Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

not that kind pisze:
stajlus pisze:myÂślicie, Âże bĂŞdÂą jeszcze jakieÂś wejÂścia, czy juÂż odwiozÂą AgatĂŞ do domu :mhm: w koĂącu kawaÂł drogi :spiewa:
JeÂżeli powtĂłrzy siĂŞ sytuacja z lata, ktĂłrÂą opisywaÂłam wyÂżej, to nawet jutro rano w Poranku moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ Agaty relacji :D
to nocka z gÂłowy ;)

dzisiaj czatujemy do pó³nocy i jutro wstajemy skoro œwit na Poranek - odnotowane :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:o :o :o Wczoraj juÂż byÂła...? :o :o :shock:

A ja myÂślaÂłem, Âże w serwisie po 7.30 to byÂła pierwsza relacja :o

not that kind pisze:
stajlus pisze:marcinkowsky otarÂł siĂŞ o relacjĂŞ :hmm:
Ja, gdyby nie DÂżastina, ktĂłra znĂłw czekaÂła na ÂŁukasika, w ogĂłle bym o Agaty eskapadzie nie wiedziaÂła :spiewa:
DziĂŞkujĂŞ :rydzyk: DziĂŞkujĂŞ Wam dziewczyny za pilnÂą straÂż :rydzyk: :*
stajlus pisze:ale Agata w obstawie - wĂłz straÂżacki, radiowozy, itd. :D krĂłtko mĂłwiÂąc bezpieczna :)
Z maskÂą w rĂŞce, a nie na twarzy :spiewa: ÂŻartowaÂłam :lol:
A tak wczoraj cieszyliÂśmy siĂŞ, Âże Agatta z dala od zagroÂżenia grypÂą :neutral:
not that kind pisze:
stajlus pisze:myÂślicie, Âże bĂŞdÂą jeszcze jakieÂś wejÂścia, czy juÂż odwiozÂą AgatĂŞ do domu :mhm: w koĂącu kawaÂł drogi :spiewa:
JeÂżeli powtĂłrzy siĂŞ sytuacja z lata, ktĂłrÂą opisywaÂłam wyÂżej, to nawet jutro rano w Poranku moÂżemy spodziewaĂŚ siĂŞ Agaty relacji :D
I sÂą :) Sytuacja niemal identyczna, jak wtedy :) Od wczesnego ranka Agatta na posterunku :)

A jak wyglÂądaÂła wczorajsza noc :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze::o :o :o Wczoraj juÂż byÂła...? :o :o :shock:
byÂła, byÂła :tanczy:
Alchemik pisze:A jak wyglÂądaÂła wczorajsza noc :rozglada:
noc pozbawiona byÂła relacji ;)
te tutaj pokazane to z wczoraj wszystkie :D

dzisiaj byÂły juÂż dwie :P
zauwaÂżyÂłem, Âże Agata bardzo potrafi uspokajaĂŚ swoimi relacjami :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Alchemik pisze:A ja myÂślaÂłem, Âże w serwisie po 7.30 to byÂła pierwsza relacja :o
Dzisiaj o 7.30 :> Uh, to nie bĂŞdzie capsĂłw :/

Mam dopiero te z drugiej :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Sytuacja niemal identyczna, jak wtedy :) Od wczesnego ranka Agatta na posterunku :)
TrochĂŞ juÂż znam TVN24 :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Mam dopiero te z drugiej :arrow:
TrochĂŞ szkoda, no ale nie moÂżna przecieÂż mieĂŚ wszystkiego ;) I tak zrobiÂłaÂś bardzo, bardzo duÂżo dla nas :*
Wiêc mo¿e zatem napiszê tylko, i¿ kadrowo live wygl¹da³ nieco inaczej :) Nie by³o tych radiowozów, wokó³ panowa³ jeszcze mrok, a Agatta nie mia³a jeszcze spiêtych w³osów :)
not that kind pisze:
Sytuacja niemal identyczna, jak wtedy :) Od wczesnego ranka Agatta na posterunku :)
TrochĂŞ juÂż znam TVN24 :lol2:
A los teÂż tak chce, Âże Agatta ma dyÂżury w akurat tak gorÂącym czasie i w miejscach tak bardzo oddalonych od jej miejsca zamieszkania :lol2: Jak nie wichury, trÂąby powietrzne, to znĂłw ptasia grypa ;) Agatta to prawdziwy obieÂżyÂświat :)
A zawĂłd, ktĂłry wykonuje, to zawĂłd ogromnego poÂświĂŞcenia :) Kiedy planowany jest dyÂżur, Âżycie prywatne leÂży odÂłogiem :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Alchemik pisze:TrochĂŞ szkoda, no ale nie moÂżna przecieÂż mieĂŚ wszystkiego ;)
MoÂżna :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek pisze:Widocznie nikt z warszawskich reporterĂłw nie byÂł tak odwaÂżny jak Agata... :brawa:
A w piÂątek dyskutowaliÂśmy o jej ewentualnej misji w Afganistanie :>
Agata po tym jak byÂła w Murzynowie, poszÂła do samego Uniejowa, czyli najbliÂżej wykrytego ogniska ptasiej grypy :o :brawa: No praktycznie na miejsce :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:
O BoÂże :o JesteÂście niesamowici :lol2: :jupi: WiĂŞc teraz mamy juÂż udokumentowane jak do tej pory wszystkie relacje? :lol2:
king_kocur pisze:
epsztajnek pisze:Widocznie nikt z warszawskich reporterĂłw nie byÂł tak odwaÂżny jak Agata... :brawa:
Agata po tym jak byÂła w Murzynowie, poszÂła do samego Uniejowa, czyli najbliÂżej wykrytego ogniska ptasiej grypy :o :brawa: No praktycznie na miejsce :brawa:
Ile¿ to ju¿ razy pisaliœmy na temat Agatty: zuch dziewczyna 8) :brawa: Nie straszna jej by³a szalej¹ca nad g³owami wichura, gro¿¹ca powódŸ, niemi³osierne upa³y, zgliszcza spalonej hali...
Nic dziwnego, ¿e ma znaczn¹ czêœÌ œwiata u swych stóp :lol2: Wszak do odwa¿nych œwiat nale¿y :tanczy: :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze::o :o :o Wczoraj juÂż byÂła...? :o :o :shock:
Buuuuuuu ;( ;( !! Kto mi kaza³ wczoraj z domu wychodziÌ :hmm: ?? :uhh: !! Kto mi nie kaza³ wczeœniej wróciÌ do domu :hmm: ?? :uhh: Dlaczego nic mi nie podpowiada³o , ¿eby w³¹czyÌ dzisiaj wczeœniej telewizor -dlaczego do cholery dopiero teraz siê obudzi³em :hmm: ?? :uhh: !! Dlaczegoooooo :hyh: ?? Gdzie moje przeczucia ;( ?? :uhh: !!
not that kind pisze:
stajlus pisze:marcinkowsky otarÂł siĂŞ o relacjĂŞ :hmm:
Ja, gdyby nie DÂżastina, ktĂłra znĂłw czekaÂła na ÂŁukasika, w ogĂłle bym o Agaty eskapadzie nie wiedziaÂła :spiewa:
DziĂŞkujĂŞ :rydzyk: DziĂŞkujĂŞ Wam dziewczyny za pilnÂą straÂż :rydzyk: :*
A mi brak s³ów , ¿eby wyraziÌ moj¹ wdziêcznoœÌ dla Was dziewczynki :* :* :* !! :* !!
Ale bĂŞdĂŞ jeszcze bardziej Âłapczywy -jak to na nas fanĂłw Agatki przystaÂło i spytam siĂŞ -nie daÂłoby siĂŞ zrobiĂŚ z tych relacji filmikĂłw :rydzyk: ?? A jeÂśli nie filmiki , to mp3 :rydzyk: ??
stajlus pisze:ale Agata w obstawie - wĂłz straÂżacki, radiowozy, itd. :D krĂłtko mĂłwiÂąc bezpieczna :)
Z maskÂą w rĂŞce, a nie na twarzy :spiewa: ÂŻartowaÂłam :lol:
A tak wczoraj cieszyliÂśmy siĂŞ, Âże Agatta z dala od zagroÂżenia grypÂą :neutral: [/quote]

A sk¹d cz³owiekowi takiemu niezorientowanemu w logice kadrowej tvn24 mog³o przyjœÌ do g³owy , ¿e Agatkê taki kawa³ drogi i to na noc poœl¹ :uhh: ?? Tylko najbieglejsi w tej dziedzinie mogli rozgryŸÌ ten szyfr :brawa: !! I dziêki Wam za to :* !!

Mam tylko nadziejĂŞ , Âże tego typu nieplanowane wypady z ekipÂą w miejsce szczegĂłlnego zagroÂżenia -do strefy "zero" sÂą reporterom szczegĂłlnymi premiami wynagradzane :rydzyk: !! PrzecieÂż to takie niebezpieczne i czasochÂłonne przecieÂż :o !!

Oooo -wreszcie widzĂŞ AgatkĂŞ :rydzyk: !! Na szczĂŞÂście chociaÂż nie pada :rydzyk: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

marcinkowsky pisze:Buuuuuuu ;( ;( !! Kto mi kaza³ wczoraj z domu wychodziÌ :hmm: ?? :uhh: !! Kto mi nie kaza³ wczeœniej wróciÌ do domu :hmm: ?? :uhh: Dlaczego nic mi nie podpowiada³o , ¿eby w³¹czyÌ dzisiaj wczeœniej telewizor -dlaczego do cholery dopiero teraz siê obudzi³em :hmm: ?? :uhh: !! Dlaczegoooooo :hyh: ?? Gdzie moje przeczucia ;( ?? :uhh: !!
Na te pytania Ci niestety nie umiem udzieliĂŚ odpowiedzi, ale wiem, Âże Grz coÂś niecoÂś szykuje :cicho: :D
marcinkowsky pisze:Mam tylko nadziejĂŞ , Âże tego typu nieplanowane wypady z ekipÂą w miejsce szczegĂłlnego zagroÂżenia -do strefy "zero" sÂą reporterom szczegĂłlnymi premiami wynagradzane :rydzyk: !! PrzecieÂż to takie niebezpieczne i czasochÂłonne przecieÂż :o !!
Koniecznie Agacie naleÂży siĂŞ podwyÂżka, Âżeby mogÂła kupiĂŚ sobie trochĂŞ cieplejszej odzieÂży, skoro zamierzajÂą jej umiejĂŞtnoÂści w dalszym ciÂągu tak intensywanie ekspoloatowaĂŚ - mĂłwiÂąc brzydko, ale obrazowo :uwaga:
marcinkowsky pisze:Oooo -wreszcie widzĂŞ AgatkĂŞ :rydzyk: !! Na szczĂŞÂście chociaÂż nie pada :rydzyk: !!
ByÂła krĂłtko, ale wspaniale :brawa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

king_kocur pisze:
CieszĂŞ siĂŞ, Âże podaleÂś, bo ja miaÂłam ogromne wyrzuty :devil:

A to juÂż kolejna relacja :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
king_kocur pisze:
Ordery powinni przyznawaĂŚ za takie przejawy odwagi :lol2:
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Buuuuuuu ;( ;( !! Kto mi kaza³ wczoraj z domu wychodziÌ :hmm: ?? :uhh: !! Kto mi nie kaza³ wczeœniej wróciÌ do domu :hmm: ?? :uhh: Dlaczego nic mi nie podpowiada³o , ¿eby w³¹czyÌ dzisiaj wczeœniej telewizor -dlaczego do cholery dopiero teraz siê obudzi³em :hmm: ?? :uhh: !! Dlaczegoooooo :hyh: ?? Gdzie moje przeczucia ;( ?? :uhh: !!
marcinkowsky - nie zaÂłamuj siĂŞ :) Lepiej wstaĂą i powiedz nie jesteÂś sam :devil: Czekaj, zaproszĂŞ CiĂŞ do siebie i obgadamy, co i dlaczego wczoraj zrobiliÂśmy nie tak jak powinniÂśmy byli :hmm:

DopingujÂąc Pana Grz, z przyjemnoÂściÂą oglÂądam aktualne relacje :tanczy:
king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:Mam tylko nadziejĂŞ , Âże tego typu nieplanowane wypady z ekipÂą w miejsce szczegĂłlnego zagroÂżenia -do strefy "zero" sÂą reporterom szczegĂłlnymi premiami wynagradzane :rydzyk: !! PrzecieÂż to takie niebezpieczne i czasochÂłonne przecieÂż :o !!
Koniecznie Agacie naleÂży siĂŞ podwyÂżka, Âżeby mogÂła kupiĂŚ sobie trochĂŞ cieplejszej odzieÂży, skoro zamierzajÂą jej umiejĂŞtnoÂści w dalszym ciÂągu tak intensywanie ekspoloatowaĂŚ - mĂłwiÂąc brzydko, ale obrazowo :uwaga:
Trzeba przyznaĂŚ, iÂż Agatta ostatnimi czasy goÂści na antenie tvn24 tak czĂŞsto, iÂż narzekaĂŚ nie moÂżemy :lol2:
Czasami mam wraÂżenie, wydaje mi siĂŞ, Âże nie, dzisiaj sobie na niÂą nie zasÂłuÂżymy... nie minie 5 minut, a Agatta juÂż pojawia siĂŞ z kolejnÂą i kolejnÂą relacjÂą :tanczy:
king_kocur pisze:
marcinkowsky pisze:Oooo -wreszcie widzĂŞ AgatkĂŞ :rydzyk: !! Na szczĂŞÂście chociaÂż nie pada :rydzyk: !!
ByÂła krĂłtko, ale wspaniale :brawa:
To prawda :)
Ja czekam jednak¿e na jak¹œ rozmowê :tanczy: Wszak Agatta potrafi konwersowaÌ po mistrzowsku i nie rozumiem, dlaczego trzeba j¹ prosiÌ, ¿eby umówi³a siê z rozmówc¹ na pogawêdkê przed kamer¹ :>

[ Dodano: Nie Gru 02, 2007 9:13 am ]
not that kind pisze:Ordery powinni przyznawaĂŚ za takie przejawy odwagi :lol2:
Pod ciĂŞÂżarem orderĂłw uznania od nas i przez nas przyznanymi Agatta juÂż siĂŞ powinna uginaĂŚ :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:marcinkowsky - nie zaÂłamuj siĂŞ :) Lepiej wstaĂą i powiedz nie jesteÂś sam :devil: Czekaj, zaproszĂŞ CiĂŞ do siebie i obgadamy, co i dlaczego wczoraj zrobiliÂśmy nie tak jak powinniÂśmy byli :hmm:
Mo¿e lepiej nie , bo jak siê zdopingujemy , to sobie jeszcze jak¹ krzywdê zrobimy :devil: !! Wypijmy lepiej za nasz¹ nieudacznikowatoœÌ i brak przeczucia :uau: !!
DopingujÂąc Pana Grz, z przyjemnoÂściÂą oglÂądam aktualne relacje :tanczy:
dopingujĂŞ tak bardzo i tak wyczekujĂŞ kolejnych relacji , Âże zapomniaÂłem , Âże jeszcze dzisiaj nic nie jadÂłem :hmm: !!
Alchemik pisze:Czasami mam wraÂżenie, wydaje mi siĂŞ, Âże nie, dzisiaj sobie na niÂą nie zasÂłuÂżymy... nie minie 5 minut, a Agatta juÂż pojawia siĂŞ z kolejnÂą i kolejnÂą relacjÂą :tanczy:
ChciaÂłem coÂś niedobrego napisaĂŚ , ale w porĂŞ ugryzÂłem siĂŞ w jĂŞzyk :spiewa: !! Teraz znĂłw siĂŞ cieszĂŞ tym , co nas dobrego w ostatnim czasie spotyka :) !!
Alchemik pisze:
not that kind pisze:Ordery powinni przyznawaĂŚ za takie przejawy odwagi :lol2:
Pod ciĂŞÂżarem orderĂłw uznania od nas i przez nas przyznanymi Agatta juÂż siĂŞ powinna uginaĂŚ :brawa:
Niewidoczne ordery , ale ze szczerego serca :P !! :racja: !!

O i jest Agatka znowu :tanczy: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Mo¿e lepiej nie , bo jak siê zdopingujemy , to sobie jeszcze jak¹ krzywdê zrobimy :devil: !! Wypijmy lepiej za nasz¹ nieudacznikowatoœÌ i brak przeczucia :uau: !!
DziÂś tyle razy dziĂŞkowaÂłem za to i owo, wiĂŞc i Tobie podziĂŞkujĂŞ za przypomnienie w tejÂże sytuacji o mojej naturze, ktĂłrej od jakiegoÂś czasu wyzbyĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :hmm: !! :lol2:
marcinkowsky pisze:dopingujĂŞ tak bardzo i tak wyczekujĂŞ kolejnych relacji , Âże zapomniaÂłem , Âże jeszcze dzisiaj nic nie jadÂłem :hmm: !!
A ja wÂłaÂśnie skoĂączyÂłem :lol2: O, jeszcze tu leÂży okruszek... :P Koniec :lol2:
I koniec równie¿ relacji, bowiem Poranek dobieg³ definitywnie koùca :( Teraz czas kolejno na Kawê i Lo¿e, póŸniej planuj¹ jakieœ specjalne pasmo dotycz¹ce "pi³ki"... z Agatt¹ nieprêdko wobec tego siê spotkamy ;(
marcinkowsky pisze:ChciaÂłem coÂś niedobrego napisaĂŚ , ale w porĂŞ ugryzÂłem siĂŞ w jĂŞzyk :spiewa: !! Teraz znĂłw siĂŞ cieszĂŞ tym , co nas dobrego w ostatnim czasie spotyka :) !!
MyÂślĂŞ, Âże wiem, o czym pomyÂślaÂłeÂś :spiewa: To naturalna kolej rzeczy... I na tym moÂże poprzestanĂŞ :rozglada:
marcinkowsky pisze:O i jest Agatka znowu :tanczy: !!
Niestety znĂłw bez Âżadnego goÂścia :? Otoczona jedynie policyjnym kordonem ;) Wiem, Âże sama doskonale potrafi przedstawiĂŚ panujÂącÂą wokoÂło sytuacjĂŞ, ale mogÂłaby formĂŞ swoich relacji wzbogacaĂŚ czĂŞÂściej rozmowÂą, ktĂłre przecieÂż pod jej wodzÂą sÂą czymÂś mega wartoÂściowym :)
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:DziÂś tyle razy dziĂŞkowaÂłem za to i owo, wiĂŞc i Tobie podziĂŞkujĂŞ za przypomnienie w tejÂże sytuacji o mojej naturze, ktĂłrej od jakiegoÂś czasu wyzbyĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :hmm: !! :lol2:
nie pastwcie siĂŞ tak chÂłopaki nad sobÂą ;) kaÂżdemu moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ ;)
Alchemik pisze:I koniec równie¿ relacji, bowiem Poranek dobieg³ definitywnie koùca :( Teraz czas kolejno na Kawê i Lo¿e, póŸniej planuj¹ jakieœ specjalne pasmo dotycz¹ce "pi³ki"... z Agatt¹ nieprêdko wobec tego siê spotkamy ;(
to to oznacza, Âże nastĂŞpne relacje dopiero po poÂłudniu? :uhh:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze: nie pastwcie siĂŞ tak chÂłopaki nad sobÂą ;) kaÂżdemu moÂże siĂŞ zdarzyĂŚ ;)
DziĂŞki... i znĂłw dziĂŞkujĂŞ :lol2: Nie da siĂŞ ukryĂŚ, iÂż niedawno w niektĂłrych kalendarzach widniaÂło ÂŚwiĂŞto DziĂŞkczynienia :lol2: ...wiĂŞc dziĂŞkujĂŞ za sÂłowa otuchy :) Ale niestety, nie poczuÂłem takiego ukojenia, jakie chciaÂłbym poczuĂŚ ;(
stajlus pisze:to to oznacza, Âże nastĂŞpne relacje dopiero po poÂłudniu? :uhh:
Nie inaczej ;)
Jak dobrym torem sprawy siĂŞ potoczÂą, powinniÂśmy z AgattÂą spotkaĂŚ siĂŞ ponownie w okolicach godziny 13-stej :)
ODPOWIEDZ