Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
:zakochany: :zakochany: :zakochany:
WyglÂąda po prostu bosko :aniolek:
Jestem jeszcze caÂły czas po wielkim wraÂżeniem dzisiejszego poranka :serce:
I pomyÂśleĂŚ, Âże kilka godzin jazdy samochodem przede mnÂą, jak wrĂłcĂŞ caÂły, to bĂŞdzie dobrze :niepewny:
Na pewno nie bĂŞdĂŞ widziaÂł znakĂłw, ÂświateÂł i tak dalej ... CaÂły czas mam przed oczyma AnitĂŞ :zakochany:
O cholera ... ju¿ jestem spóŸniony, a jak jeszcze na korki trafiê, to bêdzie tragedia
:papa:
WyglÂąda po prostu bosko :aniolek:
Jestem jeszcze caÂły czas po wielkim wraÂżeniem dzisiejszego poranka :serce:
I pomyÂśleĂŚ, Âże kilka godzin jazdy samochodem przede mnÂą, jak wrĂłcĂŞ caÂły, to bĂŞdzie dobrze :niepewny:
Na pewno nie bĂŞdĂŞ widziaÂł znakĂłw, ÂświateÂł i tak dalej ... CaÂły czas mam przed oczyma AnitĂŞ :zakochany:
O cholera ... ju¿ jestem spóŸniony, a jak jeszcze na korki trafiê, to bêdzie tragedia
:papa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
PeÂłna nadziei na twĂłj szczĂŞÂśliwy powrĂłt juÂż zacieram rĂŞce, bo bĂŞdĂŞ mogÂła daĂŚ upust mojemu zachwyceniu dzisiejszym Poradkiem 
No ale trzeba by to jakoÂś usystematyzowaĂŚ, a czasu maÂło :/
Po pierwsze co cieszy to to, Âże kiedy Poradek siĂŞ zaczyna na zewnÂątrz, za oknami jest juÂż jasno :super:
Zima siĂŞ powoli koĂączy
Anita podpytywaÂła OmenĂŞ, kiedy wiosna, ta jednak wymijajÂąco odpowiadaÂła, Âże na razie trzeba ÂżyĂŚ z czterema stopniami mrozu z rana :/
A wiĂŞc Âżyjemy
JuÂż od szĂłstej, kiedy Anita spacerowaÂła po reÂżyserce, widaĂŚ byÂło, Âże dzisiaj wszystko bĂŞdzie okay :spoko:
Anita wyglÂądaÂła na wypoczĂŞtÂą, byÂła promienna, nabraÂła kolorĂłw
Poza tym œwietny strój - dzisiaj prezentowa³ siê na Anicie rewelacyjnie - ten br¹zowy spodnium w pr¹¿ki, pod spodem bodaj at³asowa bluzka tak¿e w kolorze br¹z :super:
Fryzura idealna, lekka fala i jest git
Make up delikatny, ale dopracowany
Humor u Anity narodziÂł siĂŞ pewnie razem z niÂą na nowo, kiedy choroba jej odpuÂściÂła
Bezdyskusyjnie, wpÂływ na przebieg i poziom dzisiejszego Poradka miaÂł wÂłaÂśnie nastrĂłj Anity
Ja sÂłuchajÂąc, nastĂŞpujÂących po sobie jednej po drugiej, dowcipnych i wyszukanych zapowiedzi pozostawaÂłam w potrĂłjnym szoku i z niedowierzaniem przypominaÂłam sobie ten tragiczny piÂątek
Wspaniale wychodziÂła z opresji, ale pozostaÂła Âłaskawa dla tych, ktĂłrzy w tĂŞ opresjĂŞ jÂą niejako wpĂŞdzili
Anita piĂŞknie zapowiedziaÂła materiaÂł o tym jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, chodziÂło o politykĂŞ oczywiÂście, po chwili dajÂą materiaÂł, a tam coÂś zupeÂłnie innego. Po materiale Anita wyjaÂśnia, Âże miaÂł byĂŚ materiaÂł o tym, jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, ja staraÂłam siĂŞ zapowiedzieĂŚ go zrozumiale, ale komputer najwyraÂźniej nie zrozumiaÂł
Komuputer :evil2:
Z oczywistych powodĂłw w Poradku dominantÂą mĂłgÂł byĂŚ tylko - i byÂł - temat ptasiej grypy. PaweÂł ÂŁukasik zadbaÂł o to, Âżeby blef z GW zostaÂł na antenie TVN24 sprostowany :] Wijaszka z Instytutu w PuÂławach wyjaÂśniaÂł i uspokajaÂł.
By przestaĂŚ patrzeĂŚ na Poradek przez okulary Âśmiertelnie powaÂżnego programu wymyÂślono prognozĂŞ pogody z udziaÂłem juÂż wspomnianej Omeny, wtedy prognoza dawaÂła powody ku temu by okulary zmieniĂŚ, bo ta nabieraÂła momentami groteskowych rozmiarĂłw
Anita w nas wierzy i czuje, Âże jesteÂśmy z niÂą
Bo jak inaczej zinterpretowaĂŚ zdanie: ,,PaĂąstwo oglÂądajÂą Poranek TVN24 od szĂłstej, niezmiennie' ?
Nie sÂądzĂŞ, Âże poza nami ktoÂś siedzi jak przywiÂązany i nie odrywa wzroku od telewizora, od szĂłstej rano, ustawionego na TVN24 ? :evil2:
No i dla takiego wnikliwego badacza - ogl¹dacza, który dysponuje rozleg³¹ wiedz¹ i znajomoœci¹ kolejnoœci porankowych punktów programu, który w swoich interpretacjach odbywa tradycyjn¹ drogê, nie jest ¿adnym zaskoczeniem, ¿e o 7:50 mamy przegl¹d prasy ekonomicznej, po 7:20 biznes (dzisiaj Katarzyna £astowiecka - œwietnie razem z Anit¹ wygl¹daj¹
), Âże po biznesie jest sport (dzisiaj Sergiusz Ryczel
rĂłwnieÂż prezentujÂący wyborny nastrĂłj, serdecznie z AnitÂą do siebie uÂśmiechali siĂŞ
), wszystko szÂło jak w zegarku i Anita z wÂłaÂściwÂą sobie precyzjÂą trzymaÂła wszystko w ryzach z rĂŞkÂą na pulsie
Tak szczerze mĂłwiÂąc to Poradek skoĂączyÂł siĂŞ tuÂż po dziewiÂątej, kiedy to Anita staÂła w tej wnĂŞce
i zapraszaÂła na porannÂą rozmowĂŞ: ,,Za chwilĂŞ mnie tu nie bĂŞdzie, a na tych krzesÂłach (wskazaÂła rĂŞkÂą) pojawiÂą siĂŞ Katarzyna Kolenda - Zaleska i Janusz Kurtyka, szef IPN'
PóŸniej by³a ju¿ tylko prognoza pogody :?
Dopiero teraz, kiedy na wÂłasne oczy ujrzaÂłam AnitĂŞ, kiedy mogÂłam siĂŞ przekonaĂŚ, Âże Anita znowu jest tÂą w peÂłni siÂł AnitÂą, czujĂŞ ulgĂŞ i juÂż jestem spokojniejsza

No ale trzeba by to jakoÂś usystematyzowaĂŚ, a czasu maÂło :/
Po pierwsze co cieszy to to, Âże kiedy Poradek siĂŞ zaczyna na zewnÂątrz, za oknami jest juÂż jasno :super:
Zima siĂŞ powoli koĂączy

A wiĂŞc Âżyjemy

JuÂż od szĂłstej, kiedy Anita spacerowaÂła po reÂżyserce, widaĂŚ byÂło, Âże dzisiaj wszystko bĂŞdzie okay :spoko:
Anita wyglÂądaÂła na wypoczĂŞtÂą, byÂła promienna, nabraÂła kolorĂłw

Poza tym œwietny strój - dzisiaj prezentowa³ siê na Anicie rewelacyjnie - ten br¹zowy spodnium w pr¹¿ki, pod spodem bodaj at³asowa bluzka tak¿e w kolorze br¹z :super:
Fryzura idealna, lekka fala i jest git

Humor u Anity narodziÂł siĂŞ pewnie razem z niÂą na nowo, kiedy choroba jej odpuÂściÂła
Bezdyskusyjnie, wpÂływ na przebieg i poziom dzisiejszego Poradka miaÂł wÂłaÂśnie nastrĂłj Anity

Ja sÂłuchajÂąc, nastĂŞpujÂących po sobie jednej po drugiej, dowcipnych i wyszukanych zapowiedzi pozostawaÂłam w potrĂłjnym szoku i z niedowierzaniem przypominaÂłam sobie ten tragiczny piÂątek

Wspaniale wychodziÂła z opresji, ale pozostaÂła Âłaskawa dla tych, ktĂłrzy w tĂŞ opresjĂŞ jÂą niejako wpĂŞdzili

Anita piĂŞknie zapowiedziaÂła materiaÂł o tym jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, chodziÂło o politykĂŞ oczywiÂście, po chwili dajÂą materiaÂł, a tam coÂś zupeÂłnie innego. Po materiale Anita wyjaÂśnia, Âże miaÂł byĂŚ materiaÂł o tym, jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, ja staraÂłam siĂŞ zapowiedzieĂŚ go zrozumiale, ale komputer najwyraÂźniej nie zrozumiaÂł

Z oczywistych powodĂłw w Poradku dominantÂą mĂłgÂł byĂŚ tylko - i byÂł - temat ptasiej grypy. PaweÂł ÂŁukasik zadbaÂł o to, Âżeby blef z GW zostaÂł na antenie TVN24 sprostowany :] Wijaszka z Instytutu w PuÂławach wyjaÂśniaÂł i uspokajaÂł.
By przestaĂŚ patrzeĂŚ na Poradek przez okulary Âśmiertelnie powaÂżnego programu wymyÂślono prognozĂŞ pogody z udziaÂłem juÂż wspomnianej Omeny, wtedy prognoza dawaÂła powody ku temu by okulary zmieniĂŚ, bo ta nabieraÂła momentami groteskowych rozmiarĂłw

Anita w nas wierzy i czuje, Âże jesteÂśmy z niÂą

Bo jak inaczej zinterpretowaĂŚ zdanie: ,,PaĂąstwo oglÂądajÂą Poranek TVN24 od szĂłstej, niezmiennie' ?

No i dla takiego wnikliwego badacza - ogl¹dacza, który dysponuje rozleg³¹ wiedz¹ i znajomoœci¹ kolejnoœci porankowych punktów programu, który w swoich interpretacjach odbywa tradycyjn¹ drogê, nie jest ¿adnym zaskoczeniem, ¿e o 7:50 mamy przegl¹d prasy ekonomicznej, po 7:20 biznes (dzisiaj Katarzyna £astowiecka - œwietnie razem z Anit¹ wygl¹daj¹

Tak szczerze mĂłwiÂąc to Poradek skoĂączyÂł siĂŞ tuÂż po dziewiÂątej, kiedy to Anita staÂła w tej wnĂŞce

Dopiero teraz, kiedy na wÂłasne oczy ujrzaÂłam AnitĂŞ, kiedy mogÂłam siĂŞ przekonaĂŚ, Âże Anita znowu jest tÂą w peÂłni siÂł AnitÂą, czujĂŞ ulgĂŞ i juÂż jestem spokojniejsza

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

BLACKY !!!!! uwaÂżaj na siebie zakochany czÂłowieku 
:jupi: nawet ja widzia³am jak¹œ godzinê z poranka
:D
Potem wymiekÂłam ale i tak cud Âże cokolwiek widziaÂłam
:D WyglÂądaÂła piĂŞknie gdyby nie teÂż zaÂłobny strĂłj
No i ani Âśladu po chorobie
:D
Tzn marynarka i bluzka osobno - ok :] razem - nieeee :/
W sumie mi³a odmiana Omenaa zamiast Popieraskiej :jupi: choÌ chyba nie ³¹czy Anity i Omnenyy jakaœ za¿y³oœÌ... nic innego szczególnego nie ¿uci³o mi siê w oczy
Funcky... oni nas zaatakowali ale jak bys zajrzaÂła d wÂątku StysÂławy to byÂś wiedziaÂła jaki tam jest dopiero atak na "toksycznych fanĂłw" :evil2:
Funcky TwĂłj ulubieniec fajnÂą miaÂł czapeczkĂŞ :evil2:
Blacky mam dla Ciebie pomysÂł na avatarek

:jupi: nawet ja widzia³am jak¹œ godzinê z poranka

Potem wymiekÂłam ale i tak cud Âże cokolwiek widziaÂłam

Tzn marynarka i bluzka osobno - ok :] razem - nieeee :/
W sumie mi³a odmiana Omenaa zamiast Popieraskiej :jupi: choÌ chyba nie ³¹czy Anity i Omnenyy jakaœ za¿y³oœÌ... nic innego szczególnego nie ¿uci³o mi siê w oczy

Funcky... oni nas zaatakowali ale jak bys zajrzaÂła d wÂątku StysÂławy to byÂś wiedziaÂła jaki tam jest dopiero atak na "toksycznych fanĂłw" :evil2:
Funcky TwĂłj ulubieniec fajnÂą miaÂł czapeczkĂŞ :evil2:
Blacky mam dla Ciebie pomysÂł na avatarek

Android <3
-
- Stały bywalec
Tak
Avatary jak najbardziej na miejscu
Black przed wyjazdem miaÂł w oczach serduszka 
WiĂŞc nie mam pojĂŞcia jak dzisiaj z orientacjÂą w terenie sobie radzi :? :evil2:
Po tym jak wczoraj maÂło na zawaÂł nie zeszÂłam, dzisiaj muszĂŞ na siebie uwaÂżaĂŚ :evil2:
MusiaÂło byĂŚ zimno w tych PuÂławach :/ No i szkoda, Âże to nie Anita z nim rozmawiaÂła :/

WiĂŞc nie mam pojĂŞcia jak dzisiaj z orientacjÂą w terenie sobie radzi :? :evil2:
A niech sobie uÂżywajÂą, zaglÂądaĂŚ tam nie mam zamiaruFuncky... oni nas zaatakowali ale jak bys zajrzaÂła d wÂątku StysÂławy to byÂś wiedziaÂła jaki tam jest dopiero atak na "toksycznych fanĂłw"

CzyÂżby Ci siĂŞ nie podobaÂła? :> :evil2: Chyba pierwszy raz widziaÂłam PawÂła w czapceFuncky TwĂłj ulubieniec fajnÂą miaÂł czapeczkĂŞ :evil2:

-
- Fan Forum
Kamuii, piĂŞkne dziĂŞki za avatary
Tak dokÂładnie pokrĂłtce moÂżna streÂściĂŚ mojÂą historiĂŞ :evil2:
Anita zadawaÂła Omienie 'podchwytliwe' pytania o wiosnĂŞ
Anita zaznacza³a parokrotnie, ¿e w Wa-wie mg³a, póŸniej cieszy³a siê jak zza tej mg³y wyjrza³o s³oùce - to prawie tak jak w naszych serduchach 
A ja wÂłaÂśnie wtedy struchlaÂłe, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita trochĂŞ siĂŞ chwieje i myÂślaÂłem, Âże znowu sÂłabo siĂŞ czuje :niepewny: Ale wystarczyÂło pierwsze 10 minut poradka, Âżebym caÂłkowicie siĂŞ uspokoiÂł
OszczĂŞdzili mi dziÂś nerwĂłw i nie kazali Anicie robiĂŚ przeglÂądĂłw prasy na stojÂąco - prĂłcz tego na poczÂątku.
A przy przeglÂądach prasy pozostajÂąc, dziÂś jĂŞzykowo byÂło, Anita czytaÂła m.in. artykuÂł 'Liryka, epika i polityka' z Tygodnika Powszechnego; miaÂła dla nas ciekawostkĂŞ o planowanym polskim gmachu a la Pentagon, zainteresowaÂł jÂą bardzo los autostrady pod ÂŁodziÂą; komentarz do sprawy grupy trzymajÂącej lufĂŞ
Nie liczy³em, ale chyba z 10 razy pod rz¹d Anita u¿y³a s³owa porcja w kontekœcie ró¿nych dziedzin
Tak oto sÂłyszeliÂśmy: 'teraz porcja pogody ... tylko czy do przeÂłkniĂŞcia?', 'po porcji pogody czas na porcjĂŞ biznesu'
, 'mam dla paĂąstwa porcjĂŞ przeglÂądu prasy', itd.

Taka niespodziewana sytuacja zachwiaÂła ustalonÂą konwencjÂą poradka i zmusiÂła AnitĂŞ do penetracji myÂśli i co najwaÂżniejsze, Âżadne jej sÂłowo nie zostaÂło puszczone w samopas :brawo: Podbramkowe sytuacje Anita rozgrywa z precyzjÂą godnÂą najlepszego zawodnika
Humorystycznie byÂło, wiĂŞc nie moÂżna nie wspomnieĂŚ o maturze
Tu, przy zapowiedzi relacji z ÂŁodzi Anita niemal w gÂłos zaÂśmiaÂła siĂŞ, kiedy analizowaÂła czas, jaki abiturienci poÂświĂŞcajÂą na naukĂŞ, jak jÂą rozplanowujÂą :evil2:
'Do matury jeszcze daleko [...] niektórzy ucz¹ siê w ostatniej chwili, ale dobrze jest zacz¹Ì uczyÌ siê nieco wczeœniej'
Lekkie rozkojarzenie ... : 'A teraz w Poranku skrĂłt informacji ... nie! Serwis'

A niby skÂąd by o tym wiedziaÂła
Tak tylko jej siĂŞ pewnie wymsknĂŞÂło 
Lepiej tego uj¹Ì nie mo¿na by³o :smiech: Ale spokojnie :| Powa¿nie te¿ by³o. Anita przejê³a siê i to bardzo, sytuacj¹ przedwyborcz¹ na Bia³orusi, czy procesem terrorysty w USA, o tym ostatnim temacie rozmawia³a z Piotrem Milewskim stoj¹c na tle tego wielkiego okna - wspania³y widok.
ZresztÂą
Ten motyw wspaniaÂłego i orzeÂźwiajÂącego widoku przewijaÂł siĂŞ przez caÂły poranek :p
Tak dokÂładnie pokrĂłtce moÂżna streÂściĂŚ mojÂą historiĂŞ :evil2:
TaaaZima siĂŞ powoli koĂączyAnita podpytywaÂła OmenĂŞ, kiedy wiosna, ta jednak wymijajÂąco odpowiadaÂła, Âże na razie trzeba ÂżyĂŚ z czterema stopniami mrozu z rana :/

A ja wÂłaÂśnie wtedy struchlaÂłe, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita trochĂŞ siĂŞ chwieje i myÂślaÂłem, Âże znowu sÂłabo siĂŞ czuje :niepewny: Ale wystarczyÂło pierwsze 10 minut poradka, Âżebym caÂłkowicie siĂŞ uspokoiÂł

OszczĂŞdzili mi dziÂś nerwĂłw i nie kazali Anicie robiĂŚ przeglÂądĂłw prasy na stojÂąco - prĂłcz tego na poczÂątku.
A przy przeglÂądach prasy pozostajÂąc, dziÂś jĂŞzykowo byÂło, Anita czytaÂła m.in. artykuÂł 'Liryka, epika i polityka' z Tygodnika Powszechnego; miaÂła dla nas ciekawostkĂŞ o planowanym polskim gmachu a la Pentagon, zainteresowaÂł jÂą bardzo los autostrady pod ÂŁodziÂą; komentarz do sprawy grupy trzymajÂącej lufĂŞ

Poniewa¿ wyporcjowa³a sobie szczegó³owo program[...]wszystko sz³o jak w zegarku i Anita z w³aœciw¹ sobie precyzj¹ trzyma³a wszystko w ryzach z rêk¹ na pulsie

O nieusÂłuchanym komputerze juÂż Funcky wspominaÂłaÂś, to byÂło arcyzabawne - maximum dowcipu u AnityHumor u Anity narodziÂł siĂŞ pewnie razem z niÂą na nowo, kiedy choroba jej odpuÂściÂła![]()

Taka niespodziewana sytuacja zachwiaÂła ustalonÂą konwencjÂą poradka i zmusiÂła AnitĂŞ do penetracji myÂśli i co najwaÂżniejsze, Âżadne jej sÂłowo nie zostaÂło puszczone w samopas :brawo: Podbramkowe sytuacje Anita rozgrywa z precyzjÂą godnÂą najlepszego zawodnika

Humorystycznie byÂło, wiĂŞc nie moÂżna nie wspomnieĂŚ o maturze

'Do matury jeszcze daleko [...] niektórzy ucz¹ siê w ostatniej chwili, ale dobrze jest zacz¹Ì uczyÌ siê nieco wczeœniej'

Lekkie rozkojarzenie ... : 'A teraz w Poranku skrĂłt informacji ... nie! Serwis'

Tak myÂśliszAnita w nas wierzy i czuje, Âże jesteÂśmy z niÂą
Bo jak inaczej zinterpretowaĂŚ zdanie: ,,PaĂąstwo oglÂądajÂą Poranek TVN24 od szĂłstej, niezmiennie' ?![]()

By przestaĂŚ patrzeĂŚ na Poradek przez okulary Âśmiertelnie powaÂżnego programu wymyÂślono prognozĂŞ pogody
Lepiej tego uj¹Ì nie mo¿na by³o :smiech: Ale spokojnie :| Powa¿nie te¿ by³o. Anita przejê³a siê i to bardzo, sytuacj¹ przedwyborcz¹ na Bia³orusi, czy procesem terrorysty w USA, o tym ostatnim temacie rozmawia³a z Piotrem Milewskim stoj¹c na tle tego wielkiego okna - wspania³y widok.
ZresztÂą

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
A ja wÂłaÂśnie wtedy struchlaÂłe, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita trochĂŞ siĂŞ chwieje i myÂślaÂłem, Âże znowu sÂłabo siĂŞ czuje :niepewny: Ale wystarczyÂło pierwsze 10 minut poradka, Âżebym caÂłkowicie siĂŞ uspokoiÂł![]()
Blacky, Anita zawsze takim chwiejnym krokiem na poczÂątku idzie, momentami wychyla siĂŞ z kadru

Anita napĂŞdziÂła im niezÂłego stracha, wiĂŞc dzisiaj nie byÂło przeÂźroczystego stolika :evil2:OszczĂŞdzili mi dziÂś nerwĂłw i nie kazali Anicie robiĂŚ przeglÂądĂłw prasy na stojÂąco - prĂłcz tego na poczÂątku.
Dlatego, Âże wÂłaÂśnie pozostawaÂłeÂś pod tym urokiem, cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło ci siĂŞ wrĂłciĂŚ w jednym kawaÂłkuZresztÂąTen motyw wspaniaÂłego i orzeÂźwiajÂącego widoku przewijaÂł siĂŞ przez caÂły poranek :p

A mnie siê podoba³o to po³¹czeniekamuii pisze:Tzn marynarka i bluzka osobno - ok :] razem - nieeee :/

-
- Fan Forum
Ehhh...
przekomarzajcie siĂŞ na temat stroju, ja siĂŞ na tym nie znam, wiem tylko, Âże cudownie Anita wyglÂądaÂła
Aha, mia³em jeszcze ciekawostkê. Otó¿, nie wiem, czy dobrze widzia³em, ale przed ósm¹, przy tym kompleksie biurek, przy którym Anita przegl¹da prasê, jedna z dziewczyn siedz¹cych tam równie¿, tylko z innej strony przegl¹da³a w komputerze jakieœ nagrania i przysi¹g³bym, ¿e przez chwilê widzia³em Anitê w bia³ym ¿akiecie w jednym z nagraù
Pewnie przeglÂądaÂła jakieÂś niedawne archiwa porankowe ... jak ja bym chciaÂł mieĂŚ do nich wglÂąd
Ale wÂłaÂśnie teÂż sobie uÂświadomiÂłem, Âże to iÂż Anita byÂła dziÂś w poradku zwiastuje jej rychÂły wyjazd :/ :sad:

Aha, mia³em jeszcze ciekawostkê. Otó¿, nie wiem, czy dobrze widzia³em, ale przed ósm¹, przy tym kompleksie biurek, przy którym Anita przegl¹da prasê, jedna z dziewczyn siedz¹cych tam równie¿, tylko z innej strony przegl¹da³a w komputerze jakieœ nagrania i przysi¹g³bym, ¿e przez chwilê widzia³em Anitê w bia³ym ¿akiecie w jednym z nagraù

Ale wÂłaÂśnie teÂż sobie uÂświadomiÂłem, Âże to iÂż Anita byÂła dziÂś w poradku zwiastuje jej rychÂły wyjazd :/ :sad:
-
- Stały bywalec
InteresujÂące to twoje spostrzeÂżenie o archiwach
Anita wyjedzie, to jest pewne jak w banku :]
Ale nie tak od razu - Black
Musimy siĂŞ niÂą trochĂŞ nacieszyĂŚ
Jutro pewnie jeszcze bĂŞdzie w Poradku
PóŸniej w Faktach i pewnie dopiero w przysz³ym tygodniu gdzieœ poleci

Anita wyjedzie, to jest pewne jak w banku :]
Ale nie tak od razu - Black

Jutro pewnie jeszcze bĂŞdzie w Poradku

PóŸniej w Faktach i pewnie dopiero w przysz³ym tygodniu gdzieœ poleci

-
- Fan Forum
ehh... Funcky, Twoje przypuszczenia wziĂŞÂły w Âłeb :/ Nie byÂło Anity w poradku ...
Ale to nic, to nic, to nic ...
Ja i tak mam przed oczyma caÂły czas Anity wczorajsze oblicze
NagromadziÂłem niezÂły zapas 
Poza tym nie wypada zÂłoÂściĂŚ siĂŞ, kiedy piĂŞkna pÂłeĂŚ obchodzi swoje ÂświĂŞto
To ÂświĂŞto, DzieĂą Kobiet, to jednyna piĂŞkna rzecz, jaka zostaÂła po komunizmie :?
Ale mam przykre doÂświadczenia w zwiÂązku z tym ÂświĂŞtem, bo kiedyÂś zostaÂłem zbesztany przez jednÂą niewiastĂŞ i wyzwany od komucha :evil2:
Mimo to muszĂŞ sprĂłbowaĂŚ i zaryzykowaĂŚ raz jeszcze
A wiĂŞc dla Anity

Ale to nic, to nic, to nic ...

Poza tym nie wypada zÂłoÂściĂŚ siĂŞ, kiedy piĂŞkna pÂłeĂŚ obchodzi swoje ÂświĂŞto

Mimo to muszĂŞ sprĂłbowaĂŚ i zaryzykowaĂŚ raz jeszcze
A wiĂŞc dla Anity

HEHEHE
no i nie byÂło Anity :]
Nie powiem Âżeby mnie to zmartwiÂło bo chciaÂło mi siĂŞ spaaaaaĂŚ :evil2: wiĂŞc i tak bym skapitulowaÂła
MoÂże w faktach :> ??? mama takÂą nadziejĂŞ choc nowa pora sprawai Âże zapominam o nich
HEh po tej grypie to zbyt intensywnie Anita nie moÂże obchodziĂŚ dnia kobiet :/
Funcky btw wszystkiego najlepszego
i popatrz mamy nareszcie co chciaÂłysmy znackzi przy nickach 

Nie powiem Âżeby mnie to zmartwiÂło bo chciaÂło mi siĂŞ spaaaaaĂŚ :evil2: wiĂŞc i tak bym skapitulowaÂła

MoÂże w faktach :> ??? mama takÂą nadziejĂŞ choc nowa pora sprawai Âże zapominam o nich

HEh po tej grypie to zbyt intensywnie Anita nie moÂże obchodziĂŚ dnia kobiet :/
Funcky btw wszystkiego najlepszego

Android <3
No to wrĂłciÂłem. Jak w niedzielĂŞ dostaÂłem informacjĂŞ, Âże Anita zemdlaÂła w czasie FakĂłw to mnie z nĂłg sciĂŞÂło. Na szczĂŞÂście wczoraj wrĂłciÂłem, przeczytaÂłem forum i siĂŞ wyjaÂśniÂło. Ten mĂłj informator mĂłgÂłby mnie Âłaskawie poinformowaĂŚ dokÂładniej. Jak wrĂłciÂłem i siĂŞ dowiedziaÂłem prawdy to go zabiĂŚ chciaÂłem.
Dobrze, ale koniec :ot: Dzisiaj wstajĂŞ i co sÂłyszĂŞ :mad: :mad: :mad: :mad: Jakub Porada.
Ale dobrze. Dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru. NIech sobie Anita poÂświĂŞtuje, tylko czy ma kto jej daĂŚ goÂździka :evil2:
WiĂŞc i ja :serce: i :* dla Anitki oczywiÂście.
Dobrze, ale koniec :ot: Dzisiaj wstajĂŞ i co sÂłyszĂŞ :mad: :mad: :mad: :mad: Jakub Porada.
Ale dobrze. Dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru. NIech sobie Anita poÂświĂŞtuje, tylko czy ma kto jej daĂŚ goÂździka :evil2:
WiĂŞc i ja :serce: i :* dla Anitki oczywiÂście.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
CaÂłus od ciebie
Nawet Black nie byÂł tak wylewny :evil2:
No fakt, pomyliÂłam siĂŞ fatalnie, myÂślÂąc, Âże dzisiaj bĂŞdzie Anita w Poradku :/
Tylko jest jeszcze kwestia jutrzejszych FaktĂłw
Bo Patrycja niejasno okreÂśliÂła, kto jutro bĂŞdzie, powiedziaÂła: ,,i zapraszam teÂż na jutro, na szesnastÂą'' - co moÂżna rozumieĂŚ dwojako, jako Âże sÂą dwie prowadzÂące
Ale znajÂąc Âżycie, Anita wyjechaÂła robiĂŚ jakiÂś wywiad :/
A tak w ogĂłle, dziĂŞki za Âżyczenia kamuii, dla ciebie teÂż moc serdecznoÂści ode mnie
I dla Anity ma siĂŞ rozumieĂŚ najcieplejsze Âżyczenia
, choĂŚ ona byĂŚ moÂże w innej strefie klimatycznej przebywa 

No fakt, pomyliÂłam siĂŞ fatalnie, myÂślÂąc, Âże dzisiaj bĂŞdzie Anita w Poradku :/
Tylko jest jeszcze kwestia jutrzejszych FaktĂłw

Bo Patrycja niejasno okreÂśliÂła, kto jutro bĂŞdzie, powiedziaÂła: ,,i zapraszam teÂż na jutro, na szesnastÂą'' - co moÂżna rozumieĂŚ dwojako, jako Âże sÂą dwie prowadzÂące

Ale znajÂąc Âżycie, Anita wyjechaÂła robiĂŚ jakiÂś wywiad :/
MoÂże i bym ci uwierzyÂła ......, gdybym ciĂŞ nie znaÂła :evil2:Black Jack pisze:Ale to nic, to nic, to nic ...Ja i tak mam przed oczyma caÂły czas Anity wczorajsze oblicze
NagromadziÂłem niezÂły zapas
Poza tym nie wypada zÂłoÂściĂŚ siĂŞ(...)
jak miÂłomichaek pisze: No to wrĂłciÂłem.

O faktycznie sÂą znaczki informujÂące o pÂłci, a dlaczego ja nie mam takiego znaczka :>kamuii pisze:Funcky btw wszystkiego najlepszego i popatrz mamy nareszcie co chciaÂłysmy znackzi przy nickach
A tak w ogĂłle, dziĂŞki za Âżyczenia kamuii, dla ciebie teÂż moc serdecznoÂści ode mnie

-
- Fan Forum
O nie :[ U mnie mowy o tym nie makamuii pisze:Nie powiem Âżeby mnie to zmartwiÂło bo chciaÂło mi siĂŞ spaaaaaĂŚ :evil2: wiĂŞc i tak bym skapitulowaÂła

Jest na to tylko jedna rada: czekaĂŚ do jutra do 16-stej :/Tylko jest jeszcze kwestia jutrzejszych FaktĂłw
Funcky, lepiej wstaw ten znaczek, bo co niektĂłrzy mogÂą to odczytaĂŚ nie po Twojej myÂśli :evil2:O faktycznie sÂą znaczki informujÂące o pÂłci, a dlaczego ja nie mam takiego znaczka :>
I dziewczyny majÂą w koĂącu ''/a'' przy cytatach - tak siĂŞ tego domagaÂły