SZkoda ¿e w przeciwieùstwie do innych pozycji TVN24 program nie zas³u¿y³ na jakieœ powtórki. Ciekawa scenografia, grafika innowacyjna....Tylko raz widzia³êm.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
No w³aœnie brak powtórek. A program naprawdê ciekawy i na poziomie. No i w koùcu program o ksi¹¿kach, tego TVN 24 brakowa³o. I niestety okazuje siê, ¿e program typowo misyjny robi telewizja, która do tej misyjnoœci nie zosta³a zobowi¹zana.
no wlaÂśnie tez nie rozumiem dlaczego nie wykorzystuja tego propagandowo!
a juÂż brak powtĂłrek to kardynalne niedopatrzenie, ewidentnie ktoÂś od PR i ukladania ramĂłwki w TVN nawala :?
Ktoœ od PR nawala. albo taka taktyke przyjeli zak³adaj¹c ¿e program siê nie przyjmie i po m-cu 2 zlikwiduja. A za program to tam chyba odpowiada Danka Kondratowicz i Miecugow. DZiwne ¿e tak to zrobili. Mog³yby byc chocby z 1 powtórka-2. Nawet pó¿nym wieczorem. Ostatnio Pegaz ogl¹da³em o 1.40 a film dokumentalny o demokracjach europejskich ko³o 1. Oczewiœcie wTVP. TVP1. ŒWIETNA EDUKACJA I MISYJNOŒà ZARAZEM.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
tobi pisze:
Grzegorzu.To nie jesteÂś w temacie ....
Nie jestem bo nie czytam (jak i wielu na tym forum) postów pisanych kolorowo. Czy twoje pisanie ró¿nymi kolorami to jakaœ ideologia czy coœ innego.
"Wydanie drugie poprawione", ale ja wciÂąz nie wiem kiedy to leci i czy sÂą jakieÂś powtĂłrki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....