Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..oczom nie wierzĂŞ - nie wiem co napisaĂŚ :uau:

..w dodatku forum nie dziaÂłaÂło :uhh:

..ale moÂże lepiej Âże nie dziaÂło :szalony:

..i tak bym nie napisaÂł ani sÂłowa - wiecie jak jest mi ciĂŞÂżko :szalony:
PiĂŞkniejszego prezentu gwiazdkowego nie mogÂłaÂś chyba nam zrobiĂŚ :brawa: :brawa: :brawa:
..nie mogÂła :szalony:

..juÂż nawet ÂżyczeĂą nie musi skÂładaĂŚ :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Agatka jest po prostu BoginiÂą -kolejny raz to potwierdziÂła :szalony: !! Boskie ciaÂło - boska dusza :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:PiĂŞkniejszego prezentu gwiazdkowego nie mogÂłaÂś chyba nam zrobiĂŚ :brawa: :brawa: :brawa:
..nie mogÂła :szalony:

..juÂż nawet ÂżyczeĂą nie musi skÂładaĂŚ :szalony:
Nie musi :szalony: !!
lukaszo pisze:Mam pytanie:
Ile ma lat Agata Tomaszewska?
W lutym koĂączy 18. :D zaÂłoÂżyciel pozwoliÂł , wiĂŞc zdradziÂłem :lol2: !!
epsztajnek pisze:
! Ale czy byÂły to akademie , ktĂłrych Agatka byÂła wodzirejkÂą , czy na przykÂład aktorkÂą odtwarzajÂącÂą jednÂą z rĂłl :lol2:
Intuicja mi podpowiada, Âże jednak wodzirejka ;)
Nie wiem , kim byÂła , ale teraz radzi sobie po prostu niemoÂżliwie dobrze :szalony: !!
I co szanowny kolego king ?
Eleganckie spodnie w kancik ?
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Agatko, jesteÂś cudowna :*
PiĂŞkniejszego prezentu gwiazdkowego nie mogÂłaÂś chyba nam zrobiĂŚ :brawa: :brawa: :brawa:
Mogliœcie siê o coœ za³o¿yÌ :jupi: !! Mogliœcie :jupi: !! Ale byœ zgarn¹³ wygran¹ :lol2: !!
ÂŚciĂŞÂło mnie z nĂłg -normalnie ÂściĂŞÂło , kiedy AgatkĂŞ zobaczyÂłem jak stoi taka dokÂładnie jak na Twoim capsie :szalony: !!

straciliÂśmy kawaÂł dobrej dyskusji :/ !! A mieliÂśmy w WigiliĂŞ nie siedzieĂŚ przy komputerach :lol2: !! :devil: Los postaraÂł siĂŞ o to , Âżeby wszystko byÂło w najlepszym porzÂądku :lol2: !! ÂŻeby póŸniej , Âżeby póŸniej nie byÂło , Âże nie bĂŞdziemy pisali caÂły rok , tylko lenili siĂŞ po kÂątach –skoro nasza Wigilia tak wyglÂądaÂła :szalony: !! :devil:

No dobra nadrabiajmy zalegÂłoÂści :jupi: !!
obieÂżyÂświat pisze:..oczom nie wierzĂŞ - nie wiem co napisaĂŚ :uau:

..i tak bym nie napisaÂł ani sÂłowa - wiecie jak jest mi ciĂŞÂżko :szalony:
Mi jeszcze dr¿¹ d³onie :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

panowie - proponujĂŞ od poczÂątku :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zrekonstruujmy kolejnoœÌ wydarzeù :lol2:

wydarzenia zaczĂŞÂły siĂŞ dziÂś od tego jak zobaczyÂłem, Âże:

ooo :o dzisiaj bĂŞdzie spĂłdnica :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ale na œlicznych nó¿kach jeszcze by³y kozaki :hyh:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŚwietny pomysÂł z tÂą rekonstrukcjÂą :jupi: !! Dzisiejszy wystĂŞp Agatki jest jeszcze lepszy niÂż wczorajszy , choĂŚ myÂśleliÂśmy , Âże to juz nie moÂżliwe :szalony: !!
stajlus pisze:panowie - proponujĂŞ od poczÂątku :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zrekonstruujmy kolejnoœÌ wydarzeù :lol2:

wydarzenia zaczĂŞÂły siĂŞ dziÂś od tego jak zobaczyÂłem, Âże:

ooo :o dzisiaj bĂŞdzie spĂłdnica :jupi:
O BoÂże to Ty juÂż wczeÂśniej wiedziaÂłeÂś :o ?? Ja bym z takÂą wiedzÂą oszalaÂł :szalony: !!

ale na œlicznych nó¿kach jeszcze by³y kozaki :hyh:
No tak ,ale dziĂŞki Bogu Agatka powÂściÂągnĂŞÂła siĂŞ i przysÂłoniÂła kozakami :lol2: !!

Ma ktoÂś capsy z pierwszego serwisu :> ?? :rydzyk: :rydzyk: Ja nawet jakbym chciaÂł , to nie dam , bo nie mam ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Wy to za dobrze macie :D Jednego ranka pomyÂślicie, a wieczorem juÂż to macie :lol2:
marcinkowsky pisze:ÂŚwietny pomysÂł z tÂą rekonstrukcjÂą :jupi: !! Dzisiejszy wystĂŞp Agatki jest jeszcze lepszy niÂż wczorajszy , choĂŚ myÂśleliÂśmy , Âże to juz nie moÂżliwe :szalony: !!
S³yniecie ze "œwietnych" pomys³ów :lol2:
marcinkowsky pisze:Ma ktoÂś capsy z pierwszego serwisu :> ?? :rydzyk: :rydzyk: Ja nawet jakbym chciaÂł , to nie dam , bo nie mam ;( !!
Tak siĂŞ skÂłada, Âże ma :D

Pierwszy serwis, ktĂłry miaÂł byĂŚ krĂłtki, ale wcale takim najkrĂłtszym nie byÂł :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Ma ktoÂś capsy z pierwszego serwisu :>
A o ktĂłrej godzinie byÂł dziÂś pierwszy serwis :>
W niedzielĂŞ te wieczorne serwisy mi siĂŞ mylÂą :D
..pytanie nieaktualne :lol2:

..notka - buzi :* :*
..oÂżyÂły wspomnienia :szalony:

..sprĂłbujmy zatem zrekonstruowaĂŚ po kolei jak to byÂło od poczÂątku :lol2:
..a co to przesilenie ³¹czy po tym jak okaza³o siê ¿e Agatka jest w spódnicy :?: :lol2:

..jeeezzz - nie mogĂŞ siĂŞ skupiĂŚ :szalony:
..wiedziaÂłem Âże tak bĂŞdzie :lol2:
..no ale nic - prĂłbujĂŞ :lol2:

..no wiĂŞc najpierw sprawa najbardziej bulwersujÂąca :lol2:
..czyli Polacy nie mogÂący wydostaĂŚ siĂŞ z Wielkiej Brytanii na ÂświĂŞta :spiewa:
..rozmowa Agatki z MartÂą Gordziewicz tego dotyczyÂła :D

..póŸniej dwie informacje :D
..pierwsza o ÂświĂŞtach i Âżyczeniach :D
..druga o zÂłych warunkach atmosferycznych w Niemczech i kolizji :]
..Agatka siĂŞ z uÂśmiechem poÂżegnaÂła i..

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Wpadam na chwilĂŞ :lol: CoÂś mnie nurtuje i trapi :mhm: Mianowicie... wytÂłumaczcie mi, dlaczego moja Âżona znw dzisiaj zabroniÂła mi "oglÂądania" Agaty? :lol:

Piêkna dziœ - to nie dziwi, mniejszy dystans te¿ ju¿ nie dziwi :D OtwartoœÌ... nawet uœmiechy ju¿ nie dziwi¹ :lol2:

Lecz strĂłj mnie zadziwiÂł!!! :o Mocno :szalony: To jak Agatta siĂŞ prezentowaÂła juÂż mnie nie dziwiÂło wcale :P :D

Przepraszam, ale muszĂŞ juÂż koĂączyĂŚ :lol: :lol:
Do jutra :*

Rekonstruujcie, a tu juÂż nastĂŞpny serwis zaraz... :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..Agatka siĂŞ z uÂśmiechem poÂżegnaÂła i..

I byÂł: drugi i trzeci blueboxowy serwis :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A jednak Agata w dalszym ci¹gu wykazuje powœci¹gliwoœÌ - zamiast seksownych szpilek do spódnicy, za³o¿y³a neutralne balerinki :mhm: ale nie b¹dŸmy niecierpliwi :D I tak otrzymaliœmy dziœ znacznie wiêcej , ni¿ siê spodziewaliœmy.
OglÂądaliÂście moÂże serwis o 19:30 i komentarz Agaty , co jest najlepszym prezentem dla kobiety ? :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..notka - buzi :* :*
..oÂżyÂły wspomnienia :szalony:
U mnie to juÂż nawet podwĂłjnie :jupi: !!
..jeeezzz - nie mogĂŞ siĂŞ skupiĂŚ :szalony:
..wiedziaÂłem Âże tak bĂŞdzie :lol2:
..no ale nic - prĂłbujĂŞ :lol2:
ZdradÂź mi swĂłj sekretny sposĂłb na dochodzenie do siebie :szalony: !!
..no wiĂŞc najpierw sprawa najbardziej bulwersujÂąca :lol2:
..czyli Polacy nie mogÂący wydostaĂŚ siĂŞ z Wielkiej Brytanii na ÂświĂŞta :spiewa:
..rozmowa Agatki z MartÂą Gordziewicz tego dotyczyÂła :D
DuÂżo o tym byÂło i w sumie to z naszego punktu widzenia dobrze siĂŞ staÂło :hmm: bo Agatka miaÂła o czym rozmawiaĂŚ , a nie tyko mĂłwiĂŚ :jupi: !!
..póŸniej dwie informacje :D
..pierwsza o ÂświĂŞtach i Âżyczeniach :D
..druga o zÂłych warunkach atmosferycznych w Niemczech i kolizji :]
..Agatka siĂŞ z uÂśmiechem poÂżegnaÂła i..

SiĂŞ uÂśmiechaÂła, bo czuÂła jak zareagujemy na niespodziankĂŞ , ktĂłrÂą nam zgotowaÂła :lol:
Koza to jednak nie byÂł najlepszy pomysÂł :/ !! No i ten brak obcasa :/ !! Poza tym d tym dÂługoœÌ spĂłdnicy –wiedzieliÂśmy , Âże jak siĂŞ juÂż spĂłdnica pojawi , to bĂŞdziemy narzekali na jej dÂługoœÌ :devil: !!
Pierwszy serwis, ktĂłry miaÂł byĂŚ krĂłtki, ale wcale takim najkrĂłtszym nie byÂł :lol2:
Jak to siĂŞ mĂłwi , Âże krĂłtki byÂł , ale jary :lol2: !! No moÂże trochĂŞ inaczej brzmi to przysÂłowie , ale Âświetnie oddaje tresĂŚ tego , co chciaÂłem przekazaĂŚ po obejrzeniu serwisu :lol2: !!
Wpadam na chwilĂŞ :lol: CoÂś mnie nurtuje i trapi :mhm: Mianowicie... wytÂłumaczcie mi, dlaczego moja Âżona znw dzisiaj zabroniÂła mi "oglÂądania" Agaty? :lol:
Al -nie wiem jak reagowa³eœ na dzisiejsz¹ Agatê , ale jeœli choÌ w po³owie jak ja , to obawiam siê o przysz³oœÌ Twojego ma³¿eùstwa :lol2: !!
W ogĂłle przez Ciebie to my sobie Âżon nie poszukamy :devil: !!
Ostatnio zmieniony niedziela 23 gru 2007, 21:12 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:A jednak Agata w dalszym ci¹gu wykazuje powœci¹gliwoœÌ - zamiast seksownych szpilek do spódnicy, za³o¿y³a neutralne balerinki :mhm: ale nie b¹dŸmy niecierpliwi :D I tak otrzymaliœmy dziœ znacznie wiêcej , ni¿ siê spodziewaliœmy.
..i nie ma co narzekaÌ -nawet na d³ugoœÌ spódnicy :jupi:
..Agatki bardzo duÂżo siĂŞ zmieniÂło w kwestii powÂściÂągliwoÂści
..wyglÂąda i zachowuje siĂŞ tak jakby o powÂściÂągliwoÂści zaczynaÂła zapominaĂŚ :lol2: :jupi:
OglÂądaliÂście moÂże serwis o 19:30 i komentarz Agaty , co jest najlepszym prezentem dla kobiety ? :devil:
..no wiĂŞc wÂłaÂśnie capsy notki mi o tym przypomniaÂły :lol2:

..odpwiedÂź juÂż tu kiedyÂś padÂła na naszym forum - bielizna :lol2:

..ale siĂŞ Agatka podÂśmiechiwaÂła pod nosem jak zapowiadaÂła rozmowĂŞ Dagmary :hahaha:

..ciekawe czy ona - jako kobieta - marzy teÂż o takim prezencie :?: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
epsztajnek pisze:A jednak Agata w dalszym ci¹gu wykazuje powœci¹gliwoœÌ - zamiast seksownych szpilek do spódnicy, za³o¿y³a neutralne balerinki :mhm: ale nie b¹dŸmy niecierpliwi :D I tak otrzymaliœmy dziœ znacznie wiêcej , ni¿ siê spodziewaliœmy.
..i nie ma co narzekaÌ -nawet na d³ugoœÌ spódnicy :jupi:
..Agatki bardzo duÂżo siĂŞ zmieniÂło w kwestii powÂściÂągliwoÂści
..wyglÂąda i zachowuje siĂŞ tak jakby o powÂściÂągliwoÂści zaczynaÂła zapominaĂŚ :lol2: :jupi:
Ale trzeba te¿ przyznaÌ racjê epsztjankowi , ¿e o ekstra szpilkach te¿ zdaje siê zapomnia³a :lol2: !! ChoÌ jeœli o mnie chodzi , to Agatka przecie mog³aby przyjœÌ boso :szalony: !!
..no wiĂŞc wÂłaÂśnie capsy notki mi o tym przypomniaÂły :lol2:

..odpwiedÂź juÂż tu kiedyÂś padÂła na naszym forum - bielizna :lol2:
TrochĂŞ tu o tym pisaliÂśmy , to prawda :lol2: !! Tylko ciekawe , komu bardziej podoba siĂŞ pomysÂł z bieliznÂą :> ?? Kobietom , czy jednak mĂŞÂżczyznom :devil: ?? Po minie Agatki wnioskowaÂłem , Âże kobiety cieszÂą takie prezenty -rzeczywiÂście i autentycznie :lol2: !! No a na pewno bawiÂą :lol2: !!

Ale ja mam dzisiaj kÂłopoty z poprawnym cytowaniem :devil: !! Wszystko przez Agatki dzisiaj wyskok :szalony: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Ale ja mam dzisiaj kÂłopoty z poprawnym cytowaniem :devil: !! Wszystko przez Agatki dzisiaj wyskok :szalony: !!
Wyskok :mhm: Ten masz na myÂśli :>

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Okay :D Ode mnie to na dzisiaj koniec :D ResztĂŞ, jak bĂŞdzie trzeba zapodam jutro :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Ale ja mam dzisiaj kÂłopoty z poprawnym cytowaniem :devil: !! Wszystko przez Agatki dzisiaj wyskok :szalony: !!
Wyskok :mhm: Ten masz na myÂśli :>
..o notka :szalony:
..coÂś ty znowu zrobiÂła :?: :szalony:
..znĂłw mam nawrĂłt :szalony:
..znĂłw nie mogĂŞ pozbieraĂŚ myÂśli :szalony:

..w tej serii capsĂłw jest po prostu wszystko to o czym przez dluuuugie miesiÂące marzyliÂśmy :szalony:

..a efekt zresztÂą i tak jest bardziej powalajÂący niÂż w niejednym moim marzeniu :szalony: :szalony:

..o co przez dÂługie miesiÂące walczyliÂśmy tutaj :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
not that kind pisze:Okay :D Ode mnie to na dzisiaj koniec :D ResztĂŞ, jak bĂŞdzie trzeba zapodam jutro :D
..moÂże to i lepiej :szalony: :szalony:

..muszĂŞ na spokojnie te 'przekontemplowaĂŚ' :szalony: :szalony:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

KorzystajÂąc z tego, Âże forum chwilowo dziaÂła -
1) ciekawe, co miaÂły oznaczaĂŚ wczorajsze Âżyczenia Agaty "tym ,z ktĂłrymi siĂŞ nie zobaczĂŞ jutro, ÂżyczĂŞ.... " itd. CzyÂżby miaÂła zamiar dziÂś jeszcze siĂŞ publicznie pokazaĂŚ ? :mhm:
A moÂże... moÂże Agata zaczyna nas traktowaĂŚ jak znajomych, z ktĂłrymi po prostu dziÂś siĂŞ nie zobaczy ? :mhm:
2) Nie chcê wyjœÌ na starego zbereŸnika, zw³aszcza , ¿e dzisiejszy dzieù jest wyj¹tkowo uduchowiony :aniol: , ale kiedy bêdziecie ogl¹daÌ relacjê z wczorajszego raportu o 20:30 , zwróÌcie uwagê na moment, kiedy Agata wchodzi na podest. Jej spódnica jest z bardzo cienkiego materia³u i wyraŸnie w tym momencie odznaczaj¹ siê jej uda. :tanczy:
ODPOWIEDZ