Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze: Przede wszystkim urzeka autentyzm tamtych chwil :P !!
Chwil, o ktĂłrych mieliÂśmy nie dyskutowaĂŚ :ban:
marcinkowsky pisze:Serio :lol: ?? miaÂł takie plany :lol: ??

Hmmm....... :mhm: ?? :uhh:
Co ''Hmmm........''? :lol:

Niestety, obowiÂązki wzywajÂą :/
Ale mam nadziejĂŞ do zobaczenia po WW! :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze: Przede wszystkim urzeka autentyzm tamtych chwil :P !!
Chwil, o ktĂłrych mieliÂśmy nie dyskutowaĂŚ :ban: [/quote]

Chyba muszĂŞ sobie rĂŞce zwiÂązaĂŚ :devil: !! :devil: I zakneblowaĂŚ myÂśli :devil: !! :xx:
Alchemik pisze:

Nic hmmmm......... :devil: !! Nic , nic -fajne mieliÂście plany :D !! :spiewa:
Alchemik pisze:Niestety, obowiÂązki wzywajÂą :/

Teraz to trzeba tam w razie czego zajrzeĂŚ ;) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Chwil, o ktĂłrych mieliÂśmy nie dyskutowaĂŚ :ban:
Chyba muszĂŞ sobie rĂŞce zwiÂązaĂŚ :devil: !! :devil: I zakneblowaĂŚ myÂśli :devil: !! :xx:
Alchemik pisze:

Nic hmmmm......... :devil: !! Nic , nic -fajne mieliÂście plany :D !! :spiewa:
Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :> :lol:
Musimy chyba to nasze ''hmmm....'' skonfrontowaĂŚ :lol:
marcinkowsky pisze:

Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni :D WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy :lol:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :> :lol:
Ale moÂże nie tu , co :lol: ?? UmĂłwmy siĂŞ w inne miejsce :lol2: !!
not that kind pisze:Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni :D WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy :lol:
Na troje babka wró¿y³a :lol2: !! Mam nadziejê , ¿e wszystko siê wyjaœni w pierwszych minutach WW 8) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze: Nic hmmmm......... :devil: !! Nic , nic -fajne mieliÂście plany :D !! :spiewa:
Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :> :lol:
SkonfrontowaliÂście? :lol2:
MoÂżna poznaĂŚ efekty ustaleĂą? :lol2:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:

Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni :D WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy :lol:
I tu znowuÂż proszĂŞ o oÂświecenie mnie :o: :rydzyk:
WyszÂło tak, Âże do ranka dnia dzisiejszego oglÂądaĂŚ Tvn24 nie mogÂłem :hmm: Pytam zatem, czy ta cisz od wczorajszego poÂłudnia oznacza, Âże Agatty jednak podczas Wieczora wyborczego nie byÂło :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Pytam zatem, czy ta cisz od wczorajszego poÂłudnia oznacza, Âże Agatty jednak podczas Wieczora wyborczego nie byÂło :>
ani, ani trochĂŞ :<
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Zatem byÂł ktoÂś inny z trĂłjki proponowanych? :neutral:

Co z AgattÂą siĂŞ dzieje :>
Nie ma jej ani w Warszawie, nie ma jej teÂż w Poznaniu :shock:

Zaczynam siĂŞ martwiĂŚ... :rozglada: O tĂŞsknocie juÂż nie wspominam :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Zatem byÂł ktoÂś inny z trĂłjki proponowanych? :neutral:

A gdzie tam :evil: !! Nawet nie by³o na kogo siê wœciekaÌ za to , ¿e zabra³ Agatce dy¿ur :devil: !! I tak zostali tylko organizatorzy wieczoru :devil: !! Czeka³em do pó³nocy ani jednej relacji z regionu , wiêc jak siê okaza³o kto wygra³ , to po prostu wy³¹czy³em telewizor , bo i te¿ nie wszystko posz³o po mojej myœli :/ !!
Co z AgattÂą siĂŞ dzieje :>
Nie ma jej ani w Warszawie, nie ma jej teÂż w Poznaniu :shock:

Zaczynam siĂŞ martwiĂŚ... :rozglada: O tĂŞsknocie juÂż nie wspominam :spiewa:
To co najmniej podejrzane jest , Âże jej nie ma i nie ma :mhm:

A dzisiaj mĂłwi kto o wyborach na scenie lokalnej :rozglada: ??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: A gdzie tam :evil: !! Nawet nie byÂło na kogo siĂŞ wÂściekaĂŚ za to , Âże zabraÂł Agatce dyÂżur :devil: !! I tak zostali tylko organizatorzy wieczoru :devil: !!
To moÂżna powiedzieĂŚ, Âże dali plamĂŞ? :D Ograniczyli oglÂądaczy Tvn24 do wynikĂłw z Warszawy? Skandal! :D

Czeka³em do pó³nocy ani jednej relacji z regionu , wiêc jak siê okaza³o kto wygra³ , to po prostu wy³¹czy³em telewizor , bo i te¿ nie wszystko posz³o po mojej myœli :/ !!
Jednak poszedÂłeÂś na wybory? :lol2: A co takiego poszÂło nie po Twojej myÂśli? :lol2:
A dzisiaj mĂłwi kto o wyborach na scenie lokalnej :rozglada: ??
Agatty koleÂżanka z redakcji :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:To moÂżna powiedzieĂŚ, Âże dali plamĂŞ? :D Ograniczyli oglÂądaczy Tvn24 do wynikĂłw z Warszawy? Skandal! :D
mówili o niektórych wynikach , ale ma³o , no i nie ustami regionalnych reporterów -wiêc co to za przyjemnoœÌ ;) ?/

Jednak poszedÂłeÂś na wybory? :lol2: A co takiego poszÂło nie po Twojej myÂśli? :lol2:
ZdecydowaÂłem siĂŞ :D !! Ale niestety nie wygraÂła partia , ktĂłra obiecywaÂła w swoim programie AgatkĂŞ 24 godziny na dobĂŞ w tvn24 :lol2: !! :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: mówili o niektórych wynikach , ale ma³o , no i nie ustami regionalnych reporterów -wiêc co to za przyjemnoœÌ ;) ?/
Je¿eli o wynikach w Poznaniu mówi³o któreœ z prowadz¹cych Wieczór, to ¿adna przyjemnoœÌ :lol2:
ZdecydowaÂłem siĂŞ :D !! Ale niestety nie wygraÂła partia , ktĂłra obiecywaÂła w swoim programie AgatkĂŞ 24 godziny na dobĂŞ w tvn24 :lol2: !! :lol:
To ktĂłraÂś z partii miaÂła taki punkt w swoim programie? :shock: ÂŻe teÂż o tym wczeÂśniej nie raczyÂłeÂś mnie poinformowaĂŚ! :x :lol: :lol:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze: Nie ''nic, nic'', wiesz, Âże mnie takie ''hmmmm....'' teÂż gnĂŞbi :> :lol:
Ale moÂże nie tu , co :lol: ?? UmĂłwmy siĂŞ w inne miejsce :lol2: !!
Czekam na jak¹œ propozycjê :D
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Jest szansa na AgatĂŞ, bo Asia jest w ciÂągu dnia, wiĂŞc wieczorem ktoÂś jÂą zmieni :D WiĂŞc bĂŞdzie to albo Agata, albo Artur, albo WĂłjcik... jak on ma na imiĂŞ :> WyleciaÂło mi z gÂłowy :lol:
Na troje babka wró¿y³a :lol2: !! Mam nadziejê , ¿e wszystko siê wyjaœni w pierwszych minutach WW 8) !!
DÂługo byÂłoby czekaĂŚ na pojawienie Agaty :devil: WÂłaÂściwie to do dziÂś jeszcze siĂŞ nie pojawiÂła :devil:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:ZdecydowaÂłem siĂŞ :D !! Ale niestety nie wygraÂła partia , ktĂłra obiecywaÂła w swoim programie AgatkĂŞ 24 godziny na dobĂŞ w tvn24 :lol2: !! :lol:
To ktĂłraÂś z partii miaÂła taki punkt w swoim programie? :shock: ÂŻe teÂż o tym wczeÂśniej nie raczyÂłeÂś mnie poinformowaĂŚ! :x :lol: :lol:
Gdyby partie polityczne mia³y takie ciekawe punkty w swoich programach, to mo¿e nawet ja zdecydowa³abym siê pójœÌ i zag³osowaÌ :lol:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Czekam na jak¹œ propozycjê :D
Tylko nie skÂładajcie sobie niemoralnych propozycji :grozi: Przynajmniej nie publicznie :lol:
not that kind pisze:Gdyby partie polityczne mia³y takie ciekawe punkty w swoich programach, to mo¿e nawet ja zdecydowa³abym siê pójœÌ i zag³osowaÌ :lol:
ChÂłopaki moÂże zgÂłosili do ewidencji utworzonÂą przez sibie partiĂŞ politycznÂą chcÂącÂą speÂłniaĂŚ nasze marzenia, a myÂśmy nic nie wiedzieli? :shock:
Teraz mo¿emy sobie jednak pluÌ w brodê i pokl¹Ì pod nosem :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale sobie miÂło dyskutujecie :)

..a ja mam tylko czas na to Âżeby Wam to wyznaĂŚ ;(
..na w³¹czenie siê nie mam szans ;(

..aaa i jeszcze mogĂŞ poubolewaĂŚ nad tym Âże Agatki jak nie byÂło tak nie ma ;(

..i jeszcze mo¿e w sumie zd¹¿ê wyraziÌ nadziejê ¿e mo¿e wkrótce Agatka zechce siê pojawiÌ :?: :)

..pozdr.. :!:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ale sobie miÂło dyskutujecie :)
Jak zawsze :lol2: Nawet wtedy, kiedy nie mamy ku temu racjonalnych powodĂłw :lol2:
..a ja mam tylko czas na to Âżeby Wam to wyznaĂŚ ;(
..na w³¹czenie siê nie mam szans ;(
ZauwaÂżyÂłem juÂż wczoraj TwojÂą absencjĂŞ, z powodu ktĂłrej uroniÂłem kilka krokodylich Âłez ;( :lol2:
..aaa i jeszcze mogĂŞ poubolewaĂŚ nad tym Âże Agatki jak nie byÂło tak nie ma ;(
MusiaÂłeÂś mi o tym przypomnieĂŚ? ;( Ledwo co udaÂło mi zapomnieĂŚ... ;( :lol2:
..i jeszcze mo¿e w sumie zd¹¿ê wyraziÌ nadziejê ¿e mo¿e wkrótce Agatka zechce siê pojawiÌ :?: :)
MogÂłeÂś napisaĂŚ jeszcze, kiedy to nastÂąpi ;(
..pozdr.. :!:
Pozdrawiam :uwaga:
Nie uÂżywaĂŚ mi tu wiĂŞcej tego tak nielubianego przeze mnie Âżargonu :devil:
ODPOWIEDZ