24 do tego nas przyzwyczai³a , ¿e jedynie takie czarne tragiczne wydarzenia s¹ w stanie ich ''przyci¹gn¹Ì'' :? !!
A nie moÂżna by tak raz chociaÂż dla odmiany karnawaÂł w Rio transmitowaĂŚ :lol2: ??
Zostaje jeszcze do wyboru Sylwester w Hiszpanii :lol2: !!
Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ'' :lol2:
Czekam niecierpliwie i z nadziejÂą na otwarcie TVN Espaniola :lol:
}{ypnosea pisze:Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"? :)
Na pewno do spotkania z AgatkÂą mamy juÂż bliÂżej niÂż dalej ;) Teraz zapewne urlop juÂż z gĂłrki pĂŞdzi ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ :D
DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze? :lol2: MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie? :lol2:
:o To Wy wszyskie takie kuchareczki :lol2: ?? :P :P Prawdziwe skarby mamy na forum :lol2: !! UjawniajÂą siĂŞ powoli z talentami :tanczy: !! WystosowujĂŞ podobnÂą proÂśbĂŞ co do DÂżastiny -do wszystkich paĂą potrafiÂących robiĂŚ plyndze :lol2: !!
Funckyrella pisze:obi :) Nie rozumiem o co caÂła afera? :) Takiego komplementu jak marcinkowsky chyba jeszcze nikt w mojÂą stronĂŞ nie wystosowaÂł :* Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil: KiedyÂś zlinczowaÂłabym za podobne okreÂślenie :devil:
Uuuuffff..... :lol: !! Myœla³em , ¿e siê obrazisz :rozglada: A ten..... obi nie chcia³ posta usun¹Ì :evil: !! Taki z niego dobry kolega :devil:

Funckyrella pisze:Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ'' :lol2:
Bingo :tanczy: !! Lepszego pomysÂłu chyba nikt juÂż nie przedstawi :lol2: !! :*
Funckyrella pisze:
}{ypnosea pisze:Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"? :)
Na pewno do spotkania z AgatkÂą mamy juÂż bliÂżej niÂż dalej ;) Teraz zapewne urlop juÂż z gĂłrki pĂŞdzi ;)
A jak w grĂŞ wchodzÂą 3 tygodnie urlopu , to wcale jeszcze nie jest z gĂłrki :rozglada: !!
Przepraszam za dozĂŞ pesymizmu :rozglada: !! Bardzo mnie to drĂŞczy i musiaÂłem zasiaĂŚ w Was teÂż :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze:Widzê, ¿e Was d³u¿ej ni¿ na godzinê, to nie ma co zostawiaÌ, póŸniej trudno nadgoniÌ :D
:o To Wy wszyskie takie kuchareczki :lol2: ?? :P :P Prawdziwe skarby mamy na forum :lol2: !! UjawniajÂą siĂŞ powoli z talentami :tanczy: !! WystosowujĂŞ podobnÂą proÂśbĂŞ co do DÂżastiny -do wszystkich paĂą potrafiÂących robiĂŚ plyndze :lol2: !!
..za chwilĂŞ chyba oszalejĂŞ :szalony:
..takiego mi dziewczyny narobiÂły apetytu :szalony:

..no i jak Agatka zaraz nie wrĂłci to ona nie jest rodowita Wielkopolanka :lol2:

..wÂłaÂściwie to moÂże plyndze juÂż jej siĂŞ z tej okazji przejadÂły :roll: :lol:
marcinkowsky pisze:Uuuuffff..... :lol: !! Myœla³em , ¿e siê obrazisz :rozglada: A ten..... obi nie chcia³ posta usun¹Ì :evil: !! Taki z niego dobry kolega :devil:
..kabel :evil:
marcinkowsky pisze:
Funckyrella pisze:Ja pójdê na ca³oœÌ, jako eks-fanka turnieju ,,IdŸ na ca³oœÌ'' :lol2:
Bingo :tanczy: !! Lepszego pomysÂłu chyba nikt juÂż nie przedstawi :lol2: !! :*
..dÂługo myÂślaÂłem i faktycznie nic lepszego do gÂłowy nie przychodzi :lol2:
..Âżadnym innym sposobem lepiej byÂśmy nie sprawdzili czy Agatka wÂłada hiszpaĂąskim :lol2:
..juÂż ten serwis sÂłyszĂŞ i widzĂŞ :szalony:
..ale nie potrafiĂŞ powtĂłrzyĂŚ i opisaĂŚ :lol2:
marcinkowsky pisze:A jak w grĂŞ wchodzÂą 3 tygodnie urlopu , to wcale jeszcze nie jest z gĂłrki :rozglada: !!
Przepraszam za dozĂŞ pesymizmu :rozglada: !! Bardzo mnie to drĂŞczy i musiaÂłem zasiaĂŚ w Was teÂż :devil: !!
..od wtorku 18. wrzeÂśnia minĂŞÂło.. :mhm:
..dokÂładnie 10 dni - :o my juÂż 10 dni bez Agatki Âżyjemy :o
..tydzieĂą ma 7 dni :)
..wiĂŞc 3 tygodnie to byÂłoby 21 dni :)
..21 podzieliÌ na pó³ to wyjdzie 10,5 dnia :rozglada:
..czyli dopiero jutro bylibyœmy na pó³metku :rozglada:

..a Âżyjemy dziĂŞki wspominkowym filmikom nam siĂŞ to udaje :)
..mam nadziejê ¿e jeszcze ktoœ gdzieœ coœ ma dysku na najbli¿sze 10 i pó³ dnia :?: :)
..filmiki obejrzane :)
..uhonorowane brawami - z dumy :)
..poÂświĂŞcone Âłzami - wzruszenia i szczĂŞÂścia :)
..stĂłpki obejrzane :lol2:

..no i co - teraz liczymy dalej dni nieobecnoÂści :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

No, chyba Âżeby wystÂąpiÂły jakieÂś problemy techniczne
i Agata zacytowaÂłaby tajemniczego Don Pedro z Krainy DeszczowcĂłw
"Carrrrambaaaa".....
:devil:
albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

PĂŞdzicie jak express :lol2: TrochĂŞ czasu trzeba poÂświĂŞciĂŚ aby nadrobiĂŚ naklikane strony ;) JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem :D

Niew¹tpliw¹ przyjemnoœÌ obejrzenia filmików umieszczonych tu, dziêki uprzejmoœci niektórych userów, zostawiÌ sobie muszê niestety na jutro. Zaœ przyjemnoœÌ napisania s³ów kilka o tych filmach na inn¹ okazjê, byÌ mo¿e, ¿e na pojutrze :lol2: Nie chcê ich sp³yciÌ zbyt pobie¿nym opisem po jednym obejrzeniu i przes³uchaniu.
DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści :D
Funckyrella pisze:Ech, starzejĂŞ siĂŞ :devil:
...napisaÂła ironicznie :lol2: Funcky - ani tego nie widaĂŚ, ani tym bardziej nie sÂłychaĂŚ :* Ludzie siĂŞ zmieniajÂą... ot, caÂła filozofia ;) Jedni na lepsze inni na gorsze :lol2:

Có¿ poza tym chcia³em napisaÌ :mhm: Zupe³nie jak Wy czekam i odliczam dni do powrotu Agatty - têskniê niemi³osiernie :szalony: Zupe³nie jak wiêkszoœÌ czekam na otwarcie nowej stacji :) I zupe³nie jak wiêkszoœÌ ju¿ wêszê, kiedy i gdzie dziewczyny zaserwuj¹ nam plyndze :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

epsztajnek pisze:
No, chyba Âżeby wystÂąpiÂły jakieÂś problemy techniczne
"Carrrrambaaaa".....
..gorzej jak u¿ywa bardziej dosadnych s³ów :spiewa:
..przecieÂż obcokrajowcy najprĂŞdzej i najÂłatwiej zapamiĂŞtujÂą o takie przekleĂąstwa :lol2:

..nie chciaÂłem juÂż pisaĂŚ Âże najchĂŞtniej :xx: :lol:

..co do tych problemĂłw technicznych to nie o nie chodziÂło a o nadmiar wraÂżeĂą i ani me ani be po hiszpaĂąsku jeÂśli o mnie chodzi :devil:
epsztajnek pisze:albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"
..oglÂądaÂłem kilka odcinkĂłw tych latynoskich telenowel ale tego sÂłowa nie umiaÂłbym przetÂłumaczyĂŚ :mhm: :devil:
Alchemik pisze:DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści :D
..na dÂłuÂżej starczajÂą :lol2:
..to teÂż moÂże byĂŚ sposĂłb na tĂŞsknotĂŞ :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:No, chyba Âżeby wystÂąpiÂły jakieÂś problemy techniczne
"Carrrrambaaaa".....
..gorzej jak u¿ywa bardziej dosadnych s³ów :spiewa:
..przecieÂż obcokrajowcy najprĂŞdzej i najÂłatwiej zapamiĂŞtujÂą o takie przekleĂąstwa :lol2:

..nie chciaÂłem juÂż pisaĂŚ Âże najchĂŞtniej :xx: :lol:

..co do tych problemĂłw technicznych to nie o nie chodziÂło a o nadmiar wraÂżeĂą i ani me ani be po hiszpaĂąsku jeÂśli o mnie chodzi :devil:
Bardzo interesujÂąco rozwija siĂŞ strona dyskusji -strona, ktĂłra pokazuje jak moÂżna sprawdziĂŚ czy Agatka zna hiszpaĂąski :devil: !! Czy naprawdĂŞ nie ma prostszego sposobu , Âżeby siĂŞ o tym przekonaĂŚ :devil: ??
obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:albo mogÂła by swobodnie odmieniaĂŚ przez wszystkie przypadki pewne sÂłowo, ktĂłre w jĂŞzykach romaĂąskich ( i nie tylko ) znaczy "krzywy"
..oglÂądaÂłem kilka odcinkĂłw tych latynoskich telenowel ale tego sÂłowa nie umiaÂłbym przetÂłumaczyĂŚ :mhm: :devil:
Albo jesteÂśmy niekumaci albo epsztajnek zapodaÂł nam cholernie trudny do rozwiÂązania kalambur :lol: ?? :mhm:
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:DawkujĂŞ sobie przyjemnoÂści :D
..na dÂłuÂżej starczajÂą :lol2:
..to teÂż moÂże byĂŚ sposĂłb na tĂŞsknotĂŞ :tanczy:
Alchemik poÂżywa siĂŞ z gracjÂą -kĂŞsami i powolutku -nie tak jak my rzuciliÂśmy siĂŞ jak stado wygÂłodniaÂłych ...... juÂż nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :hyh: !! ;)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:
PĂŞdzicie jak express :lol2: TrochĂŞ czasu trzeba poÂświĂŞciĂŚ aby nadrobiĂŚ naklikane strony ;)
Tu siĂŞ zgodzĂŞ :D
Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem :D
A to zdanie, przyznaĂŚ muszĂŞ, szalenie mnie zaintrygowaÂło :o :rozglada:
Funckyrella pisze: DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze? :lol2: MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie? :lol2:
Ja w kuchni improwizujĂŞ :lol2:
Alchemik pisze:I zupe³nie jak wiêkszoœÌ ju¿ wêszê, kiedy i gdzie dziewczyny zaserwuj¹ nam plyndze :lol2:
JeÂśli nie boicie siĂŞ zaryzykowaĂŚ :rozglada: podajcie tylko czas i miejsce :D GoÂściem honorowym wiadomo kto bĂŞdzie :mhm: tego chyba nam nie odmĂłwi? Chyba, Âże jest tak jak twierdzi obi i plyndze siĂŞ naszej GwieÂździe przejadÂły :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:
PĂŞdzicie jak express :lol2: TrochĂŞ czasu trzeba poÂświĂŞciĂŚ aby nadrobiĂŚ naklikane strony ;)
Tu siĂŞ zgodzĂŞ :D
Ejjhh tam , wcale nie tak prĂŞdko ;) !! A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ ;( !!
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ poÂłapaĂŚ w ktĂłrym miejscu byÂłam ostatnio... o! znalazÂłem :D
:lol: Al musi siê nam z tego wyt³umaczyÌ :lol: !! Pocz¹tkowo wzi¹³em to za literówkê , ale D¿astina uœwiadamiasz mi , ¿e w tej sprawie jest drugie dno :devil: !! :lol:
DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze: DÂżastina - moÂże wymienimy siĂŞ przepisami na plyndze? :lol2: MoÂże Agatka teÂż nam coÂś szepnie? :lol2:
Ja w kuchni improwizujĂŞ :lol2:
To tym lepiej :P !! ZwÂłaszcza jeÂśli jesteÂś wirtuozkÂą :lol2: !!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

marcinkowsky pisze:
DÂżastina pisze:
:lol: Al musi siê nam z tego wyt³umaczyÌ :lol: !! Pocz¹tkowo wzi¹³em to za literówkê , ale D¿astina uœwiadamiasz mi , ¿e w tej sprawie jest drugie dno :devil: !! :lol:
MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi: :lol:
marcinkowsky pisze:
DÂżastina pisze:Ja w kuchni improwizujĂŞ :lol2:
To tym lepiej :P !! ZwÂłaszcza jeÂśli jesteÂś wirtuozkÂą :lol2: !!
A ja wszystko przypalam, wiĂŞc sami wybierajcie :lol:
marcinkowsky pisze:A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ ;( !!
Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana moÂżemy :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Funckyrella pisze:
MoÂże chodziĂŚ o to, Âże pewna urocza mÂłoda dama parĂŞ dni temu uczyniÂła z niego Âżywego manekina, na ktĂłrym ĂŚwiczy sztukĂŞ makijaÂżu? :hahaha: MĂłwiÂłam Al, Âże tym samym schrzani ci psychikĂŞ :devil: Nie moÂżna tak ulegaĂŚ potomstwu :grozi: :lol:
Ale, Âżeby od razu poskutkowaÂło takim rozdwojeniem jaÂźni? :shock: :lol:
Funckyrella pisze:
marcinkowsky pisze:A odkÂąd nie ma wÂśrĂłd nas Agatki i naszego frontmana , duchowego przywĂłdcy i lidera , to tak jakbyÂśmy osÂłabli nawet trochĂŞ ;( !!
MoÂże Frontwoman? :D
A Frotman z okazji powrotu Anity do g³ównych nie ma zamiaru siê zjawiÌ :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:
Funckyrella pisze:
To siê nazywa prowokacja w nowoczesnym wydaniu :lol2: Myœla³em, ¿e jedyn¹ osob¹, która na to zareaguje, mo¿e byÌ tylko }{ypnosea :lol2: Myœla³em, ¿e poza tym, prowokacja przejdzie niezauwa¿on¹, b¹dŸ potraktowana zostanie jak zwyk³a niewinna pomy³eczka :devil: Nie s¹dzi³em, i¿ prowokacj¹ wzbudzê tak¹ kontrowersjê :devil: Có¿, jak mawia³ Œ.+P. BJ, takie trudne czasy... :devil:
W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:
not that kind pisze:
Funckyrella pisze:
Przychylam siê do spostrze¿enia :) DoœÌ rz¹dów mê¿czyzn :lol2: Dziewczyny - zg³aszajcie (uhh o ma³y w³os napisa³bym ''zg³aszajmy'' :uhh: :devil: ) kandydatury :lol2:
not that kind pisze:A Frotman z okazji powrotu Anity do g³ównych nie ma zamiaru siê zjawiÌ :>
WÂłaÂśnie, bo czymÂże ona zawiniÂła... :>

Mia³em pisaÌ o filmach, ale ³¹cza Ci u mnie szwankuj¹ i mam problem z ich (filmów) za³adowaniem na dysk :/ Ale w g³owie mi œwita, i¿ nie raz, i nie dwa razy ju¿ o tych filmach tu pisa³em :lol2: Mimo to, nie zamierzam siê poddawaÌ i bêdê próbowa³ stawiÌ im czo³a :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:
Funckyrella pisze:
To siê nazywa prowokacja w nowoczesnym wydaniu :lol2: Myœla³em, ¿e jedyn¹ osob¹, która na to zareaguje, mo¿e byÌ tylko }{ypnosea :lol2: Myœla³em, ¿e poza tym, prowokacja przejdzie niezauwa¿on¹, b¹dŸ potraktowana zostanie jak zwyk³a niewinna pomy³eczka :devil: Nie s¹dzi³em, i¿ prowokacj¹ wzbudzê tak¹ kontrowersjê :devil: Có¿, jak mawia³ Œ.+P. BJ, takie trudne czasy... :devil:
W kaÂżdym bÂądÂź razie, jeszcze nie zamierzam zmieniaĂŚ znaczka w opisie profilu, tego, ktĂłry informuje o pÂłci usera :devil:
No i wszystko jasne :lol: !! Przynajmniej tak mi siê wydaje :lol2: !! Muszê przyznaÌ , ¿e odetchn¹³em z ulg¹ :lol2: !! Zaczyna³y mi dziwaczne rzeczy przychodziÌ do g³owy :mhm: ?? :devil: I faktycznie , gdyby nie D¿astina i nag³oœnienie przez ni¹ afery ,to bym to wzi¹³ za ''drobn¹ pomy³eczkê'' :devil: !! I nici by³by z prowokacji :devil: !! Wiêcej takich ma³o podejrzliwych i bystrych ludzi jak ja w naszym kraju i bêdzie spokojniej :lol2: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:
Funckyrella pisze:Gwiazdy nowej to nie wybierzemy, ale frontmana moÂżemy :D
Przychylam siê do spostrze¿enia :) DoœÌ rz¹dów mê¿czyzn :lol2: Dziewczyny - zg³aszajcie (uhh o ma³y w³os napisa³bym ''zg³aszajmy'' :uhh: :devil: ) kandydatury :lol2:
Jedziesz po bandzie Al :devil: !! Nigdy nie podejrzewaÂłem ciĂŞ o skÂłonnoÂści i zapĂŞdy do prowokowania opinii publicznej :devil: !! Ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże siĂŞ odsÂłaniasz -w koĂącu dobrze, ÂżebyÂśmy przed wytypowaniem nowego frotmana wiĂŞcej dowiedzieli siĂŞ o potencjalnych kandydatach :lol2: !! A kiedy wybory :lol2: ?? 21 paÂździernika -teÂż :lol2: ??
Alchemik pisze:Mimo to, nie zamierzam siĂŞ poddawaĂŚ i bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł stawiĂŚ im czoÂła :devil:
wola walki -to teÂż pomocna na stanowisku lidera cecha :lol2: !!

Al -chyba robiĂŞ ci kampaniĂŞ :lol2: ??!!
ODPOWIEDZ