DzieĂą Ziobry!
Podsumowania RzÂądu byÂły genialne - zresztÂą jak wszystkie jego materiaÂły Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie dziÂś w szkle. Najlepiej z drugim Tomkiem
Pozdrowienia dla Pana Tomka! :serce:
[ Dodano: Wto Mar 28, 2006 4:26 pm ]
A moÂżecie Tomkowi zrobiĂŚ capsy? Najlepiej w szkle kontaktowym bo ja niestety nie mam moÂżliwoÂści... PrrroooszĂŞ
Dzisiaj Sianecki miaÂł dobry materiaÂł o historii Polski. Jak zwykle w typowej dla Niego konwencji. Dobrze gdy niektĂłre tematy sÂą traktowane z przymruÂżeniem oka, ale z drugiej strony tam gdzie powinno byĂŚ powaÂżnie to nie naleÂży tego zmieniaĂŚ.
Media Link pisze:Jedynym zwyciĂŞzcÂą spoza osĂłb zwiÂązanych z TelewizjÂą Polskiej jest Tomasz Sianecki, dziennikarz FaktĂłw TVN i autor serialu Wielkie ucieczki, ktĂłry wygraÂł w kategorii reporter.
:brawa: Brawo dla pana Tomasza! NaprawdĂŞ bardzo zasÂłuÂżyÂł na ta nagrodĂŞ.
W dzisiejszym serwisie sportowym pokazywali goÂścia bardzo podobnego do Tomka. To byÂł chyba trener pÂływakĂłw. WygladaÂł prawie jak brat bliÂźniak Sianeckiego.
Zastanawia mnie dlaczego tak maÂło pisze ludzi o Tomku :cicho:
Tomasz jest najlepszy i nie wyobra¿am sobie Faktów bez niego .Wydanie Faktów w którym nie ma jego reportarzu obni¿a jakoœÌ tego serwisu