To by by³o zbyt piêknie , ¿ebyœmy wszystko mogli wiedzieÌ i czegoœ tak do koùca mogli byÌ pewni :devil: !! Nie dowiemy siê , czy Agatka wysz³a za m¹¿ , dopoty dopóki sama nam o tym nie powieAlchemik pisze:Bior¹c pod uwagê dwa fakty:epsztajnek pisze: :mhm: zdjêcia not tylko pog³êbi³y w¹tpliwoœci - owe z³ote kó³ko na palcu ma wyraŸne naciêcie - co wskazywa³o by na pierœcionek. Ale równie dobrze mo¿e to byÌ odbijaj¹cy siê cieù... I b¹dŸ tu m¹dry .... :hmm:
- Agatta nigdy wczeÂśniej nie miaÂła podobnej... umĂłwmy siĂŞ - ozdoby;
- nie zmieniÂła nazwiska...
...moÂżna wnioskowaĂŚ, Âże to jednak pierÂścionek :mhm:

Gdyby Agata wysz³a za m¹¿ za kogoœ znanego , albo tak jak Brygida za pomocnika kogoœ znanego , to mo¿e jakaœ gazeta by napomknê³a o tym fakcie :mhm: ??

Zz zachowania Agatki teÂż niewiele moÂżna wywnioskowaĂŚ -jak zwykle jest neutralna

Niestety nie napomknĂŞÂła , wiĂŞ zdajmy siĂŞ wiĂŞc jak zwykle w takich przypadkach na nasze przeczucie :devil: !!
Ja stawiam na to , Âże Âślub jednak byÂł

doda³eœ na wypadek , gdyby ¿oneczka tu zajrza³aAlchemik pisze:Sam kiedyœ wypowiada³em te s³owa i wiem jaki to ciê¿ar nosiÌ je na sercu :devil:epsztajnek pisze:Al, czy ty p³aczesz na œlubach ze wzruszenia, czy ze wspó³czucia ? :devil:
Wspó³czucie
ÂŻartowaÂłem:*

:o to jednak Agatka miaÂła wiĂŞkszÂą misjĂŞ w Kaliszunot that kind pisze:A sÂłyszeliÂście AgatĂŞ podczas konferencji LiD-u w Kaliszu?Agata zaliczyÂła utarczkĂŞ sÂłownÂą ze SzmajdziĂąskim
ZadawaÂła teÂż pytanie KwaÂśniewskiemu
DÂżastina moÂże Wam wiĂŞcej napisze - ja wiem o caÂłej ''aferze'' od niej wÂłaÂśnie
Black byÂłby z Agaty dumny - Agata zezÂłoÂściÂła pytaniem komuchaA moÂże byÂł dumny..?

No brawo :brawa: brawo :brawa: !!

Ale o co dokÂładnie poszÂło :> ??