Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Ma siê tê si³ê przebicia noteczko :devil:
To teraz proszĂŞ mi tu Âładnie towarzystwo wyczarowaĂŚ AgatkĂŞ na relacji , kiedy juÂż jestem w stanie spokojnie i co waÂżne na Âżywo zobaczyĂŚ relacjĂŞ :tanczy: !!
Alchemik pisze:
epsztajnek pisze:
kobiety, ktĂłrym leÂży na sercu los drugiego czÂłowieka czekajÂą z relacjami
Ten "drugi czÂłowiek", to chyba nie Black.... :devil: :devil:
PrzyznajĂŞ, przyznajĂŞ - przyznajĂŞ siĂŞ bez bicia do tego, Âże pod wpÂływem emocji zagalopowaÂłem siĂŞ nieco :lol2: ZapominajÂąc o tym, Âże Agatta losem swoich fanĂłw zupeÂłnie siĂŞ nie przejmuje :nie: DziĂŞkujĂŞ za sprowadzenie mnie na ziemiĂŞ :lol2:
Jak widaĂŚ przez ten czas ,kiedy CiĂŞ nie byÂło trochĂŞ zapomniaÂłeÂś o tym , Âże Agatka pomimo tego , Âże ma tyle zalet ma teÂż tĂŞ jednÂą jakÂże istotnÂą dla nas wadĂŞ :devil: !! Musimy jednak liczyĂŚ na to , Âże w koĂącu zmiĂŞknie :devil: !!
king_kocur pisze:
Alchemik pisze:Ja teÂż :lol2: ZwÂłaszcza tej relacji z 14. kiedy to Agatta na poczÂątku coÂś szepnĂŞÂła w... zdecydowanie nie naszÂą stronĂŞ, ale zdecydowanie to obiÂło siĂŞ o nasze uszy :lol2: Problem w tym, Âże nie wiem, co to byÂło dokÂładnie :mhm:
To akurat sÂłyszaÂłem :D Agata mĂłwiÂła w kierunku operatora, ktĂłry majstrowaÂł przy odegÂłoÂści kadru: ''juÂż jesteÂśmy" :lol:
:o to widzĂŞ , Âże z operatorami nawet Agatka ma lepszy kontakt niÂż z nami ;( !! O BoÂże -to straszne ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:To teraz proszĂŞ mi tu Âładnie towarzystwo wyczarowaĂŚ AgatkĂŞ na relacji , kiedy juÂż jestem w stanie spokojnie i co waÂżne na Âżywo zobaczyĂŚ relacjĂŞ :tanczy: !!
Po co nam czary? :D Poczekamy te kilka minut i wszystko siĂŞ zaraz wyjaÂśni :lol2:
Mam jednak zÂłe przeczucia :? ZostaÂło tylko 5 minut serwisu... :/
marcinkowsky pisze:Jak widaĂŚ przez ten czas ,kiedy CiĂŞ nie byÂło trochĂŞ zapomniaÂłeÂś o tym , Âże Agatka pomimo tego , Âże ma tyle zalet ma teÂż tĂŞ jednÂą jakÂże istotnÂą dla nas wadĂŞ :devil: !! Musimy jednak liczyĂŚ na to , Âże w koĂącu zmiĂŞknie :devil: !!
O takich przypadkach zwykÂło siĂŞ pisaĂŚ: "marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy" :devil: Nie broniĂŞ Tobie w Âżadnym wypadku... marzyĂŚ :D Tylko pamiĂŞtaj, aÂżeby uwaÂżaĂŚ na gÂłowĂŞ! :devil:
marcinkowsky pisze::o to widzĂŞ , Âże z operatorami nawet Agatka ma lepszy kontakt niÂż z nami ;( !! O BoÂże -to straszne ;( !!
Dziwisz siĂŞ? :D PrzecieÂż z operatorem niejednokrotnie, kiedy podczas Dnia na Âżywo wypadaÂły konferencje, obrady, itp., a Agatta miaÂła w tym czasie dyÂżur, to z operatorem wÂłaÂśnie mieli czas na to, by caÂłe swoje Âżywota sobie nawzajem opowiedzieĂŚ :lol2: WiĂŞc nie jest obcym dla Agatty... tak jak my - jej zdaniem dla niej jesteÂśmy ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Po co nam czary? :D Poczekamy te kilka minut i wszystko siĂŞ zaraz wyjaÂśni :lol2:
Mam jednak zÂłe przeczucia :? ZostaÂło tylko 5 minut serwisu... :/

Dlatego ,Âże postawiÂłeÂś na racjonalizm -plany obejrzenia relacji na Âżywo .... moje plany wziĂŞÂły w Âłeb :/ !! Ale :lol2: !! Grz wrzuciÂł juÂż 3 relacje :tanczy: ! Rewelacyjne relacje :tanczy: !! Jaki ja jestem mu wdziĂŞczny :jupi: !!
O takich przypadkach zwykÂło siĂŞ pisaĂŚ: "marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy" :devil: Nie broniĂŞ Tobie w Âżadnym wypadku... marzyĂŚ :D Tylko pamiĂŞtaj, aÂżeby uwaÂżaĂŚ na gÂłowĂŞ! :devil:
;( czy ona musi byĂŚ dla nas taka niedobra ;( ?/ Gdyby w kontakcie z fanami byÂła taka konkretna i treÂściwa jak w kontakcie z widzem podczas relacji , to wiedzielibyÂśmy o Agatce nawet wiĂŞcej niÂż byÂśmy chcieli :neutral: !! Ale nie ma tak dobrze :/ !! ;(
Alchemik pisze:Dziwisz siĂŞ? :D PrzecieÂż z operatorem niejednokrotnie, kiedy podczas Dnia na Âżywo wypadaÂły konferencje, obrady, itp., a Agatta miaÂła w tym czasie dyÂżur, to z operatorem wÂłaÂśnie mieli czas na to, by caÂłe swoje Âżywota sobie nawzajem opowiedzieĂŚ :lol2:

A czy tym ko³nierzem z ostatniej relacji to te¿ siê zaj¹³ pan operator podczas konferencji :devil: ?? :xx: :hahaha:
WiĂŞc nie jest obcym dla Agatty... tak jak my - jej zdaniem dla niej jesteÂśmy ;(
Tak siê zastanawiam , czy mo¿na by jakoœ wp³yn¹Ì na zmianê stanowiska Agatki :mhm: ?? Czy gdyby z kimœ z nas siê zapozna³a .... taka czysto hipotetyczna próba-sytuacji -ju¿ nie piszê zapozna³a , a tylko pozna³a , to czy udzieli³aby informacji , o które prosi³ np Black :D ?? Czy nie zastawi³aby siê wówczas tym , ¿e ktoœ móg³by j¹ pos¹dziÌ o nepotyzm :devil: ?? :hahaha:

Patowa sytuacja z takÂą kobietÂą :neutral: !! :spiewa: :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Dlatego ,Âże postawiÂłeÂś na racjonalizm -plany obejrzenia relacji na Âżywo .... moje plany wziĂŞÂły w Âłeb :/ !! Ale :lol2: !! Grz wrzuciÂł juÂż 3 relacje :tanczy: ! Rewelacyjne relacje :tanczy: !! Jaki ja jestem mu wdziĂŞczny :jupi: !!
Nie zwalaj caÂłej winy na mnie i mojÂą propozycjĂŞ :stop: Tak po prostu byĂŚ musiaÂło :devil: Ciesz siĂŞ, iÂż ÂłaskawoÂści Grzegorzewszczyna doÂświadczyĂŚ po raz kolejny mogÂłeÂś :) :brawa:
;( czy ona musi byĂŚ dla nas taka niedobra ;( ?/ Gdyby w kontakcie z fanami byÂła taka konkretna i treÂściwa jak w kontakcie z widzem podczas relacji , to wiedzielibyÂśmy o Agatce nawet wiĂŞcej niÂż byÂśmy chcieli :neutral: !! Ale nie ma tak dobrze :/ !! ;(
Natura ludzka bywa przewrotna ;) A przewrotnoœÌ ta przejawia siê tym, ¿e cz³owiek z wiêksz¹ chêci¹ opowiada i interesuje siê innymi, ani¿eli sob¹ ;) Agatta zdaje siê wpisywaÌ w wy¿ej opisany kanon :devil:
A czy tym ko³nierzem z ostatniej relacji to te¿ siê zaj¹³ pan operator podczas konferencji :devil: ?? :xx: :hahaha:
DziÂś nie bĂŞdzie miaÂł juÂż czym siĂŞ zabaw... :xx: bo nie wiem, czy wspomniaÂłem o tym, iÂż Agatta znowuÂż dzisiaj o sprawie ÂżoÂłnierzy opowiada? :lol2:
Tak siê zastanawiam , czy mo¿na by jakoœ wp³yn¹Ì na zmianê stanowiska Agatki :mhm: ?? Czy gdyby z kimœ z nas siê zapozna³a .... taka czysto hipotetyczna próba-sytuacji -ju¿ nie piszê zapozna³a , a tylko pozna³a , to czy udzieli³aby informacji , o które prosi³ np Black :D ?? Czy nie zastawi³aby siê wówczas tym , ¿e ktoœ móg³by j¹ pos¹dziÌ o nepotyzm :devil: ?? :hahaha:
Bardzo interesuj¹cy przedmiot do dyskusji :mhm: SpotkaÌ siê z Agatt¹ twarz¹ w twarz :D OdbyÌ rozmowê z ni¹ :D PoprosiÌ o szczegó³y nas interesuj¹ce... :mhm: Niech œmia³ek wyst¹pi z szeregu... :hahaha: :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nie zwalaj caÂłej winy na mnie i mojÂą propozycjĂŞ :stop: Tak po prostu byĂŚ musiaÂło :devil: Ciesz siĂŞ, iÂż ÂłaskawoÂści Grzegorzewszczyna doÂświadczyĂŚ po raz kolejny mogÂłeÂś :) :brawa:
cieszĂŞ bardzo -wielokrotnie juÂż o tym pisaÂłem :lol2: !!
Natura ludzka bywa przewrotna ;) A przewrotnoœÌ ta przejawia siê tym, ¿e cz³owiek z wiêksz¹ chêci¹ opowiada i interesuje siê innymi, ani¿eli sob¹ ;) Agatta zdaje siê wpisywaÌ w wy¿ej opisany kanon :devil:
Wiem , Âże to moÂże o mnie Âźle ÂświadczyĂŚ , ale nawet nie wiecie jak cieszĂŞ siĂŞ wtedy , gdy Agatka mĂłwi w relacji , Âże jeszcze czegoÂś nie wie , bo ktoÂś nie chce lub nie moÂże o czymÂś powiedzieĂŚ :jupi: !! :szalony: Ujjjhh -jakÂą ja mam wtedy satysfakcjĂŞ -jakÂą radochĂŞ ,Âże moÂże czuĂŚ to , co my czujemy :jupi: !! A jeszcze bardziej bym siĂŞ cieszyÂł , gdyby innym informatorzy udzielili tych informacji , ktĂłrych Agatce nie chcieli udzieliĂŚ :devil: :lol2: PodÂły jestem , co :lol2: ?? Prawie jak Agatka wzglĂŞdem nas :lol2:
DziÂś nie bĂŞdzie miaÂł juÂż czym siĂŞ zabaw... :xx: bo nie wiem, czy wspomniaÂłem o tym, iÂż Agatta znowuÂż dzisiaj o sprawie ÂżoÂłnierzy opowiada? :lol2:

Znowu :shock: ?? Na ten sam temat :o ?? No mogliby juÂż zagraĂŚ na innÂą nutĂŞ z AgatkÂą na wokalu :lol2: !!
Bardzo interesuj¹cy przedmiot do dyskusji :mhm: SpotkaÌ siê z Agatt¹ twarz¹ w twarz :D OdbyÌ rozmowê z ni¹ :D PoprosiÌ o szczegó³y nas interesuj¹ce... :mhm: Niech œmia³ek wyst¹pi z szeregu... :hahaha: :devil:
Ja byÂłbym gotĂłw -gdybym miaÂł bliÂżej do Agatki -kiedyÂś mi pisali w horoskopie , Âże mam naturĂŞ kamikaze :lol2: !! I w koĂącu chciaÂłbym siĂŞ kiedyÂś o tym na wÂłasnej skĂłrze przekonaĂŚ :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:DziÂś nie bĂŞdzie miaÂł juÂż czym siĂŞ zabaw... :xx: bo nie wiem, czy wspomniaÂłem o tym, iÂż Agatta znowuÂż dzisiaj o sprawie ÂżoÂłnierzy opowiada? :lol2:

Jest znowu :shock: ?? Na ten sam temat :o ?? No mogliby juÂż zagraĂŚ na innÂą nutĂŞ z AgatkÂą na wokalu :lol2: !!
Znowu i znowu w podobnym klimacie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PomyÂślaÂłam sobie, Âże moÂże w koĂącu dla odmiany posÂłaliby AgatĂŞ na jakieÂś lodowisko albo co...? ;) CaÂły czas taka powaÂżna i powaÂżna :D

Ach i zÂłe wieÂści od mojej mamy :D PowiedziaÂła, Âże jeÂżeli pojawi siĂŞ na jakimÂś forum, to bĂŞdzie to FanForum MaÂłaszyĂąskiego :P :devil: Sorry guy's ;) :lol:

I jeeeszcze jedno :o: MateriaÂłu Agaty w Polska i ÂŚwiat, to pewnie nie widzieli wczoraj? :>
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki notka za natychmiastowÂą akcjĂŞ reanimacyjnÂą :lol2: !! Teraz poczuÂłem naocznie , Âże Agatka w tym samym miejscu co wczoraj :lol2: !!

not that kind pisze: PomyÂślaÂłam sobie, Âże moÂże w koĂącu dla odmiany posÂłaliby AgatĂŞ na jakieÂś lodowisko albo co...? ;) CaÂły czas taka powaÂżna i powaÂżna :D
Nigdy siê tobie jeszcze nie sprzeciwi³em , a dzisiaj mam jeszcze wiêksz¹ ochotê ni¿ zwykle tobie przytakn¹Ì :lol2: !!
Ach i zÂłe wieÂści od mojej mamy :D PowiedziaÂła, Âże jeÂżeli pojawi siĂŞ na jakimÂś forum, to bĂŞdzie to FanForum MaÂłaszyĂąskiego :P :devil: Sorry guy's ;) :lol:
And... sorry Agatha :lol2: !! :hahaha: No nic -najwaÂżniejsze ,Âże mama docenia AgatkĂŞ :* !!
I jeeeszcze jedno :o: MateriaÂłu Agaty w Polska i ÂŚwiat, to pewnie nie widzieli wczoraj? :>
Materia³ :shock: ?? Wczoraj :sock: ?? ! A kiedy Agatka zd¹¿y³a go zrobiÌ :shock: ??

Szczegó³y -notka -szczegó³y :rydzyk: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Tak myÂślaÂłam, Âże nie widzieliÂście :lol:
marcinkowsky pisze:
Materia³ :shock: ?? Wczoraj :sock: ?? ! A kiedy Agatka zd¹¿y³a go zrobiÌ :shock: ??

Szczegó³y -notka -szczegó³y :rydzyk: !!
Kiedy go zrobiÂła - a skÂąd mam to wiedzieĂŚ? :D Na pewno nie wczoraj, wiĂŞc pewnie we wtorek :lol2:

By³ to ostatni materia³ w programie; materia³ z terenów wokó³ i z samego miasta Nekla :D A o czym, to pos³uchacie jak zrobiê mp3 - dzwiêk chyba starczy, bo sama Agata siê w materiale nie pojawi³a :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:DziĂŞki notka za natychmiastowÂą akcjĂŞ reanimacyjnÂą :lol2: !! Teraz poczuÂłem naocznie , Âże Agatka w tym samym miejscu co wczoraj :lol2: !!
Nie mĂłw, Âże mi nie wierzyÂłeÂś na sÂłowo :> :devil:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze: PomyÂślaÂłam sobie, Âże moÂże w koĂącu dla odmiany posÂłaliby AgatĂŞ na jakieÂś lodowisko albo co...? ;) CaÂły czas taka powaÂżna i powaÂżna :D
Nigdy siê tobie jeszcze nie sprzeciwi³em , a dzisiaj mam jeszcze wiêksz¹ ochotê ni¿ zwykle tobie przytakn¹Ì :lol2: !!
ÂŚwietny pomysÂł :D MoÂże w weekend doczekamy siĂŞ jego realizacji? ;) ChoĂŚ wydaje mi siĂŞ, iÂż Agatta najlepiej czuje siĂŞ w takich wÂłaÂśnie jak wczorajszy i dzisiejszy, prokuratorskich tematach :D
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Ach i zÂłe wieÂści od mojej mamy :D PowiedziaÂła, Âże jeÂżeli pojawi siĂŞ na jakimÂś forum, to bĂŞdzie to FanForum MaÂłaszyĂąskiego :P :devil: Sorry guy's ;) :lol:
And... sorry Agatha :lol2: !! :hahaha: No nic -najwaÂżniejsze ,Âże mama docenia AgatkĂŞ :* !!
A juÂż braÂłem siĂŞ za organizowanie przyjĂŞcia powitalnego :uhh:
not that kind pisze:I jeeeszcze jedno :o: MateriaÂłu Agaty w Polska i ÂŚwiat, to pewnie nie widzieli wczoraj? :>
Któ¿ by siê spodziewa³ takiego fina³u dnia :rozglada: Agatta ca³y dzieù spêdzi³a w plenerze na live'ach :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Alchemik pisze:
not that kind pisze:I jeeeszcze jedno :o: MateriaÂłu Agaty w Polska i ÂŚwiat, to pewnie nie widzieli wczoraj? :>
Któ¿ by siê spodziewa³ takiego fina³u dnia :rozglada:
Któ¿ by siê spodziewa³? :D A na przyk³ad fanka Paw³a £., która jak co wieczór czeka na jego materia³ w "PiŒ" :lol2:

Oto dÂźwiĂŞk :arrow: http://www.savefile.com/files/1229551

I jeszcze coÂś :D
Obrazek

Capsy z kolejnej relacji za dÂłuÂższÂą chwilĂŞ ;)
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Mnie by wypadaÂło.... Agata z pewnoÂściÂą zachowaÂła by szacunek dla starszego pana, ktĂłry zdawaÂł maturĂŞ, kiedy pojawiÂła siĂŞ na tym Âświecie .... ale z drugiej strony, zapoznawaĂŚ siĂŞ tylko po to, aby zdobyĂŚ interesujÂące informacje ? GÂłupio tak jakoÂś :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Lepiej podaĂŚ ten powĂłd zawierania znajomoÂści :D Chyba nie chciaÂłbyÂś, Âżeby pomyÂślaÂła, Âże masz wobec niej niej jakieÂś niecne zamiary :> :lol2:
not that kind pisze:Któ¿ by siê spodziewa³? :D A na przyk³ad fanka Paw³a £., która jak co wieczór czeka na jego materia³ w "PiŒ" :lol2:
A wiĂŞc piĂŞknie fance dziĂŞkujemy :*

:o Zatem informacja podana na stronie znani Polacy :lol2: nie jest informacjÂą na wyrost :o Agatta rzeczywiÂście przygotowuje materiaÂły do tego prestiÂżowego dziennika Tvn24 :tanczy:
not that kind pisze:Oto dÂźwiĂŞk :arrow: http://www.savefile.com/files/1229551
Wspania³a lektorka :szalony: Có¿ za niski tembr g³osu - oszaleÌ mo¿na, kiedy ma siê s³uchawki na uszach :szalony: Historia bardzo interesuj¹ca i interesuj¹co przedstawiona :brawa:
AÂżeby marcinkowsky uwierzyÂł? :devil: On taki niedowiarek, iÂż zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy musi, coby daĂŚ wiarĂŞ :lol2:
not that kind pisze:Capsy z kolejnej relacji za dÂłuÂższÂą chwilĂŞ ;)
Poczekamy :lol2:
marcinkowsky pisze:Wiem , Âże to moÂże o mnie Âźle ÂświadczyĂŚ , ale nawet nie wiecie jak cieszĂŞ siĂŞ wtedy , gdy Agatka mĂłwi w relacji , Âże jeszcze czegoÂś nie wie , bo ktoÂś nie chce lub nie moÂże o czymÂś powiedzieĂŚ :jupi: !! :szalony:
PrzykÂład idzie z gĂłry :lo2: Mnie trapi jeszcze jedno :D Mianowicie to, czy z AgattÂą nikt nie chce na wizji porozmawiaĂŚ :> ChwaliÂła siĂŞ w relacji, iÂż rozmawiaÂła z obroĂącÂą generaÂła, czy oficera - juÂż nie pamiĂŞtam rangi :hmm: , ale w relacji byÂła sama :> :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Obiecane capsy :D

Te z Poranka :arrow:

I juÂż z Dnia na Âżywo :arrow:

I, jak siĂŞ domyÂślam, czekamy na kolejne, bo wyrok w sprawie zaÂżalenia na areszt oficera juÂż zapadÂł.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Lepiej podaĂŚ ten powĂłd zawierania znajomoÂści :D Chyba nie chciaÂłbyÂś, Âżeby pomyÂślaÂła, Âże masz wobec niej niej jakieÂś niecne zamiary :> :lol2:
epsztajnek miaÂłby mieĂŚ :lol: ?? No wybacz :lol2: !! Nie znam go dobrze , ale znam na tyle , by twierdziĂŚ ,Âże to stateczny i zrĂłwnowaÂżony czÂłowiek :lol2: !! No i chyba juÂż raz miaÂłeÂś okazjĂŞ do tego ,Âżeby poznaĂŚ AgatkĂŞ :> ??
not that kind pisze:Któ¿ by siê spodziewa³? :D A na przyk³ad fanka Paw³a £., która jak co wieczór czeka na jego materia³ w "PiŒ" :lol2:
A wiĂŞc piĂŞknie fance dziĂŞkujemy :*
Wowwww :o !! DziĂŞki -jak tylko bĂŞdĂŞ miaÂł czas , to od razu odsÂłucham :tanczy: !!
:o Zatem informacja podana na stronie znani Polacy :lol2: nie jest informacjÂą na wyrost :o Agatta rzeczywiÂście przygotowuje materiaÂły do tego prestiÂżowego dziennika Tvn24 :tanczy:
Ooo :o !! KtoÂś zmieniÂł zdjĂŞcie na stronie :lol2: ??
AÂżeby marcinkowsky uwierzyÂł? :devil: On taki niedowiarek, iÂż zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy musi, coby daĂŚ wiarĂŞ :lol2:
Hehehe :? !! Tak jakbyÂś ty nie byÂł notce wdziĂŞczny za ten caps :> ?? :devil: :*
not that kind pisze:Capsy z kolejnej relacji za dÂłuÂższÂą chwilĂŞ ;)
Poczekamy :lol2:
I siĂŞ doczekaliÂśmy :lol2: !! Dzia notka :* !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:epsztajnek miaÂłby mieĂŚ :lol: ?? No wybacz :lol2: !! Nie znam go dobrze , ale znam na tyle , by twierdziĂŚ ,Âże to stateczny i zrĂłwnowaÂżony czÂłowiek :lol2: !! No i chyba juÂż raz miaÂłeÂś okazjĂŞ do tego ,Âżeby poznaĂŚ AgatkĂŞ :> ??
Nie wiem - ja to nawet sobie nie ufam :devil: Najlepiej zatem wysÂłaĂŚ do Agatty dziewczynĂŞ... no... za wyjÂątkiem... :xx: :lol:
not that kind pisze:I, jak siĂŞ domyÂślam, czekamy na kolejne, bo wyrok w sprawie zaÂżalenia na areszt oficera juÂż zapadÂł.
Nie chcĂŞ CiĂŞ rozliczaĂŚ z capsĂłw, ale byÂły juÂż dwie kolejne relacje po ogÂłoszeniu wyroku... :lol2:

Informacja tak wa¿na, ale prezentowana jedynie w serwisach o pe³nych godzinach :mhm: Na szczêœcie jako pierwsza informacja i z czerwonym t³em :D Agatta mimo, ¿e musi mówiÌ otym samym, dok³ada wszelkich staraù, aby relacje ró¿ni³y siê od siebie :) Oczywiœcie jedynie wyrok pozostaje ten sam :lol2:

Czym my sobie zasÂłuÂżyliÂśmy na to, Âże ta akurat gÂłoÂśna sprawa rozpatrywana jest w Poznaniu? :lol2: Jutro kolejna rozprawa...
ODPOWIEDZ