zadra pisze: Podobno nagrano program z Bartoszem ÂŻurawieckim na temat jego nowej powieÂści i nie wiem czy to juz byÂło wyemitowane czy dopiero bĂŞdzie
To ten co pisaÂł o gejach i sam jest...jak tak to juÂż byÂło, przynajmniej widziaÂłem na TVN24.
Moderator: Łukasz
zadra pisze: Podobno nagrano program z Bartoszem ÂŻurawieckim na temat jego nowej powieÂści i nie wiem czy to juz byÂło wyemitowane czy dopiero bĂŞdzie
wow! to emituja ekspresowo, nagranie byÂło w tygodniutobi pisze:zadra pisze: Podobno nagrano program z Bartoszem ÂŻurawieckim na temat jego nowej powieÂści i nie wiem czy to juz byÂło wyemitowane czy dopiero bĂŞdzie
To ten co pisaÂł o gejach i sam jest...jak tak to juÂż byÂło, przynajmniej widziaÂłem na TVN24.
buuuuuutobi pisze:ja to widziaÂłem nie w tym tygodniu...tylko wczeÂśniej. To moÂże mĂłwimy o dwĂłch innych osobach
W tym tygodniu nie widizaÂłem programu [mĂłwie o odcinkach na TVN24]
te dwie ks¹¿ki by³y omawane wprzez kaziê w wysokich obcasachjusta'60 pisze:Ostatnio omawiano : " Dwie powa¿ne damy" J. Bowles - Adam Sosnowski / t³umacz/ - goœÌ programu, i " Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko" H. Pavlovskiej - Mariusz Szczygie³ - goœc programu. Ciekawie, mi³o. Dobry pomys³ - zapraszani goœcie. Pozwala to bli¿ej poznaÌ t³umaczy literatury, krytyków, pisarzy itd. Kazia - jak zwykle- w swoim ¿ywiole. Bardzo dobry program.
to za tydzien bedzie omawiana powieœÌ Bartosza ¯urawieckiego "Trzech panów w ³ózku nie licz¹c kota", a autor bêdzie goœciemjusta'60 pisze:Ostatnio omawiano : " Dwie powa¿ne damy" J. Bowles - Adam Sosnowski / t³umacz/ - goœÌ programu, i " Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko" H. Pavlovskiej - Mariusz Szczygie³ - goœc programu. Ciekawie, mi³o. Dobry pomys³ - zapraszani goœcie. Pozwala to bli¿ej poznaÌ t³umaczy literatury, krytyków, pisarzy itd. Kazia - jak zwykle- w swoim ¿ywiole. Bardzo dobry program.
wszedzieFusiak pisze:Aha, czyli widaÌ ju¿ "Kazia" nie ma tak kompletnie o czym mówiÌ, ¿e w kó³ko wszêdzie powtarza to samo. Gratulujê. :?[/size]bambi pisze:te dwie ks¹¿ki by³y omawane wprzez kaziê w wysokich obcasach "dwie powazne damy" - hit i "zdesperowane kobiety" - kit![]()
sam jestes nudny i powtarzasz wci¹¿ to samoFusiak pisze:Dlaczego? Bo jak dla mnie, to ona jest co najwy¿ej p. Kazimiera Szczuka, nie znam jej osobiœcie, wiêc nie mówiê do niej po imieniu, a "Kazia" to jest bardziej taki pseudonim.bambi pisze:wszedzietylko w dwóch miejscach
![]()
dlaczego piszesz kazia w cudzysÂłowiu?
niewatpliwe ma o czym mĂłwic ale moÂże akurat te ksiazki sa naprawde warte przeczytania?
A ksi¹¿ki mo¿e i akurat by³y warte przeczytania, ale to nie powód, ¿eby ta sama osoba omawia³a je w dwóch ró¿nych miejscach, bo to robi siê ju¿ trochê nudne.
ksiazka kosztuje w Empiku 23 zÂł!tobi pisze:to z ÂŻurawieckim pewnie w ten piÂątek o 17![]()
Fajnie. Ciekawe ile ksi¹¿ka kosztuje![]()
jak na razie to byÂła komisja i zapewne moÂżna wyczekwiaĂŚ o 23.30 bÂądÂż jutro o 16.30 Szkoda Âże nie byÂło o 17 bo wtakim razie dane mi bedzie wyczekwiaĂŚ powtĂłrki na TVN bo dzis odpada.zadra pisze:adra"] ale nie wiem czy dzis bĂŞdzie ÂŻurawiecki, bo chodzÂą sÂłuchy, Âże dzis ma byĂŚ Maria Janion. wiec chyba ÂŻurawiecki za tydzien, trudno sie poÂłapac :?
ojtobi pisze:Nie wie czy ma sens pisanie tutaj czegokolwiek bo juÂż 2 post w tym tygodniu zostaÂł m skasoanwy.
Pierwszy dawa³ link do zgjêÌ z programu WYDANIE... oraz tych z Kazi¹ , lokalem i 2gim wspó³prowadz¹cym.
jednak jestes klonem macka...skoro tak mówisz jak onFusiak pisze:Jeœli mam niby byÌ klonem MaÌka (cocia¿ nie jestem), to ¿eby dyskusja by³a na wysokim poziomie, zacytujê Ci Jego s³owa: Jesteœ chora! Powinnaœ siê leczyÌ!bambi pisze:sam jestes nudny i powtarzasz wci¹¿ to samoa moze jestes jakims klonem macka
ale ja bede cie zwalczac
jak tylko bede mogÂła
![]()
A pani Kazimiery mam prawo nie lubiĂŚ i mam prawo uwaÂżaĂŚ, Âże jest nudna i nie zabronisz mi tego. :?
wczoraj byÂło o ksiazkach WiÂśniewskiego i ChaciĂąskiego. GoÂściem przy okazji drugiej ksiazki byÂł Jerzy Bralczyk.tobi pisze:to z ÂŻurawieckim pewnie w ten piÂątek o 17![]()
Fajnie. Ciekawe ile ksi¹¿ka kosztuje![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości