[TVN/TVN24] Wydanie II Poprawione

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

zadra pisze: Podobno nagrano program z Bartoszem ÂŻurawieckim na temat jego nowej powieÂści i nie wiem czy to juz byÂło wyemitowane czy dopiero bĂŞdzie

To ten co pisaÂł o gejach i sam jest...jak tak to juÂż byÂło, przynajmniej widziaÂłem na TVN24.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
zadra
Bywalec
Bywalec

wydanie II

Post autor: zadra »

tobi pisze:
zadra pisze: Podobno nagrano program z Bartoszem ÂŻurawieckim na temat jego nowej powieÂści i nie wiem czy to juz byÂło wyemitowane czy dopiero bĂŞdzie

To ten co pisaÂł o gejach i sam jest...jak tak to juÂż byÂło, przynajmniej widziaÂłem na TVN24.
wow! to emituja ekspresowo, nagranie byÂło w tygodniu :D
dziĂŞki! :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

ja to widziaÂłem nie w tym tygodniu...tylko wczeÂśniej. To moÂże mĂłwimy o dwĂłch innych osobach :roll:
W tym tygodniu nie widizaÂłem programu [mĂłwie o odcinkach na TVN24]

zadra
Bywalec
Bywalec

:-(

tobi pisze:ja to widziaÂłem nie w tym tygodniu...tylko wczeÂśniej. To moÂże mĂłwimy o dwĂłch innych osobach :roll:
W tym tygodniu nie widizaÂłem programu [mĂłwie o odcinkach na TVN24]
buuuuuu :( a to pewnie chodziÂło Ci o Witkowskiego!
ale i tak dziĂŞki za odpowiedz
pozdrawiam
justa'60
Początkujący
Początkujący

Post autor: justa'60 »

Ostatnio omawiano : " Dwie powa¿ne damy" J. Bowles - Adam Sosnowski / t³umacz/ - goœÌ programu, i " Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko" H. Pavlovskiej - Mariusz Szczygie³ - goœc programu. Ciekawie, mi³o. Dobry pomys³ - zapraszani goœcie. Pozwala to bli¿ej poznaÌ t³umaczy literatury, krytyków, pisarzy itd. Kazia - jak zwykle- w swoim ¿ywiole. Bardzo dobry program. :)
nowicjusz
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

justa'60 pisze:Ostatnio omawiano : " Dwie powa¿ne damy" J. Bowles - Adam Sosnowski / t³umacz/ - goœÌ programu, i " Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko" H. Pavlovskiej - Mariusz Szczygie³ - goœc programu. Ciekawie, mi³o. Dobry pomys³ - zapraszani goœcie. Pozwala to bli¿ej poznaÌ t³umaczy literatury, krytyków, pisarzy itd. Kazia - jak zwykle- w swoim ¿ywiole. Bardzo dobry program. :)
te dwie ks¹¿ki by³y omawane wprzez kaziê w wysokich obcasach
"dwie powazne damy" - hit i "zdesperowane kobiety" - kit :)
zadra
Bywalec
Bywalec

wydanie II

justa'60 pisze:Ostatnio omawiano : " Dwie powa¿ne damy" J. Bowles - Adam Sosnowski / t³umacz/ - goœÌ programu, i " Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko" H. Pavlovskiej - Mariusz Szczygie³ - goœc programu. Ciekawie, mi³o. Dobry pomys³ - zapraszani goœcie. Pozwala to bli¿ej poznaÌ t³umaczy literatury, krytyków, pisarzy itd. Kazia - jak zwykle- w swoim ¿ywiole. Bardzo dobry program. :)
to za tydzien bedzie omawiana powieœÌ Bartosza ¯urawieckiego "Trzech panów w ³ózku nie licz¹c kota", a autor bêdzie goœciem
tobi
Zbanowany
Zbanowany

to z ÂŻurawieckim pewnie w ten piÂątek o 17 :lol:
Fajnie. Ciekawe ile ksi¹¿ka kosztuje :?:

Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fusiak pisze:
bambi pisze:te dwie ks¹¿ki by³y omawane wprzez kaziê w wysokich obcasach "dwie powazne damy" - hit i "zdesperowane kobiety" - kit :)
Aha, czyli widaÌ ju¿ "Kazia" nie ma tak kompletnie o czym mówiÌ, ¿e w kó³ko wszêdzie powtarza to samo. Gratulujê. :?[/size]
wszedzie :?: tylko w dwĂłch miejscach :!: :?: dlaczego piszesz kazia w cudzysÂłowiu? :?: niewatpliwe ma o czym mĂłwic ale moÂże akurat te ksiazki sa naprawde warte przeczytania?
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fusiak pisze:
bambi pisze:wszedzie :?: tylko w dwĂłch miejscach :!: :?: dlaczego piszesz kazia w cudzysÂłowiu? :?: niewatpliwe ma o czym mĂłwic ale moÂże akurat te ksiazki sa naprawde warte przeczytania?
Dlaczego? Bo jak dla mnie, to ona jest co najwyÂżej p. Kazimiera Szczuka, nie znam jej osobiÂście, wiĂŞc nie mĂłwiĂŞ do niej po imieniu, a "Kazia" to jest bardziej taki pseudonim.

A ksi¹¿ki mo¿e i akurat by³y warte przeczytania, ale to nie powód, ¿eby ta sama osoba omawia³a je w dwóch ró¿nych miejscach, bo to robi siê ju¿ trochê nudne.
sam jestes nudny i powtarzasz wci¹¿ to samo :evil: a moze jestes jakims klonem macka :evil: ale ja bede cie zwalczac :P jak tylko bede mog³a :x
zadra
Bywalec
Bywalec

kazia

tobi pisze:to z ÂŻurawieckim pewnie w ten piÂątek o 17 :lol:
ksiazka kosztuje w Empiku 23 zÂł! :D
ale nie wiem czy dzis bĂŞdzie ÂŻurawiecki, bo chodzÂą sÂłuchy, Âże dzis ma byĂŚ Maria Janion. wiec chyba ÂŻurawiecki za tydzien, trudno sie poÂłapac :?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Nie wie czy ma sens pisanie tutaj czegokolwiek bo juÂż 2 post w tym tygodniu zostaÂł m skasoanwy.
Pierwszy dawa³ link do zgjêÌ z programu WYDANIE... oraz tych z Kazi¹ , lokalem i 2gim wspó³prowadz¹cym.
Drugi post skasowany odnosiÂł siĂŞ do tego pierwszego i faktu sakasowania jego oraz opiniowaÂł posty dot. lubienia bÂądÂż nie. Szanuje kogoÂś kto nie lubi i nie naleÂży nikogo ganiĂŚ. Jedni wolÂą Agate MÂłynarskÂą czy Pinokia, a inni w tym Ja Kazie.

PROSZE NIE KASOWAÆ POSTA....CEZNURO
:
zadra pisze:adra"] ale nie wiem czy dzis bĂŞdzie ÂŻurawiecki, bo chodzÂą sÂłuchy, Âże dzis ma byĂŚ Maria Janion. wiec chyba ÂŻurawiecki za tydzien, trudno sie poÂłapac :?
jak na razie to byÂła komisja i zapewne moÂżna wyczekwiaĂŚ o 23.30 bÂądÂż jutro o 16.30 Szkoda Âże nie byÂło o 17 bo wtakim razie dane mi bedzie wyczekwiaĂŚ powtĂłrki na TVN bo dzis odpada.

zadra
Bywalec
Bywalec

kazia

tobi pisze:Nie wie czy ma sens pisanie tutaj czegokolwiek bo juÂż 2 post w tym tygodniu zostaÂł m skasoanwy.
Pierwszy dawa³ link do zgjêÌ z programu WYDANIE... oraz tych z Kazi¹ , lokalem i 2gim wspó³prowadz¹cym.
oj :( to wielka szkoda :? szczegĂłlnie ze wzgledu na te zdjecia :!:
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fusiak pisze:
bambi pisze:sam jestes nudny i powtarzasz wci¹¿ to samo :evil: a moze jestes jakims klonem macka :evil: ale ja bede cie zwalczac :P jak tylko bede mog³a :x
JeÂśli mam niby byĂŚ klonem MaĂŚka (cociaÂż nie jestem), to Âżeby dyskusja byÂła na wysokim poziomie, zacytujĂŞ Ci Jego sÂłowa: JesteÂś chora! PowinnaÂś siĂŞ leczyĂŚ! :wink:
A pani Kazimiery mam prawo nie lubiĂŚ i mam prawo uwaÂżaĂŚ, Âże jest nudna i nie zabronisz mi tego. :?
jednak jestes klonem macka...skoro tak mĂłwisz jak on
zadra
Bywalec
Bywalec

wydanie II poprawione

tobi pisze:to z ÂŻurawieckim pewnie w ten piÂątek o 17 :lol:
wczoraj byÂło o ksiazkach WiÂśniewskiego i ChaciĂąskiego. GoÂściem przy okazji drugiej ksiazki byÂł Jerzy Bralczyk.

wiĂŞc ÂŻurawiecki jeszcze przed nami :D
ODPOWIEDZ