Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

O, widze kamilo, ¿e ju¿ doda³eœ kilka caspów :D Chyba pare moich siê powtarza, no ale nie bêdê kasowa³ :nie: Joasi nigdy doœÌ :P
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2007, 15:33 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek
arczi pisze:O, widze kamilo, ¿e ju¿ doda³eœ kilka caspów :D Chyba pare moich siê powtarza, no ale nie bêdê kasowa³ :nie: Joasi nigdy doœÌ :P
Masz racjê, Joasi nigdy doœÌ na ekranie :tanczy:
Ostatnio zmieniony wtorek 30 paź 2007, 15:43 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:DziÂś image Joasi jak zwykle pozytywny
WÂłoski za ucho i lekko podkrĂŞcone
Joasia nawet w niezbyt krzykliwym kolorze jest super :tanczy:
I dzisiaj ma tendencje do mruÂżenia oczek :aniol: Bo na capsach co 5 sekund ÂśpiÂąca KrĂłlewna :szalony: ;)
P.S Ostatnio wspominaliÂśmy o krĂłtkich mszach,a Joasia raz dwa podchwyciÂła temat i byÂł o krĂłtkich kazaniach tym razem :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia nawet w niezbyt krzykliwym kolorze jest super
I dzisiaj ma tendencje do mruÂżenia oczek Bo na capsach co 5 sekund ÂśpiÂąca KrĂłlewna
Pewnie wczoraj do nocy kontemplowaÂła, w co by siĂŞ tu dla nas ubraĂŚ :szalony:
I miaÂło to swoje skutki :lol2:
Albo zrobi³a sobie jak¹œ imprezke :jupi: Wszak wiadomo, ¿e Joasia lubi siê zabawiÌ :aniol:

A kremowo- brÂązowa marynarka bardzo dobrze komponuje siĂŞ z JoasiÂą :lol2:
Wtedy Asia jest bardziej takÂą szarÂą myszkÂą, niÂż demonem :hyh: Taka bardziej bliÂżej ludzi :P
P.S Ostatnio wspominaliÂśmy o krĂłtkich mszach,a Joasia raz dwa podchwyciÂła temat i byÂł o krĂłtkich kazaniach tym razem
No i niech ktos teraz powie, Âże Joasia nie zaglÂąda do wÂątku :szalony:
Pewnie kazaÂła reporterom wyszukaĂŚ jakichÂś informacji o koÂściele ;)
To ja teraz poproszĂŞ materiaÂł o przygotowaniach Joasi do magazynu :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

To ja teraz poproszĂŞ materiaÂł o przygotowaniach Joasi do magazynu :rydzyk:
Tylko niech nie pokazuj¹, jak Joasi zak³adaj¹ mikrofon, bo skonam z zazdroœci :devil: :devil: :devil: Niech poka¿¹ Joasiê w charakteryzatorni :tanczy: :tanczy: :tanczy:
maxxx

arczi pisze:Pewnie wczoraj do nocy kontemplowaÂła, w co by siĂŞ tu dla nas ubraĂŚ
Ale chyba nie stanowimy dla Niej aÂż tak wielkiego problemu :rozglada: Bo niby oceniamy co i jak,ale Joasia teÂż wie,Âże maÂło jest takich rzeczy w ktĂłrych by Nam siĂŞ nie podobaÂła :tanczy: SÂą w ogĂłle takie :shock:
Wtedy Asia jest bardziej takÂą szarÂą myszkÂą, niÂż demonem Taka bardziej bliÂżej ludzi
Myœlisz,¿e demony nie s¹ bliskie ludziom :D Ró¿nie to bywa ;) Joasia i szara myszka :shock: Chyba na zasadzie przeciwieùstw :tanczy:
To ja teraz poproszĂŞ materiaÂł o przygotowaniach Joasi do magazynu
Albo ca³e wydanie o Joasi tylko i wy³¹cznie :lol2:
epsztajnek pisze:Tylko niech nie pokazuj¹, jak Joasi zak³adaj¹ mikrofon, bo skonam z zazdroœci Niech poka¿¹ Joasiê w charakteryzatorni
Joasia sobie sama montuje mikroport-tak stawiam ;) A jak jest nie tak jak myÂśle,to wole o tym nie wiedzieĂŚ :devil:
Co do charakteryzatorni to ostatnio w 'Szkle' pokazywali jak pudrujom panĂłw prowadzÂących 8) Teraz czas na panie dla rĂłwnowagi :D SzczegĂłlnie o takÂą jednÂą mi siĂŞ rozchodzi :racja:

[ Dodano: Wto PaÂź 30, 2007 8:17 pm ]
Ten wÂątek odwiedzono juÂż 200.000 razy :tanczy: :tanczy: :tanczy: :brawa:
epsztajnek

Joasia sobie sama montuje mikroport-tak stawiam ;)
Sam mikrofon w marynarce , tak. Ale dobrze wiesz, Âże nadajnik montuje siĂŞ z tyÂłu, na pasku, mniej wiĂŞcej tam gdzie siĂŞ koĂączÂą plecy... :twisted: :twisted: :twisted: o cholerka, pierwszy raz siĂŞ cieszĂŞ Âże Joasia chodzi w spodniach :devil: :devil: :devil:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Ale dobrze wiesz, Âże nadajnik montuje siĂŞ z tyÂłu, na pasku, mniej wiĂŞcej tam gdzie siĂŞ koĂączÂą plecy...
Tak wiem :D Nawet chyba w wÂątku Agi Cegielskiej byÂło takie ujĂŞcie montaÂżu :szalony:
A tak jeszcze co do mikrofonu.ChciaÂłbym Âżeby Joasia miaÂła taki malutki jak Porankowcy np.Jarek KuÂźniar albo Anita :aniol: Fajnie to wyglÂąda :D
cholerka, pierwszy raz siĂŞ cieszĂŞ Âże Joasia chodzi w spodniach
Nigdy nie myÂślaÂłem,Âże to napiszemy :tanczy: ChoĂŚ w sumie generalnie nic nie mam do jeansikĂłw np :P :P

P.S Dziœ zauwa¿y³em~zreszt¹ pisa³eœ chyba o tym wczoraj ~inne ujêcie zapowiedzi materia³u :uhh: Tak z profilu widaÌ Joasiê ,która zapowiada zajawke,a póŸniej juz przekierowuje siê na g³own¹ kamere :uhh:

Ciekawe czy to tylko chwilowe czy robia jakieœ próby :uhh: Ale jak dla mnie mogli by troszke pokombinowaÌ w kadrowaniu :aniol: Maj¹Ì taki wdziêczny obiekt jest to wrêcz zalecane :tanczy:
epsztajnek

A tak jeszcze co do mikrofonu.ChciaÂłbym Âżeby Joasia miaÂła taki malutki jak Porankowcy np.Jarek KuÂźniar albo Anita :aniol: Fajnie to wyglÂąda :D
JeÂżeli zmieni siĂŞ pomysÂł na program, i Joasia zamiast staĂŚ jak koÂłek za pulpitem, zacznie zapowiadaĂŚ materiaÂł "na chodzÂąco" :tanczy:
Ciekawe czy to tylko chwilowe czy robia jakieÂś prĂłby
Z oÂświetleniem to kombinujÂą z odcinka na odcinek :mhm: WiĂŞc moÂże zaczĂŞli kombinowaĂŚ z ustawieniem kamery... :mhm:
Ale jak dla mnie mogli by troszke pokombinowaÌ w kadrowaniu :aniol: Maj¹Ì taki wdziêczny obiekt jest to wrêcz zalecane :tanczy:
Marzy mi siĂŞ silne zbliÂżenie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "WiadomoÂści TVP1" , aby wreszcie moÂżna byÂło poznaĂŚ te tajemnicze oczy... :rydzyk:
maxxx

epsztajnek pisze:JeÂżeli zmieni siĂŞ pomysÂł na program, i Joasia zamiast staĂŚ jak koÂłek za pulpitem, zacznie zapowiadaĂŚ materiaÂł "na chodzÂąco"
Przy obecnej krótkoœci zapowiedzi mog³a by nie zd¹¿yÌ zajœÌ na drugi koniec niezbyt wielkiego magazynowego studia :spiewa:
PĂłki co'na chodzÂąco' to domena siostrzanego 'DpD' :spiewa:
Z oÂświetleniem to kombinujÂą z odcinka na odcinek WiĂŞc moÂże zaczĂŞli kombinowaĂŚ z ustawieniem kamery...
No to jak tak to mogli by sie postaraĂŚ o loty kamerowe :tanczy: Co sobie bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ :D
Marzy mi siĂŞ silne zbliÂżenie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "WiadomoÂści TVP1" , aby wreszcie moÂżna byÂło poznaĂŚ te tajemnicze oczy...
PamiĂŞtam tamte 'WiadomoÂści' :hyh: Dla takiego kadrowania to nawet bylibyÂśmy skÂłonni Joasie wytransferowaĂŚ do TVP :aniol: :klamca:

~~A jutro mija drugi roczek od debiutu Asi w tvn24 :tanczy:

Strasznie to szybko zleciaÂło-mnie szczegĂłlnie szybko(a moÂże nawet nie bede mĂłwiÂł od kiedy 'odkryÂłem' Joasie :red: :xx: )
Suma sumarum te dwa lata byÂły bardzo udane dla Joasi :brawa: I Joasi chce szczerze pogratulowaĂŚ tych 2 lat ;) I czekamy na wiĂŞcej :lol2:
epsztajnek

~~A jutro mija drugi roczek od debiutu Asi w tvn24 :tanczy:
Marzy mi siĂŞ , aby Joasia jutro, w rocznicĂŞ debiutu znĂłw odwiedziÂła PowÂązki, najlepiej w godzinach poÂłudniowych :lol: i Âżeby jeszcze kwestowaÂła :rydzyk: a co to , marzyĂŚ kaÂżdemu wolno :D
I jeszcze jedno.... porównajcie ró¿nicê sta¿u w TVN24 Joasi i Anity, z ró¿nic¹ objêtoœci odpowiednich w¹tków.... chyba mo¿emy byÌ dumni... :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia sobie sama montuje mikroport-tak stawiam A jak jest nie tak jak myÂśle,to wole o tym nie wiedzieĂŚ
Pewnie nikomu nie da³aby siê dotkn¹Ì :stop: CO to za problem dla tych zwinnych paluszków poprzyczepiaÌ to i owo :lol2:
Co do charakteryzatorni to ostatnio w 'Szkle' pokazywali jak pudrujom panĂłw prowadzÂących Teraz czas na panie dla rĂłwnowagi SzczegĂłlnie o takÂą jednÂą mi siĂŞ rozchodzi
Powinni siĂŞ skupiĂŚ na Joasi i pokazaĂŚ, jak jej robiÂą makijaÂż od poczÂątku do samego koĂąca :szalony:
Fajnie by byÂło, jakby moÂżna byÂło zaesemesowaĂŚ i decydowaĂŚ o tym, jaki Asia ma mieĂŚ danego dnia makijaÂż :P
Ten wÂątek odwiedzono juÂż 200.000 razy
Gratulacje :brawa: :brawa: To taki prezent na drugÂą rocznice :lol2: Ciekawe, czy za rok bĂŞdzie 300.000 :mhm:
o cholerka, pierwszy raz siĂŞ cieszĂŞ Âże Joasia chodzi w spodniach
Ale jak ma na sobie dÂżinsiki to one uwydatniajÂą bardzo ÂładniutkÂą pupe :cicho:
Wiêc jakby ktoœ jej zak³ada³, to mo¿e zechcia³by klepn¹Ì :shock:
A tak jeszcze co do mikrofonu.ChciaÂłbym Âżeby Joasia miaÂła taki malutki jak Porankowcy np.Jarek KuÂźniar albo Anita Fajnie to wyglÂąda
No fajny by byÂł ten mikrofon :tanczy: Ale Joasia by go demontowaÂła za kaÂżdym razem, jakby chciaÂła wÂłosy poprawiĂŚ :devil:
Ciekawe czy to tylko chwilowe czy robia jakieœ próby Ale jak dla mnie mogli by troszke pokombinowaÌ w kadrowaniu Maj¹Ì taki wdziêczny obiekt jest to wrêcz zalecane
MoÂże szykujÂą sie jakieÂś zmiany :D I pewnie Joasia jako Redaktor Naczelna sama siĂŞ nimi osobiÂście zajmuje :D
JeÂżeli zmieni siĂŞ pomysÂł na program, i Joasia zamiast staĂŚ jak koÂłek za pulpitem, zacznie zapowiadaĂŚ materiaÂł "na chodzÂąco"
Mogliby odstawiĂŚ tÂą JoasiowÂą mĂłwnice, a Joasie ustawiĂŚ bliÂżej ekranu :D
I czasem wÂłaÂśnie jakieÂś loty kamerowe, ktĂłre pokazywaÂłyby Joasie w peÂłnej krasie zrobiĂŚ :lol2:
Marzy mi siĂŞ silne zbliÂżenie twarzy Joasi , tak jak czasami robili w starej scenerii "WiadomoÂści TVP1" , aby wreszcie moÂżna byÂło poznaĂŚ te tajemnicze oczy...
Taka Joasiowa g³owa na ca³y ekran :shock: Jako¿e by³aby to g³ówka Joasi to jestem za :lol2:
PamiĂŞtam tamte 'WiadomoÂści' Dla takiego kadrowania to nawet bylibyÂśmy skÂłonni Joasie wytransferowaĂŚ do TVP
Joasi nie daÂłbym puÂściĂŚ do TVP :nie: Biedaczka musiaÂłaby zmagaĂŚ siĂŞ z wiecznymi naciskami politycznymi :( Jak ona by to wytrzymaÂła- taka delikatna ;( ;(
~~A jutro mija drugi roczek od debiutu Asi w tvn24
Szybko minĂŞÂło :tanczy: Trzeba bĂŞdzie jakoÂś podsumowaĂŚ te dwa latka :tanczy:
Marzy mi siĂŞ , aby Joasia jutro, w rocznicĂŞ debiutu znĂłw odwiedziÂła PowÂązki, najlepiej w godzinach poÂłudniowych i Âżeby jeszcze kwestowaÂła a co to , marzyĂŚ kaÂżdemu wolno
Jak dobrze pamiêtam, to Joasia wtedy na pow¹zkach rozmawia³a z kwestuj¹c¹ Maj¹ Komorowsk¹ :P W tym roku sama mog³aby do³¹czyÌ siê do zbiórki :tanczy:
[/quote]

[ Dodano: Sro PaÂź 31, 2007 5:16 pm ]
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro PaÂź 31, 2007 5:21 pm ]
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:I jeszcze jedno.... porównajcie ró¿nicê sta¿u w TVN24 Joasi i Anity, z ró¿nic¹ objêtoœci odpowiednich w¹tków.... chyba mo¿emy byÌ dumni...
Czyli co nie pozostaje Nam nic innego jak rĂłwnac do najlepszych :aniol: Zawsze lepiej goniĂŚ podobno :D A tak w ogĂłle to fajnie,Âże Joasiowy wÂątek dalej ma siĂŞ w miare dobrze jak na realia tego forum-mimo niekorzystnego dla Nas obrotu sprawy w postaci 'PzP' :tanczy:
arczi pisze:Powinni siĂŞ skupiĂŚ na Joasi i pokazaĂŚ, jak jej robiÂą makijaÂż od poczÂątku do samego koĂąca
Fajnie by byÂło, jakby moÂżna byÂło zaesemesowaĂŚ i decydowaĂŚ o tym, jaki Asia ma mieĂŚ danego dnia makijaÂż
Hmmm a nie wolisz niespodzianek :P Bo Joasiowe makijaÂże w ogromnej wiĂŞkszoÂści sÂą perfekcyjne i bardzo udane :tanczy:
Gratulacje To taki prezent na drugÂą rocznice Ciekawe, czy za rok bĂŞdzie 300.000
Jak nie opuÂścimy Joasi i bĂŞdziemy o NiÂą dbaĂŚ piszÂąc o Niej dalej to jest to wg mnie prawie pewne :tanczy: MoÂże Joasia zaatakuje 400.000 :shock: :tanczy:
Ale jak ma na sobie dÂżinsiki to one uwydatniajÂą bardzo ÂładniutkÂą pupe
Jak ktoÂś zna topografie forum to sÂą capsy,ktĂłre to udowadniajom :tanczy: :cicho:
Ale juz milcze bo to moÂże siĂŞ nie podobaĂŚ Joasi :cicho: :cicho: :cicho:
No fajny by byÂł ten mikrofon Ale Joasia by go demontowaÂła za kaÂżdym razem, jakby chciaÂła wÂłosy poprawiĂŚ
Tak by Jej zaÂłoÂżyli Âżeby nie musiaÂła poprawiaĂŚ bo by Jej przytrzymywaÂł jak opaska 8)
Tylko czy Joasia zrezygnowaÂłaby tak Âłatwo ze swojego hobby poprawiana wÂłosĂłw :P
MoÂże szykujÂą sie jakieÂś zmiany I pewnie Joasia jako Redaktor Naczelna sama siĂŞ nimi osobiÂście zajmuje
Mo¿e zamiast podestu Joasia bêdzie chcia³a jakiœ tron :aniol: Ale raczej nie-Joasia nie jest pró¿na :nie: A poza tym musi byc bli¿ej ludzi,bli¿ej ludzkich spraw.. :P
Mogliby odstawiĂŚ tÂą JoasiowÂą mĂłwnice, a Joasie ustawiĂŚ bliÂżej ekranu
Ejjj :x Bo zaraz Joasia zasÂłoni Nam caÂły ekran :x O niczym innym nie marze :lol2:
Biedaczka musiaÂłaby zmagaĂŚ siĂŞ z wiecznymi naciskami politycznymi Jak ona by to wytrzymaÂła- taka delikatna
To byl tylko taki Âżart :spiewa: Nigdzie byÂśmy Jej nie puÂścili nawet do BBC :D
Szybko minĂŞÂło Trzeba bĂŞdzie jakoÂś podsumowaĂŚ te dwa latka
PrzeglÂądnie siĂŞ te nie wiem 275 stron i sie streÂści w 150 :devil:
A tak serio to ciekawe czy Joasia zapisaÂłaby sobie te dwa lata na plus-ale raczej na pewno tak :aniol:
P.S Dziêki za capsy Joasiowe,ja niestety nie zd¹¿y³em :stop:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Czyli co nie pozostaje Nam nic innego jak rĂłwnac do najlepszych Zawsze lepiej goniĂŚ podobno A tak w ogĂłle to fajnie,Âże Joasiowy wÂątek dalej ma siĂŞ w miare dobrze jak na realia tego forum-mimo niekorzystnego dla Nas obrotu sprawy w postaci 'PzP'
No niestety 5-cio minutowa obecnoœÌ Joasi w PzP nie u³atwia sprawy :nie:
Co innego jakby biegaÂła po sejmie czy ÂżegnaÂła wieczorami ÂżyczÂąc dobranoc :D

W tvn24 Joasia sporo wzorĂłw, z ktĂłrych moÂże czerpaĂŚ :P A ajkby chciaÂła siĂŞ uczyĂŚ od Anity, to byÂłoby super :tanczy:
Hmmm a nie wolisz niespodzianek Bo Joasiowe makijaÂże w ogromnej wiĂŞkszoÂści sÂą perfekcyjne i bardzo udane
W sumie tak, ale œwiadomoœÌ posiadania jakiejœ w³adzy nad Joasi¹ tez jest kusz¹ca :devil:
Jak nie opuÂścimy Joasi i bĂŞdziemy o NiÂą dbaĂŚ piszÂąc o Niej dalej to jest to wg mnie prawie pewne MoÂże Joasia zaatakuje 400.000
No to mam nadzieje, Âże nie zapuÂścimy Joasi :rozglada: Nie moÂże czuĂŚ siĂŞ niedopieszczona i niedowartoÂściowana, bo to mogÂłoby mieĂŚ nieprzyjemne skutki :stop:
Jak ktoÂś zna topografie forum to sÂą capsy,ktĂłre to udowadniajom
Ale juz milcze bo to moÂże siĂŞ nie podobaĂŚ Joasi
To jeszcze z czasĂłw kiedy Joasia nam porankowaÂła ;( ;( ;(
Teraz Âżeby zaobserwowaĂŚ takie widoki, trzeba siĂŞ nieÂźle wysiliĂŚ :uhh:
Tak by Jej zaÂłoÂżyli Âżeby nie musiaÂła poprawiaĂŚ bo by Jej przytrzymywaÂł jak opaska
Tylko czy Joasia zrezygnowaÂłaby tak Âłatwo ze swojego hobby poprawiana wÂłosĂłw
JakimÂś wyjÂściem z tej trudnej sytuacji byÂłby kucyk :rozglada:
Wszak dziÂś Anita siĂŞ w takowym zaprezentoraÂła i byÂłem mile zaskoczony :D
MoÂże Anita pokaÂże Joasi, Âże warto czasem zmieniĂŚ przyzwyczajenia :rydzyk:
Mo¿e zamiast podestu Joasia bêdzie chcia³a jakiœ tron Ale raczej nie-Joasia nie jest pró¿na A poza tym musi byc bli¿ej ludzi,bli¿ej ludzkich spraw..
Z takim tronem i jeszcze w koronie, to hasÂło bliÂżej ludzi, bliÂżej ludzkich spraw chyba staÂłoby sie nieco nieaktualne :devil:
Ejjj Bo zaraz Joasia zasÂłoni Nam caÂły ekran O niczym innym nie marze
JuÂż Asia by siĂŞ tak ustawiÂła, Âże i ekran byÂłby widoczny i ona sama w peÂłnej krasie :szalony:
To byl tylko taki Âżart Nigdzie byÂśmy Jej nie puÂścili nawet do BBC
Ohhhj, wiem wiem :D Joasia to juÂż takÂą czĂŞÂściÂą tvn24 jest :tanczy:
I niewaÂżne, czy w magazynie, czy w sejmie- zawsze peÂłen profesjonalizm i wdziĂŞk :lol2:
PrzeglÂądnie siĂŞ te nie wiem 275 stron i sie streÂści w 150
A tak serio to ciekawe czy Joasia zapisaÂłaby sobie te dwa lata na plus-ale raczej na pewno tak
ByÂłoby co streszczaĂŚ :P Joasia musi sobie zapisaĂŚ ten okres na plus- nie wyobraÂżam sobie by mogÂła byĂŚ niezadowolona z rozwoju swojej kariery :spiewa:
JuÂż sam angaÂż w tvn24 jest ogromnym sukcesem, poza tym chyba ma satysfakcje z tego co robi, a to jest najwaÂżniejsze :tanczy: :tanczy:
P.S Dziêki za capsy Joasiowe,ja niestety nie zd¹¿y³em
A proszĂŞ bardzo 8) MiÂło mi, Âże mogÂłem pomĂłc :P
maxxx

No niestety 5-cio minutowa obecnoœÌ Joasi w PzP nie u³atwia sprawy
Co innego jakby biegaÂła po sejmie czy ÂżegnaÂła wieczorami ÂżyczÂąc dobranoc
Tak siĂŞ dzisiaj zastanawialem obserwujÂąc poczynania sejmowe Brygidy czy bym chciaÂł Âżeby Joasia byÂła na Jej miejscu :mhm: Czyli reporterowanie nie codziennie +DnÂŻ raz na jakiÂś czas :uhh:
W sumie ciĂŞÂżkie pytanie;zakÂładajÂąc,Âże jest jak jest to chciaÂłbym mieĂŚ pewnoÂśc chociaÂż w ktĂłry dzien bedzie w DnÂż i Âżeby miaÂła ze dwa zagwarantowane w tygodniu :aniol:
Ale tak dobrze to jak wiemy nie ma.. :(
W tvn24 Joasia sporo wzorĂłw, z ktĂłrych moÂże czerpaĂŚ A ajkby chciaÂła siĂŞ uczyĂŚ od Anity, to byÂłoby super
A kto wie moÂże Anita pomogÂła Joasi troche na samym poczÂątku w studio :aniol:
W sumie tak, ale œwiadomoœÌ posiadania jakiejœ w³adzy nad Joasi¹ tez jest kusz¹ca
To mo¿e podj¹³byœ siê sam umalowania Joasi :tanczy: Ja bym siê ba³-g³ównie Jej reakcji :cicho:
No to mam nadzieje, Âże nie zapuÂścimy Joasi Nie moÂże czuĂŚ siĂŞ niedopieszczona i niedowartoÂściowana, bo to mogÂłoby mieĂŚ nieprzyjemne skutki
Ja ze swojej strony obiecuje pisanie o Joasi :aniol: To czysta przyjemnoœÌ :tanczy:
Teraz Âżeby zaobserwowaĂŚ takie widoki, trzeba siĂŞ nieÂźle wysiliĂŚ
Ja sie bojĂŞ czy to w ogĂłle jest to teraz moÂżliwe :uhh:
JakimÂś wyjÂściem z tej trudnej sytuacji byÂłby kucyk
Wszak dziÂś Anita siĂŞ w takowym zaprezentoraÂła i byÂłem mile zaskoczony
MoÂże Anita pokaÂże Joasi, Âże warto czasem zmieniĂŚ przyzwyczajenia
No juz naprawde coraz mniej paĂą zostaÂło,ktĂłre sie nie odwaÂżyÂły na ten krok :D
Przynajmniej ostatnimi czasy-bo jak wiemy dawniej zdaÂżaÂło Jej siĂŞ upinac wÂłosy :aniol:
Ohhhj, wiem wiem Joasia to juÂż takÂą czĂŞÂściÂą tvn24 jest
I niewaÂżne, czy w magazynie, czy w sejmie- zawsze peÂłen profesjonalizm i wdziĂŞk
Nawet dzi¶ w 'PzP' by³a na pasku zapowied¼ WDZIÊK,SZYK I ELEGANCJA :aniol:
Doskonale pasowaÂło to do Joasi :P :P
ByÂłoby co streszczaĂŚ Joasia musi sobie zapisaĂŚ ten okres na plus- nie wyobraÂżam sobie by mogÂła byĂŚ niezadowolona z rozwoju swojej kariery
JuÂż sam angaÂż w tvn24 jest ogromnym sukcesem, poza tym chyba ma satysfakcje z tego co robi, a to jest najwaÂżniejsze

Nic dodaÌ,nic uj¹Ì :brawa: :aniol:
A proszĂŞ bardzo MiÂło mi, Âże mogÂłem pomĂłc
No to miÂło :aniol:
ODPOWIEDZ