marcinkowsky pisze:Alchemik pisze:
Ojej, a to co?

Jakaœ nowoœÌ na forum?

KtoÂś chce rozpĂŞtaĂŚ burzĂŞ?
Ludzie sÂą jacyÂś dziwaczni :? !!
Dlatego miĂŞdzy innymi mĂłwi siĂŞ, Âże kaÂżdy czÂłowiek jest na swĂłj sposĂłb "indywidualnoÂściÂą" :devil:
Tylko dlatego , Âże Agatka cieszy siĂŞ powodzeniem u widzĂłw , ktĂłrzy notabene lubiÂą gadaĂŚ duÂżo na sieci , deprecjonujÂą jej osiÂągniĂŞcia i poczynania na wizji :? !!
RĂŞce opadajÂą , kiedy siĂŞ uÂświadomi do czego zdolni sÂą ludzie :hyh: !!
Wczeœniej trochê nam krêpowano wolnoœÌ myœlenia, a od 21 paŸdziernika znów ¿yjemy w wolnym i demokratycznym kraju, wiêc ten wpis by³ byÌ mo¿e zwyk³ym odreagowaniem IV RP?

:devil:
A to , kto jest lepszym dziennikarzem okaÂże siĂŞ , wtedy , kto pierwszy otrzyma Wiktora

!!
ÂŻartowaÂłem

!!
Ja lubiĂŞ wielu dziennikarzy (wÂśrĂłd nich MagdĂŞ S. ) ale jakoÂś tak wychodzi, Âże u wszystkich mam czas , a czĂŞsto teÂż ochotĂŞ dyskutowaĂŚ :aniol: !!
Jedni budzÂą kontrowersjĂŞ, inni nie

Co teÂż warte zauwaÂżenia i podkreÂślenia - ''serce nie sÂługa''
obieÂżyÂświat pisze:..oj joj..ja nie odpowiem czemu Agatka ma tyle stron wÂątku bo ja tu tylko trochĂŞ rĂŞkĂŞ przyÂłoÂżyÂłem do tego Âżeby tych stron tyle byÂło :mhm: :devil:
obi siedÂź cicho!

PrzecieÂż ty jako zaÂłoÂżyciel wÂątku masz tu najmniejsze prawo do zajmowania jakiegokolwiek stanowiska
marcinkowsky pisze:A ja jestem romantykiem tylko wĂłwczas , gdy mam w zasiĂŞgu wzroku AgatkĂŞ

!! Na co dzieĂą , bez niej jestem jak rasowy pozytywista

!!
Ja dzisiaj jestem jakoÂś tak pozytywistycznie do Âżycia nastawiony :?
w³¹czam Tvn24, a tam z Poznania nadaje m³odzian z Wroc³awia :? W dodatku temat przypad³ mu z dziedzin: ''HOT News", ''górna pó³ka" :? Kiedy wczoraj wyda³o siê, ¿e pos³anka Sawicka wieziona jest do prokuratury w Poznaniu, pomyœla³em, ¿e cudownie by³oby gdyby Agatta dziœ zajê³a siê tematem

Masz babo placek :?
Mam nadziejĂŞ, Âże przynajmniej dobry ten placek... Agatto... :>