oto co napisaÂła jedna strona TVN ( nie jest to oficjalna wiadomosci) :
"Grzegorz Kajdanowicz rzadziej bêdzie pojawia³ siê w sobotnich i niedzielnych "Faktach". Niewykluczone, ¿e do zespo³u prowadz¹cych g³ówne wydania programu do³¹czy jeszcze jedna osoba. Czy i kto to bêdzie - tego na tê chwilê nie wiadomo. Tymczasem od ponad dwóch tygodni, "Fakty" - tak¿e w weekendy - prowadz¹ Justyna Pochanke i Bogdan Rymanowski, przez co nie pojawiaj¹ siê w "Magazynie 24 Godziny". Przez ostatnich kilkanaœcie dni gospodarzem "Magazynu" by³ Piotr Marciniak."
Jeœli awansuje ktoœ z TVN24, to s¹dzê, ¿e bêdzie to albo Jakub Porada albo Piotr Marciniak i bêd¹ w popo³udniowych, a albo Redo albo Werner pojawi¹ siê w weekendowych. Na bank nie dadz¹ nowej twarzy od razu do g³ównych. Wtedy jak dajmy na to werner popraoadzi weekendowe zamiast popo³udniowych to czêœciej bêdzie mieÌ poranki i mo¿e siê pojawi w Magazynie24Godziny.
Ale po co to pchacie do w¹tku o J. Pochanke. Co to ma z ni¹ wspólnego na mi³oœÌ Bosk¹.
I znowu Kajdan miaÂł TYLKO materiaÂł. Wielki BoÂże niech tak zostanie!!!!
Fakty znowu spox. SzczegĂłlnie podobaÂł mi siĂŞ ten koment SyÂśki, co do abonamentu na net.
P.S.
To nie dokoĂąca na temat, ale Zubilewicz fajne miaÂł dziÂś wystÂąpienie w pogodzie. ByÂł to dla mnie dobry deser po wyÂśmienitych Faktach.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
PW nie pomaga, upomnienie innych nie pomagajÂą, wiĂŞc teraz zapamiĂŞtajcie. To jest temat o Justynie, wiĂŞc nie piszcie tu juÂż o Kajdanowiczu i Zubilewiczu.
Wszystko od tej pory, co nie bĂŞdzie dotyczyĂŚ pani Pochanke bĂŞdziĂŞ kasowane. :>
Mnie tez. To byÂło naprawdĂŞ ciekawe. Ja zawsze lubiÂłam Marka Nowickiego, ale ze wzglĂŞdu na specyfike jego specjalnoÂści - medycynĂŞ - trudno go doceniĂŚ. Przynajmniej mnie sie tak wydaje.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Tak, ale uwaÂżaj, bo oba nasze posty mogÂą byĂŚ zaraz skasowane - nie na temat.
A wiĂŞc ja dopiszĂŞ jeszcze, Âże bardzo podobaÂły mi sie komantarze Pochanke, szczegĂłlnie ten, Âże papier toaletowy moÂże zatkaĂŚ wymiar sprawiedliwoÂści. To byÂło genialne! No i Âładny miaÂła dzisaj strĂłj. Teraz byÂła caÂły czas na jasno i dobrze. Bo Pochanke popada w takie skrajnoÂści: albo ma same ciemne stroje albo same jasne. Co o tym sÂądzicie?