Moderator: Łukasz
ÂŚwietnie. Âże o tym wspomnieliJustyna zamiast Lisa
Niedawno Pochanke wysz³a za m¹¿ za Adama Pieczyùskiego, dyrektora programowego TVN 24. Teraz kolejna zmiana w jej ¿yciu - prowadzenie g³ównego wydania "Faktów".
Teraz juÂż bĂŞdziesz miaÂł w Faktach swojÂą JolkĂŞ (fryzuraArO pisze: To jest GENIALNA WIADOMOÂŚĂ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja na to czekaÂłem by oglÂądaĂŚ ten program. To jest dla mnie wielki zwrot jeÂśli chodzi o "Fakty". Cholernie siĂŞ cieszĂŞ.![]()
DokÂładnie. Ja myÂślĂŞ, Âże ta stacja po Lisie dla wielu ludzi przestaÂła byĂŚ wiarygodna i wielu widzĂłw straciÂła ktĂłrych juÂż nigdy nie odzyska.dbajcie tak dalej o wizerunek waszej stacji, tylko nie sÂądÂźcie, Âże wszyscy sÂą Âślepi!
A dla mnie to jest spadek faktĂłw i dalszy upadek tego programu. Ja proponuje aby wszyscy z tvn24 prowadzili fakty.(bez wyjÂątku nawet JĂŞdrzejowska)To jest GENIALNA WIADOMOÂŚĂ
Ja na to czekaÂłem by oglÂądaĂŚ ten program. To jest dla mnie wielki zwrot jeÂśli chodzi o "Fakty". Cholernie siĂŞ cieszĂŞ.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości