Mam nadziejĂŞ Âże moÂże teraz Marciniak znowu zacznie siĂŞ pojawiaĂŚ.

Moderator: Łukasz
Kopytkokamuii pisze:
Mówi³ o transferach wewn¹trz partii i zespo³ów muzycznych, o ironio (trudne s³owo) coœ o tym wiemy prawda panie Kajdanowicz ? Czyz to nie hipokryzja ? (jeszcze trudniejsze s³owo)
tak kajdan jest bardzo dobrym reporterem jego materiaÂły sÂą bardzo faje ale prezenterem jest sÂłabym a szzcegĂłlnie nie lubie tego jego kiwania sie na tym krzeÂślesalladyn pisze:To nie sÂą pojedyĂącze wpadki tylko regularne tortury intelektualne.Kiwanie siĂŞ na krzeÂśle i uÂśmiechy(nie twierdze Âże celowe) przy materiaÂłach ktĂłre nienapawajÂą optymizmem nie sÂą przejawem profesjonalizmu.Uwierz mi.Jest za to rewelacyjnym reporterem szczegĂłlnie jeÂśli chodzi o tematykĂŞ UE.
no wÂłaÂśnie jakie kiwanie? specjalnie oglÂądaÂłem fakty specjalnie po to aby zobaczyĂŚ to jego kiwanie. Albo ostatnio tego nie ma, albo chyba ktoÂś sobie coÂś wmĂłwiÂł.tak kajdan jest bardzo dobrym reporterem jego materiaÂły sÂą bardzo faje ale prezenterem jest sÂłabym a szzcegĂłlnie nie lubie tego jego kiwania sie na tym krzeÂśle
Daj jakiÂś przykÂład. Bo naprawdĂŞ nie widziaÂłem kiwania siĂŞ na krzeÂśle... jedynie co to czĂŞsto unosi gÂłowĂŞ jeÂżeli patrzy w kamerĂŞ tak troszkĂŞ "na byka". Ale that's all.To nie sÂą pojedyĂącze wpadki tylko regularne tortury intelektualne.Kiwanie siĂŞ na krzeÂśle i uÂśmiechy(nie twierdze Âże celowe) przy materiaÂłach ktĂłre nienapawajÂą optymizmem nie sÂą przejawem profesjonalizmu.
Ale mi nie chodzi o mertytorykĂŞ, tylko o zachowanie pod czas programu. RĂłwnieÂż czĂŞsto zmieniaÂł pozycjĂŞ w jakiej przekazywaÂł danÂą informacjĂŞ.Co do Marcina PawÂłowskiego.Grzegorz Kajdanowicz sam nawet wie Âże nie jest tak dobry jak on.
Bo 3/5 forum widocznie przekroczy³o granicê, której ja nie mam zamiaru akcepotowaÌ takich tekstów. Od dawna czytam strony o TVNie bo g³oœno o tym mówiê, ¿e to moja ulubiona stacja. Czytam równie¿ wasze forum, ale to co na niego piszecie to naprawdê zchodzi ju¿ poni¿ej poziomu cz³owieczeùstwa, bo (nie ka¿da) wiêkszoœÌ wypowiedzi nie krytykuje a obra¿a.A tak poza tym to ja nie mam takiego tupetu by w swoim pierwszym poœcie krytykowaÌ 3/5 forum,nazywaj¹c ich szympansami.
1. Nie kpiĂŞ z Kajdanowicza jako z czÂłowieka bo nic do niego prywatnie nie mam!!! KpiĂŞ z niego jako z prezentera bo jest ÂżaÂłosnym prezenterem oupsss przepraszam prowadzÂącym ????Osoby ktĂłre drwiÂą z czÂłowieka sÂą gorsze niÂż szympansy- chodÂź nie... one jednak potrafiÂą zrozumieĂŚ pewne zachowania
2.Tak na szczĂŞscie sÂą tu teÂż osoby, ktĂłre nie lubia TVN (wÂłasciwie jak kaÂżdej tivio charakterze popularyzacji TVNu? Ciekawe...
3.Pewnie w³asnie dlatego ze ró¿nimy siê od szympansów. Albo moze dlatego ¿e Marcin Paw³owski by³ œwietnym dziennikarzem i nie zgrywa³ siê na kowboja.Tak P.S. je¿eli wam siê nie podoba jakieœ gibanie, którego nie ma, to czemu nie bluzgacie na œ.p. Marcina Paw³owskiego,
Slladyn :brawo:To nie sÂą pojedyĂącze wpadki tylko regularne tortury intelektualne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 3 gości