Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Widzisz Marcinie, znowu rozpoczynasz nowÂą dyskusjĂŞ nie na temat.
A jeÂżeli ktoÂś Ci zwraca w tej sprawie uwagĂŞ to wyÂśmiewasz go lub woÂłasz, Âże tematy moÂżna dzieliĂŚ. Ale po co?
MoÂże zamiast dawania odpowiedzi, za kaÂżdym razem bĂŞdziesz zakÂładaÂł nowy wÂątek, skoro w istniejÂącym nie masz do powiedzenia nic ciekawego?

I proszê nie komentuj tego, nie chcê czytaÌ znowu, jaki to jestem z³udny. Uwa¿am, ¿e napisa³em wystarczaj¹co wiele i to doœÌ jasno, no i polemizowaÌ nie bêdziemy. Bo po prostu skasujê kolejne posty, bo - niestety, a mo¿e i stety - mam takie mozliwoœci.
A temat o "Naszym grafiku FaktĂłw" masz tutaj: link. Stary, ale jest.
:)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ja dzisiaj zrezygnowa³em z FAKTÓW i z przyjemno¶ci± obejrza³em 2 po³owe WYDARZEÑ po zakoñczeniu rwt których jak¿e ja gej nie mog³em przeoczyæ :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

dziÂś Fakty byÂły bardzo spox szczegĂłlnie ostatni materiaÂł <lol2>
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

To byÂł materiaÂł Abramowicza czy kogo :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ja ostatnio z³apa³em dziwny nawyk prze³¹czania na Wydarzenia tu¿ po czo³ówce Faktów.. jakoœ tak..
coraz bardziej mnie nudzÂą wydania Rymanowskiego.. nie ma to jak Pochanke..
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

szymcio9 pisze:Widzisz Marcinie, znowu rozpoczynasz nowÂą dyskusjĂŞ nie na temat.
A jeÂżeli ktoÂś Ci zwraca w tej sprawie uwagĂŞ to wyÂśmiewasz go lub woÂłasz, Âże tematy moÂżna dzieliĂŚ. Ale po co?
MoÂże zamiast dawania odpowiedzi, za kaÂżdym razem bĂŞdziesz zakÂładaÂł nowy wÂątek, skoro w istniejÂącym nie masz do powiedzenia nic ciekawego?

I proszê nie komentuj tego, nie chcê czytaÌ znowu, jaki to jestem z³udny. Uwa¿am, ¿e napisa³em wystarczaj¹co wiele i to doœÌ jasno, no i polemizowaÌ nie bêdziemy. Bo po prostu skasujê kolejne posty, bo - niestety, a mo¿e i stety - mam takie mozliwoœci.
A temat o "Naszym grafiku FaktĂłw" masz tutaj: link. Stary, ale jest.
Nie! To nie ja rozpocz¹³em dyskusjê nie na temat o Rymanowskim! To mikasur j¹ rozpocz¹³! Powiem wiêcej! Dalej równie¿ i Ty siê wypowiedzia³eœ w dyskusji pisz¹c nie na temat. Dlatego te¿ ja równi¿ stwierdzi³em, ¿e Rymanowski jest beznadziejny, a w dalszej czêœci posta wypowiedzia³em siê od razu jak rozwi¹zaÌ problem Rymanowskiego, który chc¹c nie chc¹c musi dotyczyÌ grafiku.
Wiêc szymcio to nie ja rozpocz¹³em dyskusjê nie na temat i sam siebie równie¿ powinienieœ upomnieÌ, bo napisa³eœ nie na temat...
I wybacz, ale musiaÂłem to skomentowaĂŚ, mimo, Âże upomnienie uwaÂżam za zasadne, bo faktycznie byÂło nie na temat. Ale stwierdzenie, Âże to ja po raz kolejny rozpoczynam dyskusjĂŞ nie na temat jest niewÂłaÂściwie!
:twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

A post dotyczÂący nowych wydaĂą FaktĂłw? :> RĂłwnie dobrze mogÂłeÂś zaÂłoÂżyĂŚ nowy temat.

Wracaj¹c do materia³ów w g³ónym wydaniu... Ostatnio mia³em trochê innych spraw na g³owie i nie by³o czasu na Fakty, ale czy Bogdan R. powiedzia³ coœ o zamieszaniu z tajemniczym sponsorem Radia Maryja?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

nie, w tym tygodniu wszyscy oprocz Wydarzen maja wÂłasne afery 8) :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

No ale ta "Janikowa" ju¿ prawie rozwi¹zana (polecam dzisiejsz¹ Gazetê), natomiast Jan Kobylaùski jeszcze przez d³ugi czas nie zniknie z naszych ekranów. Zreszt¹ dziwiê siê redkacji Faktów, ¿e nic o tym nie wspomnia³a - Wiadomosci powiedzia³y o obu sprawach. (No chyba, ¿e Bogdan chce chroniÌ by³¹ marsza³ek senatu Grzeœkowiak.) Ba - Durczok wypowiedzia³ nawet s³owa "Fakty TVN". :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

wiem, slyszalem :lol: - ale czy wspominali o nowej aferze - "Rzeczpospolitej" i Uwagi TVN - o ÂłapĂłwce 6,5 mln $ - tzn wspominali na pewno, ale jestem ciekaw czy padly slowa "Dziennikarze Rzeczpospolitej i TVN ...". Wydarzenia nie wspomnialy, chociaz w zblizeniu na gazete widac bylo napis "TVN"
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wspomnieli tylko o Rzepie - zreszt¹ w tym przypadku pewnie dziennikarze Rzeczpospolitej odwalili wiêkszoœÌ roboty. Oni maj¹ bardzo dobry dzia³ œledczy i ... znajomoœci polityczne, które w wielu sprawach pomagaj¹.
Nie ogl¹dam Uwagi, ale ostatnio trafi³em na zapowiedŸ tematu z jak¹œ pani¹ ginekolog wmawiaj¹c¹ ci¹¿e. Nie wiem o co dok³adnie chodzi³o.
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

ta pani mowila paniom ze sa w ciazy mimo ze nie byly - a potem namawiala na aborcje = powiem chamsko: tak byÂł wilk syty i owca caÂła :?

PS. DziaÂł Âśledczy TVN (Fakty, Uwaga, Superwizjer) - tez nie jest najgorszy...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

doktorfaustus1 pisze:A post dotyczÂący nowych wydaĂą FaktĂłw? :> RĂłwnie dobrze mogÂłeÂś zaÂłoÂżyĂŚ nowy temat.
Nie post, a czêœÌ postu. :P To by³ tylko dodatek do tego, ¿e Rymanowski jest beznadziejny i jak to mo¿na rozwi¹zaÌ...

A teraz Âżeby siĂŞ szymcio nie czepiÂł cos na temat:
MateriaÂły w Faktach sÂą bardzo fajne. :P
Edyta
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Edyta »

Rymanowski jest faktycznie s³abiutki. Nie wiem jak ten facet dosta³ siê do g³ównego wydania Faktów. Ale Kajdanowicz te¿ na g³ówne nie pasuje.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Fakty weeknedowe z Kajdanowiczem, po ca³ym tyg. WSPANIA£YCH FAKTÓW z Papiezem, by³y gorzej ni¿ okrope i nudne, by³y TRAGICZNE :!: :!: :!:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ODPOWIEDZ