oby byÂła justysia, bo Fakty z Rymanem nie sÂą co prawda katastrofa, ale sÂą gorsze i nudniejsze.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
kamuii pisze:mam nadziejĂŞ ze A*tomat na dÂłuuugim urlopie...
Ja teÂż. Powinni go odsun¹Ì, bo nie jest tajemnicÂą, Âże prowadzi Fakty tylko dlatego, Âże brakowaÂło rĂłwnowagi po odejÂściu Lisa i musieli kogoÂś wzi¹Ì z SUPER TEAM FAKTĂW.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
kamuii pisze:mam nadziejĂŞ ze A*tomat na dÂłuuugim urlopie...
Ja teÂż. Powinni go odsun¹Ì, bo nie jest tajemnicÂą, Âże prowadzi Fakty tylko dlatego, Âże brakowaÂło rĂłwnowagi po odejÂściu Lisa i musieli kogoÂś wzi¹Ì z SUPER TEAM FAKTĂW.
ja jakoÂś maÂło wierzĂŞ w urlop.. hmm.. :oops: moÂże mam tylko takie zÂłudzenia... ale very, very cooool by byÂło gdyby go odsuneÂłi.. :shy:
A mo¿e dopiero wróci³ z urlopu i pilnie zaj¹³ siê prac¹? Spróbujecie odwórciÌ swoj¹ teoriê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
A ja mam dalej nadziejĂŞ, Âże wreszcie go odsunÂą, ale wiem dobrze, Âże jest to praktycznie niemozliwe. Chyba sama sobie tylkko wmawiam, iÂż w koĂącu go poÂżegnamy jako prezentera. PomarzyĂŚ jednak mozna - to nic nie kosztuje
A ja siĂŞ zastanawiam co robi Marciniak w Magazynie... rozumiem ze nie StyÂśka ale czemu nie Ryman ???
btw StyÂśka w Twoim STylu... co do palanta a*tomata to szkoda wogĂłle gadaĂŚ...
kamuii pisze:A ja siĂŞ zastanawiam co robi Marciniak w Magazynie... rozumiem ze nie StyÂśka ale czemu nie Ryman ???
btw StyÂśka w Twoim STylu... co do palanta a*tomata to szkoda wogĂłle gadaĂŚ...
on juz tam siedzi teraz drugi tydzieĂą i kilka dni jeszcze przed ostatniego tygodnia. Nie byÂło tam Rymana czy StyÂśki ponad 1,5tygodnia.
Ja nic ju¿ nie rozumiem z tego co siê dzieje. Pewnie zaraz w czerwcu lub na pocz¹tku lipca któreœ pojedzie na urlop miesiêczny, a Piotra wykoùcz¹ harowaniem Tak zreszto jak i Porada któym moim zdaniem po tylu Porankach powinien pójœÌ na terapie psychiczn¹ bo ile mo¿na 5 dni w tygodniu to samo gadaÌ o tej samej porze dzieù w dzieù przez kilka miesiêcy:roll:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24