Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
:brawa: za poœwiêcenie, wczoraj widzia³am reklamwe w tv , ale nie pamieta³am co to za tytu³ tej gazetki. Fotki do³¹czone do artyku³u same mówi¹ za siebie, szczególnie ta przy stoliku (buziak) i ta druga jak Hanka trzyma Tomka za doln¹ czêœÌ plecówMarcin pisze:Uda³o mi siê dziœ kupiÌ "¯ycie na gor¹co", huh, pó³ miasta musia³em obejœÌ, ale siê uda³o.
]

Ciekawe co na to wszystko Kinga? Trzymam za nia kciuki !! Jutro nareszcie DDTVN z niÂą i Mellerem

Ja myÂślĂŞ, Âże Kinga wiedziaÂła od jakiegoÂś czasu co siĂŞ ÂświĂŞci ale moÂże wytrzymywaÂła to dla dobra cĂłrek ?? Na szczĂŞÂście juÂż siĂŞ jej koszmar skoĂączyÂłnika pisze:(...)
Ciekawe co na to wszystko Kinga? Trzymam za nia kciuki !!

niech jedynym komentarzem do tego stwierdzenia bĂŞdzie ta ikonka : " :tanczy: "nika pisze:(...)
Jutro nareszcie DDTVN z niÂą i Mellerem
ZIMA
Jak tak zapowiedzia³y to nie pozostaje nic innego jak powtórzyÌ ikonkê " :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: " I z utêsknieniem poczekaÌ jeszcze 14 godzin 25 minut na ponowne spotkanie z Kinga po tak d³ugiej nieobecnoœci :tanczy: :tanczy:nika pisze:Powina jutro byÌ, w zesz³¹ niedzielê Magda z Jolk¹ tak przynajmniej zapowiedzia³y
ZIMA
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Mnie siê przypomina ¿e powiedzia³y tak: A za dwa tygodnie w tym samym miejscu spotkaj¹ siê z Paùstwem Kinga Rusin i Marcin Meller.nika pisze:Powina jutro byÌ, w zesz³¹ niedzielê Magda z Jolk¹ tak przynajmniej zapowiedzia³y
P.S. DziÂś wpadÂł mi w rĂŞce wczorajszy Fakt i nieÂźle siĂŞ uÂśmiaÂłem gdy zobaczyÂłem KingĂŞ z tym swoim tancerzem spoglÂądajÂącÂą niemal identycznie jak na poprzednim zdjĂŞciu z Mellerem a obok napis Kinga Rusin: CoÂś mi Âłupie w krĂŞgosÂłupie

Na koniec dzisiejszego dnia, który zaobfitowa³ w nius ( w zasadzie potwierdzaj¹cy) o Hance i Lisie, wrzucam te star¹, ale jak¿e wymown¹ fotke ... Ona -sprawczyni rozpadu po œrodku, Kinga, ze zmarszczonym czó³kiem (mo¿e przeczuwa³a co siê œwiêci??) po jednej stronie i Lis po drugiej stronie 

Ufff....wielkie brawa dla Kingi za jej formĂŞ po przejÂściach z poczatku wakacji. Klasa, piĂŞkno, wdziĂŞk

Super program, super forma, super Âśmiech Kingi

No a te czuÂłe objĂŞcia Marcina

Jak dobrze zobaczyĂŚ Kinge po przerwie wakacyjnej

ZIMA
-
- Fan Forum
WÂłaÂśnie przed paroma minutami dowiedziaÂłem siĂŞ o tym, o czym wczoraj tak Âżarliwie dyskutowaliÂście ...
Straszne
A ja myœla³em, ¿e rozpazd zwi¹zku Kingi i Lisa tylko tak na potrzeby mediów zosta³ wymyœlony :rozglada: A jednak nie - ta sesja jest jest potwierdzeniem tego, ¿e ma³¿eùstwo rozpad³o siê ... :]
Kinga musi byĂŚ naprawdĂŞ silnÂą kobietÂą, skoro potrafi tak dzielnie znosiĂŚ Âżyciowe doÂświadczenie :brawa:

Kinga musi byĂŚ naprawdĂŞ silnÂą kobietÂą, skoro potrafi tak dzielnie znosiĂŚ Âżyciowe doÂświadczenie :brawa:
MoÂże w jakiÂś, ten czy inny sposĂłb, pomĂłgÂł Kindze i pomaga nadal, te ciĂŞÂżkie chwile przetrwaĂŚNo a te czuÂłe objĂŞcia Marcina czyÂżby siĂŞ coÂś ÂświĂŞciÂło...no kto wie

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
Pewnie, ze jest siln¹ :brawa: za dzisiejszy program, za t¹ radoœÌ ten uœmiech...i za ten taniec :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: Wielkie :brawa: :brawa:Black Jack '62 pisze:(...)
(...)
ZIMA
Nie wiem jak Wy, ale ja wiedzia³am, ¿e prêdzej czy póŸniej "przyjació³ka rodziny" Hanka odbierze Kini mê¿a. A on nie jest za m¹drym cz³owiekiem skoro da³ siê odebraÌ. No, ale có¿... Tak bywa. Fajnie, ¿e Kinga jutro te¿ prowadzi DDTVN i za tydzieù równie¿.
:):) Mam nadziejĂŞ, Âże szybko zagojÂą jej siĂŞ Âżeberka. WedÂług mnie Kinga najlepiej sprawdzi siĂŞ w "Âłacinie" w TzG. :tanczy: WracajÂąc jeszcze do Foxa. Nie zamieszczajcie tutaj jego zdjĂŞĂŚ, bo siĂŞ niedobrze robi i atmosfera siĂŞ chÂłodzi. Pozdrawiam :*