Otto pisze:Witam wszystkich.

Witaj

Z ÂŁodzi jesteÂś? MoÂże byÂłeÂś na jubileuszu Kopra?
Marynarka byÂła Âśrednia ale ÂŁadnym kobietÂą nawet w brzydkich marynarkach jest Âładnie.Pozdrawiam.Otto

A jak Ci siĂŞ dzisiejsza podobaÂła?
Wczoraj nie widziaÂłam Poradka, ale za dzisiaj jak najbardziej
Cholera, to prawie odwrotnie niÂż ja :/
Ja bardzo wybiĂłrczo dziÂś potraktowaÂłem ... musiaÂłem potraktowaĂŚ poradek

Ale caÂłkiem sporo widziaÂłem

WiĂŞc do sedna przechodzĂŞ od razu

GÂłos Anity, to dziÂś byÂło najwiĂŞksze zaskoczenie :uhh: Pewnie jechaÂło siĂŞ wczoraj do pracy przy otwartym oknie i zawiaÂło :> Biedactwo, kiedy usÂłyszaÂłem jÂą chwilĂŞ po 6-stej (bo zaspaÂłem :hmm: ), stwierdziÂłem, Âże nie da rady poprowadziĂŚ programu do koĂąca

Ale daÂła radĂŞ wyÂśmienicie

Z kaÂżdym kwadransem gÂłos wracaÂł bardziej do normy
UÂśmiechĂłw byÂło, tak jak sobie ÂżyczyÂłem, caÂłkiem sporo

A to przy zapowiedzi serwisu, a to przy zapowiedzi biznesu, a to w rozmowie z Mieciem, a to w rozmowie z Jackiem PaÂłasiĂąskim
Dzisiaj teÂż zauwaÂżyÂłam ciekawÂą rzecz, mianowicie, Âże Anita bawi siĂŞ w psycholoÂżkĂŞ :> Z politykami (Olejniczakiem) rozmawiaÂła nie tyle na podÂłoÂżu politycznym, co psychologicznym ( :> )
No w³aœnie mia³bym o to do Anity spory ¿al, bo nale¿a³o czerwonego ... sorry ró¿owego, przy okazji takiej afery wdeptaÌ w ziemiê przy okazji kampanii samorz¹dowej :devil: A Anita odnosi³a siê g³ównie do wartoœci moralnych

Powinna trochĂŞ wiĂŞcej czasu ''spĂŞdzaĂŚ w polityce'' :] To wyszÂłoby jej na dobre.
w³aœnie, pytaj¹c go o czystoœÌ sumienia, robi¹c nietypowe podchody zmusi³a go nawet do ukazania plusów rz¹du PiS-u
No tak, ale kiedy zacz¹³ mówiÌ o minusach, na powrót odros³y mu skrzyde³ka :devil:
ZauwaÂżyÂłem, Âże Anita bardzo lubi chwaliĂŚ siĂŞ znajomoÂściÂą z dziennikarzami innych mediĂłw

DziÂś np. z Berlodem Kittelem, bez Âżadnych oporĂłw zwracaÂła siĂŞ do niego: powiedz, Twoim zdaniem. Wczoraj z HoÂłowniÂą to samo

WidaĂŚ, kiedy nie byÂło jej tyle czasu na wizji, bĂŞdÂąc za kulisami nie traciÂła czasu, tylko wykorzystaÂła go na krzewienie znajomoÂści poza redakcyjnych