Tomasz Sianecki to super dziennikarz Jego materiaÂły, a szczegĂłlnie STAND-UPy sÂą wiĂŞcej niÂż niezwykÂłe
Podziwiam faceta i bardzo ceniê. Jednak nigdzie nie mogê znaleŸÌ informacji na jego temat. Mo¿e znacie jakieœ stronki lub po prostu coœ o nim ciekawego wiecie
Piszcie na temat Tomasza Sianeckiego.
To mĂłj ulubiony reporter, miaÂłem nawet okazjĂŞ go widzieĂŚ na Âżywo. A z jego kolegami nawet trochĂŞ rozmawiaÂłem - to byÂło rok temu, gdy kibicowaÂłem wÂłaÂśnie w Zakopanem Adamowi MaÂłyszowi. Nawiasem mĂłwiÂąc, byÂło Âświetnie.
Tomasz Sianecki - prace w TVN rozpoczal 6 wrzesnia 1997 roku. Zajmuje sie tematami rozrywkowymi, sportowymi czasami spolecznymi. Podczas konfliktu w Kosowie byl specjalnym wyslannikiem TVN - wtedy wraz z Marcinem Wrona zostali aresztowani, potem wypuszczeni. To jemu zawdzeczamy smieszne komentarze i porownania. Jest ogromnym fanem pilki noznej. Jako jeden z niewielu w stand up-ach wystepuje bez krawata i bardzo czesto w swobodnym ubraniu. Przygotowal material o odejsciu Tomasza Lisa z TVN i smierci Marcina Pawlowskiego [...]
Tekst jakos jakos napisalem ale niestety nie mam polskiego systemu operacyjnego i nie moge pisac polskich znakow
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Ja lubie Tomasza Sianeckiego szczególnie zapamiêta³em go jak prowadzi³ Automaniaka z Martyn¹ Wojciechowsk¹ teraz te¿ podziwiam go jak on relacjonuje wydarzenie z ró¿nych miejsc jest poprostu mi³y i za to go lubie ciekaw jestem jakie jest wasze zdanie
Tak, sÂłuszne stwierdzenie jest barzdo dobry, fajne ma materiaÂły, teraz prowadzi program w TVN24, lekka sprawa do Anonymus - raczej znaleaÂłeÂś te info. na mojej stronce, moÂże powinÂłeÂś napisaĂŚ ÂźrĂłdÂło??????????, oki nic siĂŞ nie staÂło ale nastĂŞpnym razem pamiĂŞtaj. Zapraszam na http://www.tvnbest.prv.pl - o nowej osobie jest!
Marcela
Witam i pozdrawiam wszystkich :-) tvnbest.prv.pl, fm.igol.pl czyli iGol fm.