Co do zegara, to moze byc tak, Âże jak Detektywi siĂŞ skoĂączÂą 15 sekund przed 19, to zegar bĂŞdzie odliczaÂł czas do 19, wczoraj jak sie pojawiÂł byÂła juÂż chyba 19:00:01. PoÂżyjemy zobaczymy
Jeszcze raz dziœ zobaczy³em filmik z wczorajszych "Faktów" i tak siê zastanawiam. :mhm: Jako g³ówny temat wybrali tê sprawê zwi¹zan¹ z Rydzykiem i dali to jako 1, ale po co po chwili w forszpanie zapowiedzieli to samo
arrow pisze:Âże jak Detektywi siĂŞ skoĂączÂą 15 sekund przed 19, to zegar bĂŞdzie odliczaÂł czas do 19
pawell pisze:Jeszcze raz dziœ zobaczy³em filmik z wczorajszych "Faktów" i tak siê zastanawiam. :mhm: Jako g³ówny temat wybrali tê sprawê zwi¹zan¹ z Rydzykiem i dali to jako 1, ale po co po chwili w forszpanie zapowiedzieli to samo
Zobaczymy jak to bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ w kolejnych wydaniach, moÂże zapowiedÂź pierwszego tematu ma byĂŚ czĂŞÂściÂą forszpanu. A moÂże sami jeszcze nie wiedzÂą jak to ma wyglÂądaĂŚ i bĂŞdÂą prĂłbowaĂŚ
Dzisiejszy "Dziennik" zamieœci³ na 12 stronie obszerny artyku³ pod tytu³em "Start Durczoka" o wczorajszym debiucie Kamila w Faktach. Ciekawie opisane jak Kamil wraz z ca³ym zespo³em przygotowywa³ siê do tego wydarzenia przez ca³y dzieù i sam przebieg Faktów , sa tez komentarze ze strony redaktorów konkurencyjnych stacji m.in. wypowied¿ Tomasza Lisa : "-Kamil Durczok jest ju¿ szóstym prowadz¹cym Fakty w ciagu dwóch lat. Najpierw musi stoczyÌ pojedynek z obecnymi prowadz¹cymi, co nie bêdzie ³atwe" Jest tak¿e jego komentarz na to, ¿e TVN24 przestanie emitowaÌ Fakty o 19 po to, by Tvn móg³ sobie podbic ogl¹dalnoœc Faktów , Lis:"- To sprytny ruch. Za chwilê sie pochwal¹, jak to od maja skoczy³a im ogladalnoœÌ" Z kolei Robert Kozak, szef Wiadomoœci i Kuba Sufin, szef Panoramy nie chcieli wczoraj komentowac debiutu Durczoka , bo rzekomo go nie ogl¹dali.
Mi wczorajsze Fakty bardzo siê podoba³y . Bardzo podoba³o mi siê to gdy po czo³ówce na stoj¹co prezenter w skrócie omawia najwa¿niejsz¹ wiadomoœc dnia . Dobry pomys³ to tak¿e pokazanie panoramy Warszawy . Podobaj¹ mi sie równie¿ nowe belki . Mam nadziejê , ¿e Kamil Durczok z wydania na wydanie siê jeszcze rozkrêci bo wszoraj by³o widaÌ ma³¹ tremê . Te zmiany wyjd¹ Fakt¹ na lepsze . :Wielki PLUS !! brawa:
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez Rafał, łącznie zmieniany 1 raz.
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
ja rozumiem pana kamila kaÂżdy moÂże mieĂŚ treme nawet jak siĂŞ biedny na to prezygotowywaÂł(zapowiedz)i bije :brawa: ja nadal czekam na ten materiaÂł moÂżebyĂŚ nawet ten materiaÂł o zmianach w faktach
Dzisiaj Fakty by³y lepsze. Trema u Durczoka minê³a, usterki techniczne równie¿. Dobór materia³ów jest dobry. Nie wiem jak Wy, ale wg. mnie s¹ one ciekawiej prezentowane. Durczok ma pozytywny wp³yw na Fakty. Z czasem ten program faktycznie mo¿e byÌ najllepszy w kraju. :tanczy:
W przyszÂłym tygodniu program "Telewizja od kuchni" emitowany na TVNStyle, bĂŞdzie w poÂłowie poÂświĂŞcony debiutowi Kamila Durczoka 1 maja w Faktach :tanczy:
Premiera w nastĂŞpny wtorek o godzinie 22.30 na TVNStyle!
krzysztof205 pisze:sport i pogoda-czo³ówka
sport-studio
PrzecieÂż w tym samym studiu sÂą "Fakty" :? Co ty tam chcesz zmieniaĂŚ? Ekran?
Jemu chyba chodziÂło, Âżeby sport w TVN nadawaĂŚ ze studia sportowego TVN 24. :>
A ja uwa¿am, ¿e zmiany w tych dwóch programach s¹ niepotrzebne. :] Czo³ówki maj¹ dobre, a studio te¿ mo¿e byÌ. ChoÌ rzeczywiscie sport móg³by byÌ z tego gara¿u... :]