Dyżury w TVN24
Moderator: Łukasz
Mniam. Wczoraj z A*utomatem Danka Kondratowicz a dziÂś Danka i Marta Kuligowska. Co mam o tym myÂśleĂŚ? CzyÂżby ktoÂś odwiedziÂł tÂą stronkĂŞ.
A co z Pochanke. Mia³¹ Fakty pon-sr. Czemu tylko 3 dni.
MoÂże byÂła wczoraj w Magazynie24GODZINY? Czy Marcniak?
NIKT NIE MA CAPSĂW Z MARTÂĄ KULIGOWSKA I DANKA KONDRATOWICZ?????????????????????????????????????
A co z Pochanke. Mia³¹ Fakty pon-sr. Czemu tylko 3 dni.
MoÂże byÂła wczoraj w Magazynie24GODZINY? Czy Marcniak?
NIKT NIE MA CAPSĂW Z MARTÂĄ KULIGOWSKA I DANKA KONDRATOWICZ?????????????????????????????????????
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
A wczoraj w faktach byÂł ryman
Tobi ty siĂŞ nie martw o pochanke. Ona jest tam ustawiona na caÂłe Âżycie i grafik moÂże sobie ustawiaĂŚ jak chce.
No to teraz byli wszyscy w dniu na Âżywo i tylko Anitka jeszcze nigdy tam nie byÂła i juÂż nie bĂŞdzie
Ta stacja nie daje jej Âżadnych perspektyw rozwoju
ZamknĂŞli jÂą tylko w poranku i nie dajÂą jej juÂż nic prowadziĂŚ
W poranku czyta caÂły czas te same informacje i czasami mam wraÂżenie jakbym oglÂądaÂł ten sam serwis caÂły czas
Ostatnio to nawet w poranku nie maj¹ prawie ¿adnych wejœÌ na ¿ywo. Wiadomo, ze jak maj¹ siê po³¹czyÌ na ¿ywo to zrobi¹ to w magazynie 24h a nie w serwisie w poranku

Niech ktoÂś mi powie. Dlaczego poranek prowadzÂą tylko 2 osoby a jedna z tych osĂłb nigdy nie moÂże prowadziĂŚ serwisĂłw i wywiadĂłw w ciÂągu dnia

Tobi ty siĂŞ nie martw o pochanke. Ona jest tam ustawiona na caÂłe Âżycie i grafik moÂże sobie ustawiaĂŚ jak chce.
No to teraz byli wszyscy w dniu na Âżywo i tylko Anitka jeszcze nigdy tam nie byÂła i juÂż nie bĂŞdzie
Ta stacja nie daje jej Âżadnych perspektyw rozwoju

W poranku czyta caÂły czas te same informacje i czasami mam wraÂżenie jakbym oglÂądaÂł ten sam serwis caÂły czas

Niech ktoÂś mi powie. Dlaczego poranek prowadzÂą tylko 2 osoby a jedna z tych osĂłb nigdy nie moÂże prowadziĂŚ serwisĂłw i wywiadĂłw w ciÂągu dnia

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wczoraj w Magazynie 24 godziny byÂł Piotr Marciniak. PochankĂŞ pewnie jest na urlopie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ja tam sie Ciesze Âże Kondratowicz mogÂłem sÂłuchaĂŚ. A Pochanke to normalne Âże ma w tyg 3-4 dni wolnego. W koĂącu to Âżona PieczyĂąskiego.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
O co ci chodzi
Daj sobie siana z szukaniem zaczepek i pamiĂŞtaj, Âże dla nas to jest waÂżne i obserwujemy to bacznie
OczywiÂście moÂżna na nic nie zwracaĂŚ uwagi i przyjmowaĂŚ bezkrytycznie i bez Âżandego komentarza wszystko co robiÂą ale tak siĂŞ nie da
I bardzo dobrze, Âże taki temat jest

Aha a o tym czy takie tematy sÂą potrzebne czy nie decydujÂą moderatorzy

Daj sobie siana z szukaniem zaczepek i pamiĂŞtaj, Âże dla nas to jest waÂżne i obserwujemy to bacznie

OczywiÂście moÂżna na nic nie zwracaĂŚ uwagi i przyjmowaĂŚ bezkrytycznie i bez Âżandego komentarza wszystko co robiÂą ale tak siĂŞ nie da

I bardzo dobrze, Âże taki temat jest

Aha a o tym czy takie tematy sÂą potrzebne czy nie decydujÂą moderatorzy

Ja lubiĂŞ oglÂądaĂŚ Piotra Marciniaka ale trochĂŞ odbiegajac od tematu uwaÂżam, ze na dzieĂą dzisiejszy do FaktĂłw by on siĂŞ jeszcze nie nadawaÂłmichos pisze:Dzisiaj w dniu na Âżywo jest tylko Piotr Marciniak![]()
ZdarzajÂą mu siĂŞ rĂłzne usterki np jak czyta wiadomoÂści itp
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Michos, sam niewierzysz w to co piszesz. Wydaje Ci siĂŞ, Âże sam fakt bycia ÂżonÂą szefa upowaÂżnia ciĂŞ do brania sobie wolnego kiedy dusza zapragnietobi pisze:Ja tam sie Ciesze Âże Kondratowicz mogÂłem sÂłuchaĂŚ. A Pochanke to normalne Âże ma w tyg 3-4 dni wolnego. W koĂącu to Âżona PieczyĂąskiego.

MAKEPOVERTYHISTORY
masz racjĂŞ... moÂżliwe, ze jest w studiu ale nie jest akurat na antenie w danym dniuKubs pisze:Poza tym czy to, Âże ktoÂś w danym dniu nie pojawia siĂŞ na antenie oznacza, Âże nie pracuje![]()
![]()
Ostatnio zmieniony czwartek 25 lis 2004, 00:23 przez Anonymus, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Michos nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże dyÂżury sÂą od-do. Jak Anitka siĂŞ pojawia w szklanym okienku to wiadomo o ktĂłrej i kiedy zniknie grzecznie ÂżegnajÂąc siĂŞ z widzami... A moÂże nawet siĂŞ nie pojawiajÂą siĂŞ w stacji, moÂże majÂą jakies szkolenia, moÂże w jednym tygodniu pracujÂą 3 dni a w drugim 7, moÂże w danym tygodniu wypadÂł jakiÂś nadprogramowy dzieĂą wolny (np. 1 lub 11 listopada)- oni w te dni pracowali wiĂŞc odbijajÂą sobie w inny. Jest wiele moÂże, ale nie snujmy tu utopii pt. Âże kogoÂś siĂŞ wykorzystuje a inny ma fory bo spĂŞdza ÂświĂŞta z szefem... Jasne, Âże reporter a prezenter to inna robota, czasem w regionie nic sie nie dzieje, wiec reporter ma looz. Ale zauwaÂżyÂłeÂś chyba, Âże prezenterzy teÂż sÂą wydawcami i wydawcĂłw nie widaĂŚ na ekranie.michos pisze:To co niby robi![]()
![]()
Aha i porĂłwnanie Pietrasika z pochanke jest totalnÂą ekstremÂą
![]()
![]()
Reporter a prezenter to w ogĂłle inna robota
![]()
![]()
MAKEPOVERTYHISTORY
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
pochanke jest wydawcÂą jak przygotowuje fakty i moÂże magazyn 24h a wydawcÂą serwisĂłw to ona nie jest. Nie bĂŞde ci wszystkiego przedstawiaÂł bo nie mam na to czasu z poza tym wiele osĂłb juÂż o tym pisaÂło.
To moÂże mi wyjaÂśnisz dlaczego np.porada pracuje po 5, 6 razy w tygodniu
i to prawie bez Âżadnych dni wolnych
i to przez caÂły rok we wszystkie ÂświĂŞta.
A Anitka jak nie jest na wizji to nic tam innego nie robi bo ona ma tam maÂłe obowiÂązki i wydawcÂą Âżadnym nie jest. Jak prowadzi serwisy w tvn24 to jest tylko podstawkÂą a o treÂści i ksztaÂłcie serwisu decyduje wydawca a wydawcÂą jesteÂś tylko w faktach
Aha w kit o treœci, ¿e pochanke tam jest traktowana jak wszyscy i ¿e niczyym siê nie ró¿ni nigdy nie uwierzê
Rozumiem sympatia do jej mĂŞÂża ci wrĂłciÂła ale pamiĂŞtaj Âże to on jest guru wszystkiego
DzieĂą na Âżywo trwa od 11-18.30
A pochanke prowadzi w tvn24 tylko magazyn 24h ktĂłry trwa od 21-22.30
W przypadku Anitki to jest niemoÂżliwe bo nawet jakby jakieÂś szkolenia dla kogoÂś byÂły to jej nnie wziĂŞliby pod uwagĂŞ
Anitka ma mniej dy¿órów i po prostu mniej pracuje co w konsekwencji prowadzi do padku zarobków
Tylko Lis mia³ wszystko zapewnione no i pewno pochanke a inni w zale¿noœci od dy¿órów i wykonywanych obowi¹zków

To moÂże mi wyjaÂśnisz dlaczego np.porada pracuje po 5, 6 razy w tygodniu

A Anitka jak nie jest na wizji to nic tam innego nie robi bo ona ma tam maÂłe obowiÂązki i wydawcÂą Âżadnym nie jest. Jak prowadzi serwisy w tvn24 to jest tylko podstawkÂą a o treÂści i ksztaÂłcie serwisu decyduje wydawca a wydawcÂą jesteÂś tylko w faktach

Aha w kit o treœci, ¿e pochanke tam jest traktowana jak wszyscy i ¿e niczyym siê nie ró¿ni nigdy nie uwierzê

Rozumiem sympatia do jej mĂŞÂża ci wrĂłciÂła ale pamiĂŞtaj Âże to on jest guru wszystkiego

Anitka ma tylko poranki ktĂłre sÂą w porĂłwnaniu do dyÂżuru w dniu na Âżywo krĂłtkieMichos nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże dyÂżury sÂą od-do. Jak Anitka siĂŞ pojawia w szklanym okienku to wiadomo o ktĂłrej i kiedy zniknie grzecznie ÂżegnajÂąc siĂŞ z widzami...

Jakie i gdzie szkoleniamoÂże majÂą jakies szkolenia,

Tylko Lis mia³ wszystko zapewnione no i pewno pochanke a inni w zale¿noœci od dy¿órów i wykonywanych obowi¹zków