sb pisze:Ciekawostki w świecie X Factor. Wersja USA będzie miała cztero-osobe jury, w tym:
Simon Cowell, Cheryl Cole, Antonio 'L.A.' Reid i Paula Abdul - oraz prezenterzy Brytyjczyk Steve Jones i Nicole Scherzinger...
Z Brytyjskiej edycji zrezygnowali Simon Cowell i Cheryl Cole, więc jury w tej chwili wygląda na to że będzie Louis Walsh, Dannie Minogue i Gary Barlow z Take That, czwarta pozycja niewiadoma....
Ciekawe czy będzie czwarty juror w Polsce za rok, jakaś duża polska piosenkarka?
Największym zaskoczeniem jest dla mnie Steve Jones :rozglada: To musi być przykre dla Dermota O'Leary, który przecież też starał się o tę posadę, ale producenci mu powiedzieli, że wolą Amerykanina. A tu nagle drugi Brytyjczyk, Steve Jones dostaję tą pracę... Skład jury mi się podoba. Może być ciekawie. Tylko faktycznie trochę dziwnie, że połowa pochodzi z UK. Czekam na zdjęcia z dzisiejszego castingu w Los Angeles.
Co do UK to myślę, że faktycznie Simona zastąpi Gary Barlow. Całkiem realne wydają się też plotki o Lily Allen. Na razie wiadomo, że będą, podobnie jak w zeszłym roku, gościnni jurorzy na castingach, m. in. Rihanna
Adrian ;P pisze:Dzisiaj znów kulisy sławy Szpaka

Zaczynam powoli odczuwać przesyt Szpaka. Niewątpliwie ma wielki talent, ale nie podoba mi się to nachalne promowanie tylko jednego uczestnika. Według mnie na wygraną najbardziej zasługuje Gienek i pewnie to on wygra.