Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Funckyrella pisze:A czy ,,Misja Martyna'' mia³a du¿¹ ogl¹dalnoœÌ? Pytam tak na wszelki wypadek, gdyby Dama Pik nie cieszy³a siê spor¹ ogl¹dalnoœci¹, czy bardzo bêd¹ z tego powodu p³akaÌ w TVN? :devil:
Jak na godzinĂŞ emisji, ktĂłra bardzo wczesna ok. 12 "Misja Martyna" miaÂła ok. 1,5 mln widzĂłw. :> WiĂŞc "Dama Pik" powinna mieĂŚ podobny wynik gdyby byÂła nadawana w jakiejÂś dobrej porze - wkoĂącu to chyba jednen z najpopularniejszych programĂłw w TVN 24. :>
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

NastĂŞpnÂą 'DamÂą Pik' jest:
Danuta HĂźbner
03.06.2006, 15:35

Danuta HĂźbner - kiedyÂś minister do spraw europejskich, teraz pierwszy polski komisarz w Unii Europejskiej. W domu nauczyÂła siĂŞ, Âże ciĂŞÂżka praca daje efekty i Âże te efekty widaĂŚ nie tylko w Âświetle reflektorĂłw. Dlatego robi swoje i siĂŞ nie wychyla. ChoĂŚ kiedy negocjowaÂła akcesyjne warunki, byÂła na pierwszej linii frontu. Czy mogÂła wynegocjowaĂŚ wiĂŞcej? I czy baÂła siĂŞ o wyniki unijnego referendum? Za co dostaÂła w Âżyciu lanie? I czy bolaÂło, kiedy dostaÂła lanie polityczne? Jak przygotowywaÂła siĂŞ do egzaminu na komisarza? I dlaczego nie nadaje siĂŞ na policjanta? Dlaczego nie czuje siĂŞ rasowym politykiem? I czy czuje siĂŞ samotna?

Jak udaje siĂŞ jej ÂżyĂŚ na walizkach, skoro gubi walizki? I jak udaje siĂŞ jÂą namĂłwiĂŚ na sÂłuÂżbowy lunch, skoro prawie nic nie je?

Znacznie wiĂŞcej o Danucie HĂźbner w programie Anity Werner "Dama Pik", w TVN24, w soboty o 15.35.
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Funckyrella pisze:Nika – dziĂŞki za scan :)
AleÂż nie ma za co, szkoda tylko, Âże dopiero pĂłznym wieczorem zabraÂłam siĂŞ za czytanie Dziennika, moÂże gdybym zauwazyÂła ten wywiad z AnitÂą wczeÂśniej to co niektĂłrzy mieliby jeszcze szanse wyskoczyc do kiosku pod domem i mieĂŚ wywiad namacalnie do rÂączek :lol:
Zawsze mozna sobie powiesiÌ na œcianie, albo do spania pod poduszke w³ozyÌ na lepszy sen. Aha jeszcze taka ma³a dygresja, je¿eli chodzi o TVN ale i tak¿e inne telewizje to ten Dziennik naprawde œwietnie sie wywi¹zuje w informowaniu czytelników o ró¿nych ciekawostkach dotycz¹cych stacji, nie tylko programowych.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

HĂźbner - nie lubiĂŞ tej kobiety :x

[ Dodano: Sob Cze 03, 2006 4:22 pm ]
No to napiszê za co jej nie lubiê ;) Nowakowski z Wprost uj¹³ to wybornie, bo: ,,na kolanach w Unii biega siê szybciej'' :devil:

:hahaha: Biedna pani Hßbner poczu³a siê taka przyt³oczona swoim niskim wzrostem stoj¹c przy Anicie :hahaha: No, ale trudno siê czuÌ inaczej, bo ró¿nica wzrostu by³a kolosalna :devil:
Ten spacerek po wybrukowanych ulicach ....... w szpilkach :hahaha: no moÂże to nie najlepszy pomysÂł byÂł :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie no :? Lepszej damy pik wymyÂśliĂŚ nie mogli :? WidaĂŚ, Âże kandydatki z wolnym czasem juÂż siĂŞ powoli sÂą na wyczerpaniu :D Ciekawe, co zrobiÂą jak juÂż caÂłkowicie siĂŞ wyczerpiÂą? :devil:
Zbyt wiele czerwonych ko³nierzyków wokó³ p. komisarz :x

Faktycznie Nika nie podziĂŞkowaÂłem Ci za scana, co niniejszym czyniĂŞ - dziĂŞkujĂŞ :)
Anita marzy o rozmowie z Condi ... :lol: Marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy ... :>
Zabawna ta historia z podró¿¹ do W³och :lol: Nie sz³o to od Walterni prywatnego odrzutowca po¿yczyÌ? :lol:
Hmmm ... ciekawe dlaczego Anity aÂż 3 tygodonie nie byÂło, skoro robiÂła program o zaledwie HĂźbner :> MoÂże wtedy ekipa poleciaÂła na rozmowĂŞ z p. HĂźbner, a sprzĂŞt realizacyjny osobnym samolotem do US? :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A có¿ tam nowego s³ychaÌ u Anity? Nie ma jej na wizji? Po¿arów nie gasi, nie walczy z powodzi¹ ...... wiêc co mo¿e robiÌ?
OdpowiedÂź jest prosta!!! Realizuje program Dama Pik oczywiÂście :lol2:
ÂŻyczymy jej Âświetnej zabawy :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

MogÂłaÂś jej nie zyczyĂŚ tej udanej zabawy :x Zobacz jak musi Âświetnie siĂŞ bawiĂŚ, skoro od piÂątku jej nie widaĂŚ na antenie :devil:

Nie wiem co mĂłgÂłbym napisaĂŚ :roll:

JuÂż wiem :lol2:

KurczĂŞ :/ Od ostatniego wystĂŞpu Anity upÂłynĂŞÂło juÂż tyle czasu ... :/
Ciekawe, czy bĂŞdzie dzisiaj w raporcie? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Kurcze, ale nam wczoraj szefostwo TVN24 zaserwowa³o prawdziwie d³ugi "wystêp" Anity na wizji. :lol: Zdziwi³am siê bo wygl¹da na to, ¿e Anita nadal prowadzi Poranki, a mieli przecie¿ zdj¹Ì ten spot. :shock: O co tu chodzi? Ktoœ kiedyœ napisa³ na tym forum, i¿ najlepiej gdyby Anita prowadzi³a serwisy o 2 w nocy. Mi to bardzo pasuje bo wreszcie mia³abym czas na podziwianie w pe³ni talentu Anity, chocia¿, wizja ca³kowitego odsuniêcia jej od dziennych programów nie napawa optymizmem. :devil: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mandi, o jakiej wizji caÂłkowitego odsuniĂŞcia Anity od prowadzenia dziennych programĂłw Ty piszesz :>
PrzecieÂż Anita ponoĂŚ byÂła dziÂś we flashu :lol2: wiem z innego forum :lol2:
Pech chciaÂł, Âże miaÂłem w tym czasie inne rzeczy do zaÂłatwienia :D
Ale domyÂślam siĂŞ - biorÂąc pod uwagĂŞ wczeÂśniejsze doÂświadczenia zwiÂązane z flashem, Âże zbyt wiele nie straciÂłem nie oglÂądnÂąwszy flasha :D

A spot w poradku sobie ''leci'' i pewnie jeszcze dÂługo ''poleci'' :D Niewtajemniczonym przypominam o pewnej ''stacji absurdu'' :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

StraciÂłeÂś! :devil: Anita dziÂś wyjÂątkowo fajne zapowiedzi miaÂła. :lol2: O granicach szczytu na granicy Polski, czy jakoÂś tak i wiele innych fajnych i pomysÂłowych. :D Bardzo Âładnie wyglÂądaÂła, byÂła jakaÂś wesoÂła. :D I zaprosiÂła na jutro na 16. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mylisz siĂŞ Marcinqu :D

Okazuje siê, ¿e mia³em racjê nic nie straci³em, bo znam to, co napisa³eœ ju¿ od prawie dwóch lat i jeden 12 minutowy flash w tê, czy w tê, nie robi mi ró¿nicy :lol2:

BĂŞdzie jutro :( Jutro znowu nie obejrzĂŞ :/
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

To sobie nagraj. :devil: Bo naskar¿ê Anicie! :twisted: I bêdziesz musia³ usprawiedliwienie od rodziców przynieœÌ! :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:To sobie nagraj. :devil:
Nie nagram, bo sprzĂŞt nagrywajÂący odmawia mi posÂłuszeĂąstwa :/
Marcin pisze:Bo naskar¿ê Anicie! :twisted:
Ale ja siĂŞ jej nie bojĂŞ :tanczy: :devil:
Marcin pisze: I bêdziesz musia³ usprawiedliwienie od rodziców przynieœÌ! :lol2:
A z tym moÂże byĂŚ ciĂŞÂżko, bo juÂż czas temu, kiedy wlasnie wystawiali mi faÂłszywe alibi u nauczycielki, powiedzieli, Âże to byÂło ostatni raz :devil:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Z braku czasu dopiero dzisiaj zabraÂłem siĂŞ za czytanie WPROST I NEWSWEEK'a. A tu co :shock: 3-stronnicowy wywiad Anity i Siennickiego z UrbaĂąskim. Co wiĂŞcej wywiad bardzo ostry, z wieloma pytaniami, ktĂłre mĂłwiÂąc delikatnie nie pasowaÂły UrbaĂąskiemu. Na zachĂŞte powiem, Âże juÂż w drugim pytaniu wredni dziennikarze :devil: porĂłwnali Sz.P Andrzeja do Wachowskiego IV RP.
Jak bĂŞdĂŞ miaÂł chwilkĂŞ wiĂŞcej czasu to zrobiĂŞ skana.

P.S Wywiad na stronach 23-25, z cyklu 2plus1.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Rozmowa znacznie lepsza niÂż poprzednia z Kaziem ;)

No to Anita chwyciÂła siĂŞ nowego zajĂŞcia :D Hmmm, tak sobie myÂślaÂłam, kiedy czytaÂłam tamten artykuÂł i zobaczyÂłam w Newsweeku nowÂą rubrykĂŞ ,,2 plus 1'', Âże moÂże wÂłaÂśnie Anita razem z PawÂłem Siennickim bĂŞdÂą takie rozmowy przeprowadzali no i nie myliÂłam siĂŞ :)

Blacky, nie przejmuj siĂŞ :buzi: Nargam ci Flasha :) Na pewno znajdziesz tĂŞ minutĂŞ, Âżeby obejrzec nagranie :devil:
ODPOWIEDZ