pawell pisze:: Mam nadziejĂŞ, Âże nie uda im siĂŞ pozbyĂŚ Michaela no i, Âże ich plan nie zagrozi planowi ucieczkiz Fox River.
Nie zagrozi

Jak zwykle w ostatniej chwili, KTOÂŚ wyjdzie mu z pomocnÂą dÂłonia na przeciw

...ale juz ciiiiiiiiiiiiiii :cicho:
pawell pisze:No to do niedzieli szkoda, Âże tylko jeden odcinek tygodniowo tak to by lepiej i szybciej siĂŞ ogladaÂło.

Oj szkoda, te dwa odcinki byÂłyby w sam raz, a tak to tylko smaku narobiÂą ....
Ale z drugiej strony jak siê ma ileœ odcinków pod rêka naraz, to œwiadomoœÌ tego staje siê nie do zniesienia, pamiêtam jak raz zrobi³am sobie maraton oœmiu odcinków pod rz¹d, i skoùczy³o sie tylko dlatego na oœmiu, bo strzasznie mnie ju¿ szczypa³y oczy, a poza tym juz œwita³o na dworze, a wstaÌ trzeba by³o jak zwykle wczeœnie...
WÂłaÂśnie dziÂś sie ÂśmiaÂłysmy z koleÂżankÂą, Âże jeszcze trochĂŞ i bĂŞda zakÂładali specjalne zamkniĂŞte oÂśrodki dla ludzi uzaleÂżnionych od PB, ja jestem pewnie pierwszÂą potencjalnÂą klientkÂą takiego oÂśrodka

.
A jak wam siĂŞ podoba muzyka w serialu? Bo mi bardzo, a najbardziej lubiĂŞ ten motyw, ktĂłry leci jak dajÂą taki kadr z lotu ptaka tego wiĂŞzienia, nie wiem czemu, ale podobny motyw (a moÂże mi sie zdaje?) leciaÂł w Deja Vu, w ktĂłrym notabene tez byÂła genialna muzyka.
"Scofield bracie, co ty tam robisz z tÂą rekÂą przy tych spodniach??"