Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Poczekaj, niech zgadnĂŞ :lol2: ChciaÂłeÂś udowodniĂŚ, Âże potrafisz ÂżyĂŚ bez TVN24 i swoich ulubienic, no i bez forum i bez nas? :lol2:
To teÂż :lol2:
ChciaÂłbym jeszcze wiedzieĂŚ, czy moje ulubienice bardzo tĂŞskniÂły do mnie? :hahaha: :devil: Bo, Âże Wy tĂŞskniliÂście, to widzĂŞ :hahaha: I vice versa :*
To wcale nie jest Âśmieszne :nie: !! :devil: Wprawdzie wÂątek nie polegÂł -dziĂŞki userom mniej wraÂżliwym od Was :devil: ale czuÂło siĂŞ .... zresztÂą nadal siĂŞ czuje , brakuje nam kilku istotnych ogniw w ÂłaĂącuchu...... Z kaÂżdego powrotu bĂŞdziemy siĂŞ cieszyli , wiĂŞc wracajcie czym prĂŞdzej :uwaga: !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:O koniecznie :) Pewnie przechodziÂłeÂś katusze w samotnoÂści i wiesz, co moÂże czuĂŚ obi? :lol2:
Kiedy siĂŞ nie wie, co siĂŞ traci (tak jak ja nie wiedziaÂłem), to nie jest aÂż tak bardzo ciĂŞÂżko :D DomyÂślam siĂŞ jednak, co moÂże przeÂżywaĂŚ czÂłowiek, ktĂłry z ramĂłwkÂą Tvn24 jest za pan brat i postanawia wbrew wÂłasnej woli jej nie komentowaĂŚ :D Dlatego zatroszczyÂłem siĂŞ o samopoczucie obi'ego, ktĂłre zwÂłaszcza w okresie tak istotnej edukacji i w okresie zimowym powinno figurowaĂŚ na moÂżliwie najbardziej pozytywnym poziomie :)
PisaÂł do mnie w sobotĂŞ :lol2: !! Wcale tak Âźle mu bez nas nie byÂło :lol2: !! Ale dziwne , Âże szukaÂł dyskutanta , z ktĂłrym mĂłgÂłby siĂŞ podzieliĂŚ wraÂżeniami :lol2: !!

Alchemik pisze:
not that kind pisze:A proszĂŞ :D Oby garderobiany pozytywny krok byÂł konkretnym krokiem ku lepszemu :lol2:
Wypijmy za to :lol2:
Jak dla mnie bomba :lol2: !! Agatka wyglÂąda przepiĂŞknie :* !! Nie wiem , zresztÂą to nawet juÂż zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ ten sobotni strĂłj , gdyby wykluczyĂŚ z niego marynarĂŞ :devil: !!

A w to , Âże relacje sÂą Âświetne muszĂŞ wierzyĂŚ Wam na sÂłowo i zdaĂŚ siĂŞ na to , co byÂło do tej pory :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:To wcale nie jest Âśmieszne :nie: !! :devil: Wprawdzie wÂątek nie polegÂł -dziĂŞki userom mniej wraÂżliwym od Was :devil: ale czuÂło siĂŞ .... zresztÂą nadal siĂŞ czuje , brakuje nam kilku istotnych ogniw w ÂłaĂącuchu...... Z kaÂżdego powrotu bĂŞdziemy siĂŞ cieszyli , wiĂŞc wracajcie czym prĂŞdzej :uwaga: !!
MĂłj powrĂłt nie miaÂł tak znaczÂącego podÂłoÂża ideologicznego, jak to byÂło i jest w przypadku dwĂłch pozostaÂłych panĂłw :D
PisaÂł do mnie w sobotĂŞ :lol2: !! Wcale tak Âźle mu bez nas nie byÂło :lol2: !! Ale dziwne , Âże szukaÂł dyskutanta , z ktĂłrym mĂłgÂłby siĂŞ podzieliĂŚ wraÂżeniami :lol2: !!
A jak mu idzie tworzenie wÂłasnego forum? :) SÂłyszaÂłem juÂż o przymiarkach pierwszych :)
A w to , Âże relacje sÂą Âświetne muszĂŞ wierzyĂŚ Wam na sÂłowo i zdaĂŚ siĂŞ na to , co byÂło do tej pory :lol2: !!
Agatta wprawdzie nie darzy nas zaufaniem, ale my miĂŞdzy sobÂą sobie ufamy, prawda? :) Przynajmniej wÂśrĂłd tych ''najwierniejszych'' gwardzistĂłw moÂżna o zaufaniu pisaĂŚ :)
W sprawie profesjonalnoÂści relacji moÂżesz mieĂŚ stu procentowe zaufanie 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:To wcale nie jest Âśmieszne :nie: !! :devil: Wprawdzie wÂątek nie polegÂł -dziĂŞki userom mniej wraÂżliwym od Was :devil: ale czuÂło siĂŞ .... zresztÂą nadal siĂŞ czuje , brakuje nam kilku istotnych ogniw w ÂłaĂącuchu...... Z kaÂżdego powrotu bĂŞdziemy siĂŞ cieszyli , wiĂŞc wracajcie czym prĂŞdzej :uwaga: !!
MĂłj powrĂłt nie miaÂł tak znaczÂącego podÂłoÂża ideologicznego, jak to byÂło i jest w przypadku dwĂłch pozostaÂłych panĂłw :D
Mam wra¿enie, ¿e Black jest najmocniejszy w postanowieniu :lol2: Coœ lub ktoœ musia³ mu mocno zaleŸÌ za skórê :lol:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:A w to , Âże relacje sÂą Âświetne muszĂŞ wierzyĂŚ Wam na sÂłowo i zdaĂŚ siĂŞ na to , co byÂło do tej pory :lol2: !!
Agatta wprawdzie nie darzy nas zaufaniem, ale my miĂŞdzy sobÂą sobie ufamy, prawda? :) Przynajmniej wÂśrĂłd tych ''najwierniejszych'' gwardzistĂłw moÂżna o zaufaniu pisaĂŚ :)
Nawet moja mama dziÂś to potwierdziÂła - w sensie, Âże profesjonalnÂą dziennikarkÂą Agata jest :lol2: , wiĂŞc nie tylko my tak twierdzimy :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I druga relacja :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Mam wra¿enie, ¿e Black jest najmocniejszy w postanowieniu :lol2: Coœ lub ktoœ musia³ mu mocno zaleŸÌ za skórê :lol:
Zaiste :lol2: Nie wiemy jednakÂże nic o sile postanowieĂą obi'ego :D A moja, do czego doszedÂłem przez dni ostatnie, teÂż do najsÂłabszych nie naleÂży :lol2:
not that kind pisze:Nawet moja mama dziÂś to potwierdziÂła - w sensie, Âże profesjonalnÂą dziennikarkÂą Agata jest :lol2: , wiĂŞc nie tylko my tak twierdzimy :lol2:
Zaproœ j¹ do nas :lol2: W jednoœci si³a, w sile jednoœÌ, a przy zwiêkszonej iloœci roœnie si³a jeszcze :lol2:

Zwiêkszonej iloœci nie tylko userów, lecz równie¿, a mo¿e prze wszystkim iloœci relacji Agatty, których pomimo wci¹¿ dop³ywaj¹cych œwie¿ych informacji, od pewnego czasu nie ma, kiedy z powodzeniem by byÌ mog³y :mhm:
I na dodatek optymizmem nie napawa wizyta toruĂąskiego reportera w Krzesinach - to teren Agatty :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Z relacji w serwisie o 14.00 :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:Nawet moja mama dziÂś to potwierdziÂła - w sensie, Âże profesjonalnÂą dziennikarkÂą Agata jest :lol2: , wiĂŞc nie tylko my tak twierdzimy :lol2:
Zaproœ j¹ do nas :lol2: W jednoœci si³a, w sile jednoœÌ, a przy zwiêkszonej iloœci roœnie si³a jeszcze :lol2:
Mo¿e lepiej nie bêdê zapraszaÌ mamy :hahaha: Ona miewa ró¿ne dziwne pomys³y :D Wys³a³aby np. Agatê do Afganistanu, ¿eby tam na miejscu mog³a jak najlepiej potrafi zaj¹Ì siê spraw¹ :D Wyobra¿acie sobie co by bylo, gdyby tego typu pomysly przypada³y do gustu szefom Agaty? :o
Zwiêkszonej iloœci nie tylko userów, lecz równie¿, a mo¿e prze wszystkim iloœci relacji Agatty, których pomimo wci¹¿ dop³ywaj¹cych œwie¿ych informacji, od pewnego czasu nie ma, kiedy z powodzeniem by byÌ mog³y :mhm:
Nie narzekaj :D Tu mam te capsy, a w kolejce juÂż czekajÂą nastĂŞpne z kolejnej relacji :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I na dodatek optymizmem nie napawa wizyta toruĂąskiego reportera w Krzesinach - to teren Agatty :>
Na ten czas pobytu w Krzesinach na pewno zabraÂł Agacie kamerĂŞ i wĂłz transmisyjny :devil: Bo coÂś mi siĂŞ wydaje, Âże Poznaniu to po jednej sztuce chyba majÂą :devil:

[ Dodano: Sro Lis 28, 2007 12:17 pm ]
O :o WidzĂŞ, Âże capsy z kolejki juÂż siĂŞ pojawiÂły :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Mo¿e lepiej nie bêdê zapraszaÌ mamy :hahaha: Ona miewa ró¿ne dziwne pomys³y :D Wys³a³aby np. Agatê do Afganistanu, ¿eby tam na miejscu mog³a jak najlepiej potrafi zaj¹Ì siê spraw¹ :D Wyobra¿acie sobie co by bylo, gdyby tego typu pomysly przypada³y do gustu szefom Agaty? :o
JeÂżeli juÂż gdzieÂś wysyÂłaĂŚ AgattĂŞ w dalekÂą misjĂŞ, to wiadomo gdzie :lol2: Ale na pewno nie do trawionego wojnÂą Afganistanu :nie: Chyba, Âże... ale nie... nie, to zbyt ryzykowne :] ChoĂŚ nie ulega Âżadnej wÂątpliwoÂści, i niejednokrotnie to udowodniÂła, Âże w warunkach bojowych sprawdza siĂŞ bardzo dobrze :) Ale moÂże na naszych krajowych warunkach "bojowych" poprzestaĂąmy? :) MamĂŞ mimo wszystko zapraszamy :lol2:
Nie narzekaj :D Tu mam te capsy, a w kolejce juÂż czekajÂą nastĂŞpne z kolejnej relacji :lol2: /.../O :o WidzĂŞ, Âże capsy z kolejki juÂż siĂŞ pojawiÂły :lol2:
Jak miÂły tÂłoczek nam siĂŞ robi :lol2: CzujĂŞ, Âże ÂżyjĂŞ :lol2: W dodatku mam dziÂś raj pod wzglĂŞdem relacji moich ulubienic :lol2: Praktycznie rzecz biorÂąc Sylwia i Agatta wystĂŞpujÂą niemal w duecie :lol2: Szkoda, Âże nie mogÂą porozmawiaĂŚ ze sobÂą i na zupeÂłnie i zdecydowanie przyjemniejsze tematy ;)
Na ten czas pobytu w Krzesinach na pewno zabraÂł Agacie kamerĂŞ i wĂłz transmisyjny :devil: Bo coÂś mi siĂŞ wydaje, Âże Poznaniu to po jednej sztuce chyba majÂą :devil:
MyÂślisz? :hahaha: Na razie jestem w stanie w to uwierzyĂŚ :lol: Relacje ich siĂŞ nie synchronizujÂą w serwisach :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Jejkuuu , ale wy macie dzisiaj raj :szalony: !! Agatka byÂła juÂż tyle razy i maÂło tego -taka piĂŞkna :szalony: !! DziĂŞki wam wszystkim , Âże jak tak mogĂŞ od czasu do czasu podskoczyĂŚ do was t osobie mogĂŞ przynajmniej albo AÂŻ popatrzeĂŚ :lol2: !! ChoĂŚ i na posÂłuchanie mam coraz wiĂŞkszÂą chrapkĂŞ :P !! Mam nadziejĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ :rydzyk: !!
Alchemik pisze:MĂłj powrĂłt nie miaÂł tak znaczÂącego podÂłoÂża ideologicznego, jak to byÂło i jest w przypadku dwĂłch pozostaÂłych panĂłw :D
Mimo tego chyba warto zawalczyĂŚ , co? :lol2: Jak siĂŞ dobrze postaramy i negocjatorami okaÂżemy siĂŞ skutecznymi , to moÂże wszyscy -ci co odeszli z tych lub innych powodĂłw do nas wrĂłcÂą ?? :jupi: !! Tak na gwiazdkĂŞ :lol2: !! Ale byÂłby prezent :lol2: !!
A jak mu idzie tworzenie wÂłasnego forum? :) SÂłyszaÂłem juÂż o przymiarkach pierwszych :)

Podobno byÂły juÂż kolejne :cicho: !!
not that kind pisze:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:A w to , Âże relacje sÂą Âświetne muszĂŞ wierzyĂŚ Wam na sÂłowo i zdaĂŚ siĂŞ na to , co byÂło do tej pory :lol2: !!
Nawet moja mama dziÂś to potwierdziÂła - w sensie, Âże profesjonalnÂą dziennikarkÂą Agata jest :lol2: , wiĂŞc nie tylko my tak twierdzimy :lol2:
Córka wda³a siê w mamê i wie , co dobre :P !! Przeka¿ , ¿e u nas zawsze bêdzie mile widzianym goœciem , a z czasem sta³¹ bywalczyni¹ :lol2: !! no i jak mam teraz Wam nie wierzyÌ , kiedy œrodowisko fanów jest pomimo tego ,¿e tak zró¿nicowane , to tak jednomyœlne :lol2: ??

No wreszcieee -sam widzĂŞ na podglÂądzie na Âżywo AgatkĂŞ :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Okay :D Zaproszenie przeka¿ê - na pewno :lol2: Kto wie? :D mo¿e nie tylko odzyskamy star¹ gwardiê, ale te¿ pozyskamy ca³kiem œwie¿ych userów - adeptów? :lol2:

PĂłki co kolejne capsy :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I kolejna relacja :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

JeÂżeli juÂż gdzieÂś wysyÂłaĂŚ AgattĂŞ w dalekÂą misjĂŞ, to wiadomo gdzie :lol2: Ale na pewno nie do trawionego wojnÂą Afganistanu :nie: Chyba, Âże... ale nie... nie, to zbyt ryzykowne
Prawda, lepiej nie. Ró¿ny los spotyka dziennikarzy na wojnie. :<
Ale jak przeczytaÂłem powyÂższy tekst , przez chwilĂŞ oczyma wyobraÂźni zobaczyÂłem AgatĂŞ w wojskowej "panterce". I , jak to w wyobraÂźni, wyglÂądaÂła uroczo :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Jejkuuu , ale wy macie dzisiaj raj :szalony: !! Agatka byÂła juÂż tyle razy i maÂło tego -taka piĂŞkna :szalony: !!
No wybacz :D Komu jak komu, ale mnie naleÂży siĂŞ taka wÂłaÂśnie porcja Agatty :lol2: Po tak dÂługiej przerwie w dostawie :lol2:
DziĂŞki wam wszystkim , Âże jak tak mogĂŞ od czasu do czasu podskoczyĂŚ do was t osobie mogĂŞ przynajmniej albo AÂŻ popatrzeĂŚ :lol2: !! ChoĂŚ i na posÂłuchanie mam coraz wiĂŞkszÂą chrapkĂŞ :P !! Mam nadziejĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ :rydzyk: !!
Ja teÂż :lol2: ZwÂłaszcza tej relacji z 14. kiedy to Agatta na poczÂątku coÂś szepnĂŞÂła w... zdecydowanie nie naszÂą stronĂŞ, ale zdecydowanie to obiÂło siĂŞ o nasze uszy :lol2: Problem w tym, Âże nie wiem, co to byÂło dokÂładnie :mhm:
marcinkowsky pisze:Mimo tego chyba warto zawalczyĂŚ , co? :lol2: Jak siĂŞ dobrze postaramy i negocjatorami okaÂżemy siĂŞ skutecznymi , to moÂże wszyscy -ci co odeszli z tych lub innych powodĂłw do nas wrĂłcÂą ?? :jupi: !! Tak na gwiazdkĂŞ :lol2: !! Ale byÂłby prezent :lol2: !!
Prezent :> A dla kogo? :lol2: Chyba dla nas tylko? :lol2:
No wreszcieee -sam widzĂŞ na podglÂądzie na Âżywo AgatkĂŞ :tanczy: !!
Uczucie nie do podrobienia, prawda? :lol2: Sam oddajĂŞ siĂŞ temu uczuciu dziÂś ze szczegĂłlnÂą przyjemnoÂściÂą i namaszczeniem :P
not that kind pisze:Okay :D Zaproszenie przeka¿ê - na pewno :lol2: Kto wie? :D mo¿e nie tylko odzyskamy star¹ gwardiê, ale te¿ pozyskamy ca³kiem œwie¿ych userów - adeptów? :lol2:
Scenariusz marzeĂą 8) Oby siĂŞ ziÂściÂł :)
epsztajnek pisze:Ale jak przeczytaÂłem powyÂższy tekst , przez chwilĂŞ oczyma wyobraÂźni zobaczyÂłem AgatĂŞ w wojskowej "panterce". I , jak to w wyobraÂźni, wyglÂądaÂła uroczo :lol2:
Na pytanie, czy Agatta moÂże w czymÂś wyglÂądaĂŚ nieuroczo, jest tylko jedna odpowiedÂź.... chwila napiĂŞcia w oczekiwaniu na odpowiedÂź...

...tak - w niektĂłrych swoich marynarach wyglÂąda nieuroczo :devil:

ZaÂś w ÂżoÂłnierskim - jakimkolwiek - uniformie, prezentowaĂŚ by siĂŞ mogÂła piekielnie dobrze :lol2:
not that kind pisze:PĂłki co kolejne capsy :D
Oby nie ostatnie :? Bowiem teraz niestety, po spotkaniu rzÂąd-lekarze, rozpoczĂŞÂła siĂŞ szopka pt. "zaufaĂŚ, czy nie zaufaĂŚ nowemu rzÂądowi"? PozwolĂŞ sobie rozsierdzony odpowiedzieĂŚ :devil: Jak to nie zaufaĂŚ :> Nie wypada nie zaufaĂŚ, skoro juÂż siĂŞ przyczyniÂło do wybrania tej wÂładzy? :devil: SkoĂączyĂŚ juÂż tĂŞ bÂłazenadĂŞ pajace - profesjonalistki z krwi i koÂści, kobiety, ktĂłrym leÂży na sercu los drugiego czÂłowieka czekajÂą z relacjami :ban:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

:hahaha: Nie chcÂą nas leczyĂŚ, to niech chociaÂż gadajÂą :hahaha:

Agata te¿ zd¹¿y³a siê wypowiedzieÌ ;)
Alchemik pisze:Ja teÂż :lol2: ZwÂłaszcza tej relacji z 14. kiedy to Agatta na poczÂątku coÂś szepnĂŞÂła w... zdecydowanie nie naszÂą stronĂŞ, ale zdecydowanie to obiÂło siĂŞ o nasze uszy :lol2: Problem w tym, Âże nie wiem, co to byÂło dokÂładnie :mhm:
To akurat sÂłyszaÂłem :D Agata mĂłwiÂła w kierunku operatora, ktĂłry majstrowaÂł przy odegÂłoÂści kadru: ''juÂż jesteÂśmy" :lol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

kobiety, ktĂłrym leÂży na sercu los drugiego czÂłowieka czekajÂą z relacjami
Ten "drugi czÂłowiek", to chyba nie Black.... :devil: :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

TrochĂŞ nerwĂłw i proszĂŞ :D Al wywoÂłaÂł AgatĂŞ do odpowiedzi :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Ma siê tê si³ê przebicia noteczko :devil:
epsztajnek pisze:
kobiety, ktĂłrym leÂży na sercu los drugiego czÂłowieka czekajÂą z relacjami
Ten "drugi czÂłowiek", to chyba nie Black.... :devil: :devil:
PrzyznajĂŞ, przyznajĂŞ - przyznajĂŞ siĂŞ bez bicia do tego, Âże pod wpÂływem emocji zagalopowaÂłem siĂŞ nieco :lol2: ZapominajÂąc o tym, Âże Agatta losem swoich fanĂłw zupeÂłnie siĂŞ nie przejmuje :nie: DziĂŞkujĂŞ za sprowadzenie mnie na ziemiĂŞ :lol2:
king_kocur pisze:
Alchemik pisze:Ja teÂż :lol2: ZwÂłaszcza tej relacji z 14. kiedy to Agatta na poczÂątku coÂś szepnĂŞÂła w... zdecydowanie nie naszÂą stronĂŞ, ale zdecydowanie to obiÂło siĂŞ o nasze uszy :lol2: Problem w tym, Âże nie wiem, co to byÂło dokÂładnie :mhm:
To akurat sÂłyszaÂłem :D Agata mĂłwiÂła w kierunku operatora, ktĂłry majstrowaÂł przy odegÂłoÂści kadru: ''juÂż jesteÂśmy" :lol:
WÂłaÂśnie :lol2: W pierwszym momencie wydawaÂło mi siĂŞ, Âże moÂże wita siĂŞ Agatta z koleÂżankÂą, ale malujÂące siĂŞ na jej twarzy zmieszanie mĂłwiÂło jednak coÂś innego :lol2:
ODPOWIEDZ