[TVN] Szymon Majewski Show

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Aleksander7

Post autor: Aleksander7 »

Zapraszam was na froum poÂświĂŞcone Szymon Majewski Show - http://www.szymonms.yoyo.pl 8)
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Podczas konferencji prasowej w sprawie ramowki TVN'u zapowiedzino ze zmieni siĂŞ scenografia i dojdzie jakiÂś nowy punkt programu - ma ktos moÂże jakieÂś przecieki co to moÂże byĂŚ?? :)

A co do Romka to nawet gdy wystapi w SMS to i tak bedzie sztywniak ( jak zawsze) :lol: Ale i tak z przyjemnoÂścia oglÂądne pierwszego ministra oÂświaty IV RP w programie szymka :tanczy:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Greg Haus pisze:zapowiedzino ze dojdzie jakiÂś nowy punkt programu
Tym nowym elementem bĂŞdzie wybĂłr Superbohatera... WÂśrĂłd kandydatĂłw pojawi siĂŞ miĂŞdzy innymi Shrek.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

podmark pisze:
Tym nowym elementem bĂŞdzie wybĂłr Superbohatera... WÂśrĂłd kandydatĂłw pojawi siĂŞ miĂŞdzy innymi Shrek.

Dzieki serdeczne za wiadomoÂśc :D :D W sumie fajnie :lol: Ciekawe co nowego zaserwuje Szymek w "KoĂąca niewidaĂŚ" :P Z niecierpliwoÂściÂą czekam na pierwsze odcinki nowej serii 8)

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 2:26 pm ]
podmark pisze:

Dzieki serdeczne za wiadomoÂśc :D :D W sumie fajnie :lol: Ciekawe co nowego zaserwuje Szymek w "KoĂąca niewidaĂŚ" :P Z niecierpliwoÂściÂą czekam na pierwsze odcinki nowej serii 8)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Ma ktoÂś moÂże fotki z nowÂą scenografiĂŞ. SÂądzĂŞ Âże juÂż naglari przynajmniej jeden odcinek wiĂŞc ktoÂś moÂże wie kto bĂŞdzie goÂściÂł u Szymona?
marjan
Początkujący
Początkujący

Post autor: marjan »

Nie s¹dzê, ¿eby ju¿ coœ nakrêcili. Zawsze SMS by³ robiony z tygodnia na tydzieù, bo za³o¿enie chyba jest takie, ¿e program ma pokazywaÌ bie¿¹ce wydarzenia, czyli z ubieg³ego tygodnia, a premiera nowej serii jest chyba dopiero 11 wrzeœnia.
No chyba Âże byÂły jakieÂś prĂłby kamerowe...
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN zaczyna reklamowaĂŚ takÂże nowe odcinki "Szymon Majewski Show" - reklama jest wykonana w podobnym stylu jak "Kuby WojewĂłdzkiego". :roll:

Jest jakiœ kiosk, a przed nim spora powierzchnia chodnika. Na nim s¹ liœcie. Przychodzi jakiœ koleœ (potem okazuje siê, ¿e to Szymon Majewski) i zaczyna sprzataÌ. PóŸniej chyba wraca sie do kiosku, a na chodniku znów pe³no liœci, ale tak¿e jest stosik gazet. I w pierwszej gazecie by³a chyba fota Szymona i po tym lektor mówi "Œwie¿a dostawa Szymona do 11 wrzeœnia w TVN". Mniej wiêcej tak to wygl¹da. :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Maciejj
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Maciejj »

Witam wszystkich,
Mam pytanie: Czy w tÂą ÂśrodĂŞ bĂŞdzie juÂż nagranie do SMS? (JeÂśli tak to o ktĂłrej?)
BĂŞdĂŞ bardzo wdziĂŞczny za odpowiedÂź :D
TVN-programowo najlepszy:D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Czy dzisiaj jest\bêdzie nagranie pierwszego odcinka 3 edycji? Jak ktoœ wie coœ wiêcej na temat pierwszego odcinka i zmiany scenografii to proszê o szczegó³y.
kolumbus
Początkujący
Początkujący

Post autor: kolumbus »

Pewnie was zainteresuje:

http://www.akpa.pl/btest/imprezy.php?id=2605&typ=1

"Z nowymi pomysÂłami i nowÂą energiÂą do pracy wrĂłciÂł z wakacji Szymon Majewski. Jego pierwszymi goœÌmi po letniej przerwie i w nowej scenografii w programie “Szymon Majewski Show “ byli Justyna Pochanke oraz Kuba WojewĂłdzki, ktĂłry niedawno opuÂściÂł Polsat i przeszedÂł do stacji TVN. “ChciaÂłem skorzystaĂŚ z okazji, Âże zaczynamy nowy sezon i jesteÂśmy razem w jednej stacji - zdradziÂł nam Szymon. - ChciaÂłem KubĂŞ trochĂŞ przeciÂągn¹Ì przez fale, przyklepaĂŚ, przystawiĂŚ pieczÂątkĂŞ i pokazaĂŚ, Âże jest nasz“. Podczas wspĂłlnego wieczoru w studiu obaj panowie tryskali humorem i wprost przeÂścigali siĂŞ w zabawianiu publicznoÂści. DostaÂło siĂŞ braciom KaczyĂąskim, premierowi Giertychowi i nie tylko. “NiektĂłrzy kupujÂą jakiegoÂś Zidenne‘a, Âżeby waliÂł z dyni, a Szymon zatrudnia mnie, bo chce wystartowaĂŚ od poczÂątku z najmocniejszej tonacji. Najlepsi niech wspierajÂą najlepszych” - wyznaÂł nam skromnie Kuba. “ByÂło dobrze, bo jest duÂżo nowych rzeczy i za pierwszy program wystawiam sobie cztery z plusem. A na przyszÂłoœÌ pomys³ów na pewno nam nie zabraknie i bĂŞdzie wesoÂło” - zapewniÂł nas Szymon Majewski."
O TYM, KIM JESTEŚ, NIE DECYDUJE TO, KIM CHCESZ BYÆ, TYLKO TO, CO ROBISZ ...
pawell

Taaa dziÂś o tym pisze szmatÂławiec "Fakt". WidaĂŚ sÂą bardzo oburzeni, bo piszÂą, Âże Majewski jest juÂż maÂło Âśmieszny, Âże zaprasza WojewĂłdzkiego. :?

Jest teÂź fota - na gaciach WoejewĂłdzki ma napisane ROMAN, a na brzuchu logo TRWAM (jak pierwszy raz byÂł to byÂło logo polszmatu).

Bardzo siĂŞ cieszĂŞ, Âże zaprosili Justyne Pochanke. :brawa:
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzieki serdeczne za fotki - w sumie fajnie to wyglÂąda :) juz sie nie moge doczekac poniedziaÂłkowego odcinka :lol: :lol: Oj wiele sie dziaÂło przez te wakacje - premier sie np. zmieniÂł wiec szymek i ekipa sie nieÂźle powyzywaja... :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

CZY KRRiT ZDZIER¯Y ¯ARTY MAJEWSKIEGO I WOJEWÓDZKIEGO?

Dziennikarzom "Super Expressu" udaÂło siĂŞ odkryĂŚ, co pokaÂże TVN w pierwszym powakacyjnym odcinku programu "Szymon Majewski Show". BĂŞdzie skandal! - twierdzi gazeta.

Od pocz¹tku wiadomo by³o, ¿e œci¹gniêty do TVN Kuba Wojewódzki (42 l.) nie stêpi swojego jêzyka i nadal bêdzie szarga³ œwiêtoœci, wyg³asza³ kontrowersyjne opinie i nabija³ z nadêtych polityków. Podobnie jak Szymon Majewski (38 l.) w swoim show - pisze "Super Express". Tote¿ nie dziwi, ¿e to w³aœnie Wojewódzki jest pierwszym goœciem programu Majewskiego po wakacyjnej przerwie. I ¿e obaj panowie id¹ na ca³oœÌ.

W programie, którego emisja przewidziana jest na poniedzia³ek 11 wrzeœnia, Wojewódzki z Majewskim w doœÌ ostrym tonie dworuj¹ sobie z ekipy rz¹dz¹cej.

GoÂściem programu byÂła rĂłwnieÂż dziennikarka TVN, prezenterka "FaktĂłw", Justyna Pochanke.

Jak pisze "Super Express", zaczê³o siê od tego, ¿e Majewski jako gospodarz zaprezentowa³ siê w piêknym wyjœciowym stroju z kamizelk¹ i gustownym kapelusiku. Ró¿owe poùczoszki i z³ote buciki na obcasie dope³ni³y ca³oœci.

Kuba nie chciaÂł byĂŚ gorszy - dlatego zaskoczyÂł wszystkich swojÂą spodniÂą garderobÂą, czyli majtkami w z wielkim napisem "Roman".

Nastêpnie zadeklarowa³ chrzeœcijaùsk¹ mi³oœÌ do konkurencyjnej stacji telewizyjnej, prezentuj¹c niezwyk³y tatua¿ na brzuchu.

- Ciekawe, do czego dojdzie, gdy Kuba zaprosi Szymona do swojego programu. A mo¿e powinni po³¹czyÌ swe si³y i zrobiÌ jeden wspólny show? Tego jednak KRRiTv mo¿e ju¿ nie zdzier¿yÌ. Kasa TVN tak¿e, gdy przyjdzie p³aciÌ kary. - konkluduje "Super Express".
No, mam nadziejĂŞ, Âże KRRiT nie zacznie dobieraĂŚ siĂŞ do TVNu ... :roll: Stacja Waltera ÂściÂągajÂąc WojewĂłdzkiego mogÂła siĂŞ tego spodziewaĂŚ. Program zapowiada siĂŞ naprawdĂŞ Âświetnie :D
pawell

No nie tylko dziennikarzom "Super Expressu" udaÂło siĂŞ o odkryĂŚ. :D

MyÂślĂŞ, Âże jednak KRRiT tego nie zdzierÂży. :devil: Jak polszmat dostaÂł karĂŞ za to co dostaÂł. 8) To pewnie TVN za ten Âżart oberwie chyba, Âże wytnie w co wÂątpiĂŞ. :D

A studio chyba tak duÂżo siĂŞ nie zmieniÂło. MaÂłe te foty i tak maÂło widaĂŚ. :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekac poniedziaÂłku , jeszcze 3 dni :spiewa:
ODPOWIEDZ